roumeliotis

Carwiz

Ορίστηκε το Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός

casino loutrakiou
redwell

Γνωστό έγινε από τον ΕΣΑΚΕ το πρόγραμμα της 15ης και 16ης αγωνιστικής της Basket League. Το ντέρμπι του Παναθηναϊκού AKTOR με τον Ολυμπιακό θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 22 Γενάρη στο ΟΑΚΑ. Αναλυτικά:

15η αγωνιστική

Σάββατο 20/1
ΑΕΚ-Άρης 17:15
Προμηθέας-Περιστέρι 20:15

Κυριακή 21/1
ΠΑΟΚ-Λάυριο 17:15
Κολοσσός-Απόλλων Πάτρας 18:00
Καρδίτσα-Μαρούσι 20:15

Δευτέρα 22/1
Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός 20:15

16η αγωνιστική

Σάββατο 27/1
Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 17:15
Λαύριο-Προμηθέας 18:00
Περιστέρι-Μαρούσι 19:00
Καρδίτσα-ΑΕΚ 20:15

Κυριακή 28/1
Άρης-Κολοσσός 17:15
Απόλλων Πάτρας-Παναθηναϊκός 20:15

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

12 σχόλια

  • Red7arrow
    Red7arrow Κυριακή, 14 Ιανουαρίου 2024 12:41 Σύνδεσμος σχολίου

    Προσέξτε τι έχει συμβεί...
    Επειδή καταφέραμε με μεσαίου επιπέδου μπάτζετ 2 χρόνια να έχουμε πολύ καλή ομάδα, το έχουμε κάνει μόδα πλέον και θεωρούμε ως το σωστό τρόπο αυτό το πράγμα λες και αυτό είναι επιτυχημένο μοντέλο που κρατάει χρόνια. Αμ δεν κρατάει όμως. Ακόμα κι αν φτιάξεις μια ομάδα καλή μια δυο χρονιές μετά θα θέλει ενίσχυση σημαντική και λεφτά να μπουν.
    Μαγκιά δεν είναι να φτιάχνεις μια ομάδα φωτοβολιδα για 2 χρόνια. Αλλά να έχεις μια ομάδα που θα αντέξει τουλάχιστον μια 5ετια και θα είναι σταθερά στις κορυφαίες της Ευρώπης.
    Οποτε το γεγονός ότι ο Βαζελος έβαλε φέτος λεφτά και πήρε παιχταράδες, δεν θα πρέπει να αντιμετωπίζεται από κάποιους Ολυμπιακαρες ως κακή τακτική.
    Μαγκιά τους που τα σκάσανε και πήραν παίχτες και μέσα σε λίγους μήνες έφτιαξαν κορμό που βρίσκεται στη πρώτη 4αδα της euroleague.
    Δεν είναι μάγκες προφανώς οι Βαζελοι με μια καλή χρονιά τα τελευταία 12 χρόνια ανυπαρξίας τους. Φυσικά και δεν είναι μάγκες. Αυτό όμως δεν μπορεί να αποτελεί για εμάς ελαφρυντικό ούτε να χαιρόμαστε και να τους έχουμε ως κριτήριο για τη δική μας πορεία.
    Γιατι κακά τα ψέμματα αυτοί έχουν 6 ευρωπαϊκά και πρωταθλήματα και νίκες απέναντι μας περισσότερες.
    Άρα αν είναι να κάτσουμε να μιλάμε για το τι κάναμε εμείς κ εκείνοι όλοι θα βρίσκουν να λένε κάτι.
    Το τώρα έχει σημασία.
    Και για το τώρα φωνάζουμε οι περισσότεροι.
    Διότι παρατηρούμε μια αλαζονεία στον Ολυμπιακό.
    Και η οποία έχει ως αποτέλεσμα να χαλάσει μια προσπάθεια 2 έτων και να γυρίσει η ομάδα πολλά επίπεδα πίσω.
    Δεν κατάλαβα κάτι όμως....το ότι ο Μπαρτζωκας έφτιαξε και μπράβο του μια ομαδάρα 2 χρόνια, αυτό του δίνει το δικαίωμα να της βγάλει τα μάτια;;;
    Όπως τον αποθεωσαμε και τον είπαμε Πετυχημένο που κατάφερε ότι κατάφερε 2 έτη, έτσι τώρα θα τον πούμε αποτυχημένο και θα δεχτεί κριτική αυστηρή που στάθηκε ΑΝΙΚΑΝΟΣ να κρατήσει δυνατή την ομάδα αυτή.
    Δεν θέλει μυαλό ότι όταν σου φεύγουν Σλουκας και Βεζενκοφ, η μόνη επιτρεπτή αντικατάσταση τους θα είναι με ονόματα μεγάλα και όχι με Σικμες και Ξυλοκόπους!!!
    Έδιωξε Μπολομποι και Μπλακ και μου έφερε τον Μιλουτινοφ επειδή τον έχουν σαν άγιο οι πρόσωπο λάτρες ολυμπιακοί??? Ο άνθρωπος αυτός ούτε μπράτσα δεν έχει κάνει. Αγυμναστος εντελώς!!!!!
    Σιγά τον ψηλό ρε!!!!

  • ΝΙΚ
    ΝΙΚ Σάββατο, 13 Ιανουαρίου 2024 18:43 Σύνδεσμος σχολίου

    Μεταγραφές. χρόνο Ο Πίτερς στο τρία το λέω από φέτος που δεν έχεις τριάρι οπότε έρθει ο Σάσα δεν υπάρχει θέμα .Αν μου πάρει το καλοκαίρι Τζέιμς και Χάουαρντ που έχουν μέσο όρο εικοσιπέντε πόντους δεν με ενδιαφέρει αν δεν παίξουν άμυνα .Δύο παίχτες πενήντα πόντους και με τον Μιλου απόλυτα υγιής και τον Πετρουσεφ πιο έτοιμο θα πάει το πικ εν ρολ συνεφο γιατί ο Τζέιμς μπορεί να το παίξει.Κατι θα βάλει κι ο Πίτερς από το τρία.Αν παεινε κι ένα αθλητικό τεσσαρι Μονεκε η Σεγκελια ας πούμε.Στην χειρότερη περίπτωση ογδόντα πέντε, πόντους.Οσο άμυνα και να παίξεις πρέπει να βάλεις καλάθια για να νικήσεις.Ρο είχα πει και παλαιότερα οι ψηλοί να παίζουν για να σκοράρουν αν παίζουν και σπάνε την μπάλα έξω δεν λέει λες και έχεις τους αξιόπιστους σουτέρ.

  • ΜΕΤΑΓΡΑΦΈΣ 366 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ
    ΜΕΤΑΓΡΑΦΈΣ 366 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ Σάββατο, 13 Ιανουαρίου 2024 13:06 Σύνδεσμος σχολίου

    Λαμπρινουλα...τί δουλειά έχει αυτό που γράφω με το χθεσινό ????
    Ποιους μηνες????
    Σ Υ Ν Ε Λ Θ Ε πριν είναι αργά

  • ΛΑΜΠΡΟΣ
    ΛΑΜΠΡΟΣ Παρασκευή, 12 Ιανουαρίου 2024 23:52 Σύνδεσμος σχολίου

    Μεταγραφολογε (366), το θρασος σου ειναι απυθμενο. Μετα απο αλλη μια ηχηρη σφαλιαρα, μετα απο αλλη μια κακη εμφανιση, εξακολουθεις να το παιζεις ειδημονας στο μπασκετ.

    Μας εχεις φλομωσει εδω και μηνες με τις μπουρδολογιες σου...εχουμε φοβερη ομαδα, τον καλυτερο προπονητη, δεν εχουμε αναγκη μεταγραφες, εμπιστοσυνη στον σκακιστη, αποθεωση των καβουροπροεδρων, στο τελος θα ξουρισουν τον γαμπρο...θα...θα...θα....

    Αντι να κάνεις τουμπεκι ψιλοκομμενο και να παραδεχθεις οτι ελεγες αερολογιες, ενω οι αλλοι ειχαν δικιο, βγαινεις απο πανω και εξακολουθεις να το παιζεις ειδικος σε ενα αθλημα που δεν εχεις μυρωδια.

  • Ν
    Ν Παρασκευή, 12 Ιανουαρίου 2024 23:19 Σύνδεσμος σχολίου

    Παιδιά βάλτε νόβα σπορτς πραιμ να μου πείτε αυτά που γράφετε μην ασχολείστε με το άθλημα η ομάδα αυτή είναι καταδικασμένη κ δυστυχώς φέτος δεν θα παίξουμε Ελλάδα με Αγραβάνη κ μποχοριδη
    Ο άλλος γράφει κ σασα κ Πίτερς θα τρώμε 100 πέρυσι τρώγαμε 100 πάρε ένα αθλητικό 4αρι
    Δεν ειπα για 3αρι 4αρι σασα Πίτερς στο κ. Οι 2 στο 4 οπως πέρυσι αυτά τα λες εσύ
    Για τους χειρότερους κοντους μαζί με αλμπα Βιλερμπάν κλπ απάντηση δεν πήρα για τον ψηλό απάντηση δεν πήρα

  • Σάββας Ψ.
    Σάββας Ψ. Παρασκευή, 12 Ιανουαρίου 2024 22:49 Σύνδεσμος σχολίου

    Tι 'ναι αυτό το πράγμα, ρε παιδια; Δεν μπορεί αυτή η ομάδα! Είχαμε παικταράδες και παίζουμε με Γκος και Μπαζντέικις και Σίκμα. Αρχηγός και Λάρι, 1 πόντο μαζί! Φαλ άποντος! Πίτερς ένα καλάθι όλο κι όλο! Πού πάμε;

  • ΜΕΤΑΓΡΑΦΈΣ 366 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ
    ΜΕΤΑΓΡΑΦΈΣ 366 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ Παρασκευή, 12 Ιανουαρίου 2024 22:20 Σύνδεσμος σχολίου

    Βρε Λαμπρινουλα μου... Εγώ δεν προτείνω τίποτα, δεν είμαι ψωροφαντασμενος σαν εσάς που την έχετε δει ρεπόρτερ, προπονητές, πρόεδροι τρία σε ένα, Βιντάλ σπάσουν γουος εν γκοου. Κι επειδή προφανώς δεν καταλαβαίνεις τα απλά Ελληνικά θα στο κάνω πενηνταρακια μπας και:
    Στον άλλον λοιπόν που "θέλει" στο 4 μαζί Σάσα και Πήτερς απάντησα ότι αυτό δεν μπορεί ΠΛΈΟΝ να γίνει διότι ο μεν θα έρθει για βασικός κι ο δε είναι. Έτσι φτιάχνονται
    οι ομάδες? Παρακάτω. Πες όμως ότι ο Σάσα μενει ελεύθερος τώρα. Και θέλει να έρθει. Τι θα του πεις, ο Πήτερς είναι βασικός, ξεκινάς στον πάγκο και βλέπουμε; ΣΤΟΝ ΣΑΣΑ? Πήγε αλλού. Θα πεις στον Πήτερς ήσουν αναντικατάστατος αλλά κάτσε να κουνάς την πετσέτα στον πάγκο? Τον έχασες. Άρα Η λες στον Σάσα ευχαριστώ αλλά δεν θα πάρω γιατί έχω τον Πήτερς οπότε μετά γίνεται επανάσταση, Η βρίσκεις τρόπο να τους ταιριάξεις. Έλα εσύ τώρα γνώστη μου και πες μου πως αλλιώς θα ταιριάξουν.
    Πληροφορία: επειδή προφανώς φέτος είναι η πρωτη χρόνια που παρακολουθείς Θρύλο να σε ενημερώσω ότι το σχήμα αυτό το έχει δοκιμάσει ο Μπαρτζώκας. Όχι πάρα πολύ αλλά για άλλο λόγο και ο λόγος λέγεται Στούκας. Μαθαίνεις κοντά μου. Όσο για το αν είναι κακοί αμυντικοί ΕΣΕΙΣ δεν έχετε λυσσιαξει για killer στο δύο? Τι πιθανότητες θα είχε να βρεις killer που να σκοτώνει και στην άμυνα? Άρα πάλι δύο κακούς αμυντικούς στην πεντάδα δεν θα είχες? Ενώ τώρα με το ντεφορμε Παπ η άμυνα είναι σούπερ. Α παράτα μας ρε εξυπνακια.
    Όσο για τους 100 πόντους που προβλέπεις ότι θα τρώγαμε οκ με την ίδια λογική προβλέπω ότι ισχύει αλλά θα βάζαμε 140. Νταξη είσαι? Άμα θες να μιλάμε με αν.

    ΥΓ δεν έχει σαρβαιβορ? Πόσα ξέρεις εσύ σουπιά...

  • George 7
    George 7 Παρασκευή, 12 Ιανουαρίου 2024 21:43 Σύνδεσμος σχολίου

    N ΠΌΣΟ ΔΊΚΙΟ ΕΧΕΙΣ ΦΊΛΕ...αλλα δυστυχώς δν θα γίνει τπτ γιατί οι Αφοί δν θέλουν να επενδύσουν πραγματικά στν ομάδα....λυπηρή κατάσταση....με μέτριους παίκτες έχεις μέτρια ομάδα....οτι πληρώνεις παίρνεις....μας έκοψαν κ το μπάσκετ μετά τν μπάλα....ΕΥΓΕ

  • ΛΑΜΠΡΟΣ
    ΛΑΜΠΡΟΣ Παρασκευή, 12 Ιανουαρίου 2024 20:55 Σύνδεσμος σχολίου

    Φιλε μεταγραφολογε (366 μερες το χρονο), το παιζεις γνωστης του αθληματος και ειρωνευεσαι τους αλλους γραφοντας για...σαρβάιβορ και σοπινγκ σταρ.

    Απο το σχολιο σου, ομως, το δηθεν ψαγμενο μπασκετικα, δειχνεις οτι εχεις αγνοια βασικων γνωσεων περι του αθληματος.

    Αν εφαρμοζαμε αυτο που προτεινεις ως φαεινη ιδεα, δηλαδη τον Πιτερς στο 3 και το Βεζενκοφ στο 4, τοτε, παντογνωστη μου, θα τρωγαμε σε καθε παιχνιδι ΚΑΤΟΣΤΑΡΕΣ.

    Ποιος θα αμυνοταν; Ποιος θα επαιζε το συστημα των συνεχων αλλαγων του ταβλαδορου; Ο ΦΟΥΦΟΥΤΟΣ; Οι δυο προαναφερθεντες ειναι η επιτομη των μετριων και μη αθλητικων παικτων. Στην επιθεση ειναι φοβεροι, αλλα στην αμυνα "χωνι". Θα παιζουμε, λοιπον, με δυο τετοιους παικτες!

    Εδω, "φωναζει" η ομαδα οτι εχει αναγκη εναν ταχυτατο, αθλητικο φοργουορντ και εσυ προτεινεις συνδυασμο Πιτερς-Βαζενκοφ!

    Μαλλον τελικα δεν περνα η ωρα σου, γιατι σημερα δεν εχει σαρβάιβορ, το οποιο το κατεχεις πολυ καλυτερα απο το μπασκετ.

  • ΜΕΤΑΓΡΑΦΈΣ 366 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ
    ΜΕΤΑΓΡΑΦΈΣ 366 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ Παρασκευή, 12 Ιανουαρίου 2024 20:08 Σύνδεσμος σχολίου

    Και βγαίνει κάποιος Ν και αποφασίζει ότι η χρονιά είναι αποτυχημένη μέσα Μαίου....ουπς Γενάρη έχουμε, βάζει το καρμπον με τους άλλους τρολυμπιακαρες εξυμνώντας τον αγαπημένο τους Τράκη και αποδεικνύει πόσο βαθύς γνώστης του αθλήματος είναι θελοντας Σάσα και Πήτερς μαζί στο 4, δηλ ο Πήτερς να δεχτεί να ξαναπάει back up του Σασα τη στιγμή που στα 29 του κάνει χρόνια καριέρας και ετοιμάζεται για το μεγαλύτερο συμβόλαιο της ζωής του, ή ο Σάσα να αφήσει το ΝΒΑ για να γίνει αλλαγή του Πήτερς. Μάλιστα.
    Μεγάλε τον έχω λύσει εγώ το γρίφο και έχω πει ότι αν ξανανταμωσουν αυτοί οι δύο φέτος ή του χρόνου ο Πήτερς κατέβηκε στο 3. ΑΝ. Φιλάκια. Καλό το τρολαρισμα αλλά ρωτήστε να μάθετε πρίν εκτεθειτε.Η ζωή δεν είναι μόνο σαρβαιβορ, σοπινγκ σταρ και τρολαρισμα. Μου το παίζεις και μάνατζερ. Δεν περνάει κι ώρα να αρχίσει κι ο Θρύλος..

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Τρεις επιλογές 1.75, 1.78 και 2.00 απόδο…

Το κουπόνι της Πέμπτης (09/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στη ρεβάνς για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Άστον Βίλα...

Read more

Με 1.90 Ρεάλ και Under στην Κύπρο

Το κουπόνι της Τετάρτης (08/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στη ρεβάνς για τα ημιτελικά του Champions League, η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχεται τη Μπάγερν...

Read more

Με 1.90 Παρί και combo Μπεσίκτας

Το κουπόνι της Τρίτης (07/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στη ρεβάνς για τα ημιτελικά του Champions League, η Παρί Σεν Ζερμέν υποδέχεται τη...

Read more
Διαβάστε επίσης

Τελειώνει... ο Μπαρτζώκας, ανακοινώνει Ιτούδη

Ο Ολυμπιακός κυριαρχεί στο ελληνικό μπάσκετ μετά την μάγκικη επιβολή...

Μπαρτζώκα 35 βολές και 3 τεχνικές ποινές...

Άκου να δεις Γιώργο Μπαρτζώκα που κάθεσαι και σκας και...

Ξεπάτωσε... Μπάρτσα 59-63 και πήγε Βερολίνο

Ένας Ολυμπιακός από... ατσάλι όχι μόνο άντεξε στην πίεση και...