roumeliotis

Carwiz

Ένα μήνα άντεξε το...αστείο με τέσσερις ψηλούς

casino loutrakiou
redwell

Ο Ολυμπιακός έχασε το σημαντικό ματς της Regular Season από τον ΠΑΟ στο ΣΕΦ με 12 πόντους διαφορά με 54 πόντους στην επίθεση, επίδοση που πραγματικά είναι για να βάζεις τα... κλάματα.

Το πιο τραγικό όμως δεν είναι αυτό, καθώς σε μια σεζόν θα κάτσει και στα 80 παιχνίδια μια "στραβή" που λέμε και θα χάσεις 15 βολές και 10 λέι-απ.

Το απίστευτο είναι ότι έχασες από έναν παίκτη στο "σπίτι" σου ματς που μπορεί να σου στερήσει το πλεονέκτημα έδρας και να σου περιορίσει τις πιθανότητες για τίτλο.

Ο Ντίνος Μήτογλου... γκρέμισε μόνος του το "αστείο" της φροντ-λάιν των τεσσάρων παικτών εκ των οποίων ο 34χρονος Λουκ Σικμα μια παίζει και πέντε δεν παίζει λόγω τραυματισμών.

Ένα μήνα άντεξε το "ψέμα" της γραμμής ψηλών με τρεισίμησι παίκτες Φαλ, Μιλουτίνοφ, Πίτερς και... μισό Σίκμα καθώς όσο και να ανεβάζεις στο "4" τον Παπανικολάου με αποτέλεσμα να παίζει εξτρά λεπτά για να καλύψει την τρύπα και να έχει κατακόρυφη πτώση απόδοσης λόγω κούρασης, δεν οδηγεί πουθενά όλο αυτό.

Όσο ο Γιώργος Μπαρτζώκας και η διοίκηση... περιμένουν και κοιτάνε απαθείς τους ψηλούς να εξαντλούνται λόγω λειψανδρίας, τόσο θα μένει πίσω στους στόχους της η ομάδα. Θες τεσσάρι... χθες και πρέπει να το πάρεις αύριο.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Playmaker

50 σχόλια

  • antartis_8
    antartis_8 Παρασκευή, 03 Νοεμβρίου 2023 09:58 Σύνδεσμος σχολίου

    redgoal ευχαριστώ για την απάντηση για τον Μητογλού . .Τουλάχιστον δείξαμε ενδιαφέρον .

  •  ΝΑΣΟΣ
    ΝΑΣΟΣ Πέμπτη, 02 Νοεμβρίου 2023 02:51 Σύνδεσμος σχολίου

    ΤΟ πρωτο λαθος και μεγιστο ηταν οτι το καλοκαιρι ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΔΕΝ πηρε εναν η' δυο εκ των ρογκαβοπουλου- μητρου λογκ-κωστα αντετοκουμπο αν δεχτουμε οτι τους μητογλου-ντορσει δεν μπορουσε να τους παρει.
    Απο εκει και περα εκανε μια εντελως ακαταλληλη επιλογη στο 4 με τον σικμα..... εναν παικτη στα 34 του με καριερα σε μικρομεσαιες ομαδες της ισπανιας[καναρια-βαλενθια] και σε γερμανικη ομαδα την αλμπα που ουτε ταλεντο επιθετικο εχει ουτε μακρινο σουτ ουτε αθλητικος ειναι και φαινεται οτι δεν προσαρμοστηκε και δεν ταιριαζει ως χημεια με τον ολυμπιακο.
    θα παρει παικτη ο ολυμπιακος στους ψηλους γιατι με 3 παικτες δεν βγαινει εκτος και αν μονιμοποιηθει ο παπ στο 4 και παρει σκορερ 2αρι . κατι απο τα δυο θα γινει αλλα δεν νομιζω οτι ο ολυμπιακος φετος θα κανει κατι ιδιαιτερο και απο οτι διαβασα η επιστροφη του μακισικ παει για τελη νοεμβριου.

  • ArChr
    ArChr Τετάρτη, 01 Νοεμβρίου 2023 23:12 Σύνδεσμος σχολίου

    Δεν ηθελε τους 2 Μπ και τωρα τραβαει το κουπι

  • Vasilis777
    Vasilis777 Τετάρτη, 01 Νοεμβρίου 2023 20:53 Σύνδεσμος σχολίου

    Να αγιάσει το στόμα σου

  • Ματι Αττικής
    Ματι Αττικής Τετάρτη, 01 Νοεμβρίου 2023 18:06 Σύνδεσμος σχολίου

    Πολύ σωστά...
    Ο βαζελος όσο πάει θα δυναμώνει...απ' την στιγμή που ο Αταμάν κέρδισε τα αποδυτήρια και έχει την στήριξη του" αρρώστου προέδρου του" η ομάδα μας θα κουράζεται όλο και πιο πολύ... πέρσυ ήταν απ' την καλύτερες χρονιές στην Ευρώπη. Φέτος δεν θα είναι το ίδιο αν δεν έρθουν κι άλλες μεταγραφές που να ακούνε τον Μπαρτζώκα και να ενσωματωθουν άμεσα στο πνεύμα της ομάδας...Μεταγραφές χτες! Ο σικμα καλύτερα να αραξει στο σπίτι του...γλυκά βγαίνει και ψωνίζει στη Βούλα.

  • antartis_8
    antartis_8 Τετάρτη, 01 Νοεμβρίου 2023 14:08 Σύνδεσμος σχολίου

    redgoal ασχόληθηκαμε καθόλου με τον Μητογλού πριν πάει στο βάζελο ή δε γινόταν γιατι ύπηρχε ήδη συμφωνια με το βάζελο ?

    REDGOAL: Η πλευρά του ενημέρωσε ότι έχει συμφωνήσει σε όλα με τους πράσινους και ευχαρίστησε για το ενδιαφέρον. Αυτό έγινε πριν από το Πάσχα...

  • Chrisvoulg
    Chrisvoulg Τετάρτη, 01 Νοεμβρίου 2023 14:01 Σύνδεσμος σχολίου

    Φιλε SNAKE7 μιλας πολυ σωστα και στοχευμενα. Αλλά ειναι εντυπωσιακο φετος που μετα απο χρονια το ιατρικο επιτελειο δινει λαθος χρονους επιστροφης των τραυματιων πραγμα ανησυχητικο και ταυτοχρονα οσο αργουν επιβαρυνονται παιχτες του βασικου ροτασιον

  • Snake7
    Snake7 Τετάρτη, 01 Νοεμβρίου 2023 09:50 Σύνδεσμος σχολίου

    Επειδή δύο προσθήκες δεν παίζουν ούτε με σφαίρες θα πρέπει να βολευτείτε με πιθανές αντικαταστασεις.

    Νούμερο 1 τρύπα δεν είναι ο σκόρερ αυτή τη στιγμή. Εκεί έχεις ελπίδα να ρολαρει ο Μπραζι και να γυρίσει (;) ο Σακ.

    Η τρύπα στους ψηλους είναι ναααα με το συμπαθειο και επειδή δεν θα παρουν 9ο ξενο αντε ας βρουν καπου να φορτωσουν Σικμα να ησυχασουμε. Ας εξετάσουν ιατρικά τον Τζαστις Γουινσλοου να ξέγνοιαστες αφού ο μελιτζάνας πήρε τον Καμπόκλο.

    Τώρα αν ούτε ο Σακ παίζει να γυρίσει, τότε ας αλλάξουν και αυτόν με ένα σκόρερ. Καμία δεκαριά έχει που κολλήσατε στο Ναν. Παίρνεις Γουιλ Μπάρτον και σκοράρει εικοσαρες (δεν λέω Γουόρεν γιατί δεν θέλουμε καθαρό φόργουορντ πια μετά τον Μπραζι)

  •   GEO
    GEO Τετάρτη, 01 Νοεμβρίου 2023 09:44 Σύνδεσμος σχολίου

    Γρήγορη δεν θα σχολιάσω τα περί σκακιστή τα θεωρώ άκρως υποτιμητικα Τεσπα γνώμη σου θα μείνω όμως στην τελευταία φράση σου λες ο Μπαρτζωκας να πάρει παίκτη φίλε ο κάθε Μπαρτζωκας επιλέγει και οι πρόεδροι παίρνουν ανάλογα με το τι ζητάει ο αθλητής και τι είναι διατεθειμένοι οι αφοί να δώσουν στον συγκεκριμενο εάν τα βρουν έχει καλώς εάν όχι φταίει ο Μπαρτζωκας;;;

  • ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΖΑΝΑΤΟΣ ΜΑΛΑΤΟΣ
    ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΖΑΝΑΤΟΣ ΜΑΛΑΤΟΣ Τετάρτη, 01 Νοεμβρίου 2023 07:35 Σύνδεσμος σχολίου

    ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΕΡΟ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΕΣΣΑΡΙ ΧΘΕΣ.ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΕΓΡΑΦΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΤΑΛΟ ΝΙΚΟΛΑ ΜΕΛΙ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΠΕΝΤΕ.ΠΑΡ' ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΚΙ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟΝ.ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΟΜΑΔΑ.ΜΗΝ ΠΤΟΕΙΣΤΕ,ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Απίστευτο ΣΕΦ, ελπίζω ΟΣΦΠ να πάρει κούπα»

Στο κανάλι της Ευρωλίγκας μίλησε ο Ντίλον Μπρουκς, ο οποίος...

Πρωτοσέλιδα 03-05-2024

Διαβάστε και σήμερα στο RedGoal τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων...

Μέρα-ώρα του Μπάρτσα-Ολυμπιακός

Η EuroLeague έκανε γνωστές τις ημέρες και τις ώρες των...