roumeliotis

Carwiz

Θρυλική... νίκη 75-73 τη Μονακό

casino loutrakiou
redwell

Ο Θρύλος πήρε τεράστιας σημασίας νίκη κόντρα στη Μονακό στο ΣΕΦ με 75-73 για την 19η ημέρα της Euroleague μετά από ένα ματς θρίλερ στο οποίο οι δυο ομάδες πήγαιναν χέρι-χέρι από την αρχή ως το τέλος και πλέον με ρεκόρ 11-8 

Οι «ερυθρόλευκοι» υπερασπίστηκαν την έδρα τους κι έκλεισαν με "2Χ2" τη... διαβολοβδομάδα βελτιώνοντας ρεκόρ τους, την ώρα που οι Μονεγάσκοι γνώρισαν δεύτερη σερί ήττα και είδαν το δικό τους ρεκόρ να υποχωρεί σε 10-9.

Γουόκαπ-κομπιούτερ με ασύλληπτα πράγματα και στα δυο άκρα του παρκέ, τεράστια τρίποντα στο τέλος από Κάναν, σούπερ ο Πίτερς από την αρχή ως το τέλος και κομβικός ο ΜακΚίσικ με τρίποντο που έδωσε ουσιαστικά τη νίκη στα 25" πριν το τέλος παρά τις βολές από Κάναν-Πίτερς και ένα τρίποντο του Τζέιμς που όμως δεν άλλαξαν τη μοίρα του αγώνα.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 17-21, 34-26, 56-58, 75-73

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μπαρτζώκας): Γουόκαπ 9 (3/4 δίποντα, 1/3 τρίποντα, 7 ριμπάουντ, 9 ασίστ, 1 κλέψιμο, 1 λάθος), Γουίλιαμς-Γκος (0/5 σουτ, 3 ριμπάουντ, 2 ασίστ), Κάναν 16 (1/1 δίποντο, 2/5 τρίποντα, 8/8 βολές), Λαρεντζάκης 2, Φαλ 9 (3/3 δίποντα, 3/4 βολές, 34 ριμπάουντ), Παπανικολάου 8 (3/4 δίποντα, 2/2 βολές, 3 ριμπάουντ, 2 ασίστ), Μπραζντέικις, Πίτερς 14 (2/5 δίποντα, 3/3 τρίποντα, 1/2 βολές, 4 ριμπάουντ, 2 ασίστ), Πετρούσεβ 2, Μιλουτίνοβ 2, ΜακΚίσικ 13 (2/6 δίποντα, 3/4 τρίποντα)

ΜΟΝΑΚΟ (Ομπράντοβιτς): Οκόμπο 8 (2/4 δίποντα, 1/3 τρίποντα, 1/2 βολές), Μπλόσομγκεϊμ 2 (1/6 σουτ), Μπράουν 9 (4/11 δίποντα, 5 ριμπάουντ, 4 ασίστ), Ντιάλο 9 (3/6 δίποντα, 1/2 τρίποντα, 5 ριμπάουντ, 3 ασίστ), Κορνέλι, Τζαϊτέ 14 (7/9 δίποντα, 4 ριμπάουν τ), Γουόκερ 6 (2), Μοτιεγιούνας 9 (1), Ουατάρα 4 (6 ριμπάουντ), Χολ 2, Τζέιμς 10 (3/8 δίποντα, 1/6 τρίποντα, 1/2 βολές, 2 ριμπάουντ, 7 ασίστ)

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

102 σχόλια

  • Dark Red
    Dark Red Κυριακή, 07 Ιανουαρίου 2024 16:17 Σύνδεσμος σχολίου

    "Είμαι καφρος.
    Είμαι αουγκανος.
    Με νοιάζει μόνο να νικάει η ομάδα μου γιατί δεν μπορώ να καταλάβω τα σπορ.
    Το παίζω ξερολας αλλά στην πραγματικότητα κοιμάμαι όρθιος.
    Μου τη δίνουν τα πατατάκια γιατί έχω πίεση.
    Επειδή κοιμάμαι όρθιος νομίζω ότι ο λόγος μου έχει αξία ενώ όλοι(εκτός από εμένα)έχουν καταλάβει ότι είμαι τρολ.
    Έχω I.Q. βοδιού για αυτό δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν τιμάει την ομάδα μου να κινείται παρασκηνιακά.
    Μου τη δίνουν οι Αγγελόπουλοι γιατί δεν είναι καφροι και ζωντοβολα σαν κι εμένα.
    Στο δικό μου μυαλό(το ποιο???) ταυτίζομαι με τον Ζορό αλλά στην πραγματικότητα μοιάζω με τον Σούπερ Γκούφυ.
    Μαζί με το όνομα μου γράφω και την ομάδα που υποστηρίζω γιατί δεν έχω καταλάβει ότι βρίσκομαι σε site που είναι για οπαδούς της ομάδας μου.
    Γενικά είμαι βλάκας αλλά επειδή ζω στον κόσμο μου νομίζω ότι έχω δικιο."

    "Γιώργος (τρ)Ολυμπιακός"

  • giorgos.
    giorgos. Κυριακή, 07 Ιανουαρίου 2024 11:41 Σύνδεσμος σχολίου

    Dark red.
    Εγώ θα σου μιλήσω στην γλώσσα που Κ καταλαβαίνεις κ Αξίζεις.
    Την επόμενη φορά έχεις δύο επιλογές.
    Ή να μήν ξαναπάς στο ΣΕΦ Ποτέ Ξανά που είναι κ το πιο σωστό, ή αν πάς στο ΣΕΦ βάλε το τηλέφωνο σου να χτυπήσει.
    Έχει ξυπνητήρι.
    Αραφάτ οι Αγγελόπουλοι βάζουν τα λεφτά τους.
    Άρα γουστάρουν να έχουν κρυψινοια.
    Αυτοί είναι, έτσι λειτουργούν κ σε όποιον αρέσει.
    Θοδωρή14.
    Τι θέλεις εσύ;;;;
    Να κάνουν κάτι οι Αγγελόπουλοι;;;;
    ΝΑΙ.
    Θα κάνουν.
    Ότι κ στην Ελλάδα.
    Πάρτε το ΑΠΌΦΑΣΗ.
    Οι Αγγελόπουλοι Δεν ασχολούνται με το παρασκήνιο.
    Αγαπούν το μπάσκετ κ Όχι τον Ολυμπιακό.

    Γιώργος Ολυμπιακός.
    Υγ. Κ επειδή θα πείτε για το Μαρινάκη μπείτε στο κόπο κ δείτε τι του έχω σουρει.

  • ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΜΟΥΣΤΑΚΙΑΣ
    ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΜΟΥΣΤΑΚΙΑΣ Κυριακή, 07 Ιανουαρίου 2024 11:08 Σύνδεσμος σχολίου

    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΛΑΜΠΡΟΥΚΟ ΘΥΡΑ 7 ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΜΑΤΣ ΜΕΣΑ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΜΗ ΚΛΑΙΣ ΘΑ ΠΑΘΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ

    ΤΙΣ ΤΡΑΝΣΑΜΙΝΑΣΕΣ ΚΟΙΤΑ ΓΡΗΓΟΡΑ

  • Lalalalalalalalalalalalalal
    Lalalalalalalalalalalalalal Κυριακή, 07 Ιανουαρίου 2024 11:06 Σύνδεσμος σχολίου

    @Naruhitos έχει νόημα αυτό που λές…Λογικά δεν πήραν και με καλό μάτι, την διαρροή του Διαμαντό για τον τζέιμς, που ενεργοποίησε Μονακό και χάλασε την δουλειά…Για εμένα καλά κάνανε γιατί δεν μπορώ να χωνέψω τόσα χρόνια να εξισώνονται ο Παρκαδόρος με τους Αγγελόπουλους σε επίπεδο συμπεριφορών, όπως και η αβάντα στο σωλήνα του Βασιλακόπουλου, άρα και με τους ΑΡΔ μέχρι τέλους!!!Το θέμα είναι να μπορέσει η ομάδα να μην επηρεαστεί (να πάρει τους παίχτες που θέλει, και να ενανεώσει αυρούς που θέλει από τους υπάρχοντες)…Για εμένα τζέιμς -Βεζένκωφ και απομάκρυνση γκός, με μπραζδέικις 13ο παίχτη και έχουμε το καλύτερο ρόστερ τις ιστορίας μας!!!!!!

  • ARAFAT
    ARAFAT Σάββατο, 06 Ιανουαρίου 2024 18:58 Σύνδεσμος σχολίου

    Έχει κανείς αμφιβολία ότι με Μπερτομέου Πρόεδρο & CEO στην Ευρωλίγκα και Στόουκς αρχιδιατητή, ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ο Παναθηναϊκός να είχε αυτό το σπρώξιμο στη φετινή διοργάνωση?
    Δεν λέω ότι θα τον σφάζανε,.. λέω ότι ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να είχε αυτό το ανελέητο σπρώξιμο. Νομίζω ότι είναι καλά τα Ελληνικά μου..
    Ας δώσουν, λοιπόν, κάποτε και αυτοί οι Αγγελόπουλοι τις δέουσες εξηγήσεις (έστω μέσω τρίτων, μέσω ρεπορτάζ ή άρθρων που απηχούν τις απόψεις τους - δεν χρειάζεται να μιλήσουν οι ίδιοι, ΞΕΡΟΥΜΕ ότι είναι η προσωποποίηση της κρυψίνοιας), ΤΙ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ που τους ώθησε στην οβιδιακή αλλαγή στάσης του Ολυμπιακού, ώστε να στραφούμε κατά του Μπερτομέου τον οποίο στηρίζαμε για 25 χρόνια??? (Από την ίδρυση της ULEB, στην οποία πρωτοστάτησαν οι εξής δύο: ο Ολυμπιακός και η Ρεάλ Μαδρίτης!)
    ΥΓ/ Σαν πολλά δώρα δε κάνουμε ρε παιδιά στο Παναθηναικό?... Αλλά,.. γι' αυτά τα "δώρα", που είναι πολλά μαζεμένα πια ώστε να δικαιούσαι να τα αγνοήσεις, θα επανέλθω σε πιο αναλυτικό σχόλιο.

  • antartis_8
    antartis_8 Σάββατο, 06 Ιανουαρίου 2024 16:50 Σύνδεσμος σχολίου

    Hoopfan φίλε καλή χρονιά
    Η ο Μίσιστς ή ο Τζέϊμς ή ένας τέτοιος παίχτης θα έρθει το καλοκαίρι σίγουρα . Εγω θα ήθελα Μίσιτς αλλα και ο Τζέϊς θα με τρέλαινε γατι είναι παίχτης icon στην Λίγκα κι άν έρθει σε εμάς πιθανότητα θα κλείσει την καριέρα του εδώ . Ασχετα τι θέλει ο καθένας δεν μπορεί κανείς να αμφιβάλει ότι σαν τον Τζέημς δεν υπάρχει άλλος παίχτης . Δεν λέω καλύτερος , μπορει να υπάρχει . Ο Τζέημς έχει μια μοναδικότητα και θα την ήθελα στην ομάδα μας . Δεν κάνει καλα που εναντιώνεσαι κατα τη γνώμη μου .
    Οσο για το ποιός θα μείνει έξω που λές απο τους παίχτες , απο αυτούς που ανέφερες του ΜακΚισικ , τον Καναν και του Πίτερς λήγουν τα συμβόλαια . Ο Πίτερς με την χρονια που κάνει θα πάει ΝΒΑ και σίγουρα θα τον προσεγγίσουν τα 2-3 μεγάλα πορτοφόλια στην ευρώπη . Η επιστροφή του Βαζέκνοφ όσο περνάνε οι μήνες και δεν παίζει εκει , έρχεται όλο και πιο κοντά . Αρα θα ανοίξει και θέση ξένου . Τους άλλους δυο τους αγαπάμε πολυ . Τον Καναν ειδικά με την αμύνα που παίζει τον λατρεύω εγω . Αλλα δεν μπαίνει στη ζυγαρια επιθετικα με τον Τζέημς . Ο Τζέημς με τον ένα ποδα είναι καλύτερος του .
    Η ομάδα είναι πάνω απο όλυς . Δεν κολάμε σε πρόσωπα . Και η ομάδα χρειάζεται έναν τέτοιο παίχτη και θα τον πάρει το καλοκάιρι

  • ΛΑΜΠΡΟΣ
    ΛΑΜΠΡΟΣ Σάββατο, 06 Ιανουαρίου 2024 16:24 Σύνδεσμος σχολίου

    Ανασταπουλε Μουστακια, πλεον εχεις χασει καθε ιχνος φιλοτιμου. Σε προκαλεσα να μου γραψεις το mail σου και να σου στειλω αμεσως ενα σωρο φωτογραφικο υλικο και video απο την παρουσια μου στα γηπεδα του Θρυλου.

    Αντ' αυτου κρυβεσαι πισω απο το δαχτυλο σου. Βρισκεις συνεχως δικαιολογιες.

    Εφθασες στο σημειο, ρε αθεοφοβε, να ισχυριζεσαι οτι όποιος εχει mail δεν ειναι αντρας!!! Τι λες, κουτορνιθι;

    Οσο για το ποιος ειναι αντρας...αστο καλυτερα.

    Για να αποκτησεις τη σωματικη, αθλητικη, φυσικη κατασταση, τη δυναμη και την αντοχη τη δικη μου, θα χρειαστεις ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΖΩΗ.

    ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΖΩΗ, ποταπε, ασχολουμαι με τον αθλητισμο...ποδοσφαιρο, μπασκετ, bodybuilding. Κανω τοσο εντατικη γυμναστικη που οι 20χρονοι ουτε στον υπνο τους δεν μπορουν.

    Οσο για τα ενεσακιας και αναβολικακιας...ενα εχω να πω...σου ειναι τοσο αγνωστη η εννοια της καθημερινης αεναης αθλητικης ενασχολησης που εισαι δικαιολογημενος. Απο που κι ως που να γνωριζεις ποσο αναπτυσσονται οι μυες και το σωμα με καθημερινη ενασχοληση με βαρη επι μια ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΕΤΙΑ;

    Ποτέ δεν εχω βαλει στον οργανισμο μου τιποτε αλλο εκτος απο πρωτεϊνη.

    Σου φαινεται παραξενο πώς μπορει καποιος να εχει τετοια σωματικη διαπλαση, γιατι απλουστατα εισαι καναπεδακιας και βουτυρομπεμπες.

    ΥΓ Και, αν θελεις, επειδη με εχεις προκαλεσει πολλες φορες, γραψε τωρα το mail σου και αμεσα εκτος απο το προαναφερθεν υλικο θα σου στειλω και τη διευθυνση του γυμναστηριου να ερθεις τη Δευτερα να γνωριστουμε απο κοντα και να μου πεις καταμουτρα οσα γραφεις, πισω απο το πληκτρολογιο, για "γυναικες" κ.α.

  • θοδωρής 14
    θοδωρής 14 Σάββατο, 06 Ιανουαρίου 2024 15:41 Σύνδεσμος σχολίου

    Redgoal Οι δικοί μας πρόεδροι έχουν τη θέληση να κάνουν κάτι ή θα συνεχιστεί αυτή η κατάσταση στην Ευρωλίγκα.Εμάς μας σφυράνε 50-50 στο ΣΕΦ ,δεν μας δίνουν ούτε τα σπόρια της έδρας με ελάχιστες εξαιρέσεις και έξω μας σφάζουν εκμεταλλευόμενοι τα όποια θέματα έχει η ομάδα και τους άλλους τους σφυράνε μέσα έξω 70-30 και τους λέει και παράγκα ΤΟ ΒΔΕΛΥΓΜΑ!!!!!!! Μας πουλάει τρέλα ο εξαρτημένος!!!!!Με καλή διάθεση ρωτάω , για να δούμε πού θα πάει η κατάσταση.

  • Naruhitos guard
    Naruhitos guard Σάββατο, 06 Ιανουαρίου 2024 14:11 Σύνδεσμος σχολίου

    Φιλε @Lalalalalallaal, ειναι πολυπραγμων και κανει και αλλα πολλά. Π.χ. σε συνεργασια με την εταιρεια στην οποια δουλευει, εχει και αλλη εταιρεια που διοργανωνει events για τους αθλητες και συναφή προσωπα. Ακομα και η μητερα Αντετοκουμπο εκπροσωπειται για διαφορα events απο αυτους.

    Φανταζομαι οτι καποιοι 'παλιοι' ρεπορτερς του Ολυμπιακου εχουν σκυλιασει γιατι, με βαση τα περυσινα πεπραγμενα με Σλουκα, ατζεντηδες κλπ. η ομαδα εχει αποφασισει να κοψει τους ομφαλιους λωρους και να δημιουργησει στεγανά. Δεν ειναι τυχαιο οτι ολο το προπονητικο τιμ ειναι αυτη τη στιγμη σε αγνωστο Ρωσο ατζεντη στον οποιο δεν εχουν προσβαση οι λεγαμενοι ΑΡΔ (προς το παρον οι Μπαρτζωκας και Σια δεν χρειαζονται καν να πανε σε γνωστο ατζεντη γιατι δεν υπαρχει λογος).

    Πολλοι 'δημ/γραφοι' σαν αυτους βγαζουνε το ψωμοτυρι τους απο τα γνωστα γραφεια αλλά η ομαδα μας εχει κανει στροφη τελευταια προς Αμερικανους ατζεντηδες γι αυτο και τα εχουν παρει. Σπρωχνονται φυσικα και απο τους εν Ελλαδι ατζεντηδες που βλεπουν να τους χαλαει τη δουλεια ο Μπαρτζωκας και χανουν παιχτες. Ο Μακισικ π..χ ειναι πια σε Αμερικανο ατζεντη.

    Ο Ολυμπιακος, η Μπασκονια και η Παρτιζαν ειναι αυτη τη στιγμη οι μονες τρεις ομαδες στην Ευρωλιγκα που ακολουθουν τη δικη τους 'κλειστη' μεταγραφικη πολιτικη και δεν ελεγχονται απο τους μεγαλο-ατζεντηδες.

  • ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΜΟΥΣΤΑΚΙΑΣ
    ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΜΟΥΣΤΑΚΙΑΣ Σάββατο, 06 Ιανουαρίου 2024 13:17 Σύνδεσμος σχολίου

    ΛΑΜΠΡΟΥΛΟ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΤΗ ΜΙΑ ΜΟΥ ΖΗΤΑΣ ΣΟΣΙΑΛ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΟΥ ΖΗΤΑΣ ΕΜΑΙΛ.... ΕΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ ΑΝΤΡΑΣ Ε ; ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ Α

    ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΟΓΜΗ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΣΕ ΣΑΙΤ ΤΥΠΟΥ ΒΑΖΕΛΕΤΑ Η ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΑΞΙΑ ΜΗΔΕΝ!

    ΕΠΙΜΕΝΩ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΠΟΔΙ ΣΟΥ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΟΤΕ ΕΙΣΑΙ ΒΑΖΕΛΟΓΑΥΡΟΣ

    ΑΣΧΟΛΗΣΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΑΦΟΥΖΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΗΣΥΧΟ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΨΕΥΤΟΤΡΟΛΛ

    ΖΗΤΩ Ο ΘΡΥΛΟΣ ΕΞΩ ΟΙ ΑΜΠΑΛΟΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΞΕΔΡΕΣ

    ΥΓ: ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΕΧΕΙΣ ΡΕ;

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Τρεις επιλογές 1.75, 1.78 και 2.00 απόδο…

Το κουπόνι της Πέμπτης (09/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στη ρεβάνς για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Άστον Βίλα...

Read more

Με 1.90 Ρεάλ και Under στην Κύπρο

Το κουπόνι της Τετάρτης (08/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στη ρεβάνς για τα ημιτελικά του Champions League, η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχεται τη Μπάγερν...

Read more

Με 1.90 Παρί και combo Μπεσίκτας

Το κουπόνι της Τρίτης (07/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στη ρεβάνς για τα ημιτελικά του Champions League, η Παρί Σεν Ζερμέν υποδέχεται τη...

Read more
Διαβάστε επίσης

Τελειώνει... ο Μπαρτζώκας, ανακοινώνει Ιτούδη

Ο Ολυμπιακός κυριαρχεί στο ελληνικό μπάσκετ μετά την μάγκικη επιβολή...

Μπαρτζώκα 35 βολές και 3 τεχνικές ποινές...

Άκου να δεις Γιώργο Μπαρτζώκα που κάθεσαι και σκας και...

Ξεπάτωσε... Μπάρτσα 59-63 και πήγε Βερολίνο

Ένας Ολυμπιακός από... ατσάλι όχι μόνο άντεξε στην πίεση και...