roumeliotis

Carwiz

Νίκη ή... θάνατος για Θρύλο στη Λιόν

casino loutrakiou
redwell

Τη... ζωή του παίζει ο Θρύλος στη νεόκτιστη «LDLC Arena» κόντρα στη Βιλερμπάν την Παρασκευή (22/12, 20:45, NS4) για τη 16η ημέρα της Ευρωλίγκας, καθώς με ήττα από τους ουραγούς, ουσιαστικά βάζει... ταφόπλακα στα όνειρα ακόμα και για την τελική 10άδα.

Οι ερυθρόλευκοι λες και είναι... κομπάρσοι κάθε βδομάδα στο ίδιο έργο, βρίσκουν τρόπους και χάνουν όλα τα κλειστά ματς με αποτέλεσμα να είναι τώρα στο 7-8 όχι γιατί δεν μπορούσαν να είναι στο 12-3 ή στο 11-4, αλλά γιατί οι αρμόδιοι επιμένουν πως δεν υπάρχει έλλειψη σκόρερ στο ρόστερ και φυσικά η ομάδα το πληρώνει σκληρά και θα το πληρώσει και στη συνέχεια...

Μετά την ήττα με 69-67 από τη Βίρτους σε παιχνίδι που ήταν δικό τους για 39 λεπτά, οι Πειραιώτες έχουν ευκαιρία απέναντι σε μια μετριότητα όπως είναι η Βιλερμπάν η οποία δεν θα έχει και τον Ντε Κολό, να βρουν ένα διπλό ψυχολογίας η οποία είναι στα... τάρταρα.

Αγωνιστικά προβλήματα δεν έχει ο Ολυμπιακός, καθώς είναι άπαντες διαθέσιμοι, πλην φυσικά του Ναζ Μήτρου-Λονγκ, ο οποίος θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στον δεύτερο γύρο και θα ντεμπουτάρει την Κυριακή (24/12) στο ΣΕΦ με την ερυθρόλευκη σε ματς της Basket League.

Από την άλλη, η ομάδα του Τζανμάρκο Ποτσέκο γνώρισε τη συντριβή 84-61 στο Μιλάνο από την Αρμάνι και αυτή ήταν η έβδομη σερί της ήττα, με αποτέλεσμα να κατρακυλήσει στο 2-13 και να βρίσκεται στην τελευταία θέση.

Μάλιστα, η ASVEL είναι η μοναδική ομάδα μέχρι στιγμής στην Ευρωλίγκα που δεν έχει νίκη στο γήπεδό της, μετρώντας μόνο ήττες στα επτά ματς που έχει δώσει, είτε στο «Αστρομπάλ», είτε στη «LDLC Arena». Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Όλεγκς Λάτισεβς (Λετονία), Άνε Πάντερ (Γερμανία) και Σέφι Σεμές (Ισραήλ).

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

25 σχόλια

  • Tomgoatz
    Tomgoatz Παρασκευή, 22 Δεκεμβρίου 2023 22:44 Σύνδεσμος σχολίου

    Λετονία , Γερμανία και Ισραήλ μακριά μας εύχομαι σε διαιτησίες στο μέλλον.
    Πάλι δεύτερο ημίχρονο χάλια, νίκη κόντρα σε πολύ κατώτερο αντίπαλο με χίλια ζόρια και ευτυχώς είχαμε Κάναν και Φαλ (άμυνα) γιατί αλλιώς θα είχαμε μεγάλο πρόβλημα.. και ο Μακισικ βοήθησε πολυ στο πρώτο μέρος που ήμασταν καλύτεροι. Αλλά δυστυχώς έτσι και χωρίς ένα επιπλέον σκόρερ (closer) δεν κερδίζεις ούτε Ρεάλ, ούτε Μπαρτσελόνα, ούτε καν Μονακό ποτέ... Ας διώξει επιτέλους τον παλαίμαχο Σικμα να πάρει ένα σκόρερ στη θέση του τώρα το Γενάρη αλλιώς η σεζόν χάθηκε οριστικά.

  • Λολ
    Λολ Παρασκευή, 22 Δεκεμβρίου 2023 22:03 Σύνδεσμος σχολίου

    Καλησπέρα,για άλλη μια φορά, παρακολουθώ,το ίδιο έργο ,τρίτη περίοδο και ο κοουτς επιμένει στα ίδια λάθη..και η διαφορά είναι μονοψήφια ..έχουμε σκοράρει 10-12 πόντους..δε ξέρω αρχιζει και γίνεται επικίνδυνο..

  • Tomgoatz
    Tomgoatz Παρασκευή, 22 Δεκεμβρίου 2023 22:02 Σύνδεσμος σχολίου

    Τρίτη περίοδος πάλι για κλάματα είμαστε. Το σκοράρισμα με σταγονόμετρο και πολλά λάθη παλι. Γιατί δεν βάζει Μακισικ μέσα που είναι ο καλύτερος σήμερα δεν καταλαβαίνω... ο κοουτς έχει εμμονές μάλλον...χάλια μαύρα.

  • ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΜΟΥΣΤΑΚΙΑΣ
    ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΜΟΥΣΤΑΚΙΑΣ Παρασκευή, 22 Δεκεμβρίου 2023 21:35 Σύνδεσμος σχολίου

    ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΜΑΚΙΣΙΚ ΑΜΠΑΣΚΕΤΟΙ Ε;;;; ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΚΑΣΤΑΝΕΣΙΑΡΗΣ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧ ΧΑΧΑΧΑΧΑ ΕΛΑ ΛΟΙΠΟΝ ΒΟΥΛΩΩΩΩΩΩΩΣΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΚΟΥΞΤΕΕΕΕΕΕΕΕ

  • ΓΙΩΡΓΟΣ
    ΓΙΩΡΓΟΣ Παρασκευή, 22 Δεκεμβρίου 2023 19:11 Σύνδεσμος σχολίου

    Αν φανεί και σήμερα η αδυναμία της ομάδας στο σκοράρισμα και στα γρήγορα πόδια στα φοργουορντ άσχετα ακόμα και αν κερδίσουμε με 20 πόντους και δεν κινηθούμε άμεσα από αύριο μάλλον είμαστε αυτόχειρες ότι και αν χαθεί εφέτος, αν δεν χαθούν στο τέλος όλα!!!!!

  • Red7Arrow
    Red7Arrow Παρασκευή, 22 Δεκεμβρίου 2023 17:43 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο Βάζελος ανεβαινει επικινδυνα. Πλέον απο εκει που ηταν μια ομάδα ασυνδετη εχει βρει το τροπο να παιζει και να κοιτάζει στα ματια αντιπάλους οπως η Μονακό. Εμείς εχουμε πεσει επίπεδα και αντι να ειμαστε πολύ καλύτεροι απο αυτούς παιζουμε χειρότερα η στη καλύτερη το ιδιο.
    Θα φανεί η γυμνια μας στα μεταξύ μας παιχνίδια. Ξεχάστε τα πρώτα 2 που κερδισαμε. Φέτος δεν τους κερδίζουμε ξανά.
    Ειναι ντροπή. ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ.
    Μαγκιά δεν ειναι μονο να φτιαχνεις μια ομαδα που παιζει καλο μπασκετ. Αλλα να μπορεις να την βοηθησεις να εχει διάρκεια!!!
    Και ο Μπαρτζώκας εφτιαξε ομάδα 2ετιας.
    Από δω και πέρα, θα αρχισει παλι η εποχή της σφαλιάρας.
    Δυστυχώς ο Τράκης με τα λεφτά του κανει οτι θελει και φτιαχνει με το ετσι θελω ομάδα δυνατη.
    Εμεις θα κατσουμε να παρηγοριόμαστε αιώνια με το 18-2 σερι.
    Μη σηκώσουν μοναχα καμια 7η κουπα τα επομενα χρονια και εμείς κατσουμε στο γκιονι να μιλάμε για τα κατορθωματα της διετίας Βεζενκοφ.

  • kasavetis
    kasavetis Παρασκευή, 22 Δεκεμβρίου 2023 17:40 Σύνδεσμος σχολίου

    Μάγκες μην το κουράζουμε άλλο, έγινε λάθος σχεδιασμός φέτος και γι'αυτό έχει ευθύνη ο κόουτς και η διοίκηση. Παίκτης Σίκμα δεν υπάρχει, τα γράφαμε από το καλοκαίρι ότι ο Σίκμα είναι 34 ετών και δεν κάνει για το επίπεδο της ομάδας μας. Δυστυχώς οι φόβοι που είχαμε επαληθεύτηκαν, ο Σίκμα βγήκε παλτό, βετεράνος/παλαίμαχος.... Και ο Μπραζντέικις δε μου γεμίζει το μάτι μέχρι στιγμής... τουλάχιστον αυτός είναι νέος και μπορεί να αποδώσει στο μέλλον. Ο Γκος είναι καλός παίκτης αλλά επιρρεπής στους τραυματισμούς.

    Οι προσθήκες των Πετρούσεφ και Μήτρου Λονγκ θα βοηθήσουν σίγουρα. Δεν ξέρω αν σώζεται η κατάσταση και σίγουρα σε σχέση με πέρσι είμαστε χειρότεροι αλλά πιστεύω ότι η ομάδα θα δέσει και θα δείξει καλύτερο πρόσωπο μετά το Γενάρη. Πάντως το καλοκαίρι χρειάζεται ξεσκαρτάρισμα το ρόστερ αφού κάποιοι παίκτες θα έχουν μεγαλώσει σε ηλικία...

    Και κάτι ακόμα: γίνονται διαπραγματεύσεις για να φύγει ο Σίκμα... σημαντικό να βρεθεί μια λύση, να πάρει μια μικρή αποζημίωση και να φύγει γιατί πάντα υπάρχει ο κίνδυνος να "κάτσει" πάνω στο συμβόλαιο του μη κάνοντας τίποτα.....


    Καλές γιορτές σε όλους

  • Κωσταςς
    Κωσταςς Παρασκευή, 22 Δεκεμβρίου 2023 16:36 Σύνδεσμος σχολίου

    Ποιος στηριζει ενα προπονητη που δε ξερει που του παν τα 4 ? Ο Ολυμπιακος εχει το Μπαρτζωκα που εχει παρει ευρωπαικο με τον Ολυμπιακο και εχει παει 2 σερι Final4 με μπατζετ 10 μυρια... και μαζι μ αυτα εχει παρει οτι υπαρχει στην Ελλαδα τα τελευταια 2 χρονια και εχει ρεκορ με τον παο 18 - 2 στα τελευταια 20 ματς . Αρα οσοι δε στηριζουν αυτον τον προπονητη με τον οποιο η ομαδα επαιξε μπασκεταρα ειναι αυτοι που δε ξερουν που τους πανε τα 4 και λειτουργουν σαν τα τρολακια του βαζελου ( μαζι ) που περιμενουν να πει κατι ο Μπαρτζωκας για να βγουν να πουν τα παραμυθια ουτε αυτο ισως δεν καταλαβαινουν μερικοι εδω μεσα ( λιγοι ) που λενε παραμυθια για το Μπαρτζωκα ( αν δεν ειναι τρολ του Τρακη δηλαδη ) . Και μιλαμε για μια χρονια που εχει παρει το σουπερ καπ και ολα τ αλλα ειναι στο δρομο αρα ποιος μπορει να τον πει αποτυχημενο φετος ? Κανεις... αυτοι ειναι λιγοι που τα λενε αυτα και δε ξερω αν εχουν αξια αυτα που λενε αν δεις αυτα τα δεδομενα που ειπα... . Οσο για το βαζελο δεν εκανε αντεπιθεση λογω του Μπαρτζωκα εχει σκασει 20 μυρια πχ , με 20 μυρια και εναν αλφα προπονητη μπορεις να φτιαξεις μια αλφα ομαδα τι να κανουμε... ?

  • George 7
    George 7 Παρασκευή, 22 Δεκεμβρίου 2023 15:37 Σύνδεσμος σχολίου

    Vaggos να αγιάσει το στόμα σου....ακριβως φίλε...απο εκεί ξεκίνησαν όλα...μονο κάτι τύποι που δν ξέρουν που πάνε τα 4 συνεχίζουν να στηρίζουν ένα κόουτς που το χει χάσει δυστυχώς....ειχε ΧΡΥΣΉ ευκαιρία να είναι Καβάλα στο άλογο κ αυτός για χάρη κ καλα του γιουβερλακι που πουλάει οπαδηλικη αλλά κ λόγου του υπερμετρου εγωισμού καταδίκασε τν ομαδα κ εδωσε τν ευκαιρία στα σιχαματα να ξεκινήσουν αντεπίθεση.....

  • Πέτρος
    Πέτρος Παρασκευή, 22 Δεκεμβρίου 2023 15:29 Σύνδεσμος σχολίου

    Αυτή την φορά μέχρι τώρα κανενανς δεν έκανε σχόλιο τύπου "θα νικήσουμε ευκολα" κλπ κλπ. Οπότε ίσως νικήσουμε. Όμως κρατώ μικρό καλάθι και για σήμερα. Έτσι όπως είμαστε κάθε ματς είναι δύσκολο.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.90 Παρί και combo Μπεσίκτας

Το κουπόνι της Τρίτης (07/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στη ρεβάνς για τα ημιτελικά του Champions League, η Παρί Σεν Ζερμέν υποδέχεται τη...

Read more

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more
Διαβάστε επίσης

Σοκ...πιστεύουν θα καθαρίσουν ΟΣΦΠ με διαιτησία

Ο Ολυμπιακός "σφάχτηκε" στο Game-3 της σειράς των πλέι οφ...

«Το θέλουμε πάρα πολύ να πάμε Βερολίνο»

Ο Ολυμπιακός έχει ραντεβού με την... ιστορία στην Βαρκελώνη καθώς...

Οι... σφυρίχτρες στο Μπάρτσα-Ολυμπιακός

Γνωστούς έκανε η Ευρωλίγκα τους διαιτητές του κρίσιμου από κάθε...