roumeliotis

Carwiz

«Είμαστε καλύτεροι από τον πρώτο γύρο...»

casino loutrakiou
redwell

O Θρύλος αναχώρησε για την Ισπανία καθώς έχει δυο αγώνες με Μπαρτσελόνα και Μπασκόνια την Τετάρτη (10/01) και την Παρασκευή (12/01) αντίστοχα για την Ευρωλίγκα, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να μιλάει για την βελτίωση που δείχνει η ομάδα σε σχέση με τον πρώτο γύρο και το πόσο σημαντικές είναι οι επιστροφές των τραυματιών. Αναλυτικά:

«Δεν πιστεύω ότι οι δέκα μέρες είναι ένα αντιπροσωπευτικό χρονικό δείγμα για να πεις αν μια ομάδα είναι σε καλή κατάσταση, απλά είναι πολλά τα παιχνίδια που δίνεις μέσα σε δέκα μέρες, που διαμορφώνουν μια άποψη.

Η Μπαρτσελόνα κέρδισε την Ομπραντόιρο στην παράταση, μέσα στο γήπεδό της. Είναι μία ομάδα που έχει σίγουρα πολλές δυνατότητες. Παίζει με ψηλά σχήματα. Με τον Κάλινιτς στο “2”, αλλάζει σε όλα τα σχήματα στην άμυνα.

Έχει έναν τρόπο που παίζει και αμυντικά και επιθετικά κι εμείς έχουμε ένα πλάνο παιχνιδιού για να το αντιμετωπίσουμε. Εννοείται πως είναι μία δύσκολη αποστολή, όπως είναι και κάθε παιχνίδι στην Ευρωλίγκα, όπως είναι κάθε παιχνίδι εκτός έδρας.

Πιστεύω ότι κι εμείς είμαστε καλύτεροι από τον πρώτο γύρο, που χάσαμε (σ.σ. στο ματς του ΣΕΦ). Εκτελούμε καλύτερα και αμυντικά και επιθετικά, έχουμε περισσότερους παίκτες και σίγουρα περισσότερους υγιείς παίκτες.

Πάντα πρέπει να μιλάμε για την ομάδα και όχι για το γήπεδο. Στο Παλάου υπάρχει πάντα μια πολιτισμένη ατμόσφαιρα και εάν παίξεις καλά, θα κερδίσεις. Δεν νομίζω ότι χωράει αμφιβολία στο ότι η Μπαρτσελόνα έχει ένα ρόστερ πολύ ποιοτικό.

Είναι σχεδόν κάθε χρόνο στο F4. Αυτό, ίσως, δείχνει τη δυσκολία του αγώνα. Δεν πρέπει να σταθούμε σε αυτό. Εμείς πιστεύουμε ότι αν παίζουμε καλά, μπορούμε να κερδίσουμε παντού.

Έχω παίξει πολλές φορές εκεί (σ.σ. από τότε που έφυγε από την Μπαρτσελόνα) και με τη Χίμκι και μετά με τον Ολυμπιακό.

Ήταν μία χρονιά σημαντική για εμένα, αλλά ήταν μία χρονιά μόνο, οπότε δυστυχώς δεν πρόλαβα να δεθώ περισσότερο με το περιβάλλον, αλλά πάντα έχω ευχάριστες αναμνήσεις και εικόνες από την ομάδα».

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

12 σχόλια

  • Paul
    Paul Τετάρτη, 10 Ιανουαρίου 2024 18:47 Σύνδεσμος σχολίου

    Ρε 7footer.... τι σόι φούτερ είσαι εσύ
    Ρε βαζελοτρολάκια μάφια της κακιάς ώρας , πρώτοι στις βολές, που σας δώσαν το παιχνίδι στη Βαλένθια και ακόμη σας κράζουν.
    Ασχολήσου με την ομάδα σου παιδί της κυβέρνησης όπως πάντα. Κάνε μας τη Χάρη . Α, και μη χαθείς πάλι το καλοκαίρι!!!!

  • Basketball coach
    Basketball coach Τετάρτη, 10 Ιανουαρίου 2024 13:12 Σύνδεσμος σχολίου

    Redgoal όλοι ξέρουμε ότι ο μαρινακης στηριξε Μητσοτάκη εις βάρος της κυβέρνησης τσίπα που χάρισε όλη τη Θεσσαλονίκη στο Σαββίδη...στηριξε Μητσοτάκη και εκείνος επέλεξε να στηρίξει παναθηναικο με τη σειρά του...μέσο του αλαφουζου που τον αβανταρει με τα μίντια..η σημερινή κυβέρνηση είναι η πιο παναθηναϊκή κυβέρνηση μετά τη χούντα...1)χάρισε γήπεδο στο ποδοσφαιρικό παναθηναικο περνοντας το γήπεδο του δήμου Αθηναίων ως αντάλλαγμα που δεν ανήκε όμως σε αυτούς.. τους έδωσε το οακα 20000 θέσεων...και κάνει κ πολιτική με γιαννακοπουλο κ Αλαφούζος ατζουν με Τούρκους...προσωπικά δε με ενδιαφέρουν οι βρωμιές που κάνουν ούτε θέλω να πω ότι δεν έχει ευθύνη ο μαρινακης με τους μάνατζερ η τις καραβιες η οι Αγγελόπουλοι που μας λένε μέχρι τέλους και έχουμε πολύ μικρότερο μπάτζετ απ τους βαζελους..έχουν ευθύνη φυσικά όπως έχουν δώσει και πάρα πολλά στην ομάδα με τίτλους και ομαδαρες...ΟΜΩΣ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΗ... ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΜΑΣ ΕΙΤΕ ΝΔ ΠΑΣΟΚ ΣΥΡΙΖΑ ΚΚΕ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ...ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΣΚΠΥΜΕ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΟΠΡΟΕΡΑΙΤΗ ΟΜΩΣ ΣΥΣΠΗΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΙ ΒΑΛΕΤΑΙ..

    REDGOAL: Φίλε, εμείς δεν έχουμε μπλέξει τον Ολυμπιακό ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ με πολιτικά. Είδες εδώ 12 χρόνια που είμαστε στον "αέρα" οτιδήποτε που έχει σχέση με πολιτική και κόμματα; Δεν μπλέκουμε τον Θρύλο εμείς με τη σαπίλα. Και θα μπορούσαμε να είχαμε κονομήσει χοντρά και νομιμότατα αν ενδίδαμε στην πίεση που μας έγινε από παρατάξεις για να σας κάνουμε πλύση εγκεφάλου πριν τις εκλογές. ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ δεν θα μπλέξουμε εμείς τον Ολυμπιακό με κανέναν κερατά. Όσοι το κάνανε, ας βρουν άκρη τώρα και ας κάτσουν να τους περνάει πριονοκορδέλα ο Μητσοτάκης, ο Κασσελάκης πώς τον λένε αυτόν, ο άλλος του ΠΑΣΟΚ και ο κάθε τυχάρπαστος...

  • Hoopfan
    Hoopfan Τετάρτη, 10 Ιανουαρίου 2024 11:55 Σύνδεσμος σχολίου

    @7footer θλιβερο βαζελοτρολ η τελετη που περιγραφεις εγινε ηδη στην Κωνσταντινουπολη πριν κανενα διμηνο οταν υποδεχθηκαν τον Αχταρμαν και τον κερασαν ηττα με τα τριτοδευτερα τους ... τον προπονητη που καταφερε με 40 μυρια μπατζετ και την καλυτερη ( και πιο ακριβη ) 5αδα γκαρντς που εχει δει το Ευρωπιακο μπασκετ τα τελευταια 10 χρονια περυσι να καταταγει 11ος οπως καταφερε να χασει πρωταθλημα απο τη διαλυμενη Φενερ του Τζορτζεβιτς πριν 2 χρονια ...

    οσον αφορα στον Μπαρτζωκα εαν εισαι πανω απο 35 ετων καταλαβαινω τον πονο σου ... ακομη αμουστακος προπονητικα απεκλεισε την 'καλυτερη ομαδα" ολων των εποχων του μεγαλου Ζοτς των 40 μυριων με το Μαρουσι απο την οκταδα το 2010 ... τραυμα που δεν επουλωνεται ουτε μετα απο 20 χρονια ... υπομονη και κουραγιο ....

  • ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΜΟΥΣΤΑΚΙΑΣ
    ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΜΟΥΣΤΑΚΙΑΣ Τετάρτη, 10 Ιανουαρίου 2024 09:46 Σύνδεσμος σχολίου

    7footer ποσο πονο σου εχει προκαλεσει ο θρυλος ρε κακομοιρη ;

  • Basketball coach
    Basketball coach Τετάρτη, 10 Ιανουαρίου 2024 08:27 Σύνδεσμος σχολίου

    Redgoal εγώ θα ήθελα να ρωτήσω για το ποτε θα πάρουμε το ΣΕΦ δικό μας ώστε να βρούμε χορηγούς και ονοματολογία γηπέδου και να αυξηθεί το μπάτζετ στα επίπεδα του βαζελου ώστε να πάμε μέχρι τέλους στη πράξη και όχι στα λόγια...στεναχωριέσαι αφάνταστα που η κυβέρνηση Μητσοτάκη έχει επιλέξει τον παναθηναικο ως ομάδα της σε ποδοσφαιρο και μπασκετ ώστε να κάνει τη πολιτική της..ΜΙΑ ΠΛΗΡΩΣ ΑΝΤΙΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Η ΟΠΟΙΑ ΧΑΡΙΣΕ ΓΗΠΕΔΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΣΚΑΙ ΚΑΙ ΓΗΠΕΔΟ ΜΠΑΣΚΕΤ...ΘΑ ΓΙΓΑΝ4ΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΥΤΕ ΣΤΗ ΜΠΑΛΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΟΝΟΜΑΤΟΔΟΣΙΑ ΣΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΝΑ ΠΛΗΣΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΜΠΑΤΖΕΤ ΤΟΥ ΒΑΖΕΛΟΥ...προβλέπω ότι θέλει να μας δώσει σεφ και να μας κάνει κολυμβητήριο κοντά σχετικά στις εκλογές.. τουλάχιστον απ το 2025 κ όχι άμεσα ώστε να ΚΑΤΕΥΝΑΣΕΙ ΤΗ ΔΙΚΑΙΗ ΟΡΓΗ ΜΑΣ...ξέρετε κάτι για το πότε θα πάρουμε το ΣΕΦ?είναι τεράστια αδικία....

    REDGOAL: Φίλε γιατί είναι αντι-Ολυμπιακή η κυβέρνηση; Πότε έγινε; Εμείς θυμόμαστε σύσσωμη την ΠΑΕ να στηρίζει το κυβερνών κόμμα και να χρησιμοποιεί τον Ολυμπιακό ως όχημα για να να αναδειχθεί η σημερινή κυβέρνηση. Όχι ότι μας ενδιαφέρει, γιατί πραγματικά δεν δίνουμε... shit που λένε και οι Αμερικάνοι για τα πολιτικά, αλλά μην κλαίγεστε τώρα που σας φτύνουν. Όταν μπλέκατε τον Ολυμπιακό σε πολιτικά παιχνίδια ήταν καλά; Λουστείτε τώρα και μη μιλάτε. Προφανώς δεν απευθυνόμαστε σε σένα προσωπικά φίλε, εννοείται. Μην παρεξηγηθούμε φίλε. Όσο για το ΣΕΦ, θα έχουμε εξελίξεις μετά την μίνι ανακαίνιση που θα γίνει ενόψει της διοργάνωσης του καλοκαιριού...

  • Δημήτρης
    Δημήτρης Τετάρτη, 10 Ιανουαρίου 2024 06:59 Σύνδεσμος σχολίου

    Η ομάδα φυσικά και μπορεί να φύγει με 2 νίκες, αυτή την εβδομάδα.
    Σήμερα λογικά στην 12αδα θα είναι ο Μπραζντεικις και για μένα πρέπει να καθιερωθεί. Ο Σικμα δεν μπορεί να δώσει κάτι.
    Πρέπει να την χτυπήσουμε στο ζωγραφιστό, λόγω υπεροπλιας που έχουμε.
    Αν μπουν τα σουτ και η άμυνα είναι στα γνωστά της στάνταρ, δεν βλέπω το λόγο να μην φύγουμε νικητές από την Βαρκελώνη.
    Για Βιτόρια τα λέμε αύριο!

  • Coach B.
    Coach B. Τρίτη, 09 Ιανουαρίου 2024 23:47 Σύνδεσμος σχολίου

    7 footer:
    Ως συνηθως απροβλεπτος...
    Βουλωμενο γραμμα...
    Πρωτη φορα το ξαναλες.
    Φανταζομαι του χρονου πρωτη φορα θα το ξανα-ξαναπεις.
    Εκπληξη τα σχολια σου.
    Αυτα που καθε χρονο,πρωτη φορα ξανα-ξανα-ξαναλες!

  • ΜΕΤΑΓΡΑΦΈΣ 366 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ
    ΜΕΤΑΓΡΑΦΈΣ 366 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ Τρίτη, 09 Ιανουαρίου 2024 22:38 Σύνδεσμος σχολίου

    Εγώ βλέπω 5-6 νίκες σε αυτά τα επτά Snake.
    7houfter το ίδιο μήνυμα έστειλες και πέρσι. Η ζωή όμως προχωράει βαζελακο. Ποση μοναξιά...

  • Κι αν δε γίνει αυτο
    Κι αν δε γίνει αυτο Τρίτη, 09 Ιανουαρίου 2024 20:35 Σύνδεσμος σχολίου

    7 φούτερ χρειάστηκε να φορέσω διαβάζοντας την... αστειαρα σου βαζελε.
    Ο πόνος που σε κερνάει ο κοουτς θα συνεχιστεί για παααρα πολλά χρόνια.

  • 7footer
    7footer Τρίτη, 09 Ιανουαρίου 2024 19:51 Σύνδεσμος σχολίου

    Σύσσωμος ο Δήμος Βαρκελώνης, το Δημοτικό Συμβούλιο με ομόφωνη απόφασή του, οι απανταχού της γης Καταλανοί, σε χωριά και σε κωμοπόλεις, σε νησιά και σε ακρογιάλια, σε βράχους και σε βουνά, συμμετέχουν στη Γιορτή των Μαντηλιών.
    Στον καθιερωμένο τριήμερο εορτασμό για την απελευθέρωση της Μπαρτσελόνα, από τον χειρότερο προπονητή στην ιστορία της.
    Αυτόν που υπό τις οδηγίες του τερμάτισε στην δωδέκατη θέση στην Ευρωλίγκα και στην όγδοη στο πρωτάθλημα, στη χειρότερη χρονιά στην ιστορία της, η ένδοξη μπασκετική ομάδα της πόλης
    Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος η πόλη θα στολιστεί με λευκά μαντήλια που θα ανεμίζουν όσο θα διαρκέσει η επίσκεψη του coach, ως ένδειξη αποχαιρετισμού και βέβαιης αναχώρησής του το συντομότερο δυνατόν.
    Θα τιμηθεί με το βραβείο του χειρότερου προπονητή στην ιστορία της ομάδας και με την ευχή να μη την ξαναβρεί τέτοιο κακό, θα στηθεί πανηγύρι αμέσως μετά την αναχώρησή του.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Απίστευτο ΣΕΦ, ελπίζω ΟΣΦΠ να πάρει κούπα»

Στο κανάλι της Ευρωλίγκας μίλησε ο Ντίλον Μπρουκς, ο οποίος...

Μέρα-ώρα του Μπάρτσα-Ολυμπιακός

Η EuroLeague έκανε γνωστές τις ημέρες και τις ώρες των...

Πρωτοσέλιδα 03-05-2024

Διαβάστε και σήμερα στο RedGoal τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων...