roumeliotis

Carwiz

«Συγχαρητήρια στον Μπαρτζώκα για αυτό που έφτιαξε»

casino loutrakiou
redwell

Στον... έβδομο ουρανό οι αδερφοί Αγγελόπουλοι μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου για τρίτη σερί χρονιά, μίλησαν για τη νέα κούπα και έκαναν λόγο για τρόπαιο με «άλλη άξια», ενώ τόνισαν πως κάνουν τα πάντα για να οδηγήσουν τον Ολυμπιακό στην κορυφή της Ευρώπης. Αναλυτικά οι δηλώσεις Παναγιώτη και Γιώργου Αγγελόπουλου

«Σήμερα γράψαμε ιστορία με την τρίτη συνεχόμενη κατάκτηση, το έκανε άλλη μια φορά ο Ολυμπιακός τη δεκαετία του 70 αλλά στη σύγχρονη εποχή με τα τόσα παιχνίδια και τον Παναθηναϊκό τόσο δυνατό είναι κάτι μοναδικό το σημερινό».

Για το πόσο σημαντικό είναι το τρόπαιο με τον δυνατό πλέον Παναθηναϊκό: «Σίγουρα όταν από το καλοκαίρι και μετά έχει δαπανήσει πολύ σημαντικά λεφτά ο Παναθηναϊκός, έχει κάνει μεγάλες μεταγραφές. Οπότε όταν κερδίζεις έναν τέτοιον αντίπαλο με μεγαλύτερο μπάτζετ, ο οποίος μας έχει κερδίσει φέτος στο πρωτάθλημα και καταφέραμε να πάρουμε τον δεύτερο τίτλο της χρονιάς έχει πολύ μεγαλύτερη αξία. Η όρεξή μας είναι ανοιχτή, έχουμε EuroLeague και πρωτάθλημα μετά».

Για τη διαχείριση της ομάδας στα δύσκολα: «Η διαχείριση στις ήττες είναι κάτι που χαρακτηρίζει την ομάδα και είναι αυτό που μας έχει φέρει μια ανάσα από τον τίτλο της EuroLeague και με double στην Ελλάδα. Αυτό που θέλω να πω σε σχέση με τη φετινή σεζόν είναι ξεχωριστό, διότι η ομάδα είχε τρομακτικές ατυχίες. Τραυματισμούς που άλλη ομάδα θα την είχαν διαλύσει. Εμείς κάναμε το καλύτερο δυνατό, η ενίσχυση που έγινε μεσούσης της σεζόν δεν έχει ξαναγίνει πιστεύω. Ήρθανε παικταράδες, περιμένουμε και τον Νίκολα και θα είμαστε μετά πιο δυνατοί».

Για το κλίμα στο Final 8: «Το κλίμα σε γενικές γραμμές ήταν πολύ καλό, αν εξαιρέσουμε κάποια μεμονωμένα περιστατικά το κλίμα ήταν εξαιρετικό».

Για τον θεσμό του Κυπέλλου: «Εμείς δεν υποτιμάμε το Κύπελλο, ίσα ίσα η Ομοσπονδία προσπάθησε πολύ. Μάλλον αναβαθμισμένος είναι ο θεσμός. Σήμερα μπορούμε να πούμε ότι κερδίσαμε τον Ναζ, που δεν είχε κάνει τέτοιο παιχνίδι. Ο Ράιτ με λίγο καιρό πήρε τίτλο, ο θεσμός είναι δυνατός».

Για τη συνεργασία με τον Μπαρτζώκα: «Συνεργασία με το προπονητικό τιμ είναι πάντα άψογη, του αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για αυτό που έχει φτιάξει στον Ολυμπιακό. Σήμερα ήταν καταπληκτικός αγώνας με αποφάσεις και επιλογές δικές του, έχει εμπνεύσει όλη την ομάδα, δε σταματάμε να έχουμε καθημερινή επαφή.

Η συνεργασία είναι άψογη, ο Μήτρου Λονγκ ήταν εξαιρετικός, ο Μπραζντέικις ήταν προσθήκη μεσούσης της σεζόν. Θα συνεχίσουμε πάντα να κάνουμε το καλύτερο όταν χρειάζεται στην ομάδα».

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

27 σχόλια

  • ΜΚ7
    ΜΚ7 Δευτέρα, 19 Φεβρουαρίου 2024 21:01 Σύνδεσμος σχολίου

    @John 7 Ο Αταμαν φιλε τον Πετρουσεφ τον ειχε παικτη στην Εφες και τον εδιωξε.Του τον ειχε παει ο Μισκο (τον εχουν κοινο μανατζερ) στην Εφες για να τον αναδειξει και ο τουρκος αφου τον χρησιμοποιησε ελαχιστα μετα τον παραγκωνισε και στο τελος της σεζον τον εδιωξε.
    Δεν ειδες χτες μετα το τελος του τελικου στις χαιρετουρες που του απλωσε ο Πετρουσεφ το χερι να τον χαιρετησει κι ο μικροψυχος τουρκος αδιαφορησε και εφυγε βιαστικα?

  • Basketball coach
    Basketball coach Δευτέρα, 19 Φεβρουαρίου 2024 17:57 Σύνδεσμος σχολίου

    Red goal είναι κάτι πολύ σοβαρό αυτό που θα γράψω...μπορούμε να δούμε ποιος έγραψε το μήνυμα στις 23 και 29 που χρησιμοποιεί το nickname basketball coach?υπαρζει η δυνατότητα?εγώ δεν έθνους πάντως και σας παρακαλώ να δείτε αν γίνετε ποιος μπορεί να το έστειλε...ίσως ο Θοδωρής που γράφει με άλλο nick name όπως όλοι ξέρουν!!!!!!συμφωνώ απόλυτα μαζί σας για το Ράιτ το Λονγκ και το πετρουσεφ...το ότι θέλουμε δυάρι σκόρερ το χουμε πει για βελτίωση..δεν είναι κακό.. όπως λέγαμε και για Ράιτ και πετρουσεφ και ελληνικό διαβατήριο...άσχημο πάντως που κάποιος άλλος χρησιμοποιεί ειρωνικά το ψευδονυμο basketball coach για να ειρωνεύεται...δε το βρίσκω τόσο ολυμπιακο..ίσα ίσα τον βρίσκω κομπλεξικό σε μια μέρα τόσες χαράς.. κατά τα άλλα ας συνεχίσει να αλλάζει nickname...και μάλιστα κατηγορία τον άλλο ένα (hoopfun)επειδή άλλαξε nickname ενώ άλλαξε και ο ίδιος!εγώ πάντως το μήνυμα 23:29 δε το γραψα....

  • Ziggy Stardust.
    Ziggy Stardust. Δευτέρα, 19 Φεβρουαρίου 2024 12:42 Σύνδεσμος σχολίου

    Βρε Λαμπρο,καρφωνεσαι...
    Ασε ησυχο τον ανθρωπο,ξερεις εσυ...
    Γραφε με το ονομα σου...

  • John 7
    John 7 Δευτέρα, 19 Φεβρουαρίου 2024 11:52 Σύνδεσμος σχολίου

    Εντύπωση πάντως μου κάνει, για να μην λέμε μόνο τα δικά μας λάθη,όχι Σικμα, πως οι απέναντι που μπαίνουν σφήνα σε όλες μάς τις κινήσεις, πως δεν χτύπησαν τον Πετρουσεφ? Θεωρητικά τον είχαν μεγαλύτερη ανάγκη, αφού μπλατσεροφσκι και ερναν είναι αστείοι! Ευτυχώς για μας, που υπερτερουμε αρκετά στο καλάθι!

  • red basket
    red basket Δευτέρα, 19 Φεβρουαρίου 2024 10:22 Σύνδεσμος σχολίου

    ενας ειναι RED GOAL ... στον επισημανα και χθες που ειχε οικειοποιηθει το δικο μου nickname και εδω και μερες εκεινο του ΜΕΤΑΓΡΑΦΈΣ 366 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ... το δικο μου χθες το εσβησες και σε ευχαριστω για αυτο ... τσεκαρε εαν ειναι το ιδιο ip με τον σημερινο ΜΕΤΑΓΡΑΦΈΣ 366 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ στις 08.50 σε αυτο το αρθρο και εαν ειναι το ιδιο , τον βρηκες και τον μπλοκαρεις ...

  • red basket
    red basket Δευτέρα, 19 Φεβρουαρίου 2024 09:56 Σύνδεσμος σχολίου

    RED GOAL λες οτι δεν συμφωνεις με οσα εγραψα αλλα ουσιαστικα συμφωνεις και με το ζητημα Μητρου Λονγκ αφου γραφουμε τα ιδια και με το ζητημα Ραιτ που δεν σχολιασες καν γιατι εγραψα το αυτονοητο ...

    για το ζητημα Πετρουσεφ επισης συμφωνεις λοιπον μαζι μου κατα το ημισυ ... ηταν ενας παικτης που ηθελε ο Μπαρτζωκας εδω και 3 χρονια και τον πηρε μολις παρουσιαστηκε η ευκαιρια ...

    εκει που διαφωνουμε ειναι οτι εσυ υποστηριζεις οτι ο Μπαρτζωκας ειχε προθεση να βγαλει τη χρονια με 4 ψηλους ... δεν προκυπτει απο πουθενα αυτο , μαλιστα τα γεγονοτα σε διαψευδουν και δικαιωνουν εμενα καθως εγραφα απο το καλοκαιρι πως θα αποκτηθει και αλλος ψηλος οταν βρεθει ακριβως αυτο που ψαχνει ο κοουτς ... εννοειται πως δεν θα υπαγορευσουμε ουτε εγω ουτε εσυ , το ποτε και ποιον θα φερει στην ομαδα ο κορυφαιος προπονητης της Ευρωπης ... ουτε φυσικα εισαι σε θεση να γνωριζεις τι πραγματικα λεγεται πισω απο κλειστες πορτες με τους διαφορους μανατζερς ....

    ΥΓ σου εχω επανειλλημενα επιστησει την προσοχη στο γεγονος οτι κυκλοφορει καποιος που χρησιμοποιει τα προφιλ παιδιων ( Ολυμπιακων ) που γραφουν εδω μεσα εδω και καιρο συμπεριλαμβανομενου εμου , για να κανει μπαχαλο το σαιτ και με αγνοεις ... για παραδειγμα εδω εγραψε ως ΜΕΤΑΓΡΑΦΈΣ 366 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ στις 08.50 ... ειναι τοσο δυσκολο να αποκλεισεις καποια ip που μονο σκοπο εχουν την παραπληροφορηση και τη διχονοια ?

    REDGOAL: Ο Ράιτ φίλε ήρθε γιατί τραυματίστηκε ο Μιλουτίνοφ. Συγκυριακά τελείως. Αν δεν τραυματιζόταν ο Νίκο δεν θα ερχόταν ποτέ.
    Ο Μπαρτζώκας κοιτάει και θέλει άλλους 50 παίκτες. Το αυτό συνέβη και με τον Πετρούσεφ. Δεν ήξερε ότι ο παίκτης θα σκυλοβαριόταν να κουνάει πετσετάκια ή να είναι DNP στο ΝΒΑ και πως θα αποφάσιζε αφού δεν βρήκε τίποτα άλλο σε εκείνα τα μέρη να γυρίσει Ευρώπη. Άμα μας λες τώρα ότι ο κόουτς είχε μυρίσει τα νύχια του και ήξερε ότι δεν θα έπαιζε ο Πετρούσεφ και πως ο παίκτης δεν θα γινόταν wave ή τέλος πάντων δεν θα έβρισκε κάτι άλλο και θα γύρναγε Ευρώπη και την ίδια ώρα δεν θα τον ήθελε κανείς άλλος και γι' αυτό τον περίμενε από το καλοκαίρι (χα χα χα), πες μας και 5 νούμερα να παίξουμε ένα τζοκεράκι αδερφέ να γίνουμε.
    Τέλος, για τις ip για να διαπιστώσουμε ποιος είναι ποιος, πρέπει να τις κοιτάμε. Δεν γίνεται να τσεκάρουμε σε κάθε μήνυμα μια ip 12 ψηφίων για παράδειγμα και να δούμε αν από αυτή έχει γραφτεί σχόλιο με άλλο νικ. Το εύκολο είναι να μπλοκάρουμε και να τελειώνουμε. Μην μας αναγκάσετε...

  • STAVROS RED 7
    STAVROS RED 7 Δευτέρα, 19 Φεβρουαρίου 2024 09:24 Σύνδεσμος σχολίου

    Κυπελλούχοι καλημέρα, συγχαρητήρια στην ομάδα και στον κόουτς - γεννάνε κ τα κοκόρια του πάντα - όλοι κοντά στον Θρύλο με γεμάτο ΣΕΦ!
    Υ.Γ: Ανανέωση Κένιαν χθες, μου αρέσουν οι παίκτες που παίζουν στα μεγάλα παιχνίδια (πχ.f4) κ επίσης για το καλοκαίρι θα ήθελα τον Έβανς της Ζαλγκίρις!

  • ΜΕΤΑΓΡΑΦΈΣ 366 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ
    ΜΕΤΑΓΡΑΦΈΣ 366 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ Δευτέρα, 19 Φεβρουαρίου 2024 08:50 Σύνδεσμος σχολίου

    @red basket ή αλλιως hoopfan, τωρα που σε "ταπωνει" και το ιδιο το RED GOAL για ολες τις ασυναρτησιες και αερολογιες που γραφεις, θα αρχισεις παλι τις ειρωνειες;

    Αυτα που ΠΟΛΥ ΟΡΘΑ σου απαντησαν τα παιδια του site σου τα γραφουμε και εμεις μηνες τωρα. Εισαι ασχετος απο μπασκετ. Συνεχως κωλοτουμπες. Και οχι μονο συτο αλλα το παιζεις και ξερολας. Δεν εχεις μυρωδια απο μπασκετ. Οσα ψευδωνυμα και να χρησιμοποιεις φαινεται ποιος εισαι απο τα μπασκετικα ανεκδοτα που γραφεις.

  • Μεεενέλαος
    Μεεενέλαος Δευτέρα, 19 Φεβρουαρίου 2024 08:23 Σύνδεσμος σχολίου

    Άκυρ, αλλά αυτό το πράγμα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ που πάνε οι πρόεδροι μας και σηκώνουν την κούπα, εκτός ότι είμαστε η μοναδική ομάδα στον πλανήτη που το κάνει , πρέπει να σταματήσει κάποια στιγμή

  • red basket
    red basket Δευτέρα, 19 Φεβρουαρίου 2024 08:20 Σύνδεσμος σχολίου

    Για να τελειωνουμε με τις κοτσανες και απευθυνομαι στους συνοπαδους που αγαπανε την ομαδα αλλα επηρεαζονται απο τον καθε ασχετο ή εμμισθο τρολ ..

    Ο Πετρουσεφ ΔΕΝ ειναι διορθωτικη κινηση απλα γιατι δεν αντικατεστησε κανεναν ... ειναι ο 5ος ψηλος που εψαχνε ο Μπαρτζωκας απο τις αρχες του καλοκαιριου , ΠΡΟΣΘΗΚΗ δηλαδη ... οι ανθρωποι του Ολυμπιακου ειχαν ενημερωθει απο τον μανατζερ του Φιλιπ.να κανουν υπομονη γιατι ο παικτης ηταν απογοητευμενος απο.τις συνθηκες που βρηκε στο ΝΒΑ ...

    Ακριβως το ιδιο ισχυει για τον Μητρου Λονγκ ... ΠΡΟΣΘΗΚΗ και αυτος ... ο Ολυμπιακος ζητησε απο τον μανατζερ να παει καπου ο παικτης για να εχει ρυθμο ( Ζαλγκιρις ) μεχρι να βεβαιωθει πως θα παρει το διαβατηριο 100% ... ειναι ο 3ος χειριστης που ελειπε τοσα χρονια απο τον Ολυμπιακο αλλα δεν θα μπορουσε να ειναι ξενος ...

    Ο Ραιτ απλα αποκτηθηκε ως προσωρινος αντικαταστατης του ατυχου Μιλου αλλα τελικα και εκεινος μετατραπηκε σε ΠΡΟΣΘΗΚΗ οχι "διορθωτικη κινηση "

    REDGOAL: Φίλε μην γράφεις ασυναρτησίες πρωί πρωί. Δεν ισχύει τίποτα από τα παραπάνω. Ο Πετρούσεφ πήγε στο ΝΒΑ για να μείνει εκεί. Είδε ότι ήταν πάγκο και εκτός συνεχώς, ψάχτηκε να πάει σε άλλη ομάδα στο ΝΒΑ, δεν βρήκε τίποτα και μια βδομάδα πριν έρθει προτάθηκε στον Ολυμπιακό. Τον κοίταγε ο Ολυμπιακός εδώ και τρία χρόνια. Ήρθε γιατί έκατσε η κέντα. Ο Μπαρτζώκας ήθελε να πάει με Πίτερς-Σίκμα στο "4" και Φαλ-Μιλουτίνοφ στο "5" με τον Παπανικολάου να ανεβαίνει και στο "4" αν χρειαζόταν
    Ο Μήτρου-Λονγκ αν δεν έπαιρνε διαβατήριο δεν θα ερχόταν ποτέ. Ήρθε γιατί οι Πάπας-Λούντζης είναι για Προμηθέα και Περιστέρι. Ο Ολυμπιακός ήθελε εξτρά γκαρντ πρώτης γραμμής και γι' αυτό την έπεσε σε Τζέιμς και Ναν. Δεν ήρθε κανείς και προχώρησε η ομάδα στην απόκτηση Μπραζντέικις για να μην τα "παίξει" ο Παπανικολάου

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.90 Παρί και combo Μπεσίκτας

Το κουπόνι της Τρίτης (07/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στη ρεβάνς για τα ημιτελικά του Champions League, η Παρί Σεν Ζερμέν υποδέχεται τη...

Read more

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more
Διαβάστε επίσης

Οι... σφυρίχτρες στο Μπάρτσα-Ολυμπιακός

Γνωστούς έκανε η Ευρωλίγκα τους διαιτητές του κρίσιμου από κάθε...

Σοκ...πιστεύουν θα καθαρίσουν ΟΣΦΠ με διαιτησία

Ο Ολυμπιακός "σφάχτηκε" στο Game-3 της σειράς των πλέι οφ...

Επιχείρηση... προσγείωση από Μεντιλίμπαρ

Ο Ολυμπιακός μετά τα ντόρτια στο Μπέρμιγχαμ έχει τον πρώτο...