roumeliotis

Carwiz

«Μιλήσαμε για το τί δεν κάναμε σωστά...»

casino loutrakiou
redwell

Ο Άλεκ Πίτερς έκανε ακόμα μια σούπερ εμφάνιση και οδήγησε τον Θρύλο στο διπλό στο Βερολίνο επί της Άλμπα, όντας σπουδαίος στο σκοράρισμα αλλά και σε όλες τις επιμέρους παραμέτρους του παιχνιδιού του, με τον Αμερικανό πάουερ φόργουορντ να τονίζει:

«Μιλήσαμε στα αποδυτήρια για το τι δεν κάναμε σωστά και βγήκαμε στην τρίτη περίοδο και τα κάναμε όλα καλά και ειδικά στην άμυνα.

Ο δικός μου στόχος μου είναι τα πλέι οφ και το Final Four, δεν σκέφτομαι κάτι άλλο προσωπικό» ήταν τα λόγια του έμπειρου άσου των ερυθρολεύκων.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

10 σχόλια

  • Snake7
    Snake7 Σάββατο, 30 Δεκεμβρίου 2023 19:23 Σύνδεσμος σχολίου

    @Naruhitos αυτό το corner-3 ήταν πραγματικά απελπισία. Γενικά το 2ο δεκάλεπτο ήταν απελπισία. Και εγώ δεν ανησύχησα στην άμυνα, ούτε με το run n gun των Γερμανών. Εγώ ανησύχησα όταν μας έμεινε η μπάλα στα χέρια ουσιαστικά 4-5 επιθέσεις.

    Γιατί κατά κανόνα, αν μια ομάδα παίζει σε υψηλό επιθετικά ρυθμό με πολλές κατοχές και γρήγορες επιθέσεις, δεν δίνει τόοοοσο μεγάλη προσοχή στην άμυνα γιατί δεν έχει την ενέργεια.

    Το πρόβλημα είναι απότι φαίνεται ότι όλοι οι προπονητές έχουν κοπιάρει την αντιμετώπιση που έκανε στον Ολυμπιακό ο Ματέο με το κλείσιμο των διαδρόμων, και την άρνηση στο τρίποντο σε κάποιους παίκτες, με συνέπεια να βλέπεις τα γκαρντ να ντριμπλάρουν και να κάνουν figure8 και πάσες χέρι με χέρι δυο και τρία μέτρα πίσω από τη γραμμή του τριπόντου.

    Νομίζω ωστόσο ότι ο κόουτς ηθελημένα είχε κατεβάσει τον αριθμό κατοχών της ομάδας χαμηλά προσπαθώντας να μανατζάρει τα ρετάλια με τα οποία (δεν) έκανε προπονήσεις. Νομίζω δλδ (ελπίζω) πως σιγά σιγά θα ανεβάσει τον αριθμό κατοχών όσο οι παίκτες βρίσκουν ρυθμό και ο χρόνος μοιράζεται σωστά. Δεν έχει διαφορετική εξήγηση για το πως από πρώτη ομάδα σε κατοχές πέρυσι πήγαμε σε τελευταία φέτος. Δεν ήταν ποτέ στη φιλοσοφία του κόουτς ο πολύ χαμηλός ρυθμός του παιχνιδιού. Αυτός ήταν ο Σφαιρόπουλος...

    Εγώ επιμένω δεν μου λείπει από την ομάδα ούτε το κωστάκι ούτε ο Σάσα. Από την ομάδα έλειπε ο καλός Θωμάς (ειδικά ο Θωμάς σερνόταν για καιρό), ο καλός Φαλ, και ο Καλός Παπ. Μόλις οι τρεις κύριοι συνέλθουν (ήδη φαίνονται καλύτερα) θα δούμε πολύ καλύτερα πράγματα από την ομάδα.

    Η διαβολοβδομάδα που έρχεται θα δείξει πολλά πιστεύω. Ελπίζω σε 2/2, καλύτερο μπάσκετ, και ένταξη των νέων.

    ΥΓ: Για το Σίκμα και το conditioning του ρε φίλε τι να σου πω. Το footwork του δεν βλέπω να βελτιώνεται...

  •  Nic
    Nic Σάββατο, 30 Δεκεμβρίου 2023 14:30 Σύνδεσμος σχολίου

    Έχει μαζευτεί σαβουρα εκεί μέσα ,να φάνε και οι κότες.

  • Naruhitos guard
    Naruhitos guard Σάββατο, 30 Δεκεμβρίου 2023 13:55 Σύνδεσμος σχολίου

    Καλή Χρονιά σε ολους τους φιλους.

    Τελος καλο αλλά δεν νομιζω οτι ηταν ολα καλα χθες. Στο πρωτο ημιχρονο η Αλμπα μου εδωσε την εντυπωση οτι ηθελε να παει το σκορ ψηλα πιστευοντας οτι ισως δεν μπορουμε να ακολουθησουμε και αυτο ειναι ανησυχητικο γιατι ειναι μια τακτικη που θα αρχισουν να την εφαρμοζουν και αλλες ομαδες πιστευω.

    Απο εκει και περα ανελαβε ο Πιτερς που φαινεται οτι μαλλον θα τηρησει την παραδοση των σπουδαιων power forwards την τελευταια δεκαπενταετια. Κλέϊζα, Πριντεζης, Βεζενκοφ και τωρα Πιτερς. Κια φυσικα ο κροκοδειλος Φαλ που αν συνεχισει ετσι θα βαλει την υπογραφη του ως ο καλυτερις σεντερ στην ιστορια μας. Δεν ειναι βλασφημία προς αλλους καλους σεντερ του παρελθοντος γιατι ουσιαστικα κραταει τη front line μονος του 3 χρόνια τωρα.

    Απλά βρε κοουτς, πως φτασαμε να το παιζουμε σκληραδα και καραουλι ακομα και με αντιπαλους οπως η Αλμπα? Για να συμπληρωθει το παζλ χρειαζεται και ενας σπουδαιος point guard. Απο Παπαλουκα, Τεοντοσιτς και Σπανουλη πως να θεωρησουμε οτι ειμαστε κομπλέ με Γουοκαπ και Γκος? Ειναι φανερο οτι κατι λειπει στην περιφερεια, πως να το κανουμε?

    Μπραζντεϊκις, ΟΚ, το'χουμε ξαναπει. Οπως ειναι τωρα, ειναι ενα-δυο βηματα πισω στις περιστροφες απο την υπολοιπη ομαδα η οποία κι αυτη δεν ειναι φτεροποδαρη και εχει το μικροτερο pace στην Ευρωλιγκα. Οπότε καταλαβαινουμε για τι πραγμα μιλαμε. Εχει αναρρωσει πληρως απο τον τραυματισμο του στο γονατο, αναρωτιεμαι....

    Για Σικμα, ο Μπαρτζωκας προσπαθει να τον στηριξει για να μη χαλαει το κλιμα στα αποδυτηρια μια και δεν εχει βρεθει ομαδα να τον παρει πριν τη ληξη της προθεσμιας για Ευρωλιγκα. Αργα ή γρηγορα ομως θα πρεπει να λαβει αποφασεις οσον αφορα κρισιμους αγωνες στην Α1 και στο κυπελλο γιατι με ροστερ 9 παιχτων δεν υπαρχει μεγαλη ευελιξία. Αρα, σχεδον σιγουρα ο Σικμα θα αρχισει να καταληγει οπως ο Εϊσι. Παντως, οτι και να λέμε για τον Σικμα, ακομα και να ειχε φτασει στο 100% του conditioning, το προπονητικο τιμ δεν εχει κατορθωσει να βρει κανενα κουμπι του. Το να τον βλεπεις να παιρνει corner 3 ειναι απογνωση. Οπως ειναι και για τον Μακισικ.

    Εχει υπαρξει καποια προοδος τελικα? Αν ναι, θα φανει στον αγωνα με την Αρμανι.

  • Τακης
    Τακης Σάββατο, 30 Δεκεμβρίου 2023 11:40 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο Πετρουσεφ με τον Μπραζντεικις έμειναν έξω γιατί Μακισικ και Σικμα δεν παίζουν στο ελληνικό πρωτάθλημα και ειδικά ο πρώτος χρειάζεται αγωνιστικό Ρυθμό. Ακολουθούν δύο σερί διαβολοβδομαδες οπότε όλοι θα πρέπει να βοηθήσουν

  • John 7
    John 7 Σάββατο, 30 Δεκεμβρίου 2023 10:21 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο μπραζντεικις για ποιο λόγο δεν έπαιξε χθες? Σε ένα εύκολο παιχνίδι δεν είχε χρόνο? Ενώ είχε ο Σικμα τόσο? Ο Πετρουσεφ επίσης για ποιο λόγο δεν έπαιξε? Δύο παίχτες είναι αυτό που πρέπει, ένας τουλάχιστον, κανένας αυτοκτονία! Επίσης μιλάμε για μεταγραφή παιχταρά και όχι τύπου μπραζντεικις η Σικμα, απλώς για να λέμε ότι πήρες παίχτη! Μην ξεγελιομαστε από τη χθεσινή νίκη απέναντι στη χειρότερη ομάδα!

  • antartis_8
    antartis_8 Σάββατο, 30 Δεκεμβρίου 2023 09:17 Σύνδεσμος σχολίου

    Αμα θέλει να έρθει ο Ντόρσευ στον Ολυμπιακο άς έρθει , δεν θα τον παρακαλάμε κιόλας .
    Redgoal τι έγινα χτές ? Γιατι δεν έπαιξάν καθόλου ΠΕτρούσεφ και Μπραζντέκις ? Σημαίνει κάτι αυτό ή είναι πειθαρχικό θέμα ?

  • Tomgoatz
    Tomgoatz Σάββατο, 30 Δεκεμβρίου 2023 00:20 Σύνδεσμος σχολίου

    Δυστυχώς ο κοουτς έκανε δηλώσεις υπέρ του Σικμα οπότε δυστυχώς θα τον υποφέρουμε όλη τη χρονιά... Κανονικα έπρεπε να τον αποδεσμεύσει και ας μην παραδεχτεί το(μεταγραφικό) λάθος. Ο Μιχαλιουκ από έγκυρες πηγές λέγεται ότι Γενάρη θα αποδεσμευτεί. Αν γίνει τελικά που είναι πολύ πιθανό πλέον είναι η τελευταία μας ευκαιρία να τον αποκτήσουμε! Η ομάδα χρειάζεται σκόρερ κυρίως για τα δύσκολα που κολλάμε, και τον χρειαζεται άμεσα και επειγόντως. Κανονικά θέλει και ψηλό αλλά αφού επιμένει να κρατήσει τον "παικταρά" Σικμα, τι να πει κανείς... Το παιχνίδι με Άλμπα δεν λέει κάτι, η νίκη ήταν μονόδρομος ούτως ή άλλως κόντρα σε ομάδα πολύ κατώτερη και χωρίς να έχει λόγο ύπαρξης στην E.L.

  • Hoopfan
    Hoopfan Σάββατο, 30 Δεκεμβρίου 2023 00:04 Σύνδεσμος σχολίου

    RED GOAL γιατι δεν εξηγεις στα παιδια πως δεν υπαρχει περιπτωση να ερθει ο Ντορσευ στον Ολυμπιακο και πως ο Μιχαιλιουκ δεν προκειται να ερθει στην Ευρωπη και σιγουρα οχι στον Ολυμπιακο ? Θεωρω πως το γνωριζεις και εσυ οπως ολοι οι ανθρωποι του χωρου και δεν καταλαβαινω τι νοημα εχει να αιωρουνται αυτες οι ανοησιες ....

    REDGOAL: Φίλε δεν ξέρουμε τίποτα γιατί αυτά αλλάζουν από τη μια στιγμή στην άλλη. Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο ήλιος βγαίνει από την ανατολή, αν και με όσα βλέπουν τα μάτια μας να συμβαίνουν γύρω μας καθημερινά, σε λίγο θα το αμφισβητήσουμε κι αυτό...

  • Νικολας
    Νικολας Παρασκευή, 29 Δεκεμβρίου 2023 23:32 Σύνδεσμος σχολίου

    Redgoal παίζει σενάριο για ντορσει ή ακόμα καλύτερα για μιχαιλιουκ;;; σκληρή ομάδα μπορεί να γίνουμε όπως λέει ο κόουτς, αλλά θέλουμε κ έναν σκόρερ ολκής! Να τα στάζει με κλειστά τα μάτια!!!

    REDGOAL: Δεν ξέρουμε φίλε. Από το Σεπτέμβρη εμείς εδώ λέμε ότι ήθελε η ομάδα έναν ακόμα ψηλό και έναν γκαρντ-σκόρερ. Ήρθε ο ψηλός, ήρθε και ο Μήτρου-Λονγκ μόνο που δεν είναι ο σκόρερ των 20 πόντων. Να δούμε αν βρεθεί τίποτα στην πορεία. Μπορεί να έρθει παίκτης μέχρι Φλεβάρη και να δηλωθεί στην Ευρωλίγκα

  • Νικολας
    Νικολας Παρασκευή, 29 Δεκεμβρίου 2023 23:29 Σύνδεσμος σχολίου

    Όλα καλά ως εδώ. Κόουτς φέρε κ τον Μιχαλούς κ φύγαμε για f4.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μπασκετικό... ρεσιτάλ 92-58 τη Μπάρτσα

Παραδίδοντας... μαθήματα μπάσκετ στη Μπαρτσελόνα, ο Θρύλος αυτή τη φορά...

Έπος... Θρύλου στην Αγγλία 2-4 τη Βίλα

Ένας... ονειρικός Ολυμπιακός ισοπέδωσε την Άστον Βίλα στο Μπέρμιγχαμ στον...

Επίσημη παραδοχή Euroleague για αδικία σε ΟΣΦΠ

Παραδοχή λάθους για τη φάση με την επαναφορά του Τόμας...