roumeliotis

Carwiz

Πρώτο... εμπόδιο για Θρύλο το Περιστέρι

casino loutrakiou
redwell

Το πρώτο ματς του Θρύλου στο F8 του Κυπέλλου που διεξάγεται στο Ηράκλειο είναι αυτό της Παρασκευής (16/02, 18:00, CS5) με αντίπαλο το Περιστέρι, με τους Πειραιώτες να είναι το γκραν φαβορί και να θέλουν άνετη και χωρίς ξόδεμα δυνάμεων νίκη πρόκριση στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν θα έχει στη διάθεσή του στο τουρνουά ως γνωστόν τον τραυματία Νίκολα Μιλουτίνοφ, όπως επίσης και τους Σακίλ ΜακΚίσικ, Λουκ Σίκμα, τους οποίους επέλεξε να αφήσει εκτός λίστας των επτά ξένων που δηλώθηκαν για τις εγχώριες διοργανώσεις.

Από την άλλη, το Περιστέρι του Βασίλη Σπανούλη δείχνει σε καλή κατάσταση εσχάτως και αν δεν προσέξει ο Ολυμπιακός και δεν μπει δυνατά, θα συναντήσει δυσκολίες. Η ομάδα του Kill-Bill τρέχει ένα νικηφόρο σερί πέντε αγώνων στο πρωτάθλημα, με τελευταία αυτή κόντρα στο Λαύριο, έχοντας για κορυφαίους σκόρερ τους Μήτρου-Λονγκ και Ράγκλαντ.

Ολυμπιακός και Περιστέρι συνέθεσαν το ζευγάρι του περσινού τελικού στο Κύπελλο καθώς πριν από σχεδόν έναν χρόνο στο ίδιο γήπεδο οι Πειραιώτες καθάρισαν πανεύκολα τη νίκη και κατέκτησαν το τρόπαιο με το επιβλητικό 85-57.

Παράλληλα, οι ερυθρόλευκοι χαμογέλασαν και στις δύο φορές που αντιμετώπισαν το Περιστέρι για τη φετινή σεζόν, επικρατώντας με 84-64 στη Ρόδο για το Σούπερ Καπ και με 87-74 στο ΣΕΦ για τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

16 σχόλια

  • Red7Arrow
    Red7Arrow Σάββατο, 17 Φεβρουαρίου 2024 00:05 Σύνδεσμος σχολίου

    μαγκες, (Δημητρης & Κasavetis) δεν ειναι οτι δεν εχετε δικιο πως εχουμε ψηλούς ποιοτικούς....αλλά ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΠΛΑΚ.
    Κανεις τους. Ολοι εχουν ο καθενας ξεχωριστά διαφορα θετικά στοιχεια αλλά ολοι επισης εχουν ακομα πράγματα να δουλέψουν.
    ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΨΗΛΟ ΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΜΠΛΑΚ. Ο Ταρίκ ειχε τρομερη τεχνική, επαιζε εξυπνα, δυνατά, πολεμούσε κυριολεκτικά κατω απο το καλάθι και εβγαινε νικητης.
    Αυτοί που εχουμε φέτος, ειναι πολλά υποσχόμενοι παιχτες που στο μελλον μπορει να εξελιγθούν σε top class επιπεδου παιχταραδες αλλά αυτή τη στιγμή, με αυτούς τους παίχτες, δεν μπορείς να ελπίζεις σε Final4....Αυτη τη στιγμή Πετρουσεφ, Ραιτ ειναι για να έπαιζαν σε τπτ Ερ. Αστέρες και Μπαγερν να μαζευουν εμπειρίες χωρις μεγαλες απαιτησεις.
    Ενώ ο Μιλουτίνοφ και ο Μπλακ, μονο και μόνο από τους συχνούς τραυματισμούς τους και την απόδοση ασανσέρ, ειναι απλά για λες οτι εχεις 2 ψηλους πυργους αλλά ουσία ΜΗΔΕΝ. Ο Ταβάρες τους κάνει πλάκα και τους 2 μαζι. Το ειδαμε αυτο.
    ΕΝΩ ΠΕΡΥΣΙ Ο ΜΠΛΑΚ ΤΟΝ ΣΜΠΑΡΑΛΙΑΣΕ.

    Ακομα κι αν δεν μας κανει λογω συνθηκών ο ιδιος ο ΜΠΛΑΚ, τοτε επρεπε να ειχαμε βρει κάποιον ΟΜΟΙΟ του αγωνιστικά, να μην καταλαβαίνει τπτ και να μπαινει μεσα σαν οδοστρωτηρας.

  • Tomgoatz
    Tomgoatz Παρασκευή, 16 Φεβρουαρίου 2024 18:53 Σύνδεσμος σχολίου

    Πάλι τραυματίστηκε ο Mr Glass/ Goss...
    Χαλαρά παίζουμε μέχρι στιγμής,πολλά λάθη σε πάσες, ριμπάουντ και αρκετά υποτονικά επιθετικά, Κάναν και Πίτερς σε λήθαργο... Ελάχιστα πράγματα και στο 5 πέρα από τα κοψίματα του Ράιτ... Λογικά παρόλα αυτά θα το πάρουμε το ματς αλλά δεν πρέπει να παίξουμε έτσι σε τελικό με βαζελα γιατί δεν θα έχουμε καμία ελπίδα... Πολύ καλός ο Ναζ σήμερα αλλά με το που πήρε τα πάνω του τον έβγαλε... κλασικός Μπαρτζώκας...λολ

  • kasavetis
    kasavetis Παρασκευή, 16 Φεβρουαρίου 2024 16:34 Σύνδεσμος σχολίου

    Red7arrow,

    πραγματικά δεν καταλαβαίνω που στηρίζεις το σχόλιό σου...
    Έχουμε στο 5 τους Φαλ και Ράιτ και στο 4 τους Πίτερς και Πετρούσεφ, μια χαρά είμαστε. Μην ξεχνάς ότι υπάρχει και ο Μιλού που θα γυρίσει στα πλει οφ της Α1. Πόσους ξένους να έχουμε στις θέσεις 4 και 5? Τι να τον κάνουμε τον Μπλακ? Πέραν του ότι κάτι παίχτηκε πέρσι στο final four, ο τύπος δεν χωράει στο ρόστερ....

    Εκεί που έχουμε θέμα είναι στη θέση 3 όπου ο Παπ δεν τραβάει πια (34 ετών) και ο Μπραζντέικις δεν έχει αποδώσει τα αναμενόμενα. Σε όλες τις άλλες θέσεις είμαστε κομπλέ και μόνο ένας παίκτης σκόρερ τύπου Τζέιμς ή Μίσιτς θα μπορούσε να προστεθεί στο ρόστερ το καλοκαίρι και ίσως 1-2 Έλληνες (π.χ. καποιος/οι απο: Ρογκαβόπουλος, Τολιόπουλος, Θανάσης Αντετοκούμπο...)

  • Κώστας Χανιά
    Κώστας Χανιά Παρασκευή, 16 Φεβρουαρίου 2024 16:06 Σύνδεσμος σχολίου

    Ρεντ ποια η γνώμη σου για τον τολιοπουλο;

    Αξίζει μια ευκαιρία στην ομάδα μας?

  • red basket
    red basket Παρασκευή, 16 Φεβρουαρίου 2024 15:47 Σύνδεσμος σχολίου

    φιλε @Δημήτρης ο redarrow ειναι γνωστο βαζελοτρολ απο το πορτοκαλι βοθροσαιτ ... προσπαθει απλως ( χωρις επιτυχια ) να προκαλεσει αλλα εαν προσεξεις τι γραφει προκαλει μονο γελιο ....

  • Basketball coach
    Basketball coach Παρασκευή, 16 Φεβρουαρίου 2024 15:39 Σύνδεσμος σχολίου

    Το ματς δεν είναι σπο μόνο του εύκολο.. ίσα ίσα...εμείς με την απόδοση μας θα το κάνουμε εύκολο.. καλό θα ειναι να μπούμε με το μαχαίρι στα δόντια ώστε να μη κυνηγάμε στο σκορ...το περιστερι μαζί με τον πλήρη αρη εινσι οι 3-4 καλύτερες ομάδες στην Ελλάδα...παμε γερά και να μην έχουμε το μυαλό μας σε ροτεισον...απλά οποίος εινσι μέσα να παίξει στο 100 τις εκατό του μέχρι που να τελειώσουμε το ματς ουσιαστικά και στο τέταρτο δεκάλεπτο θα φανεί πως πρέπει να παίξουμε μετά!μη κυνηγάμε το σκορ και μην παίξουμε λιγότερο από το 100 τις εκατό αλλιώς θα κυνηγάμε και θα αγχωθουμε...!

  • Snake7
    Snake7 Παρασκευή, 16 Φεβρουαρίου 2024 15:36 Σύνδεσμος σχολίου

    Ρε συ @Arrow ξέρεις γιατί λείπει ο Μπλακ. Γιατί το βαβά του ενώ είχε περάσει στο ροτεσιον τον Μπολο και είχε ρυθμο ανάγκασε τον Μπαρτζωκα να πάει να παίξει τα πιο σημαντικά παιχνίδια της σεζόν με τον χωρίς ρυθμό (ΜΟ 7λ στα τελευταία 15παιχνιδια και μόλις 5λ ΜΟ σε 3/5 με Φενερ) Μπολο.

    Αποτελέσματα γνωστά. Σε δύο παιχνίδια φάιναλ συνολική παρουσία 16λ με συνολικά 4π συνολικά 1 σουτ, συνολικά 6 ριμπάουντ.

    Πιθανότατα και ο βασικός λόγος που το παιχνίδι με Ρεαλ έφτασε στο σουτ (και τελικά χαθηκε).

    Αυτό του χρέωσε ο Μπαρτζωκας που όταν βλέπει παίκτη παρτάκια τα παίρνει.

    Φτάνει πια με τον Μπλακ.

    Στην παρούσα έχουμε όντως μια πληρέστατη γραμμή ψηλών

  • GEORGE 7
    GEORGE 7 Παρασκευή, 16 Φεβρουαρίου 2024 15:01 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο ΜΠΑΟΚ έχασε απλά γιατί έπεσε πάνω στον Βασίλη Τολιοπουλο. Το παιδί είναι έτοιμο να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του.
    Εμείς τι ακριβώς περιμένουμε? Πάρτε τον χθες στην ομάδα.
    Εδώ έχουμε Λούντζη και Μητρου. Ο Βασίλης είναι κλάσεις ανώτερος και δεν φοβάται.
    Αυτήν την στιγμή είναι ο ποιοτικότερος Έλληνας παίκτης και είναι 27 ετών. Με τον Μπαρτζωκα θα γίνει ακόμη καλύτερος.
    Μην τον αφήσετε στους απέναντι κι αυτόν! Ήμαρτον!

  • Αστυνόμος Μπέκας
    Αστυνόμος Μπέκας Παρασκευή, 16 Φεβρουαρίου 2024 14:54 Σύνδεσμος σχολίου

    Redgoal θεωρώ ότι πρέπει να κινηθούμε οπωσδήποτε για Τολιοπουλο, συμφωνείς?

    Ναι ήταν και παλιότερα σε εμάς αλλά φαίνεται να έχει βάλει μυαλό τώρα

  • Δημήτρης
    Δημήτρης Παρασκευή, 16 Φεβρουαρίου 2024 14:50 Σύνδεσμος σχολίου

    Red7Arrow,
    Έχεις μια από τις πιο πλήρες γραμμές ψηλών και μου αναφέρεις τον Μπλάκ?
    Καλός - χρυσός αλλά μας τελείωσε. Στο περσινό final 4 κάτι παίχτηκε που δεν μπορούσε να παραμείνει.
    Προχωράμε,αν και στο λέω, αυτή την στιγμή η γραμμή μας είναι πληρέστατη!!!

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more

Γκολ σε Ιταλία-Αγγλία και Μπάρτσα στο 2…

Το κουπόνι της Δευτέρας (29/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Τζένοα υποδέχεται την Κάλιαρι. Στην ισπανική LaLiga, η Μπαρτσελόνα φιλοξενεί...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μπασκετικό... ρεσιτάλ 92-58 τη Μπάρτσα

Παραδίδοντας... μαθήματα μπάσκετ στη Μπαρτσελόνα, ο Θρύλος αυτή τη φορά...

Έπος... Θρύλου στην Αγγλία 2-4 τη Βίλα

Ένας... ονειρικός Ολυμπιακός ισοπέδωσε την Άστον Βίλα στο Μπέρμιγχαμ στον...

Επίσημη παραδοχή Euroleague για αδικία σε ΟΣΦΠ

Παραδοχή λάθους για τη φάση με την επαναφορά του Τόμας...