roumeliotis

Carwiz

Τενοντίτιδα ο Μιλουτίνοφ παίζει με χάπια...

casino loutrakiou
redwell

Δεν πέρασαν παρά ελάχιστα εικοσιτετράωρα που γράψαμε άρθρο για τη λειψανδρία στους ψηλούς με τίτλο "Ένα μήνα άντεξε το... αστείο με τέσσερις ψηλούς" και ήδη ο Θρύλος μετρά... απώλειες ακριβώς επειδή παίζει στα "κόκκινα" εδώ και ένα μήνα κρίσιμα ματς με 2-3 ψηλούς.

Τελευταίο θύμα; Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ ο οποίος παρουσίασε τενοντίτιδα στο αριστερό γόνατο και θα παίξει -όσο αντέξει- κόντρα στη Φενερμπαχτσέ παίρνοντας χάπια για να μην πονάει.

Μια ακόμα απόδειξη του ότι με τέσσερις ψηλούς, τους εξής τρεις Φαλ, Μιλουτίνοφ, Πίτερς η χρονιά δεν βγαίνει με τίποτα καθώς ο Σίκμα είναι διακοσμητικό στοιχείο και ήδη με το έμπα του Νοέμβρη έχουν χάσει πολλά ματς οι παίκτες της φροντ-λάιν με αποτέλεσμα την επιπλέον καταπόνηση των υπολοίπων και φυσικά... τενοντίτιδες.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

42 σχόλια

  • Στεφανος
    Στεφανος Παρασκευή, 03 Νοεμβρίου 2023 05:34 Σύνδεσμος σχολίου

    Διαβάζω κάποια πράγματα με τα οποία συμφωνώ και κάποια άλλα με τα οποία όχι.
    Σχολιάζω ξεκινώντας από όσα συμφωνώ:

    1. Ναι θέλεις 2 παίχτες. Ένα στο 1-2 και ένα στο 4-5 και ναι το λέμε πολλοί από Ιούλιο.
    2. Ναι έχουμε καλούς παίχτες καταπονημενους σε σημείο καψίματος.
    3. Ναι ο Ολυμπιακός έχει στον πάγκο παίχτες που δεν παίζουν.
    4. Ναι φέτος δεν έκανες όσες μεταγραφές έκανε ο ΠΑΟ.
    5. Ναι η χρονιά δεν ξεκίνησε πολύ καλά όπως πέρσι αλλά δεν έχει γίνει μεγάλη ζημιά.
    6. Ναι χάσαμε από τον ΠΑΟ και μάλλον δε θα είναι και η τελευταία φορά φέτος.

    Στο σημείο αυτό να πω πως από αγάπη για το μπασκετικό Ολυμπιακό γίνομαι και εγώ γκρινιάρης κάποιες φορές. Αγχώνομαι και ξεχνάω ότι ξέρω από το μπάσκετ 30 χρόνια που παρακολουθώ.

    Πάμε σε όσα διαφωνω και οσα θελω να προσθεσω:

    1. Πιθανότατα ο Σικμα αποκτήθηκε στη λογική ότι ήταν μια καλή λύση για το ρόλο που ήθελε να του δοαει ο Coach. Ίσως να υπήρχε και η σκέψη πως δε θα ξοδευαν πολλά γιατί αν οι Kings δεν τηρουσαν τις δεσμεύσεις προς Βεζενκοφ ίσως γύριζε σύντομα. Ο Σικμα εν τέλη αποδείχτηκε μια ανεπαρκής επιλογη ως σήμερα.
    2. Είναι αλήθεια πως ο Ολυμπιακός του rotation των 7 παιχτών είχε τους περισσότερους διεθνείς στη Euroleague. Όταν η ομάδα ήθελε προετοιμασία ο Coach ήταν με 5 παίχτες με το ζόρι. Κάποιοι μπορεί να πείτε ότι δεν έπρεπε να πάνε στη Μανίλα αλλά ο Παπ πχ δεν είναι ούτε Σλουκας ούτε διαμαντιδης και ο Γουοκαπ δεν ελληνοποιηθηκε για να μην παίξει πχ. Τώρα προσπαθεί να κερδίσει και παράλληλα να μοντάρει- φορμαρει την ομάδα.
    3. Ο Ολυμπιακός που δεν είναι μπάτζετ Ρεαλ θα έπρεπε να έχει ορισμένους Έλληνες παίχτες που να εξελίσσονται μέσα από το πρωτάθλημα. Προσωπικά θα ήθελα να έχει πάρει το Ρογκαβοπουλο. Αλλά και όσοι έχει άλλα και όσοι πέρασαν (Τολιοπουλος, Αρσενοπουλος κ.α. δε βρήκαν χωρο).
    4. Δεν έκανες όσες μεταγραφές έκανε ο ΠΑΟ (ευτυχως) γιατί απλά έχεις κορμό και δεν είσαι γραψε σβήσε κάθε χρόνο το ροστερ. Έτσι έχεις και την οποία συνέχεια. Ο ΠΑΟ θα βελτιωθεί άλλα ούτε Euroleague θα χτυπήσει ούτε θα έχει συνέχεια. 2 χρονάκια max. Ο άλλος χώνει συναισθηματικά για το οικογενειακο παρελθόν και για το κόμπλεξ. Ούτε μπασκετ ξέρει ούτε τον ενδιαφέρει, ούτε μπορεί να φτάσει το μπάτζετ σε επίπεδα Ρεαλ. Και αν αυτοί λένε μέχρι πέρσι (θα το δουμε) εγώ τους απαντώ για δύο χρόνια.
    5. Χαλαρώστε. Με όλα αυτά τα προβλήματα είσαι στο 3-3. Έχασες στο καλάθι στην πόλη με σφάξιμο και ανατροπή σε ένα ημίχρονο. Δεν ξεκίνησες όπως πέρσι αλλά είναι μια άλλη χρονιά. Δείχνει δύσκολο να πάει καλά στην Ευρωπη όπως ήρθαν τα πράγματα φέτος. Ωστόσο εμείς δεν είμαστε εδώ για φέτος. Είμαστε για πάντα. Φέτος ίσως αν δε βγει καθόλου η χρονιά να είναι καλύτερα να πάμε για πρωτάθλημα. Του χρονου λήγουν πολλά και καλά συμβόλαια σε όλη την Ευρώπη για να γίνουν σημαντικές προσθήκες. Φέτος δε θέλουμε να φορτώσουμε συμβόλαιο κανενός μετρίου. Μόνο να γίνει κάτι καλό και με βασικό μέλημα να μην έχουμε κανένα χοντρό τραυματισμό (φοβάμαι ειδικά για Μιλου).
    6. Ο ΠΑΟ δεν είναι υπερομαδα. Ένας ασυναρμολογητο παζλ χωρίς πλάνο παιχνιδιού με κάποιες ποιοτικές μονάδες είναι. Θυμηθείτε το ούτε φέτος ούτε του χρόνου θα πάνε,F4. Έχουν να πάνε από το 11'. Μετρήστε σε πόσα σας έχουν πάει αυτοί που τώρα κράζετε. Είχε να κερδίσει στο ΣΕΦ 2 χρονιά. 18-2 και για φέτος 2-1. Η ομάδα περνά δύσκολη φάση. Ο ΠΑΟ ανέβηκε άλλα δε θα πετύχει τίποτα σημαντικό.

    Να έχετε υπομονή. Να αγαπάτε την ομάδα. Άλλο η γκρίνια (και εγώ γκρινιαζω) αλλά οι αφορισμοι και η αχαριστία. Όσοι κράζετε τον coach μάλλον δεν είστε μπασκετικοι για να καταλάβετε. Μείνετε λοιπόν αν είναι να κάνετε ζημιά στην ομάδα απ την άλλη μεριά της Ποσειδώνος. Στα πανηγύρια όταν ξανάρθουν ξαναπέραστε απέναντι. Γιατί κάπως έτσι έφυγε ο Μπαρτζωκας πριν λίγα χρόνια και τα είδαμε τα χάλια. Έχει τα σκαλοματα του κάποιες φορές αλλά ξέρει καντάρια μπασκετ και αγαπάει την ομάδα. Όσο για τους Αγγελοπουλους δεν είναι οι άνθρωποι που θα κάνουν τρελές και δε θα φέρουν φωτοβολίδες. Δίνουν κάθε χρόνο τόσα που να είμαστε σε top level και δεν σκορπάνε λεφτά χωρίς λόγο και έχουν ένα προπονητή που εξυπηρετεί αυτό το πλάνο. Αν θέλετε να γίνετε Ρεαλ έχω να σας ενημερώσω ότι ούτε χρηματοδοτεί το ποδόσφαιρο το μπάσκετ όπως στην Ισπανία, ούτε μπλουζάκια παίρνουμε όλοι, ούτε γενικά εκτός όσων έχουν διάρκειας μπορούμε να μιλάμε. Όποιος έχει κομποδεμα ας το χώσει στην ομάδα να φέρουμε το Ντονσιτς. Ο νόμος της αγοράς λέει πως διαλέγεις τις μάχες που δίνεις για να είσαι πρώτος σταθερά. Όταν κάποιος χώνει εσύ τον κοιτάς ώσπου να τελειώσει. Μετά κερδίζεις εσύ τη μάχη γιατί τον έχεις διαβάσει.

    Φιλιά. Τα καλύτερα έρχονται!

    Ο Ξανθός τους γλεντησε, ο Ντουντα μας δικαίωσε, ο Ντουντα μας επανέφερε και τώρα είναι υπαρχει μόνο Μπαρτζωκας...

  • giorgos.
    giorgos. Πέμπτη, 02 Νοεμβρίου 2023 23:49 Σύνδεσμος σχολίου

    Οι Αγγελόπουλοι βάζουν τα λεφτά τους.
    Λοιπόν.
    Οι Αγγελόπουλοι ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ να βάζουν τα λεφτά τους όταν έδωσαν 22εκ.,€ για τον Τσίλντρες.
    Από τότε μέχρι κ Φέτος οι Αγγελόπουλοι βάζουν τα λεφτά του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΎ.
    Δεν είναι λογιστές.
    Είναι Διαχειριστές των χρημάτων του Ολυμπιακού.
    Των Εσόδων του Ολυμπιακού.
    Κ μην πείτε ότι ο Ολυμπιακός δεν έχει έσοδα.
    Έχει.
    Μόνο η διαφήμιση στην φανέλα (bwin) απέφερε 11 εκ. Τα προηγούμενα τρία χρόνια.
    Κ Φέτος ΑΝΑΝΕΏΘΗΚΕ.
    Ψέματα κύριοι του redgoal ;;;;;

    ΘΕΛΕΤΕ να τα πω ΑΝΑΛΥΤΙΚΆ;;;
    θα το δημοσιεύσετε;;;;;

    Γιώργος Ολυμπιακός.
    Γιώργος Ολυμπιακός.

    REDGOAL: Λίγο κάτω απο τα 6.000.000 ήταν η χορηγία Bwin φίλε. Γενικώς δεν το έχεις με τα νούμερα...

  • Αλεξανδρος
    Αλεξανδρος Πέμπτη, 02 Νοεμβρίου 2023 23:36 Σύνδεσμος σχολίου

    Μα δε γίνεται να μιλάς με μιροτιτσ και Τζέιμς ενώ έχεις οικονομικό πρόβλημα. Άρα δε μιλάς με αυτούς και απλά κοροϊδεύεις για να πουλήσεις εισητηρια διαρκείας.
    Με το υπαρχον υλικό δεν θα πάμε καν στην πηγή φέτος. Μην τρεφετε αυταπάτες για final4 κτλ. Αν δεν ενισχυθουμε άμεσα με top 4αρι και 2αρι, η ομάδα θα καταρρεύσει. Θα κλαταρουν οι 8 παιχτες που χρησιμοποιεί ο coach. Σε κάθε ματς θα είμαστε και χειρότεροι. Σε αντίθεση με το βαζελο που έχει τεράστια περιθώρια βελτίωσης. Αν δεν ενισχυθουμε άμεσα θα μείνουμε με το super cup. Μακάρι να κάνω λαθος σε όλα...

    REDGOAL: Φίλε μιλήσαμε και εμείς με τον Τζέιμς, ήταν σε ανοιχτή γραμμή με τον Ολυμπιακό

  • Αλεξανδρος
    Αλεξανδρος Πέμπτη, 02 Νοεμβρίου 2023 23:08 Σύνδεσμος σχολίου

    Redgoal αναφέρατε ότι αν δεν ενισχυθουμε το επόμενο 10ημερο πρέπει να ψαχτουμε και παίζει να υπάρχει κ οικονομικό πρόβλημα. Άρα ολόκληρο το καλοκαίρι κοροιδευομασταν.
    Όταν μέσα από την καε (όπως εσείς μας αναφερετε) έβγαιναν πληροφορίες περί απόκτησης μιροτιτσ, Τζέιμς, ναν κτλ ενώ ταυτόχρονα υπάρχει οικονομικό θέμα, κατι γίνεται. Κάποιος κοροϊδεύει κ δεν εννοώ εσάς. Ψαξτε λιγο την αξιοπιστία της πηγής σας. Μέχρι την απόκτηση του μπραζντεικις σε κάθε μήνυμα αναγνώστη απαντούσατε: σιγουρα θα πάρουμε killer 2αρι. Θα έρθει τη Δευτέρα στο Ελευθέριος Βενιζέλος αυτος που κυνηγούσαμε όλο το καλοκαίρι, αλλά όχι για εμάς.
    Όταν η ομάδα σου λέει οτι θα παρουμε τους καλύτερους και τελικά παίρνει το σικμα, κάτι γίνεται. Μια χαρά πουλησαμε με τα ψέματα 7000 διάρκειας και μετά φέραμε ότι πιο μέτριο κυκλοφορεί στην αγορά.
    Παρατήσαμε τον ελληνικό κορμο και αφήσαμε την ομάδα στο έλεος της. Το άσχημο είναι οτι θα την πληρώσει πάλι ο μπαρτζωκας. Φταίει κ αυτός όμως. Κάποιος πρέπει να βγει και να μιλήσει. Ο κόσμος έχει αγανακτήσει. Σε 5 εντός έδρας ματσ έχουμε κάνει sold out στα 3. Ο κόσμος όμως ξενερώνει εύκολα. Μην απορήσουν εκεί στην καε αν στο επόμενο ματσ έχει 2000 κόσμο με το ζόρι.

    REDGOAL: Φίλε δεν είμαστε πρόεδροι. Όταν μας λένε μιλάμε με Μίροτιτς και Τζέιμς, σας λέμε μιλάνε με Μίροτιτς και Τζέιμς και όντως έτσι ήταν. Αν υπέγραφαν κάποιον, λες να μην τον πληρώνανε; Τώρα αν δεν κάνουν προσθήκη Αγγελόπουλοι και Μπαρτζώκας όπως τότε με Λο-Ντόρσεϊ και καταδικάσουν την ομάδα σε καταπόνηση και κατρακύλα, δεν το ξέρουμε. Εμείς εδώ θεωρούμε ότι θέλει δυο παίκτες η ομάδα για να πετύχει. Αλλιώς θα πάει πάλι στην πηγή αλλά νερό δεν θα πιει

  • Red7Arrow
    Red7Arrow Πέμπτη, 02 Νοεμβρίου 2023 22:22 Σύνδεσμος σχολίου

    ΣΥΓΧΩΡΗΣΤΕ την αγανάκτηση μου.....σας μιλαω ειλικρινά δεν ειναι για την ΗΤΤΑ. Ασημαντη ηττα ηταν...και ειπα και το απογευμα οτι μπορει να χαναμε ακομα κι αν ειχαμε πληρης ομάδα.
    Το θεμα ομως ειναι και εχουν σπάσει τα νευρα μας...ΟΤΙ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΤΕΝΟΧΩΡΙΑ ΤΟ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ 6 ΠΑΙΧΤΕΣ ΝΑ ΣΚΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΔΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΜΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΝΑ ΚΑΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΟΙ(?) ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ 2 ΠΑΙΧΤΑΡΑΔΕΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΑΛΕΝΤΟ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ STEP UP ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΟΛΟΥΣ!!!!!!!!!!!!

    ΗΜΑΡΤΟΝ ΠΙΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!!! ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ. ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ. ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΝΑ ΜΗ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΞΕΡΟΥΝ 100 ΦΟΡΕΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ!!!

    ΚΑΠΟΙΟΙ(?) .....ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ
    α) ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ?
    β) ΔΙΟΙΚΗΣ?
    γ) ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗ?

    θα μας απαντησει καποιος???????

  • Red7Arrow
    Red7Arrow Πέμπτη, 02 Νοεμβρίου 2023 22:17 Σύνδεσμος σχολίου

    ΝΑ ΜΟΥ ΠΟΥΝ ΟΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΜΕ ΚΛΕΙΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΜΠΑΡΤΖΩΚΑ, ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΤΟΝ ΛΟΥΤΖΗ
    ΤΟΝ ΤΑΝΟΥΛΗ
    ΤΟΝ ΠΑΠΑΣ
    ΤΟΝ ΑΜΠΟΣΙ
    ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΑΕΙ.....

  • Red7Arrow
    Red7Arrow Πέμπτη, 02 Νοεμβρίου 2023 22:13 Σύνδεσμος σχολίου

    Βλέπω σχολια χαράς και ελπίδας και ικανοποίησης επειδη στο 2ο μερος ο Ολυμπιακός θυμισε καλό περσινο Ολυμπιακό.
    Μα αυτο δεν ειναι κατόρθωμα!!!
    Εχουμε παιχτες καλούς που μπορούν να γυρισουν διακοπτη και να παιξουν οπως ξερουν. Δε ξεχασαν να παιζουν.
    Το θεμα ειναι οτι λογω των ελείψεων και των ΜΗΔΕΝΙΚΩ ΒΟΗΘΕΙΩΝ απο τους υπόλοιπους του ρόστερ (Λαρετζάκηδες, Λουτζηδες κτλ) δεν μπορουν να εχουν διάρκεια και αντοχές σε αυτή την καλή απόδοση.
    Δεν ειναι τυχαίο οτι ξεκινήσαμε ΧΑΛΙΑ ουτε οτι στην 4η περίοδο φαινομασταν σκασμένοι. Εγινε η υπερβαση για μιαμιση περιοδο και μετά αρχισε το ξεφούσκωμα.

    Δινω συγχαρητήρια στην προσπάθεια των παιχτών αυτών που παιζουν ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ και κανουν οτι μπορούν, αλλα πραγματικά Ο ΜΠΑΡΤΖΩΚΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΒΟΗΘΟΙ ΤΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ που μια ΟΜΑΔΑΡΑ που οι ιδιοι εχτισαν και ηταν μοντέλο, την αφησαν ΓΥΜΝΗ εξαιτίας της αλαζονείας τους και του εγωισμού τους!!!

    Ειμαστε στο 3-3 στη βαθμολογία της Euroleague και αυτή η αντίπαλος σημερα πηγε στο 5-1! ! !
    Αυτή η ομάδα που με το ζορι μεσα στην εδρα της μας κερδισε σημερα ειναι στις πρωτες θεσεις με 5 νικες!!!
    Δηλ φέτος ΑΝ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ στις μεταγραφές και δεν ειχαμε γεμισει το ροστερ με ΙΓΚΝΕΣ ΚΑΙ ΣΙΚΜΕΣ θα επρεπε να τους ειχαμε στο 6-0 και να τους κανουμε πλακιτσα!!!!!

    Αλλά βλέπετε......οταν τα λεγαμε εμεις οι "προπονητες του καναπέ" απο τον Ιουλιο μηνα, καποιοι μας εκραζαν!!!!!!!

    ΚΡΙΜΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΡΙΜΑ.

    ΥΓ. Η διαιτησία μας εφταιξε παλι.........; ; ;

  • John 7
    John 7 Πέμπτη, 02 Νοεμβρίου 2023 22:04 Σύνδεσμος σχολίου

    Όσο παίζεις με 9 παίχτες θα καταπονεις την ομάδα και θα βγαίνουν τραυματισμοί! Το ίδιο θα έλεγα αν κερδίζαμε! Έχουμε χάσει ευρωλιγκες γιατί είχαμε ξένους τύπου εισι! Φέτος δεν έχω βλέψεις για την ομάδα! Θα ήθελα το πρωτάθλημα τουλάχιστον, αλλά πλέον έχω μειονέκτημα ,για Ευρώπη δεν το συζητάω!

  • Deathstroke7
    Deathstroke7 Πέμπτη, 02 Νοεμβρίου 2023 21:52 Σύνδεσμος σχολίου

    Κατά πάσα δυνατότητα είναι οικονομικό το πρόβλημα Redgoal. Όπως νομίζω ήταν και όλα αυτά τα χρόνια. Δεν μπορεί να φταίει πάντα ο Μπαρτζώκας που δεν κάνουμε προσθήκες μόλις αρχίσει η αγωνιστική περίοδος ή όταν κάνουμε φέρνουμε πρώην παίκτες όπως ο Έισι! Όλοι κάνουν προσθήκες στην Ευρωλίγκα μόνο ο Ολυμπιακός έχει καθιερώσει αυτήν την πατέντα! Και αυτό πιστεύω συμβαίνει ίσως επειδή δεν υπάρχουν λεφτά για αποζημιώσεις. Έχουμε να δούμε χρόνια τον Ολυμπιακό να παίρνει ένα πραγματικά καλό ξένο παίκτη στο μπάσκετ που να κάνει την διαφορά και να ματώνει το καλάθι. Και τον Μιλουτίνοφ τον πήραμε επειδή είχε κάψα να γυρίσει στον Ολυμπιακό και έκανε μεγάλο σκόντο στις απολαβές του. Δυστυχώς όπως φαίνεται έχουμε προεδρους με ρηχές τσέπες. Και βέβαια οι Αγγελόπουλοι μάλλον δεν πρόκειται ποτέ να το επικοινωνήσουν αυτό.

  •   GEO
    GEO Πέμπτη, 02 Νοεμβρίου 2023 21:46 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο Γουοκαπ είναι στα κόκκινα από πέρυσι που έτρεχε να καλύψει και τον Σλουκα

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Απίστευτο ΣΕΦ, ελπίζω ΟΣΦΠ να πάρει κούπα»

Στο κανάλι της Ευρωλίγκας μίλησε ο Ντίλον Μπρουκς, ο οποίος...

Πρωτοσέλιδα 03-05-2024

Διαβάστε και σήμερα στο RedGoal τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων...

Μέρα-ώρα του Μπάρτσα-Ολυμπιακός

Η EuroLeague έκανε γνωστές τις ημέρες και τις ώρες των...