roumeliotis

Carwiz

Ευκαιρία... εδραίωσης με Μονακό στο ΣΕΦ

casino loutrakiou
redwell

Ο Ολυμπιακός νίκησε την Αρμάνι προ διημέρου, επέστρεψε στην πρώτη εξάδα της βαθμολογίας και την Πέμπτη (04/01, 21:15, NOVA) περιμένει τη Μονακό στο ΣΕΦ, με στόχο την 4η σερί νίκη που θα τον εδραιώσει στις υψηλές θέσεις του πίνακα.

Η ομάδα του Πειραιά περιμένει τον Μάικ Τζέιμς και την... παρέα του για να πάρει μια ακόμα νίκη και ει δυνατόν να ανατρέψει και τη διαφορά αφού στον πρώτο γύρο, οι Μονεγάσκοι είχαν επικρατήσει με 85-77 των Πειραιωτών.

Στο τζάμπολ, οι δύο ομάδες θα πάρουν θέση έχοντας το ίδιο ρεκόρ, δηλαδή 10 νίκες - 8 ήττες. Η Μονακό, υπερτερεί σε παραγωγικότητα καθώς οι παίκτες του Σάσα Ομπράντοβιτς σημειώνουν 81,4 πόντους μέσο όρο ανά αγώνα την τρέχουσα σεζόν.

Ο Θρύλος που δεν διανύει μία από τις καλύτερες σεζόν του μετρά 77,5 πόντους μέσο όρο ανά αγώνα, όμως η άμυνα των Πειραιωτών είναι ο τομέας πάνω στον οποίο θα στηριχτούν οι παίκτες του Μπαρτζώκα για να δυσαρεστήσουν τους «πλούσιους» της Euroleague.

Ο Ολυμπιακός δέχεται περίπου 6 πόντους λιγότερους κατά μέσο όρο από τη Μονακό (73,9 η ομάδα του Πειραιά, 80 η Μονακό).

Ο Ναζ Μήτρου-Λονγκ δεν πήρε χρόνο συμμετοχής απέναντι στην Αρμάνι Μιλάνο, τον πρώτο δηλαδή αγώνα στη Euroleague που είχε δικαίωμα συμμετοχής. Δεν αποκλείεται αυτό να συμβεί απέναντι στη Μονακό, ομάδα που στηρίζεται στα γκαρντ της προεξάρχοντος του Μάικ Τζέιμς. Ο Τζέιμς έχει μέσο όρο 20,2 πόντους μ.ο. με 44,4% στα τρίποντα. Τον ακολουθεί ο Αμερικανός φόργουορντ Άλφα Ντιαλό με 11,8, ενώ 10,3 πόντους σημειώνει μέσο όρο ο γκαρντ των Μονεγάσκων Έλι Οκόμπο.

Oι Πειραιώτες υπερτερούν στη ρακέτα, εκεί όπου ο Μουσταφά Φαλ κυριαρχεί. Ο Γάλλος διεθνής διανύει περίοδο φόρμας, κάτι που φάνηκε απέναντι στην Αρμάνι, όταν σημείωσε 12 πόντους, μάζεψε 6 ριμπάουντ, μοίρασε 6 ασίστ για να συγκεντρώσει 28 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης.

Αν και ο Νίκολα Μιλουτίνοφ δεν είναι στα καλύτερά του, κόντρα στους Ιταλούς πήρε μπρος, όταν οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού άρχισαν να τραγουδούν το όνομά του για να τον εμψυχώσουν και στο τέλος η στατιστική του έδειχνε 13 πόντους, 5 ριμπάουντ.

Ο Άλεκ Πίτερς είναι φέτος σταθερή αξία του Ολυμπιακού στο σκοράρισμα και απέναντι στην Αρμάνι είχε 4/4 τρίποντα. O Πετρούσεφ μπαίνει σιγά σιγά στο κλίμα.

Στα γκαρντ, πέρα από τον εξαιρετικό Τόμας Γουόκαπ, ο Ολυμπιακός θα χρειαστεί τον εύστοχο Αϊζάια Κάναν έξω από τα 6.75 (0/4 κόντρα στην ομάδα του Μιλάνο), αλλά και τον Σακίλ ΜακΚίσικ που μετά τον τραυματισμό του δεν δείχνει ακόμη σταθερότητα στη Euroleague.

Διαιτητές του αγώνα της 19ης αγωνιστικής, Ολυμπιακός-Μονακό, ορίστηκαν οι Όλεγκς Λάτισεβς (Λετονία), Ράιν Περααντι (Εσθονία) και Μικέλε Ρόσι (Ιταλία).

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

21 σχόλια

  • Grig
    Grig Πέμπτη, 04 Ιανουαρίου 2024 23:25 Σύνδεσμος σχολίου

    Μπράβο ρε παιδιά! Στο ματς της χρονιάς έως τώρα στην Ευρωλίγκα. Κατάθεση ψυχής!

  • Spoonman
    Spoonman Πέμπτη, 04 Ιανουαρίου 2024 22:46 Σύνδεσμος σχολίου

    Δυστυχώς θέλουμε ένα ακόμα παίχτη με σκορ και τρίποντο, κυρίως στο 3. Ο Μπραζντεικις δεν...και ο Παπανικολάου ασταθής σουτερ. Χωρίς εύκολο καλάθι δεν πας πουθενά. Ακόμα και ο Τζέιμς να έρθει, θες έναν ακόμα σουτέρ...

  • ΣΑΚΗΣ
    ΣΑΚΗΣ Πέμπτη, 04 Ιανουαρίου 2024 22:27 Σύνδεσμος σχολίου

    ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΝΑ ΠΛΗΣΙΑΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ 20 ΠΟΝΤΟΥΣ ΣΕ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟ
    ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΣΚΟΡ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΜΑΣ

  • Grig
    Grig Πέμπτη, 04 Ιανουαρίου 2024 22:25 Σύνδεσμος σχολίου

    Ματς για γερά στομάχια. Πραγματικά ισοδύναμες οι ομάδες στο ημίχρονο. Κρίμα η σκυλίσια άμυνα που παίζουμε. Λείπει αυτό το κλικ στην επίθεση να λυθεί η ομάδα. Οποίος αντέξει. Μακάρι να είμαστε εμείς.

  • Λολ
    Λολ Πέμπτη, 04 Ιανουαρίου 2024 22:21 Σύνδεσμος σχολίου

    Για το σημερινό,η νίκη θα έρθει,με Πίτερς στους 12-14και κανααν..στους 12-14..Παπ είναι χώμα..λείπουν οι πόντοι του και οι υπόλοιποι στην περιφέρεια,με φιλότιμο μακισικ...αλλά χωρις Ρυθμό αγώνων,.μητρουλονγκ εκτός,που μπορεί αν δώσει σκορ και κυρίως Ρυθμό..δε βλέπω φως .

  • Λολ
    Λολ Πέμπτη, 04 Ιανουαρίου 2024 22:15 Σύνδεσμος σχολίου

    Καλησπέρα,έχει κουράσει ο κοουτς με την ξεροκέφαλοι του...παίζουμε αμυναρες και χάνουμε ματς και τίτλους...από την έλλειψη δύο αξιόπιστων σκόρερ στην περιφέρεια..έλεος πια...δεν αντέχετε αυτό..έχει ξεχάσει και τον Μήτρολογκ..έλεος..τι προσπαθεί δε ξέρω..εσείς redgoal,το συμπέρασμα βγάζετε με αυτό το κολλήματα?

    REDGOAL: Φίλε εμείς ότι έχουμε να πούμε, το γράφουμε. Όπως θα έχετε διαπιστώσει, δεν κωλώνουμε πουθενά αν είναι για το καλό του Ολυμπιακού. Τα λέμε έξω από τα δόντια. Στην ερώτησή σου έχουμε απαντήσει 1.000.000 φορές

  • Νικη
    Νικη Πέμπτη, 04 Ιανουαρίου 2024 21:17 Σύνδεσμος σχολίου

    @ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΜΟΥΣΤΑΚΙΑΣ καλη μας χρονια και μακαρι χαρες σε λιγο..

  • ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΜΟΥΣΤΑΚΙΑΣ
    ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΜΟΥΣΤΑΚΙΑΣ Πέμπτη, 04 Ιανουαρίου 2024 20:43 Σύνδεσμος σχολίου

    Γεια σου Νικη Γαυρινα ψυχαρα Ολυμπιακαρα

    Καλη ιδεα για τα ονοματα

    Να προτεινω και εγω

    Μεγαλυτερος κλοουν: Τειπλη Ισοβαθμια Αρρου Κωστας Χανια και Λαμπρος

    Μεγαλυτερος πρηξας: Αρρου

    Μεγαλυτερος ψευτοολυμπιακος: Αρρου

    Περισσοτερες μπαρουφες σε ενα σχολιο: Αρρου

    Πιο δυνατος υπαλληλος: Κωστας Χανιας

    Πιο αποτυχημενο τμημα : ΠΑΕ

    πιο αγαπημενο τμημα: ΚΑΕ

    ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΑΙΤ ΤΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ: ΡΕΝΤΓΚΟΛ

    ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ

  • dimepi
    dimepi Πέμπτη, 04 Ιανουαρίου 2024 20:09 Σύνδεσμος σχολίου

    Αναμένεται ο Μπράουν να κυνηγάει τον Πήτερς κολλημένος πάνω του και ο Ντιαλό στον Κάνααν. Είμαι περίεργος να δω πώς θα αντιμετωπίσει το προπονητικό τιμ αυτή την κατάσταση.

  • Red7Arrow
    Red7Arrow Πέμπτη, 04 Ιανουαρίου 2024 18:58 Σύνδεσμος σχολίου

    για μένα τη τελευταία τριετία ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και ΜΟΝΑΚΟ ειναι οι ομάδες που σημάδεψαν την Εuroleague.
    Η Μονακό μπορεί να εχει ενα υψηλό μπάτζετ αλλά απο την 1η της χρονιά ανέδειξε παιχτες πολλούς. Εχει τρομερές μονάδες στο ρόστερ της που μπορει σαν συνολο να μην ειναι υπερομάδα, αλλά τους παιχτες της θα τους θέλανε ολες οι ομάδες της Ευρώπης.
    Προσωπικά θα ήθελα πολύ στον Ολυμπιακό τον NTONTA XOΛ. Βγάζει τρομερή ενέργεια και είναι απο τους παίχτες που θα ταιριαζαν στον Ολυμπιακό. Αυτός σε εντός εδρας παιχνίδια με τον κόσμο φανατισμένο θα επαιζε 3 φορές καλυτερα ακομη.
    Στην Μονακό πολλοί παίχτες πιστεύω χάνουν ενέργεια απο το υποτονικό γηπεδο τους, ατμοσφαιρα και κουλτούρα.
    Ο Τζέιμς που λεμε συνεχεια οτι ψαχνεται να ερθει ξανα Ελλάδα, νομίζω το γουστάρει πολύ αυτό.
    Και τον εκστασιάζει η ιδέα του να παίξει για την ομάδα που ηταν παντα εχθρική η ατμοσφαιρα προς εκεινον.
    Καμία σχέση με την μεταγραφή Σλουκα. Εκεινος ο σιχαμενος κράταγε καλές σχέσεις με τους βάζελους. Στο μυαλό του πάντα ειχε αυτό το σενάριο να συμβει. Ειμαι 100% σιγουρος.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Τρεις επιλογές 1.75, 1.78 και 2.00 απόδο…

Το κουπόνι της Πέμπτης (09/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στη ρεβάνς για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Άστον Βίλα...

Read more

Με 1.90 Ρεάλ και Under στην Κύπρο

Το κουπόνι της Τετάρτης (08/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στη ρεβάνς για τα ημιτελικά του Champions League, η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχεται τη Μπάγερν...

Read more

Με 1.90 Παρί και combo Μπεσίκτας

Το κουπόνι της Τρίτης (07/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στη ρεβάνς για τα ημιτελικά του Champions League, η Παρί Σεν Ζερμέν υποδέχεται τη...

Read more
Διαβάστε επίσης

Τελειώνει... ο Μπαρτζώκας, ανακοινώνει Ιτούδη

Ο Ολυμπιακός κυριαρχεί στο ελληνικό μπάσκετ μετά την μάγκικη επιβολή...

Μπαρτζώκα 35 βολές και 3 τεχνικές ποινές...

Άκου να δεις Γιώργο Μπαρτζώκα που κάθεσαι και σκας και...

Ξεπάτωσε... Μπάρτσα 59-63 και πήγε Βερολίνο

Ένας Ολυμπιακός από... ατσάλι όχι μόνο άντεξε στην πίεση και...