roumeliotis

Carwiz

Εκτός τελικού οριστικά ο Γκος

casino loutrakiou
redwell

Απίστευτα επιρρεπής στους τραυματισμούς ο Νάιτζελ Γουίλιαμς Γκος ο οποίος... κρεμάει την ομάδα σε ένα ακόμα ματς καθώς τέθηκε εκτός μάχης για τον τελικό του Κυπέλλου απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Ο Αμερικανός γκαρντ ένιωσε μια ενόχληση στον προημιτελικό με το Περιστέρι, όπου έπαιξε για λιγότερο από ένα λεπτό και έχασε το ματς με τον Προμηθέα και τώρα τον τελικό.

Η μαγνητική δεν έδειξε κάποια ζημιά στον οπίσθιο μηριαίο, ωστόσο παρά τις θεραπείες που έκανε δεν ξεπέρασε το πρόβλημα και ενώ πήγε το πρωί της Κυριακής (18/02) στο γήπεδο και δοκίμασε το πόδι του, αλλά δεν ένιωθε απολύτως καλά και αποφασίστηκε να μείνει εκτός εξάδας ξένων για τον αποψινό μεγάλο αγώνα.

Έτσι οι διαθέσιμοι ξένοι για τον Γιώργο Μπαρτζώκα θα είναι οι Κάνααν, Μπραζντέικις, Πίτερς, Πετρούσεφ, Ράιτ και Φαλ. Υπενθυμίζεται πως τραυματίας είναι ο Νίκολα Μιλουτίνοφ, ενώ εκτός επτάδας ξένων για τις εγχώριες διοργανώσεις είναι και οι Σακίλ ΜακΚίσικ και Λουκ Σίκμα.

Σημειώνεται πως φέτος ο Γκος σε τρία παιχνίδια απέναντι στον Παναθηναϊκό έχει πολύ καλή παρουσία με 15,3 πόντους, 3,3 ασίστ και 2,3 ριμπάουντ κατά μέσο όρο. Απουσίασε μόνο από το Σούπερ Καπ λόγω της γέννησης της κόρης του.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

29 σχόλια

  • ΜΕΤΑΓΡΑΦΈΣ 366 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ
    ΜΕΤΑΓΡΑΦΈΣ 366 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ Τρίτη, 20 Φεβρουαρίου 2024 14:28 Σύνδεσμος σχολίου

    Συνεχίζεται η φαντασίωση ότι ο Μπαρτζώκας "ζητούσε σκόρερ και οι Αφοί δεν τον άκουσαν". Δεν πειράζει, κάποτε κάποιοι θα το μάθουν το μπασκετακι, όπως θα μαθουν να παραδέχονται τα λάθη και την ασχετοσυνη τους. Τρομερός ο Λούντζης, όντως μας χρειάστηκε η συμμετοχή του.

  • RedSoldier
    RedSoldier Κυριακή, 18 Φεβρουαρίου 2024 20:58 Σύνδεσμος σχολίου

    !!!! ....... και κούπες με Μπαρτζώκα !!!! Ο Δημητράκης ακόμα προσπαθεί να προσγειωθεί !!!

  • Νίκος 76
    Νίκος 76 Κυριακή, 18 Φεβρουαρίου 2024 19:54 Σύνδεσμος σχολίου

    @Christos κάτω από 75 πόντους πάει το ματς όπως φαίνεται στο σκορ ημιχρόνου. Καλά το διάβασες το ματς!!

  • ΣΑΚΗΣ
    ΣΑΚΗΣ Κυριακή, 18 Φεβρουαρίου 2024 19:21 Σύνδεσμος σχολίου

    driv33
    ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ....

  • Σ
    Σ Κυριακή, 18 Φεβρουαρίου 2024 18:58 Σύνδεσμος σχολίου

    Redgoal αν ήταν καλά ο γκος ποιος θα έμενες εκτός από τους 6 ξένους που έχουν επιλεχτεί να παίξουν σήμερα; Ο Μπαρτζώκας τα έχει κάνει σαλάτα φέτος με τους ξένους που έχει φέρει οι οποίοι είναι μέτριοι και δεν του έχουν βγει.Χρειάζεται Έλληνες παίκτες η ομάδα μας.

  • Νίκος 76
    Νίκος 76 Κυριακή, 18 Φεβρουαρίου 2024 18:47 Σύνδεσμος σχολίου

    @Βασίλειος κλειστό διετές ο Γκος, το ίδιο και ο Μπραζ, Φαλ, Γουοκαπ. Τα συμβόλαια που λίγουν φέτος είναι μονο του Κειναν και του Πιτερς που πρέπει να μείνουν και οι δύο. Αν δε πληρώσουν σπάσιμο συμβολαίου οι αφοι, μας χαλάει και η επόμενη χρονιά.

  • Νίκος 76
    Νίκος 76 Κυριακή, 18 Φεβρουαρίου 2024 18:44 Σύνδεσμος σχολίου

    Σήμερα θα φανεί αν η απόφαση των αφων να μην ικανοποιήσουν την επιθυμία του κοουτς για σκορερ γκαρντ θα τη πληρώσουμε με την απώλεια εγχώριου τίτλου ή όχι. Α, ρε Λουτζη να μη μπορείς να πιάσεις έστω επίδοση Καλαιτζακη, να σε έχουμε ως επιλογή. Ελπίζω να ξυπνήσει σήμερα γιατί θα μας χρειαστεί η συμμετοχή του. Δύσκολο αλλά ποτέ δε ξέρεις... Αν πάρει δύο φαουλάκια ο Γουοκαπ στην αρχή απο Ναν ή γκριγκονις, που κάνουν συνέχεια φλοοπινγκ θα έχουμε μεγάλο πρόβλημα. Το ίδιο ισχύει και με τον στοκο, iq ραδικιού Λεσορτ, που παίρνει σφυρίγματα που ούτε ο ίδιος δε τα περιμένει.

  • Μενιος
    Μενιος Κυριακή, 18 Φεβρουαρίου 2024 18:05 Σύνδεσμος σχολίου

    Όλα εξαρτώνται από την διαιτησία. Αν σφυρίξει 50-50 και σφυριζουν με τα ίδια κριτήρια στις 2 πλευρές θα κερδίσουμε άνετα. Αν ο Ναν σκύβει το κεφάλι και ορμάει μέσα και του δίνουν φάουλ κάθε φορά που μπουρδουκλωνεται θα ειναι ντέρμπι

  • Snake7
    Snake7 Κυριακή, 18 Φεβρουαρίου 2024 17:14 Σύνδεσμος σχολίου

    Επειδή για κάποιο λόγο τα στατιστικά που έγραψα σε προηγούμενο θρεντ κουτσουρευτηκαν. Έτσι για να έχουμε βάση συζήτησης του Γκος.

    Έχει 9π ΜΟ με 3 ασίστ και 9 PIR σε 21λ ΜΟ. Είναι δλδ χλιαρή συγκομιδή. Αλλα:

    Έχει παίξει στα 16/26 (60%) παιχνιδιών (έχασε 8 και 2 σκορπια διλεπτα).

    Από τα 16 που επαιξε, στα 9 (45% των παιγμενων ή 33% των συνολικών) είχε PIR5 ήταν δλδ κακός για το χρόνο συμμετοχής του.

    Είχε και 7 με διψήφιο PIR (τα 4 πάνω από 15, ήταν δλδ καθοριστικός).

    Σε μια σούμα έχεις έναν παίκτη δλδ που χάνει 4/10 παιχνίδια, είναι κακός σε άλλα 3/10, είναι καλός σε 2/10, και καθοριστικός σε 1/10. Χοντρικά. Συγγνώμη αλλά η παραπάνω συγκομιδή συμφωνώ με το Redgoal δεν δικαιολογεί παραμονή. Ελπίζω να γυρίσει το φύλλο...

  • Vaggos
    Vaggos Κυριακή, 18 Φεβρουαρίου 2024 17:09 Σύνδεσμος σχολίου

    Τελικά ήταν λάθος του Μπαρζώκα η μη αντικατάσταση του Μπραζντέικις με τον Μακίσικ! Εμπιστεύθηκε τον Γκος που είναι γυάλινος και τον κρεμάει για άλλη μια φορά! Ο Μακίσικ μπορεί να κατεβάσει μπάλα, να μαρκάρει καλά τα γκαρντ και έχει κάθετο παιχνίδι. Επίσης παίζει καλά με αντίπαλο τον βάζελο.
    Redgoal ποιά είναι η γνώμη σου;

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.90 Παρί και combo Μπεσίκτας

Το κουπόνι της Τρίτης (07/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στη ρεβάνς για τα ημιτελικά του Champions League, η Παρί Σεν Ζερμέν υποδέχεται τη...

Read more

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more
Διαβάστε επίσης

Σοκ...πιστεύουν θα καθαρίσουν ΟΣΦΠ με διαιτησία

Ο Ολυμπιακός "σφάχτηκε" στο Game-3 της σειράς των πλέι οφ...

«Το θέλουμε πάρα πολύ να πάμε Βερολίνο»

Ο Ολυμπιακός έχει ραντεβού με την... ιστορία στην Βαρκελώνη καθώς...

Οι... σφυρίχτρες στο Μπάρτσα-Ολυμπιακός

Γνωστούς έκανε η Ευρωλίγκα τους διαιτητές του κρίσιμου από κάθε...