roumeliotis

Carwiz

«Σημαντικό να βρω τον ρυθμό μου»

casino loutrakiou
redwell

Ο Λουκ Σίκμα επέστρεψε στη δράση μετά από αρκετές εβδομάδες που ήταν εκτός με τενοντίτιδα και πραγματικά βοήθησε πολύ τον Ολυμπιακό για να έρθει το διπλό στο Βελιγράδι κόντρα στην Μακάμπι Τελ Αβίβ

Ο Αμερικανός πάουερ φόργουορντ και κατά συνθήκη σέντερ έδωσε βοήθειες στο "5" στον Μουσταφά Φαλ και σαφώς ικανοποιημένος από τη νίκη και την προσωπική του εμφάνιση (8 πόντους, 4 ριμπάουντ, 1 ασίστ), τόνισε...

Για το ματς: «Δεν ήταν εύκολο. Ήταν σημαντικό να βρω τον ρυθμό μου και τα πατήματα μου, είμαι ευχαριστημένος που επέστρεψα. Και έπρεπε να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου».

Για το τι ήταν σημαντικότερο η επίθεση του πρώτου μέρους ή η άμυνα στο δεύτερο μέρος: «Δεν ξέρω αν μπορώ να σας πω, το σημαντικό είναι η νίκη. Παλέψαμε, επέστρεψαν, μας έφτασαν αλλά αντέξαμε και τα καταφέραμε».

Για τον χαρακτήρα του Ολυμπιακού κι αν μπορεί να πάρει τέτοια ματς: «Ναι σίγουρα. Έχουμε πολλούς ανταγωνιστικούς παίκτες στα αποδυτήρια που θέλουν να νικάνε. Είδατε και εσείς δεν ήταν εύκολο αλλά τα καταφέραμε».

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

19 σχόλια

  • Naruhitos guard
    Naruhitos guard Πέμπτη, 16 Νοεμβρίου 2023 00:24 Σύνδεσμος σχολίου

    Εχεις δικιο φιλε @Σνακε7, Πετγουέϊ εννουσα.

    Απλα, πολλοι τον λεγαμε Μπρεντγουέϊ λογω του μκρου ονοματος και μαλιστα οταν επαιζε καλα, καποιοι τον ελεγαν και Μπροντγουέϊ.

    Τελος παντων, δεν θα δουμε μαλλον 4-5αρι γιατι μας προλαβε ο τραυματισμος του Γκος. Αμαρτιες του καλοκαιριου τις βλεπει ο χειμωνας και γελα.

  • Snake7
    Snake7 Τετάρτη, 15 Νοεμβρίου 2023 21:38 Σύνδεσμος σχολίου

    @Naruhitos προφανώς κ δεν μπορεί ο Πετρουσεφ να κάνει όσα περιγράφεις.

    Εξαιρετική περιγραφή των χαρακτηριστικών. BTW Μπρέντ Πετγουει και όχι Μπρεντγουει...

    Καιλ Γουιλτζερ; Αν και έχει πολύ light frame για να κρατήσει τη θέση στο 5.

    Για τον Χαππ που είχε γράψει ένας φίλος δεν μπορεί να δώσει χρόνο στο 4 νομίζω. Δεν σουτάρει ούτε αν εξαρτάται η ζωή του. Μηδέν εκτελεσμένο τρίποντα σε 6 σεζόν... θα ήταν πολυτέλεια στο 5.

    Να πω τη μαύρη μου αλήθεια στην παρούσα φάση δεν έχω προτάσεις εκτος των 2-3 ονονατων απο ΝΒΑ που εχουμε στζητησει. Ίσως μια λύση θα ήταν να κοιτάξουμε Ευρώπη με κάποιο Euroleague out από Γιουροκαπ ή BCL.

    Ίσως κάτι αντίστοιχο μπορεί να βρεθεί κ για συμπληρωματικος κόμπο μετά τον τραυματισμό Γκος.

    Καταλαβαίνω ότι ποιοτική ακριβή λύση είναι απίθανη, ίσως κ άτοπη αν είναι για συμπλήρωση. Οπότε ένας φερελπις που έχει ξεκινήσει στο Γιουροκαπ καλά Ίσως να είναι λύση. Τα Euroleague out συνήθως είναι πολύ χαμηλά.. Αυτός ο Τρεβιον Γουίλιαμς φαίνεται καλός. Θα ερχόταν για 5ος ψηλός ομως;

    Ενώ από την ίδια δεξαμενη υπάρχει ο Εξεβιερ Μανφορντ στο Ισραήλ. Εξαιρετικός σκόρερ, σουτερ κιλλερ, αξιοπρεπης δημιουργος, τον είχε ο Μπαρτζι στην Μπαρτσα πριν από κάτι αιώνες. Πόσο να κοστίζει πια...

  • driv33
    driv33 Τετάρτη, 15 Νοεμβρίου 2023 21:08 Σύνδεσμος σχολίου

    Τι μου θύμησες Basketball coach.. τέλη δεκαετίας 80 , είχα ένα ξάδερφο που δήλωνε Άρης στο μπάσκετ και Ολυμπιακός στο ποδόσφαιρο..
    Και εγώ σαν παιδί τότε περίμενα κάθε Πέμπτη να δω Γκάλη Γιαννάκη αλλά ο Ολυμπιακός είναι ένας..
    Ανεξάρτητα επιτυχιών ή μη, ή ονομάτων..

  • driv33
    driv33 Τετάρτη, 15 Νοεμβρίου 2023 17:32 Σύνδεσμος σχολίου

    Το έχω ξαναπεί ότι δεν τρελαίνομαι για σικμα, χθες θα πήγαινε ακόμη καλύτερα αν όλο τον χρόνο που χρησιμοποιήθηκε έπαιζε στο τέσσερα και δεν έπαιρνε λεπτά στο πέντε για να ξεκουράσει λίγο τον φαλ..το είδε και ο κοουτς ότι με αυτόν στο πέντε δεν λειτουργούσε τίποτα και ξαναμπήκε ο φαλ αναγκαστηκα λόγω μη άλλης εναλλακτικής..

  • παυλος
    παυλος Τετάρτη, 15 Νοεμβρίου 2023 17:01 Σύνδεσμος σχολίου

    Χωρίς προπόνηση , χωρις ρυθμό , σε άλλη θέση και να παίξει άνετα , με 8 πόντους σε λίγα λεπτά , με 4 ριμπάουνντ αλλά και 1 ασσίστ-ποίημα , εεεε , έκλεισες στόματα , Λιουκ . Σιδερένιος να είσαι . Καλως ήρθες , παίξε το ωραίο μπάσκετ που μπορείς και μη σε νοιάζει τι λένε οι διάφοροι .

  • Snake7
    Snake7 Τετάρτη, 15 Νοεμβρίου 2023 16:37 Σύνδεσμος σχολίου

    Χαλαρώστε λίγο παίδες. Ήταν θετικό το δείγμα, βοήθησε στο 2ο δεκάλεπτο στην επιθεση αλλά όπως είχα γράψει από τους δύο πρώτους αγώνες που έπαιξε είναι βαρύς και τα πόδια του αργά. Οι αντίπαλοι γκαρντ τον σημάδεψαν ανελέητα και τον πέρασαν σε όλες τις φάσεις που το προσπάθησαν.

    Είμαστε σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης και ακόμα και κώνος είναι προτιμότερο του κανένα, πόσο μάλλον μια μπασκετοφατσα με δεδομένη ποιότητα όπως ο Σικμα.

    Αν θέλει όμως να βοηθήσει ουσιαστικά (αν μπορει) θα πρέπει να βελτιώσει πολύ το footwork του. Δεν είναι όμως 26 χρόνων αλλά 34. Δεν ξέρω αν με την προπόνηση κ τον ρυθμό των αγώνων φτιαχτεί

  • Τκ
    Τκ Τετάρτη, 15 Νοεμβρίου 2023 15:23 Σύνδεσμος σχολίου

    Πλέον ο HOOPFAN μιλάει απευθείας με τον Λουκ Σικμα μέσω redgoal . Μάλιστα επικαλείται τις γνώσεις του και του λέει ότι τον γνώριζε σαν παίκτη πριν έρθει στον Ολυμπιακο. Τέλος κάνει μια κριτική στους Έλληνες αυστηρή σίγουρα αλλά δίκαιη για τις γνώσεις του πάνω στο άθλημα που λέγεται καλαθοσφαιριση.
    Βγες έξω από το σπιτι σου ρε ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ να σε χτυπήσει καθαρός αέρας. Νούμερο.

  • Naruhitos guard
    Naruhitos guard Τετάρτη, 15 Νοεμβρίου 2023 14:02 Σύνδεσμος σχολίου

    Παιδες, δεν μου αρεσει να κανω υποδειξεις ή νουθεσίες γιατι ολες οι γνωμες πρεπει να λαμβανονται υποψη και να ειναι σεβαστες εδω μεσα. Εγω εξαλλου, ειχα γραψει οταν ο Μπαρτζωκας πηρε τον Σικμα το καλοκαιρι, οτι ειναι μεν διαφορετικος παιχτης απο τον Βεζενκοφ, αλλά ειναι καλος παιχτης, εχει δημιουργία, ποστ κινησεις, εμπειρία κλπ.

    Ομως, πρεπει παντα να ειμαστε πραγματιστες και να κρινουμε με βαση το τι βλεπουμε στο παρκέ. Δεν ειναι μονο ποσοτικο το θεμα οπως δηλ. το εξεφρασε ο Μποζικας. Ειναι και ποιοτικο. Και δεν ειναι μονο οτι ο Σικμα ειναι απροπονητος, τραυματιστηκε κλπ. Ας υποθεσουμε οτι ολα αυτα θα βελτιωθουν.

    Κανείς ομως δεν βλεπει οτι υπαρχει σοβαρο προβλημα στο μαρκαρισμα ψηλων που σουταρουν τριποντα με αποτελεσμα να παιρνουμε τρομερα ρισκα μεσα στο παιγνιδι και ειδικα προς το τελος?

    Το προβλημα δεν ειναι οτι φταινε οι Φαλ και Μιλουτινοφ που δεν μπορουν να βγουν να μαρκαρουν στην περιφερεια και συμφωνω με τον κοουτς. Αυτοι ειναι, δεν μπορουμε να τους ζητησουμε πραγματα που δεν μπορουν να κανουν.

    Το ποιοτικο προβλημα δημιουργειται ακριβως απο το γεγονος οτι με Φαλ/Μιλουτινοφ κατω απο τα καλαθι, οι αντιπαλοι ξερουν οτι πολλες φορες δεν εχουν αλλες επιλογες απο το τριποντο (ειδικα οταν δεν γινεται switch στην αμυνα) και το επιχειρουν αρκετες φορες με επιτυχία. Ειδαμε π.χ. να επιχειρουν τριποντα εναντιον μας παιχτες που παιζουν σεντερ ή 4-5, π.χ. Μελι με Αρμανι, Σμαϊλαγκιτς με Παρτιζαν, Παπαγιαννης με Φενερ, Μητογλου με ΠΟΑ , ακομα και ο Κοστελο επιχειρησε 7 τριποντα ασχετα αν δεν τα εβαλε.

    Χθες μαλιστα παραλιγο να χασουμε το παιγνιδι απο τον Σορκιν που μειωσε απο το -5 στο -2 στο τελευταιο λεπτο. Αν ειναι δυνατον (!) με ολο το σεβασμο στον ανερχομενο παιχτη της Μακαμπι.

    Εδω δεν θα συμμεριστω τη γνωμη του κοουτς δηλ. 'Επειδη εβαλε ο Μητογλου 2 τρποντα, δεν σημαινει οτι υπαρχει προβλημα'.

    Κοουτς, υπαρχει προβλημα διοτι πανω απο τις **μισες** ομαδες στην Ευρωλιγκα εχουν τετοιους ψηλους και θα επιχειρουν τριποντα οταν γνωριζουν οτι η αμυνα μας γινεται ταναλια στα plays που παιζουν κοντα στη ρακετα αλλά δεν εχουμε τον παιχτη που θα σταματησει τα τριποντα απο την κορυφη. Και δεν μιλαω για τον καημενο τον Φαλ που βγαινει πολλες φορες να κοψει το τριποντο γιατι αυτο και μονο δειχνει οτι εχουμε θεμα. Δεν μπορουμε λοιπον να παρουμε το ρισκο να μην εχουμε παιχτη που θα σταματησει αυτη την προπονητικη επιλογη γιατι καποια απο αυτες τις ομαδες μπορει να τη συναντησουμε στα play-offs.

    Μιλαμε για την αναγκη ενος παιχτη με γρηγορα ποδια σαν του Χαϊνς παλιά ή Μπρεντγουέϊ που θα μπορει να βγαινει εξω να μαρκαρει και να κοβει τον αερα των επιδοξων buzzer-beater. Οπως π.χ. εκανε περισυ ο Μπολομπόϊ που, οχι μονο εβγαινε και γινοταν βδελλα στον αντιπαλο παιχτη, αλλά εβαζε και το χερι πανω στη μπαλα. Και βεβαια να ειναι και τουϊνερ για να μπορει να παιζει και στο 5 αν εχουμε τραυματισμους ή για να ξεκουραζει τους Φαλ/Μιλουτινοφ κλπ.

    Για να σας προλαβω, δεν θεωρω οτι μπορει να το κανει ουτε ο Πετρουσεφ (τον θεωρω αρκετα σοφτ αμυντικα). Δυστυχως, η αναποφασιστικοτητα του καλοκαιριου αφησε να περασουν ανεκμεταλευτες καποιες 'ευκαιρίες' στο συγκεκριμενο θεμα και πιθανοτατα ο κοουτς να θεωρησε οτι δεν μπορει να διαθεσει χρονο στο παρκέ και χρηματα στο μπατζετ για ενα παιχτη που θα κανει λιγα, συγκεκριμενα πραγματα. Ισως να μην μπορουσε να τον πεισει κιολας, δεν γνωριζουμε.

    Καλλιο αργά παρά ποτέ ομως και δεν χρειαζεται να φυγει ο Σικμα, απλά να γινει μια εξτρα προσθηκη.

  • Red7Arrow
    Red7Arrow Τετάρτη, 15 Νοεμβρίου 2023 13:56 Σύνδεσμος σχολίου

    Εγώ και τον Σικμα δε γουστάρω και τον Ρετσο επίσης.
    Δύο διαφορετικές περιπτώσεις βέβαια.
    Ο ένας είναι παλαίμαχος αλλά έχει μια πορεία αξιοπρεπή καθώς νέος ήταν σίγουρα καλύτερος παίχτης.
    Ο άλλος είναι μια απάτη και μισή, ένα βύσμα που δε ξέρει μπάλα και είναι ΝΤΡΟΠΗ να παίζει βασικός στον Ολυμπιακό!!!

    Από κει κ πέρα...εδω στην Ελλάδα με μια καλή εμφάνιση, κάποιον τον κάνετε ορισμένοι αμπαλοι ΠΑΙΧΤΑΡΑ. Χθες η άμυνα της μπασκονια ήταν χαρταετός και χωνί μαζί.
    Και γω θα τους έβαζα καλάθια αν έπαιζα.

    Υπάρχει όμως αυτό που λένε...

    Κλανει ο πεθαμένος;;;
    Αυτό ισχύει για τον Σικμα...

    Για τον Ρετσο ισχύει το άλλο...
    Με κλανιες αυγά δεν βάφονται!

  • alvinstam
    alvinstam Τετάρτη, 15 Νοεμβρίου 2023 13:35 Σύνδεσμος σχολίου

    8 πόντοι, 4 ριμπ, 1 ασίστ σε μόλις 10,39 λεπτά συμμετοχής! Εξαιρετική εμφάνιση.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Απίστευτο ΣΕΦ, ελπίζω ΟΣΦΠ να πάρει κούπα»

Στο κανάλι της Ευρωλίγκας μίλησε ο Ντίλον Μπρουκς, ο οποίος...

Πρωτοσέλιδα 03-05-2024

Διαβάστε και σήμερα στο RedGoal τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων...

Μέρα-ώρα του Μπάρτσα-Ολυμπιακός

Η EuroLeague έκανε γνωστές τις ημέρες και τις ώρες των...