roumeliotis

Carwiz

«Δυνατή και ιδιαίτερη ομάδα η Μονακό»

casino loutrakiou
redwell

Η αποστολή του Ολυμπιακού αναχώρησε για το Μονακό, όπου την Πέμπτη (30/11) θα αντιμετωπίσει την ομώνυμη ομάδα στο πλαίσιο της 11ης ημέρας της Ευρωλίγκας, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να τονίζει:

«Η Μονακό είναι μια πολύ δυνατή και ιδιαίτερη ομάδα. Διαθέτει πολύ δυνατή περιφέρεια και είναι πάντα δύσκολο να την αντιμετωπίζεις ειδικά στην έδρα της.

Το γήπεδο είναι ιδιαίτερο και μικρό. Εμείς είμαστε σε μια διαδικασία βελτίωσης. Πιστεύω πως είμαστε σε καλύτερη κατάσταση και δεν μένει παρά να το αποδείξουμε στο παρκέ».

Ερωτηθείς αν το βάρος θα πέσει στην άμυνα, απάντησε: «Θεωρώ πως η δουλειά είναι πάντα ίδια. Η περιφέρεια είναι ίδια. Θα πρέπει να αμυνθούμε καλά, θέλουμε καλές συνεργασίες.

Θα πρέπει να είμαστε πολύ συμπαγής, αλλά θα πρέπει να είμαστε αποτελεσματικοί και στις δύο πλευρές του παρκέ. Θα πρέπει και να σκοράρουμε γιατί αυτό είναι πάντα απαραίτητο».

Τέλος, για το αν θεωρεί πως ο Φιλίπ Πετρούσεφ θα ήταν απαραίτητος στο συγκεκριμένο, ματς, σχολίασε: «Δεν πιστεύω πως ένας παίκτης είναι για ένα παιχνίδι. Αν ήταν έτοιμος φυσικά και θα τον συμπεριλάμβανα στην αποστολή, για αυτό και τον αποκτήσαμε. Θα χρειαστεί λίγο χρόνο και για να έρθει σε καλή κατάσταση και να καταλάβει πως παίζουμε.

Δεν γίνονται όλα αυτά αυτόματα στο μπάσκετ. Χρειαζόμαστε λίγο χρόνο και εκείνος και εμείς. Είμαι πολύ ευχαριστημένος και με αυτή την κίνηση και με του Ναζ. Σιγά σιγά το ρόστερ θα έχει μεγαλύτερο βάθος και είμαστε πιο προστατευμένοι σε θέματα τραυματισμών».

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

17 σχόλια

  • Chrisvoulg
    Chrisvoulg Πέμπτη, 30 Νοεμβρίου 2023 14:37 Σύνδεσμος σχολίου

    Εχω την αισθηση οτι αποψε η ομαδα δεν θα σκοτωθει για τη νικη και καλα θα κανει. Η διαβολοβδομαδα που ερχεται και γενικα η επομενη τριαδα αγωνων ειναι πιο σημαντικη. Δεν λεω οτι παει για να χασει απλα θεωρω οτι με τις ελλειψεις στα γκαρντ η ηττα εχει μεγαλη πιθανοτητα να ερθει. Ουτε με τη Ρεαλ θα εχουμε το πανω χερι επισης αυτη τη χρονικη στιγμη και θα ηταν προτιμοτερο να τους ειχαμε εκτος εδρας οπου μια ηττα ειναι απλα εντος προγραμματος. Αν η ομαδα κανει το φυσιολογικο, 2 νικες με Βιλερμπαν,Αλμπα, Βαλενθια(οχι τοσο ευκολο)και καταφερει στο β γυρο να προστατεψει την εδρα της και ισως κανενα διπλο επιπλεον σε Ισπανια(Μπασκονια)Σερβια ή και Ιταλια(Μπολονια)νομιζω οτι θα ειναι σιγουρα στην εξαδα. Γι αυτο θεωρω οτι τα τωρινα ματς και με Μονακο και με Ρεαλ την αλλη βδομαδα ειναι μαλλον ησσονος σημασιας. Ειδικα αυτη την περιοδο η Ρεαλ δεν παιζεται καθως εχει εναν Καμπατσο σεληνιασμενο. Αν ημασταν πληρεις θα συζητουσαμε απο διαφορετικη θεση. Καλη μας τυχη και επιτυχια αποψε.
    @ ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑ
    δεν διαφωνω κατα βαση μαζι σου φιλε, αλλα οτι και να ειναι εχει τον δαφνοστεφανωμενο στη φανελα και πρεπει να την σεβομαστε. Αλλο ο ιδιοκτητης (Σαλιαρελης Κοσκωτας κλπ που αμαυρωσαν την ιστορια του συλλογου Μαρινακης που κανει μπιζνες στην πλατη του Ολυμπιακου) και αλλο ο συλλογος. ο Ολυμπιακος ειναι ιδεα σε καθε αθλημα ανεξαρτητως ιδιοκτητη. Στηριζουμε την ιδεα και γυρναμε την πλατη σε καθε τυπο που χρησιμοποιει την ιδεα που λεγεται Ολυμπιακος για προσωπικο και επαγγελματικο-οικονομικο οφελος. Εντελως φιλικα.

  • νασος
    νασος Τετάρτη, 29 Νοεμβρίου 2023 23:32 Σύνδεσμος σχολίου

    μαγκες η ομαδα τελος με τις προσθηκες..... τα υπολοιπα το καλοκαιρι..... εχει 2 αινιγματα φετος τον μακισικ και τον γκος λογω τραυματισμων...... θα δειξει το καλοκαιρι .

  • Milos 18
    Milos 18 Τετάρτη, 29 Νοεμβρίου 2023 22:24 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο Σασα αν γυρνούσε στην Ευρώπη θεωρείς θα πηγαινε στον αιώνιο αντίπαλο RG ? γιατί μας έχουν ζαλίσει

    REDGOAL: Ο αιώνιος αντίπαλος ας πάει σε κανά F4 πρώτα που χει να πάει 15 χρόνια και βλέπουμε για τα υπόλοιπα...

  • BD7
    BD7 Τετάρτη, 29 Νοεμβρίου 2023 21:04 Σύνδεσμος σχολίου

    Η ομάδα είναι γεμάτη πια και με πίστη και δουλειά από τα παιδιά θα παλέψουμε για το καλύτερο σε Ελλάδα και Ευρώπη. Αν οι δύο προσθήκες που κάναμε αποδώσουν, παίζει και το καλοκαίρι θεωρητικά να μην έχουμε και μεγάλες ανάγκες για καμιά προσθήκη.
    Το step up των Canaan & Peters είναι συγκλονιστικό. Ο ένας κοντεύει να γίνει αυτός ο παίκτης που περιέγραφε ο Walkup το καλοκαίρι ότι χρειαζόμαστε (συν ότι παίζει και άμυνα ) και ο άλλος έχει μπει στα παπούτσια του Vezenkov για τα καλά.
    Το καλοκαίρι είναι μια άλλη ιστορία αρκετά μακρινή για να λέμε και πολλά, στο δικό μου το μυαλό πάντως:
    Δύο ξένοι βλέπω να φεύγουν από το τωρινό ρόστερ (όλοι ξέρουμε ποιοι) . Και πιστεύω ότι ανάλογα την αγορά θα κινηθούμε για 2 Έλληνες αν κι αυτοί αποφασίσουν να βγουν σε αυτή , ανάλογα με πως θα πάει η χρονιά για αυτους και τι προτεραιότητες θα βάλουν για την καριέρα τους (λέγε με Tyler & Sasha)

  • Hoopfan
    Hoopfan Τετάρτη, 29 Νοεμβρίου 2023 17:52 Σύνδεσμος σχολίου

    με ξεπερναει που ορισμενοι αντι να χαρουν την ομαδαρα μας και τις ματσαρες που ακολουθουν ασχολουνται Νοεμβριο μηνα με τις μεταγραφες του επομενου καλοκαιριου ...

    τα πραγματα ειναι ξεκαθαρα αυτη τη στιγμη ... ο Ολυμπιακος εχει κατα 90-100 % ετοιμη ομαδα και για την επομενη χρονια και αυτη θα ειναι η δυναμη του ... η ομοιογενεια και το καλο κλιμα δυο σημαντικοτατα συστατικα για την επιτυχια ...

    Λουντζης / Ουοκαπ / Γκος / Μητρου Λονγκ / Λαρεντζακης / Μπραζντεικις / Παπανικολαου / Πιτερς / Πετρουσεφ / Μιλουτινοφ / Φαλ θα ειναι παικτες της ομαδας μας του χρονου .... 5 Ελληνες και 6 ξενοι ....

    θεωρω πως υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα ο 7ος ξενος να ειναι ο Κειναν εαν συνεχισει σε αυτους τους ρυθμους και εαν δεν αρχισει τις γνωστες ανοησιες που μας στοιχισαν τις νικες με Μπαρτσα και Αρμανι ...

    εαν ενας απο τους Μιλουτινοφ η' Μακ Κισικ πραγματι αποκτησει Ελληνικο διαβατηριο τοτε θα αποκτηθει ακομη ενας ξενος απο το πανω ραφι , εαν οχι θα πρεπει να αποκτηθει ο Ρογκαβοπουλος και ενας 8ος ξενος στο 4 με διαφορετικα χαρακτηριστικα απο Πιτερς και Πετρουσεφ ( τυπου Μονεκε η' Τζον Μπραουν ) ..

    οπως και να εχει ειναι παρα πολυ νωρις για τετοιες συζητησεις και λιγο προσβλητικο απεναντι στους παικτες μας που ξεκινουν την μαχη ουσιαστικα τις επομενες ημερες οταν θα ειναι και πληρης η ομαδα ( πλην Μητρου Λονγκ )

  • Deathstroke7
    Deathstroke7 Τετάρτη, 29 Νοεμβρίου 2023 17:16 Σύνδεσμος σχολίου

    Redgoal δύο ερωτήσεις. Παρά την απόκτηση του Μήτρου-Λονγκ συνεχίζει ο Ολυμπιακός να ενδιαφέρεται για την απόκτηση του μη Αμερικανού παίκτη από το ΝΒΑ που έγραφες αν και όποτε αυτός μείνει ελεύθερος? Αν στο υποθετικό σενάριο να υπάρχει μονομαχία μεταξύ των αιωνίων αντιπάλων για τον παίκτη το καλοκαίρι έχει ο Ολυμπιακός το πάνω χέρι λόγο απόκτησης των δύο παικτών από τον γνωστό ατζέντη ή αυτό δεν παίζει ρόλο?

    REDGOAL: Τώρα όχι φίλε. Δεν χωράει άλλος παίκτης, ειδικά χωρίς διαβατήριο. Το καλοκαίρι πάλι θα κοιτάξει στην αγορά ο Ολυμπιακός, ανάλογα με τις ανάγκες του. Για αυτή τη σεζόν το ρόστερ έκλεισε. Αν ο παίκτης είναι διαθέσιμος το καλοκαίρι και ο Ολυμπιακός κρίνει πως υπάρχει ανάγκη για απόκτησή του, θα κινηθεί...

  • Hoopfan
    Hoopfan Τετάρτη, 29 Νοεμβρίου 2023 15:13 Σύνδεσμος σχολίου

    φιλε John 7 , την Μονακο την κερδισαμε στο game #3 το 2022 στα play offs με εξαιρετικους τους Ουοκαπ και Βεζενκοφ ... η φετινη Μονακο ειναι πολυ καλυτερη και εμεπιρη ομαδα απο εκεινην .. ο Ολυμπιακος επιση ςπολυ καλυτερος αλλα με πολλους παικτες ειτε να προερχονται απο τραυματισμους ειτε να ειανι τραυματιες ειτε να μην εχουν δικαιωμα συμμετοχης ... μια νικη αυριο βραδυ θα ισοδυναμει με 3 νικες ....

  • Θοδωρής
    Θοδωρής Τετάρτη, 29 Νοεμβρίου 2023 14:39 Σύνδεσμος σχολίου

    Γιατί " ο Μισιτς ή ο Τζέημς";;;;
    Τσιγκουνιες θα κάνουμε; Και οι δύο έπρεπε και μαζί και ο Καμπατσος και να είχε μείνει κι ο Ποντικομαμης. Έτσι έχουν βάθος η ομάδες ναουμε

  • Panos7
    Panos7 Τετάρτη, 29 Νοεμβρίου 2023 14:33 Σύνδεσμος σχολίου

    James κάνε τον τραυματία ρε, μην παίζεις αύριο.

  • John 7
    John 7 Τετάρτη, 29 Νοεμβρίου 2023 14:08 Σύνδεσμος σχολίου

    Τη Μονακό δεν θυμάμαι πότε την κερδισαμε μέσα στη Γαλλία! Πάντως γενικά στα καλύτερα μας δύσκολα την κερδίζουμε, οπότε θα μου κάνει τρομερή εντύπωση να κερδίσουμε εκεί χωρίς γκος και μακισικ, που στο σημερινό παιχνίδι χρειάζονται όσο πουθενά αλλού, αφού μιλάμε για την καλύτερη περιφέρεια της Ευρώπης, μαζί με τήν ρεαλ!

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.90 Παρί και combo Μπεσίκτας

Το κουπόνι της Τρίτης (07/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στη ρεβάνς για τα ημιτελικά του Champions League, η Παρί Σεν Ζερμέν υποδέχεται τη...

Read more

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more
Διαβάστε επίσης

Σοκ...πιστεύουν θα καθαρίσουν ΟΣΦΠ με διαιτησία

Ο Ολυμπιακός "σφάχτηκε" στο Game-3 της σειράς των πλέι οφ...

«Το θέλουμε πάρα πολύ να πάμε Βερολίνο»

Ο Ολυμπιακός έχει ραντεβού με την... ιστορία στην Βαρκελώνη καθώς...

Οι... σφυρίχτρες στο Μπάρτσα-Ολυμπιακός

Γνωστούς έκανε η Ευρωλίγκα τους διαιτητές του κρίσιμου από κάθε...