roumeliotis

Carwiz

«Μικρός... χαμός στα αποδυτήρια στο ημίχρονο»

casino loutrakiou
redwell

Ο Ολυμπιακός ήταν εκτός τόπου και χρόνου στο πρώτο ημίχρονο κόντρα στην Άλμπα όμως εμφανίστηκε στο παρκέ στο δεύτερο και απλά "κατάπιε" για πλάκα τους Γερμανούς και έφτασε σε μια ευρεία νίκη 67-94, με τον Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος να τονίζει πως άλλαξε το κλίμα στο δεύτερο μέρος μετά από έναν... μικρό χαμό στα αποδυτήρια. Αναλυτικά ο Αμερικανός γκαρντ είπε:

«Το κλειδί ήταν η άμυνα. Στο δεύτερο μέρος παίξαμε πολύ καλύτερα στην άμυνα κι αυτό οδήγησε σε πολύ καλύτερο παιχνίδι στην επίθεση. Δεν είχαμε παίξει καλά στο πρώτο μέρος, ειδικά αμυντικά.

Στα αποδυτήρια έγινε ένας μικρός χαμός, αλλά αυτό μεταφράστηκε σε μια πολύ καλύτερη εικόνα στο δεύτερο μέρος, όπου παίξαμε και ωραίο μπάσκετ».

Για το ρεκόρ του Ολυμπιακού 9-8 στον πρώτο γύρο: «Σίγουρα θα μπορούσαν να είναι καλύτερα τα πράγματα έως τώρα. Αλλά πρέπει να υπολογίσουμε τους τραυματισμούς, τις προσθαφαιρέσεις μέσα στην χρονιά.

Από αυτή την άποψη πιστεύω πως είμαστε σε καλό σημείο. Έχουμε θετικό ρεκόρ και τώρα που είμαστε πλήρεις, μπορούμε να συνεχίσουμε ακόμα καλύτερα. Σίγουρα είμαστε σε ένα γκρουπ ομάδων που είναι όλοι πολύ μαζεμένοι, είμαστε αισιόδοξοι για την συνέχεια».

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

7 σχόλια

  • Snake7
    Snake7 Σάββατο, 30 Δεκεμβρίου 2023 19:12 Σύνδεσμος σχολίου

    Φίλε @ΝΑΞΟΣ θα σου κάνω το δικηγόρο του διαβόλου για να σε βάλω στο σκεπτικό του Redgoal

    Αν είχες τον παίκτη που περιγράφουν αντί του Ίγκι (λχ το Ναν ή τον Τέρενς τον Ντέιβις) ή αν αντί του Σίκμα είχες τον Καμπόκλο από όταν ήταν διαθέσιμος, ίσως τώρα να τις είχες αυτές τις 2-3 νίκες που λες ότι χάσαμε μέσα από τα χέρια μας.

    H Ευρωλίγκα είναι ένα πρωτάθλημα λεπτομερειών αλλά καλώς ή κακώς αυτούς έχουμε φέτος, και λίγο πολύ αλληλοσυμπληρώνονται, οπότε ο κόουτς που ξέρει καλύτερα από εμάς, με αυτούς θα πορευτεί φέτος.

    Θα μπορούμε να πούμε περισσότερα μετά τη διαβολοβδομάδα που ακολουθεί. Στόχος πέραν των δυο νικών, να συνεχίσει να κάνει build up ρυθμού η ομάδα, να ενσωματωθούν σιγά σιγά όλοι οι παίκτες και να αρχίσουμε να παίζουμε και λίγο καλύτερο μπάσκετ, γιατί η αλήθεια είναι ότι πόνεσαν τα ματάκια μας.

  • Πέτρος
    Πέτρος Σάββατο, 30 Δεκεμβρίου 2023 17:13 Σύνδεσμος σχολίου

    Αχ έναν σκορερ ηγέτη στην θέση του Μπραζντέικις και ένα αθλητικό 4-5αρι στην θέση του Σικμα να είχαμε θα ήμασταν το πρώτο φαβορί στην Ευρωλίγκα. Προσοχή. Δεν λέω να πάρουμε επιπλέον παίκτη. Που να χωρέσουν όλοι άραγε.

  • Κι αν δε γίνει αυτο
    Κι αν δε γίνει αυτο Σάββατο, 30 Δεκεμβρίου 2023 16:59 Σύνδεσμος σχολίου

    Δεν είμαι ειδικός αλλά όταν ο Μιλου μπαίνει αντι του Φαλ η ομάδα πρέπει επιθετικά να αλλαζει κ να προσαρμόζεται περισσότερο πάνω του. Ειναι ήδη κλειστό το ροτεισον για να μην τον εκμεταλλευομαστε στο έπακρο.

  • Τκ
    Τκ Σάββατο, 30 Δεκεμβρίου 2023 16:49 Σύνδεσμος σχολίου

    Έχοντας τελειώσει όλος ο πρώτος γύρος στην Ευρωλιγκα λίγες σύντομες σκέψεις.
    Η πρώτη πεντάδα
    Γουοκαπ Κανααν Παπανικολάου Πιτερς Φαλ ξαναβρίσκει σιγά σιγά την φόρμα της.
    Η δεύτερη πεντάδα
    Γκος (μητρουλονγκ) Λαρετζακης( Μητρουλονκ)Μακκισικ Πετρουσεφ Μιλουτινοφ όταν βρει την χημεία της θα είναι μια πολύ καλή δυνατή πεντάδα. Πιστεύω ότι θα είναι κάπως οι πενταδες στον δεύτερο γύρο της Ευρωλιγκας και στο ελληνικό πρωτάθλημα.
    Θεωρώ ότι Λαρετζακης Μακισικ έχουν χημεία και ταιριάζει το παιχνίδι τους ενός με τον άλλον. Τους έχουμε ξαναδεί μαζί και τα πάνε πολύ καλά στην ίδια πεντάδα.
    Τώρα Σικμα παικτης Ευρωλιγκας ότι και να λέει
    ο κόουτς δεν υφίσταται. Ότι και να πει ο Μπαρτζωκας για να στηρίξει την επιλογή του δεν πείθει κανέναν. Γίνεται λογικά για να κρατήσει ισορροπίες μετά το κόψιμο του Σικμα από την μπασκετ λιγκ.
    Τέλος δυστυχώς ο παίκτης Μπραζντεικις για τον Ολυμπικο μας δεν ταιριάζει σε καμία πεντάδα και πουθενά. Το καλύτερο για τον ίδιο είναι να δοθεί δανεικός σε καμία Ζαλγκιρις πάλι να παίξει καλα και το καλοκαίρι βλέπει η ομάδα τι θα κάνει. Γρήγορα όμως Μακισικ στην μπασκετ λιγκ και Μπραζντεικις εκτός.
    Ο Μακισικ ανεβαίνει και με παιχνίδια στην μπασκετ λιγκ θα γίνεται ακόμα καλύτερος.
    Αυτά και καλή χρονιά σε όλους.

  • izaiakertis@gmail.com
    izaiakertis@gmail.com Σάββατο, 30 Δεκεμβρίου 2023 16:05 Σύνδεσμος σχολίου

    Redgoal εκτός από Ντόρσεϊ και μιχαιλιουκ παίζει άλλο όνομα να κοιτάμε ;;; κάτι ζεστό ;;; Ή ψάχνουμε κάνα σκόρερ από τα lidl ;;;

    REDGOAL: Παίζει φίλε και ένα κρυφό όνομα. Είναι από τα ΕΛΟΜΑΣ. Χα χα χα

  • φωτης βλαχοπουλος
    φωτης βλαχοπουλος Σάββατο, 30 Δεκεμβρίου 2023 12:01 Σύνδεσμος σχολίου

    Η αληθεια ειναι οτι οι περισσοτερες απο τις ηττες μας κριθηκαν στα τελευταια λεπτα εκει δηλαδη που μετραει η ομοιογενεια και τα ...φρυδια των παικτων .Ας ελπισουμε οτι η νεα χροναι θα μας βρει πιο δεμενους και πιο ψυχραιμους . Ως τοτε καλη χρονια με υγεια σε ολους !

  • ΝΑΞΟΣ 7
    ΝΑΞΟΣ 7 Σάββατο, 30 Δεκεμβρίου 2023 10:53 Σύνδεσμος σχολίου

    Καλή χρονιά με υγεία redgoal!!!
    Με δύο νίκες που μπορούσαμε πραγματικά (βλέπε Βαλένθια & Μπολόνια) για να μην αναφέρω Φενέρ ελέω διαιτησίας θα ήμασταν τετράδα.

    Πάντως τώρα η ομάδα έχει ξεκινήσει να βρίσκεται.

    REDGOAL: Η αλήθεια είναι ότι αν δεν είχαμε χάσει δυο φαινομενικά εύκολα εντός ματς όπως αυτά με Μπασκόνια και Βαλένθια και δεν χαρίζαμε τη νίκη στη Μπολόνια, τώρα θα λέγαμε άλλα. Και δεν μιλάμε για τις ήττες στο τέλος από Ρεάλ, Μπάρτσα, Μονακό, Φενέρ και τα λοιπά. Πάντως, εμείς εξακολουθούμε να θεωρούμε ότι θες έναν παίκτη-προσωπικότητα που θα παίρνει τη μπάλα στα χέρια του στο τέλος στα ματς που κρίνονται στον πόντο...

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μπασκετικό... ρεσιτάλ 92-58 τη Μπάρτσα

Παραδίδοντας... μαθήματα μπάσκετ στη Μπαρτσελόνα, ο Θρύλος αυτή τη φορά...

Έπος... Θρύλου στην Αγγλία 2-4 τη Βίλα

Ένας... ονειρικός Ολυμπιακός ισοπέδωσε την Άστον Βίλα στο Μπέρμιγχαμ στον...

Επίσημη παραδοχή Euroleague για αδικία σε ΟΣΦΠ

Παραδοχή λάθους για τη φάση με την επαναφορά του Τόμας...