roumeliotis

Carwiz

Ενδιαφέρον για Σίκμα και ο αντικαταστάτης

casino loutrakiou
redwell

Ο Λουκ Σίκμα έχει έρθει από την πρώτη μέρα της προετοιμασίας στον Ολυμπιακό, έβγαλε όλη τη δουλειά το καλοκαίρι υπό τις οδηγίες του Γιώργου Μπαρτζώκα, πήρε τις ευκαιρίες του όταν δεν ήταν τραυματίας με τενοντίτιδες αλλά μέχρι τώρα μοιάζει πραγματικά... πρώην μπασκετμπολίστας.

Ο έμπειρος Αμερικανός πάουερ φόργουορντ δεν ανταποκρίνεται και στον Πειραιά σκέφτονται ολοένα και περισσότερο την αλλαγή του με κάτι πιο αθλητικό και "φρέσκο" στο "4", ειδικά τώρα που ήρθε και ο Φιλίπ Πετρούσεφ και θα παίρνει σεβαστό χρόνο.

Μάλιστα, όπως προκύπτει από μανατζερικές "πηγές", υπάρχει ήδη ομάδα εκτός Ευρωλίγκας που ενδιαφέρεται για τον Λουκ Σίκμα και βάσει της εικόνας "παλαίμαχου" που έχει ως τώρα, δεν μπορεί να αποκλειστεί η λύση της συνεργασίας μαζί του το επόμενο διάστημα.

Από τί εξαρτάται; Από το αν θα βρει ο Ολυμπιακός κάποιον αντικαταστάτη για να δίνει 10-15 ποιοτικά λεπτά είτε καθαρά σε θέση πάουερ-φόργουορντ είτε ως τουίνερ στους ψηλούς. Δεν είναι πολλές, αλλά υπάρχουν επιλογές στην αγορά και μάλιστα παικτών με εμπειρία Ευρωλίγκας...

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

49 σχόλια

  • ΣΠΥΡΟΣ
    ΣΠΥΡΟΣ Τρίτη, 26 Δεκεμβρίου 2023 22:04 Σύνδεσμος σχολίου

    ΣΗΚΜΑ,ΓΚΟΣ,ΜΠΡΑΣΤΕΚΗΣ,ΠΕΤΡΟΥΣΕΦ,ΜΙΤΡΟ ΛΟΝΚ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΜΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΦΕΡΗ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΑΣ !ΤΣΑΜΗΣ,ΑΠΟΖΗ,ΠΑΠΑΣ,ΛΟΥΝΤΖΗΣ ΓΙΑΤΙ ΤΑΞΙΔΕΒΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΓΚΟ!Η ΟΜΑΔΑ ΘΕΛΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΣΟΥΤΕΡ ΚΑΙ ΕΠΕΙΘΕΤΙΚΟΥΣ ΠΕΧΤΕΣ!!

  • Red7arrow
    Red7arrow Τρίτη, 26 Δεκεμβρίου 2023 20:28 Σύνδεσμος σχολίου

    Βλέπουν ότι με λύσεις κακομοιριας και χαμηλού μπάτζετ δεν κάνουν τπτ και αντί να ενισχύσουν την ομάδα σημαντικά με παιχταράδες κοιμούνται ορθιοι!
    Ο Μητρου Λονγκ είναι ένας μέτριος παίχτης. Δεν τρομάζει κανέναν.
    Οι Σικμα και Μπρασντεικις είναι απλά ένα αστείο....
    Μονο ο Πέτρουσεφ είναι καλή μεταγραφή και αυτός περισσότερο για τα επόμενα χρόνια. Δεν είναι δηλ ο παίχτης που ήρθε για να κάνει τη διαφορά και να ανεβάσει την ομάδα επίπεδο.
    Οι Γκος και Μιλουτινοφ θεωρητικά ήταν καλές μεταγραφές αλλά δεν έχουν πιάσει.
    Ο ένας υπερεκτιμημενος και ο άλλος γυάλινος. Δεν βγαίνει έτσι η χρονιά.
    Θέλουμε παίχτη που να κάνει τη διαφορά.
    Οι Βαζελοι πήραν τον Ναν και αμέσως έδειξε την αξία του και δικαιολόγησε το όνομα που είχε και έπαιζε μήνες στους μεταγραφικούς μας στόχους.

    Ο Τρακης μας έκανε πλάκα φέτος κυριολεκτικά. Και βγαίνει μάγκας ως τώρα αφου μετά τα 2 πρώτα χαμένα παιχνίδια που βιάστηκαμε να χαρούμε αποδεικνύεται ότι είμαστε πολύ πίσω.

    Έχουμε χάσει πολύ έδαφος.
    Έχουν αντιστραφεί οι ρολόι.... Και να δούμε τι θα συμβεί όταν έρθει ξανά στο ΣΕΦ και μας κερδίσουν.....απο δω και πέρα η καρεκλιτσα του Μπαρτζωκα θα τρίζει κάθε φορά στα μεταξύ μας παιχνίδια.

    Αν πάρουν και Ντορσει... Οκ....μετα απλά οι Αγγελόπουλοι να αφήσουν τα μέχρι τέλους γιατί γίνονται ρεζίλι. Ο Γιαννακοπουλος τους κάνει πλάκα ότι ώρα θέλει.

  • Νικος
    Νικος Τρίτη, 26 Δεκεμβρίου 2023 15:33 Σύνδεσμος σχολίου

    Δύο επιλογές λάθος σιμκα και μπρατζειτις αλλαγή και οι δύο στις ίδιες θέσεις και όλα θα διορθοθουν

  • Γιώργος
    Γιώργος Πέμπτη, 21 Δεκεμβρίου 2023 21:21 Σύνδεσμος σχολίου

    Θεωρώ ότι το πρόβλημα αυτή την στιγμή είναι ο Γκος με τον Μακισικ που θέλουν χρόνο να φορμαριστουν και να επανελθουν μετά τους τραυματισμούς τους.Ο Ναζ θα βοηθήσει στο τρίποντο και στην οργάνωση και ο Πετρουσεφ θα μπορεί να μαρκάρει ψηλά τεσσαρια σαν τον Μήτρογλου.Ο Σικμα έχει συμπληρωματικό ρόλο στην ομάδα τον οποίο και έχει αποδεχθεί.Δεν είναι κακός παίκτης μπορεί να βοηθήσει στην οργάνωση του παιχνιδιού και στο ριμπάουντ αλλά μην περιμένετε σκορ, είναι μέτριος σουτέρ.Με τον καιρό θα βρει τον ρόλο του.Πιστευω ότι στον δεύτερο γύρο θα βλέπουμε άλλη ομάδα.

  • Snake7
    Snake7 Πέμπτη, 21 Δεκεμβρίου 2023 20:06 Σύνδεσμος σχολίου

    @Δυσκολοτομπασκερακι στο long story short έκλαψα στο γέλιο...

  • Νίκος Ντινης
    Νίκος Ντινης Πέμπτη, 21 Δεκεμβρίου 2023 17:20 Σύνδεσμος σχολίου

    Ώρα να βοηθήσει οικονομικά ο Μαρινάκης οπως ειχε υποσχεθεί

  • KILL BILL
    KILL BILL Πέμπτη, 21 Δεκεμβρίου 2023 14:17 Σύνδεσμος σχολίου

    REDGOAL ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΤΙ ΘΑ ΕΛΕΓΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ RADOLPH???

  • Chrisvoulg
    Chrisvoulg Πέμπτη, 21 Δεκεμβρίου 2023 12:26 Σύνδεσμος σχολίου

    @Δυσκολοτομπασκετακι
    εχεις 101% δικιο σε ολα. Απο το τωρινο ροστερ first unit παιχτες ειναι μονο οι Γουοκαπ(υπο προυποθεσεις) Φαλ και Μιλουτινοφ, ενω Γκος,Καναν, Πητερς Παπανικολαου(στην κατασταση που ειναι και με τα οποια μειονεκτηματα που εχει εδω και χρονια, δεν εχει τριπλα δεν ποσταρει αντιπαλους,δεν εχει διεισδυση και μετριος σουτερ) Πετρουσεφ Ναζ(ειναι κατι σαν Γκος περιπου) Μπραζντεκις (νεοτερη εκδοση Παπ ειναι στην ουσια και χειροτερος αμυντικος)Λαρετζακης ειναι μονο για second unit και ως ρολιστες, και παραλληλα Σικμα, Λουτζης, Μακισικ Παπας και Τανουλης, δεν ειναι φετος για Ολυμπιακο Ευρωλιγκας. Αρα θες μινιμουμ 2 παιχτες απο το πανω πανω ραφι για να σουλουπωσουν το παιχνιδι και να παρουν στις πλατες τους την ομαδα οταν κολλαει(τυχαιο παραδειγμα: πακετο Λαρκιν-Κλαιμπερν για να καταλαβουμε τις αναλογιες) Θελει αμεσα καποιοι να φυγουν αφου και δεν προσφερουν και επιβαρυνουν το ροστερ και, αν οχι τωρα που μαλλον δεν γινεται, να αγοραστει ενα διδυμο παιχτων που θα μπορει να σερνει το καρο οταν κολλαει στη λασπη,οπωσδηποτε το καλοκαιρι. Θεωρω οτι η Ευρωλιγκα εχει τελειωσει για φετος εκτος αν στο β γυρο δαιμονιστουν καποιοι παιχτες και κανουν παιχνιδαρες (Γκος Πετρουσεφ Μπραζντεκις Ναζ) και οι υπολοιποι ανεβασουν κατακορυφα την αποδοση τους. Ολα αυτα θα επρεπε να τα βλεπει το τεχνικο τιμ(εννοω και τους διακοσμητικους διπλα στον Μπαρτζωκα) και απο το καλοκαιρι να μην εχουν συμβει. Δεν τα ειδαν? δεν ηθελαν να τα δουν? δεν εβγαινε το μπατζετ? δεν ηθελε πολυ ατομικο ταλεντο στην ομαδα ο Κοουτς? Ολα αυτα μαζι? καποια στιγμη λοιπον θα πρεπει να δωθουν επαρκεις εξηγησεις για ολα αυτα και στους φιλαθλους που και απαιτητικοι ειναι και στηριζουν οπως μπορουν την ομαδα.
    Καλημερα σε ολους και καλες γιορτες να εχουμε με υγεια πανω απο ολα.

  • Γιωργος χαλκιδα
    Γιωργος χαλκιδα Πέμπτη, 21 Δεκεμβρίου 2023 10:39 Σύνδεσμος σχολίου

    Αλήθεια ποιος ο λόγος να υπάρχει ακόμα στην ομάδα;
    Σε λίγες μέρες θα μπει το 2024 και εμείς ακόμα περιμένουμε να κάνουν μια προπόνηση όλοι οι παίκτες μαζί.........Κάναμε δώρο στον βαζελο τον Ναν κ αυτός τους ανέβασε 30% σε απόδοση!!!!!Εμείς δεν θέλαμε να δώσουμε λεφτά γτ θα έκανε μούτρα ο Λαρετζακης, ο Μακκισικ,ο Γουοκαπ,ο Λουτζης (εν τω μεταξύ όλοι αυτοί μαζί δε μπορούν να βάλουν ούτε 15π.)Ανέκαθεν οι ομάδες ακόμα κ στο NBA είχαν ή έχουν έναν παίκτη που θα είναι ο ηγέτης της αλλά το δικό μας πλάνο δεν χωράει τέτοιον!!!!!!Ψάχναμε για παίκτες που να ξέρουν την euroleague αλλά δεν υπήρχαν ελεύθεροι τέτοιο!!!!!Ο κόουτς δεν ήθελε να προδώσει τους παίκτες που έφτασαν την ομάδα εδώ (άσχετο ότι δεν προσφέρουν τπτ όταν παιζουν)με αυτή τη λογική θα πρέπει να μην έφευγε ποτέ ο Ριβερς, ο Σιγαλας, ο Ταρλατς,ο Πασπαλι και τόσοι άλλοι........Έχουν γίνει τοοοοοοσα λάθη φέτος που δεν ξέρεις ποιο να πρωτοπείς κ σε ποιο να ρίξεις το φταίξιμο.....Γελαγαμε με τον βαζελο αλλά δεν κολωσε να σκάσει λεφτά για να φέρει παίκτη κ να μην περιμένει αυτούς που ήδη είχε........εμείς περιμένουμε να μας βγει το πλάνο με τα καλά παιδιά κ τα καλά αποδυτήρια.........Αντί η διοίκηση να κάνει κάτι για να είμαστε τουλάχιστον στο ίδιο επίπεδο με πέρσι χάλασε πάλι ότι έχτισε με τόσο κόπο κ γίναμε ομάδα 5 επίπεδα κάτω..........Κ δυστυχώς δεν φαίνεται κάτι αισιόδοξο στον ορίζοντα......αλλά εμείς θα πρέπει να ερχόμαστε από την επαρχία που έχουμε διαρκείας και να μην κάνουνε κριτική γτ κάνουμε κακό στην ομάδα..........

  •   GEO
    GEO Πέμπτη, 21 Δεκεμβρίου 2023 06:56 Σύνδεσμος σχολίου

    Δύσκολο το μπασκετακι με βρίσκεις σχεδόν σύμφωνο σε όσα έγραψες πραγματικη ακτινογραφία Πάντως τον οικοδομο δεν πιστεύω ότι τον έφερε ο κόουτς σαν αντί Βεζενκωφ η σαν αντί Μιροντιτς γελάω και μόνο με την σκέψη. Ίσως τον έφερε σαν εφεδρεία περιμένοντας Κάτι πολύ καλύτερο στην διάρκεια της χρονιάς που μάλλον του έκατσε

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more

Γκολ σε Ιταλία-Αγγλία και Μπάρτσα στο 2…

Το κουπόνι της Δευτέρας (29/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Τζένοα υποδέχεται την Κάλιαρι. Στην ισπανική LaLiga, η Μπαρτσελόνα φιλοξενεί...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μπασκετικό... ρεσιτάλ 92-58 τη Μπάρτσα

Παραδίδοντας... μαθήματα μπάσκετ στη Μπαρτσελόνα, ο Θρύλος αυτή τη φορά...

Έπος... Θρύλου στην Αγγλία 2-4 τη Βίλα

Ένας... ονειρικός Ολυμπιακός ισοπέδωσε την Άστον Βίλα στο Μπέρμιγχαμ στον...

Επίσημη παραδοχή Euroleague για αδικία σε ΟΣΦΠ

Παραδοχή λάθους για τη φάση με την επαναφορά του Τόμας...