roumeliotis

Carwiz

«Θα είμαστε έτοιμοι για το Κύπελλο...»

casino loutrakiou
redwell

Ο Τόμας Γουόκαπ έχει τραβήξει... κουπί όσο κανένας άλλος την τρέχουσα σεζόν στον Ολυμπιακό και αν κάποιος δικαούται να ομιλεί για τις ατυχίες με τους τραυματισμούς είναι αυτός αφού ως "βιονικός" που είναι δεν έχει χάσει κανένα ματς και δείχνει και φέτος την κλάση και την ποιότητά του με την ερυθρόλευκη.

Ο Τεξανός γκαρντ με το ελληνικό διαβατήριο μίλησε στην ΕΡΤ για τη μέχρι τώρα πορεία του Ολυμπιακού, τις απουσίες λόγω τραυματισμών, την αντίδραση της ομάδας όταν μπήκαμε στην τελική ευθεία της Ευρωλίγκας, την προσθήκη του Μόουζες Ράιτ αλλά και στον πιθανό τελικό του F8 του Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό. Αναλυτικά τόνισε...

Για την μέχρι τώρα πορεία του Ολυμπιακού: «Γνωρίζουμε τον ανταγωνισμό και που θέλουμε να είμαστε. Αρχίσαμε την σεζόν και υπήρχαν κάποια ζητήματα, κάποιοι τραυματισμοί αλλά είμαστε στο δρόμο που πρέπει, είμαστε καλά, κοιτάμε μπροστά, γνωρίζουμε ότι έχουμε μπροστά μας ξέρουμε τις υποχρεώσεις μας και θα είμαστε έτοιμοι γι'αυτές. Το να κρίνει κανείς την εξέλιξη της σεζόν στα μέσα της, δεν είναι κάτι που θα έπρεπε να γίνεται αλλά πλέον αισθανόμαστε πολύ καλά θα είμαστε αυτοί που πρέπει και θα είμαστε έτοιμοι για το Κύπελλο ξανά».

Για τους πολλούς τραυματισμούς και τα σκαμπανεβάσματα: «Ναι, είναι αλήθεια. Δεν μπορείς να ψάχνεις για δικαιολογίες. Δεν μπορείς να κάνει τίποτε άλλο από το να δουλέψεις πρέπει να κάνει τη δουλειά σου σωστά χωρίς να σκέφτεσαι αν οι συνθήκες είναι καλές αν είσαι υγιής, αν είσαι τραυματίας, δεν παίζει ρόλο. Γιατί οι ήττες, είναι ήττες. Νομίζω ότι κάναμε μια αρκετά καλή δουλειά, όταν ήρθε η καταιγίδα και μείναμε εντός πορείας».

Για το αν νιώθει ξανά ο εαυτός του: «Ναι, νιώθω πάλι άνετα, γιατί υπήρχαν πολλά θέματα, κυρίως όμως υπήρξε υποστήριξη από τον προπονητή και τους συμπαίκτες μου. Γιατί μέσα στα πάνω και στα κάτω όταν έχεις αυτή την υποστήριξη σε βοηθάει να βρεις το ρυθμό σου. Σε βοηθάει να βρεις την αυτοπεποίθηση στο παιχνίδι σου. Η δουλειά δεν σταμάτησε ποτέ χωρίς να έχει σημασία αν παίζω καλά ή άσχημα, ποτέ δεν σταματάς να δουλεύεις και με τον τρόπο αυτό επιστρέφεις στην κανονικότητα».

Για την προσθήκη του Μόουζες Ράιτ: «Ήδη έχει βοηθήσει αν και παίρνει χρόνο συνήθως. Είναι φανταστικός μέχρι τώρα, μου αρέσει το πώς δουλεύει, είναι κάθε μέρα έτοιμος να προπονηθεί, έτοιμος να παίξει, οπότε ναι, μας βοηθάει, από το πρώτο παιχνίδι που μπήκε μέσα, έπαιξε σπουδαία και βοήθησε το σύστημα της ομάδας να δουλέψει, έκανε τρομερή δουλειά.

Ποτέ δεν ξέρει τι μπορεί να κάνει κάποιος που έρχεται, έχοντας μικρή εμπειρία από την Ευρωλίγκα, αλλά μπήκε μέσα χωρίς να φοβάται και αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να τον περιγράψεις. Είναι ότι χρειαζόμασταν σε αυτή την χρονική περίοδο. Όχι μόνο τις ικανότητες που έχει στο παιχνίδι αλλά και την έλλειψη φόβου, αυτό είναι σπουδαίο».

Για τις αναμετρήσεις με τον Παναθηναϊκό: «Κάθε παιχνίδι είναι εντελώς ξεχωριστό. Γιατί είναι ένα ντέρμπι. Υπάρχει επιπλέον κίνητρο κι έπειτα είναι τελικός Κυπέλλου. Οπότε έχουμε δουλειά να κάνουμε, πρώτα την Παρασκευή και το Σάββατο και όταν ένα ντέρμπι τόσο σοβαρό όσο αυτό έρθει δεν έχεις χρόνο να κοιτάξεις προς τα πίσω, να δεις τι έγινε στο πιο τελευταίο και αν χάσαμε το τελευταίο, αυτό είναι παρελθόν».

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

56 σχόλια

  • red basket
    red basket Παρασκευή, 16 Φεβρουαρίου 2024 20:24 Σύνδεσμος σχολίου

    φιλε @TORNADO 7 ο μονος που θα συμφωνουσε με οσα εμετικα εγραψε για παικτες της ομαδας μας και τις υπολοιπες ανοησιες που γραφει που δεν εχουν καμμια μπασκετικη βαση ο συγκεκριμενος , θα ηταν ο ιδιος ... λυπαμαι λοιπον για παρτη σου που συμμεριζεσαι τετοιες αποψεις ...

  • ΈΛΕΟΣ
    ΈΛΕΟΣ Παρασκευή, 16 Φεβρουαρίου 2024 16:00 Σύνδεσμος σχολίου

    Χα χα χα.Ο hoopfan έγινε...red basket και τον κράζει ο Θοδωρής που έγινε... ΜΕΤΑΓΡΑΦΈΣ 366 ΜΈΡΕΣ ΤΟ ΧΡΌΝΟ!!! Ήθελα να 'ξερα ποιος απ'τους δυο χαρίζει απλοτερο γέλιο!!!Χα χα τι είστε εσείς....

  • TORNADO 7
    TORNADO 7 Παρασκευή, 16 Φεβρουαρίου 2024 15:55 Σύνδεσμος σχολίου

    Φίλε RED BASKET αν και είχα πει ότι δεν πρέπει να ασχολούμαστε μαζί σου γιατί αυτό σου δίνει πατήματα για επόμενες ίδιου περιεχομένου απαντησεις σου, στο τελευταίο σου μήνυμα τα ισοπέδωσες όλα. Ο πιο απλός τρόπος για να διαπιστώσεις αν εγώ με τον SNAKE7 είμαστε το ίδιο πρόσωπο απλά αναζήτησε τα παλαιότερα άρθρα του RED GOAL γύρο από το ενδεχόμενο επιστροφής του Αγραβανη στον ολυμπιακο όπου θα διαπιστώσεις ότι είχαμε εντελώς αντίθετες απόψεις αλλά επιχειρηματολογουσαμε με κόσμιο τρόπο χωρίς χαρακτηρισμους και κατηγορίες που τις βγάζαμε από το κεφάλι μας όπως κάνεις εσύ. Τα περισσότερα παιδιά εδώ μέσα έχουν ενωτικό χαρακτήρα και όλοι από τους συντάκτες της σελίδας μέχρι τον τελευταίο επισκέπτη έχουμε συμβιβαστεί με την πραγματικότητα που λέει ότι έγιναν πολλά λάθη το καλοκαίρι, είχαμε ατυχίες με τραυματισμόυς, είχαμε και κάποια άσχημα κοουτσαρισματα αλλά οι διορθωτικές κινήσεις που έγιναν ξαναέβαλαν την ομάδα σε πολύ καλό δρόμο και σίγουρα έκαναν και το έργο του κόουτς πιο ευκολο. Αυτό ακριβώς όμως δημιούργησε το υπερμεγέθη και ανισόρροπο ροστερ που περιγράψε ο SNAKE7. Εσύ φίλε αρνησε όλα τα παραπάνω τα οποία είναι η πραγματικότητα και οποιονδήποτε πάει να κάνει κουβέντα για οτιδήποτε τον χαρακτηρίζεις βαζελοτρολ, διπλοπροφιλακια και διάφορα τέτοια και μάλιστα εστιάζεις μόνο σε συγκεκριμένα σημεια των διαφόρων αναρτήσεων αγνοώντας φράσεις που είναι για το καλό της ομάδας. Θα είχε πολύ μεγάλο ενδιαφέρον να μας εξηγήσεις γιατί το κάνεις αυτό.

  • ΜΚ7
    ΜΚ7 Παρασκευή, 16 Φεβρουαρίου 2024 15:47 Σύνδεσμος σχολίου

    @Redgoal Ποτε ακριβως σκοπευετε να αναβαθμισετε το σαιτ? Υπαρχει κοσμος που βλεπει το σαιτ σας (ειδικα στα μπασκετικα) ως οαση στην ερημο της προπαγανδας και της αργυρωνητης δημοσιογραφιας και ως εναν τοπο εκφρασης της αποψης του και προωθησης του εποικοδομητικου διαλογου γυρω απο τα θεματα της ομαδας και οχι ως τοπο εκτονωσης προσωπικων συμπλεγματων και ψυχολογικων προβληματων ή ακομα χειροτερα "τρολοδρασης" του πιτογυρου ενθεν κακειθεν.
    Στην νεα σας προσπαθεια για εξελιξη του σαιτ θεωρω κομβικης σημασιας την ταυτοπροσωπια των σχολιαστων.Τεχνικα υπαρχουν τροποι να γινει αυτο χωρις να παραβιαζεται η ιδιωτικοτητα.Να σταματησει επιτελους αυτο το χαλι που ο καθενας μπορει να χρησιμοποιει 3-4 νικνεικμς (ξαναλεω ισχυει ενθεν κακειθεν αυτο για οσους καταλαβαινουν τι γραφω) και να παιζει τον ρολο που εχουν οι μπαχαλακηδες στις διαδηλωσεις.
    Απο το μοτο σας "Για Ολυμπιακους με υψηλο IQ" συμπεραινω οτι εν τελει σας ενδιαφερει η ποιοτητα του αναγνωστικου σας κοινου ελπιζω να σας ενδιαφερει και η ποιοτητα της σχολιογραφιας του

  • Snake7
    Snake7 Παρασκευή, 16 Φεβρουαρίου 2024 15:10 Σύνδεσμος σχολίου

    Κουράγιο Θόδωρα, που να σφίξουν οι ζεστές...

    Εγώ πάντως το "ξανθός μουσκουλοφορος μπογιατζής με τα 80ς σορτσακια" το έχω κάνει trademark.

    Αν βέβαια κάποιος είναι 15 δεν θα έχει δει μπασκετ στα 80ς με το μπούτι του Γιαννάκη να είναι ολο έξω ούτε θα έχει αναπτύξει ακόμα χιούμορ ώστε να μπορεί να το καταλαβαίνει.

    Εκτός αν είναι (geek alert) σιθ, γιατί μόνο αυτοί (και οι ναζι) είναι ή μαζί μου ή απέναντί μου...

    @Redgoal αντε κάντε roll out το νέο site να μπορούμε να κάνουμε ignore κάποιους....

  • ΜΕΤΑΓΡΑΦΈΣ 366 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ
    ΜΕΤΑΓΡΑΦΈΣ 366 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ Παρασκευή, 16 Φεβρουαρίου 2024 14:30 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο red basket λοιπον συμφωνει με οσα εγραψε ο ιδιος ( @Hoopfan )...
    μάλιιστα τον παραδέχεται ότι όσα γράφει ειναι πάντοτε σωστά...
    όπως για τον Σίκμα το καλύτερο τεσσαρι όλων των εποχών...για τον Μπραζντέικις τον καλύτερο ηγέτη σκόρερ...για την υπερπλήρη ομάδα του καλοκαιριού που δεν είχε καμια απολύτως ανάγκη τις μεταγραφές του Δεκεμβρίου...
    σκεψου δηλαδη αν ηταν βαζελος τι θα εγραφε για παικτες της ομαδας μας ....

  • red basket
    red basket Παρασκευή, 16 Φεβρουαρίου 2024 12:32 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο @TORNADO 7 λοιπον συμφωνει με οσα εγραψε ο ιδιος ( @SNAKE 7 ) ... μαλιστα τον 'παραδεχεται' γιατι για να γραφει τα παρακατω πρεπει να 'αισθανεται' και να αγαπαει την ομαδα :

    "ο ξανθός μουσκουλοφόρος μπογιατζής με τα 80ς σορτσακια περισσεύει"

    "το ροστερ οπως είναι, είναι τεράστιο και ανισόρροπο"

    "αν ο Μιλου γυρίσει υγιής στα πλέι οφ, ίσως το καλοκαίρι ο υπερπολυτιμος Μους μας αποχαιρέτισε για να γυρίσει προς Γαλλία μεριά"

    σκεψου δηλαδη αν ηταν βαζελος τι θα εγραφε για παικτες της ομαδας μας ....

  • TORNADO 7
    TORNADO 7 Πέμπτη, 15 Φεβρουαρίου 2024 23:57 Σύνδεσμος σχολίου

    Καλησπέρα σε όλη την παρέα. Φίλε SNAKE7 για άλλη μια φορά μέσα από την μεστή επιχειρηματολογία απέδειξες όχι μόνο ότι κατέχεις το άθλημα αλλά παρακολουθείς και αισθάνεσαι την ομάδα από πολύ κοντά. Συμφωνώ σχεδον σε όλα με όσα έχεις αναλυσει στο μήνυμα σου και στα λίγα που διαφωνω θα έχουμε χρόνο να τα κουβεντιαζουμε εδώ στο εγγύς μέλλον. Παντος η αντικατάσταση του Γκος με Έβανς θα πήγαινε την ομάδα σε άλλο επίπεδο στην περιφέρεια πραγματικά ενώ θα έριχνε και τον μέσο όρο ηλικίας που πιστεύω θα πρέπει να απασχολεί την ομάδα ΠΆΡΑ ΠΟΛΎ. Επίσης ενδεχόμενη έλευση του Τζέιμς σίγουρα διώχνει Κανααν επίσης για πολλούς λόγους.

    Υ. Γ. Εγώ έχω σταματήσει προ πολλού να ασχολούμαι με τον RED BASKET. Όσο πιο πολλοί πάρουν την ίδια απόφαση τόσο πιο γρηγορα θα ηρεμήσουμε.

  • Xero-las
    Xero-las Πέμπτη, 15 Φεβρουαρίου 2024 23:07 Σύνδεσμος σχολίου

    Δηλαδή εσυ πιστεύεις ότι ο Ολυμπιακός δεν έχει τον Howard γιατί είναι ακριβός και τον πήρε η Μπασκόνια με τα πολλα λεφτά. O Howard είναι Canaan που θελει τις διπλες προσπαθειες να φτιαχνουν ολοι ειδικα συστηματα γι αυτον και δεν παιζει αμυνα του Canaan. Δεν θα παιζε ουτε 5λεπτο με τον Μπαρτζωκα.
    Υπάρχουν κι άλλα πράγματα στο μπάσκετ από το τρίποντο.
    Αλλα γι αυτο ειναι ο Μπαρτζωκας 3 φορες κοουτς ευρωλιγκας κι εσυ παράγγειλες 3 πιτόγυρα και παιζεις στο κινητο

  • Snake7
    Snake7 Πέμπτη, 15 Φεβρουαρίου 2024 22:46 Σύνδεσμος σχολίου

    @redbasket αναρωτιέμαι αν είσαι 14 15 ή 16... Θα σου γραψω αυτο και Δεν θα ασχοληθώ μαζί σου ξανα. Είναι εύκολο να κατηγορείς τους πάντες ως βαζελοτρολ αφού έτσι δεν χρειάζεται να εκφέρεις επιχειρήματα, τα οποία αδυνατεις να εκφερεις αν μπερδεύεις το figure8 με το ice skate.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μπασκετικό... ρεσιτάλ 92-58 τη Μπάρτσα

Παραδίδοντας... μαθήματα μπάσκετ στη Μπαρτσελόνα, ο Θρύλος αυτή τη φορά...

Έπος... Θρύλου στην Αγγλία 2-4 τη Βίλα

Ένας... ονειρικός Ολυμπιακός ισοπέδωσε την Άστον Βίλα στο Μπέρμιγχαμ στον...

Επίσημη παραδοχή Euroleague για αδικία σε ΟΣΦΠ

Παραδοχή λάθους για τη φάση με την επαναφορά του Τόμας...