roumeliotis

Carwiz

Θρύλος-αγρίμι... ξεκοίλιασε ΠΑΟ 75-51

casino loutrakiou
redwell

Τι κι αν ήταν μόλις το δεύτερο επίσημο ματς και ο Ολυμπιακός έπαιζε χωρίς Γκος και Μπραζντέικις και με τους ΜακΚίσικ-Φαλ πρόσφατα επιστρέψαντες από απουσία εβδομάδων, ο Θρύλος έμοιαζε με αγρίμι και... ξεκοίλιασε το "πτώμα" του Παναθηναϊκού στη Ρόδο στον μεγάλο τελικό του Super Cup και πανηγύρισε την πρώτη κοϋπα της σεζόν με τρόπο ηδονικό.

Για το ματς τί να πει κανείς; Οι ερυθρόλευκοι κομάντος μπήκαν με το μαχαίρι στα... δόντια και μετά τους τέσσερις πόντους που δέχτηκαν στο πρώτο δίλεπτο του τελικού, για 14' λεπτά στη συνέχεια δεν άφησαν το τριφύλλι να σημειώσει ούτε ένα πόντο.

Ναι, σωστά διαβάσατε, οι πράσινοι έμειναν άποντοι σχεδόν μέχρι τα μισά της δεύτερης περιόδου και φυσικά από εκείνο το σημείο τα πάντα είχαν κριθεί, με τη συνέχεια να μετατρέπεται σε προπόνηση από την αρμάδα του Coach-B.

Σαρωτικός με το... καλησπέρα, ο Ολυμπιακός δεν άφησε πολλά περιθώρια αντίδρασης στον Παναθηναϊκό. Τροφοδοτώντας, σε πρώτο χρόνο τον Μιλουτίνοφ και τον Παπανικολάου να βάζει, στην πορεία, με άνεση την μπάλα στο καλάθι, προηγήθηκε με 14-4 στο 8’.

Απόσταση που είχε διαρκώς αυξητικές τάσεις, με τον Λαρεντζάκη να μπαίνει στην επιθετική εξίσωση, με συνέπεια το +28 για τους «ερυθρόλευκους» στο 17’ (32-4).

Ο Παναθηναϊκός προσπάθησε να αντιδράσει, έργο που ήταν... αποκαρδιωτικό. Ο Ολυμπιακός κράτησε σταθερά τη διαφορά πάνω από τους 20 πόντους, η οποία άγγιξε τη μέγιστη τιμή, το +30 με 64-34 στα επτά λεπτά πριν το τέλος και φυσικά ο χρόνος κυλησε διαδικαστικά μέχρι να φτάσει το τέλος και μια ακόμα κούπα να έρθει στον Πειραιά.

*Πριν από το τζάμπολ ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, Βαγγέλης Γαλατσόπουλος, βράβευσε τοπικούς φορείς

* Αποδοκιμασίες εισέπραξε από τους υποστηρικτές του Ολυμπιακού με την εμφάνισή του στον αγωνιστικό χώρο, αλλά και στα πρώτα λεπτά του τελικού, ο Κώστας Σλούκας. Χρειάστηκε να γίνουν συστάσεις για να σταματήσουν τα εις βάρος του συνθήματα, όπως επίσης και για να σταματήσει από την κερκίδα η χρήση λέιζερ.

* Τραυματίας αποχώρησε από το παρκέ για τον Παναθηναϊκό, με 3’58’’ να απομένουν για την ολοκλήρωση της τρίτης περιόδου, ο Κάιλ Γκάι.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 16-4, 37-11, 56-34, 75-51

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Γιώργος Μπαρτζώκας): Γουόκαπ 2, Κάνααν 12 (1), Παπανικολάου 10 (2), Πίτερς 4, Λούντζης 5 (1), Λαρεντζάκης 20 (6), Φαλ, Μιλουτίνοφ 10, Σίκμα 4, ΜακΚίσικ 8.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Εργκίν Αταμάν): Καλαϊτζάκης, Βιλντόζα , Μωραίτης, Γκάι, Μπαλτσερόφσκι, Σλούκας 9, Παπαπέτρου, Γκραντ 14 (2), Λεσόρ 8, Αντετοκούμπο 2, Ερναγκόμεθ 15 (3), Μαντζούκας 3 (1)

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

138 σχόλια

  • Θοδωρής
    Θοδωρής Τρίτη, 03 Οκτωβρίου 2023 22:39 Σύνδεσμος σχολίου

    TSE7A

    Like από μένα φίλε

  • TSE7A
    TSE7A Τρίτη, 03 Οκτωβρίου 2023 13:20 Σύνδεσμος σχολίου

    Και τι δε διαβάσαμε όλο το καλοκαίρι από κατά κανόνα άσχετους που τσιμπάνε στην προπαγάνδα του μαπασκετικού συστήματος στην Ελλάδα σύμφωνα με το οποίο κάθε καλοκαίρι ο βάζελος ράβει το έβδομο. Πήραν μια πρώτη απάντηση αναδιπλώνονται μερικώς περιμένοντας τη δικαίωση με μια πιθανή ήττα την Παρασκευή. Επειδή λοιπόν 6-7 ματσάκια την χρονιά θα δουν (η κατά μέγιστο 17 που λέει και ο άλλος) να ξέρετε ότι αν η ομάδα δεν έχει σοβαρούς τραυματισμούς θα είναι στο ίδιο επίπεδο με πέρυσι και κατά πάσα πιθανότητα καλύτερη. Δε χρειάζεται να είσαι κανένας προφέσορας να το δείς ούτε και προπονητής. Μόνο η παραπάνω προϋπόθεση και εδώ θα είμαστε για να εκτίθεστε.

  • Deathstroke7
    Deathstroke7 Τρίτη, 03 Οκτωβρίου 2023 00:42 Σύνδεσμος σχολίου

    Τώρα που το θυμήθηκα. Άραγε είχε διαβάσει κανένας ένα προηγούμενο μου σχόλιο που έλεγα οτι έτσι και φύγουν οι Αγγελόπουλοι από τον μπασκετικό Ολυμπιακό και επειδή δεν υπάρχουν άλλοι λεφτάδες τότε πιθανόν θα πάμε πάλι σε πέτρινα χρόνια???!!! Ή έκαναν οτι δεν το είδαν???!!! Αλλά ξέχασα είμαι κωλοτούμπας. Επειδή έγραψα και εξακολουθώ να πιστεύω οτι ιδίως φέτος έπρεπε το μπάτζετ να ανέβει λίγο αυτό φαίνεται δεν μου το συγχωρούν. Το πρόβλημα τους με εμένα είναι ίσως οτι εγώ δεν τα βλέπω όλα άσπρα. Ούτε άσπρα τα βλέπω ούτε μαύρα. Υπάρχει και η γκρίζα απόχρωση ξέρετε. Σε ΟΛΕΣ τις εκφράσεις της ζωής! Δεν με ενδιαφέρει αν δεν το συμμερίζεστε αυτό. Πρόβλημα σας! Αυτά και τέλος (τουλάχστον για σήμερα) γιατί σας βαρέθηκα παρόλο που ενίοτε πραγματικά με διασκεδάζετε. Και κάθε μέρα να τρώει κάποιος χαβιάρι στο τέλος θα το βαρεθεί.

  • Deathstroke7
    Deathstroke7 Δευτέρα, 02 Οκτωβρίου 2023 22:33 Σύνδεσμος σχολίου

    @Θοδωρής Φίλε παρόλο που ξεκινήσαμε στραβά, και ίσως με είχες παρεξηγήσει για κάποια σχόλια μου τα οποία τα δέχομαι οτι ίσως ήταν λίγα πρώιμα και υπερβολικά αλλά αντικατοπρίζουν την αγωνία μου για την ομάδα, μαζί σου χαίρομαι να κάνω μπασκετικά σχόλια έστω και αν καμιά φορά δεν συμφωνούμε. Τουλάχιστον όμως συζητάμε για μπάσκετ και για τον Ολυμπιακό μας και αυτό είναι το ζητούμενο. Δεν έχουμε κάτι να χωρίσουμε και ας ελπίσουμε να παραδειγματιστούν και άλλοι από αυτό.
    Στο τέλος θα καταντήσουμε σαπουνόπερα. Αν κάποιοι την βρίσκουν με το να υπάρχουν δύο στρατόπεδα Αγγελοπουλικών και Μαρινακικών εμένα δεν με απασχολεί καθόλου.

    ΥΣ. Τουλάχιστον εσύ είχες πει κάτι πρωτότυπο για το από που βγαίνει το Deathstroke χαχαχα! Ο άλλος το λέει και το ξαναλέει, το μεταφράζει και το ξαναμεταφράζει ίσως για να εμπεδώσουν όλοι την "εξυπνάδα" του ακόμα και αυτοί που δεν ξέρουν Αγγλικά. Να δούμε πόσες φορές ακόμα θα το πει!

  • Θοδωρής
    Θοδωρής Δευτέρα, 02 Οκτωβρίου 2023 22:23 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο Φλωρινιωτης των σχολιαστών ξαναχτυπά αντί να σκάσει. Αισθάνεται τόσο "μεγάλη φίρμα, πειράζει;" που θα πρέπει τα παιδιά του RG να επιβεβαιώνουν κάθε φορά που γράφει ανοησίες ότι "το έκανε για γούρι". Τελικά τη συγχαρητήρια επιστολή στην έστειλαν οι Αφοί;
    Και δυο χαπακια για το Αλτσχάιμερ δώρο:
    Λες:"Εισαι Ολυμπιακάρας γιατί η χαρά σου ολη ειναι να νομίζεις οτι βγαινεις απο πάνω οταν ο Ολυμπιακός νικάει. "
    ΕΜΜΜΜ... ΦΙΛΟΣΣΣΣ...
    ΑΥΤΟ ΣΤΟ ΓΡΆΦΩ ΑΠΟ ΚΑΤΩ.... να σου θυμίσω και που το είδες, όχι τίποτε άλλο δηλ.... ωχ τι πάθαμε.....
    Χαπακι νο 2. Για το ίδιο. Καθε μέρα λέω ότι με ενδιαφέρει να παιζουμε τη ΜΠΑΣΚΕΤΑΡΑ μας, κι ας χάνουμε και στους τελικούς. Και τις προάλλες μου την πεσατε οι οπαδοί της νίκης όπως εσύ. Και τώρα με αποκαλείς οπαδό της νίκης.
    Τέτοιο Αχταρμα(ν) έχεις στο ακατοίκητο.
    Και Όσκαρ ασυναρτησιας:
    "Νιώθεις δικαιωμένος από μια νικη η οποία ηρθε ευκολα κιολας προς εκπληξη μου και χαιρομαι για αυτο.
    Ομως επειδή δεν με ξέρεις, μπορεί το Redgoal αν θελει να το επιβεβαιώσει, δεν ειναι κωλοτούμπα τα λεγόμενά μου.
    Ειναι γεγονός πως το γούρι μου είναι να μην εκφράζω αισιοδοξία πριν απο σημαντικούς αγώνες."
    ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: "Ενιωσα έκπληξη για τη νίκη μας αλλά ταυτόχρονα δεν ήταν έκπληξη γιατί η γκρίνια ήταν γούρι άρα την περίμενα. Αλλά ήταν και έκπληξη. "
    Μάλιστα. Αναμενόμενη έκπληξη πρώτη φορά συναντάω.
    Αλλά λες και το άλλο ΜΕΤΑ τον αγώνα, άρα δεν υφίσταται γούρι:
    "Επιμένω να λέω πως έχουν παίχτες καλούς αλλά δεν ειναι ακόμη ομάδα. (ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ. Έχουν ομαδάρα και θα μας φαπωσουν έλεγες). Οταν στρώσουν ως ομάδα θα δυσκολεψει πολυ σαν αντίπαλος. Πάντα ευχομαι να διαψευστώ οταν φοβάμαι πως κατι δεν θα πάει καλά.
    Επειδη η Ευρώπη και οι αντίπαλοι οι αλλοι στην Ευρωλίγκα δεν ειναι παναθηναικός, ούτε ομαδούλες, οι οποιες αδυναμίες μας κοντρα σε αυτές τις ΟΜΑΔΕΣ θα φανούν και αργά η γρήγορα θα μας στοιχίσουν."
    Αυτά πάλι όλα τι είναι; Γούρι; Ξεγουρι; Αγγούρι;
    Γενικό γούρι για όλη τη χρονιά, εκτελείς και ετήσια γούρια δηλ;

    Να το συνεχίσεις Χατζατζαρη γιατί θα συνεχίσω να σε γλενταω.
    Η ικανοποίηση μου είναι που ΟΟΟΟΟΛΑ αυτά τα παιδιά εδώ μέσα σε έχουν πάρει στο ψιλό. Σκορπάς άφθονο γέλιο τρολακα

  • giorgos.
    giorgos. Δευτέρα, 02 Οκτωβρίου 2023 19:51 Σύνδεσμος σχολίου

    Γιώργος Πετρούπολη.
    Τα είπες όλα.
    Τίποτα άλλο.
    Γιώργος Ολυμπιακός.

  • Deathstroke7
    Deathstroke7 Δευτέρα, 02 Οκτωβρίου 2023 19:48 Σύνδεσμος σχολίου

    Νάτως πάλι ο αγαπημένος μου "φίλος" Xerno-las χαχαχα!!! Ο άνθρωπος που έχει αναλάβει να γίνει ο personal trainer μου και που έχει καταφέρει να μου χτίσει κοιλιακούς πέτρα με τα γέλια που ρίχνω διαβάζωντας τα σχόλια του χαχαχα!!! Λοιπόν ας του απαντήσω για μια ακόμα φορά αν και λυπάμαι για τα χαμένα 5 λεπτά από την ζωή μου! Θα του απαντήσω όπως απάντησα στον κυρ Σάκη με copy paste γιατί βαριέμαι να γράψω πολλές καινούργιες λέξεις για αυτόν. Είναι too much!!!

    "Συγνώμη που δεν πήρα την άδεια σου πριν κάνω κάποιο σχόλιο!!!! Θα κάνω ΟΠΟΙΑ σχόλια θέλω, ΟΠΟΤΕ θέλω χωρίς να δίνω λόγο σε ΚΑΝΕΝΑΝ γιατί και πως τα κάνω!!! Γκέγκε???!!! Δηλαδή δεν κατάλαβα, άμα βλέπω κάποια πράγματα που δεν μου αρέσουν θα τα καταπίνω μόνο και μόνο επειδή ενοχλούν κάποια ευαίσθητα ματάκια???!!! Ή κάποια πράγματα που μου αρέσουν δεν θα τα λέω για να μην χαρακτηριστώ κωλοτούμπας από κάποιους τύπους σαν εσένα που η γνώμη τους δεν με απασχολεί καθόλου???!!! Άμα δεν γουστάρεις αυτά που γράφω τότε πολύ απλά μην τα διαβάσεις. Αυτό κάνω και εγώ. Όσα σχόλια έχουν την υπογραφή Τακης, Xero-las, ΣΑΚΗΣ κλπ. ούτε ΚΑΝ τα διαβάζω παρά μόνο αν αναφέρουν εμένα"!

    ΥΣ. Γιατί νιώθεις την ανάγκη κάθε φορά να επεξηγείς τι σημαίνει στα Ελληνικά η "εξυπνάδα σου" με το Heatstroke? Την διάβασες στο λεξικό για πρώτη φορά και εντυπωσιάστηκες???!!! Δόξα το Θεό οι περισσότεροι πρέπει να ξέρουμε αρκετά καλά Αγγλικά αν και δεν βάζω το χέρι μου στην φωτιά! Το θεωρείς πρωτότυπο αστείο και το κοπανάς συνέχεια???!!! Περιμένεις να σου πει κανείς μπράβο που το σκέφτηκες πρώτος εσύ???!!! Για πιτόγυρα δεν θα πεις κάτι σήμερα???!!! Πες και κάτι καινούργιο έτσι για να σπάσει η μονοτονία!!! Έχω αρχίσει να σε βαριέμαι!!! Και πάνω από όλα ΞΥΔΑΚΙ!!!

  • Θοδωρής
    Θοδωρής Δευτέρα, 02 Οκτωβρίου 2023 19:35 Σύνδεσμος σχολίου

    Deathstroke7 την ηλικία ειδικά στους ψηλούς μην την κοιτάς. Λες για το 5. Μα στο στυλ του Μπαρτζώκα ο Σικμα του κάνει τη δουλειά και στο 5. Γιατί να πάρει άλλον όταν ήδη οι χρόνοι δεν βγαίνουν;
    Μπάσκετ χαρακτηριστικών παίζει ο Μπαρτζώκας φίλε, να το θυμάσαι. Και ποιες θέσεις στο σύγχρονο μπάσκετ; Στην άμυνα με αλλαγές Καναν και Λάρι δεν μαρκάρουν τα 5αρια; Είναι σέντερ; Φυσικά όχι. Παίζουν ξύλο όμως. Άρα του κάνουν.
    Κορνελι. Το έχω ξαναγράψει. Καλό τρίποντο, ψηλός, κάνα καρφωματακι... αυτααααα... τι άλλα νέα; Μόλις τον δειρεις στην άμυνα ψάχνει το 3ποντο. Τιτίκα . Στην άμυνα τροχονόμος. Γιατί τον έστειλε η Ρεάλ και παίζει με 19χρονο και 16χρονο νομίζεις; Ο,τι λάμπει δεν είναι χρυσός

  • Jiannis77
    Jiannis77 Δευτέρα, 02 Οκτωβρίου 2023 19:02 Σύνδεσμος σχολίου

    Redgoal, επειδή νομίζω από φέτος άλλαξε το σύστημα διεξαγωγής του Πρωταθλήματος της Α1, παίζουν οι 6 πρώτοι έναν ακόμα γύρο 5 αγώνων, όπου θα παίξουν άλλη μια φορά οι ομάδες μεταξύ τους. Με κάθε επιφύλαξη το γράφω. Συνεπώς θα είναι 17 ο μέγιστος αριθμός αγώνων.

    REDGOAL: Όντως φίλε. Έχεις δίκιο. Το λησμονήσαμε ότι παίζει άλλο ενα ματς επιπλεον φέτος...

  • Deathstroke7
    Deathstroke7 Δευτέρα, 02 Οκτωβρίου 2023 14:07 Σύνδεσμος σχολίου

    @Θοδωρής Σύμφωνοι φίλε. Μακάρι να ανέβει. Εγώ τις ενστάσεις μου για τον Σίκμα τις έχω για τρεις λόγους.

    1ον επειδή είναι 34 χρονών και συνήθως σε αυτές τις ηλικίες (ανάλογα βέβαια και με τον οργανισμό του κάθε ανθρώπου) η πτώση έρχεται απότομα. Επίσης μου κάνει εντύπωση που έφυγε από την Άλμπα. 'Ηθελε να τον ανανεώσει αλλά δεν ήθελε αυτός? Η μήπως και η Άλμπα είχε δει ίσως οτι ήταν σε πτώση και δεν καίγονταν να του κάνει καινούργιο συμβόλαιο? Το πιο πιθανό είναι το πρώτο αλλά έχω την αμφιβολία μου.

    2ον Επειδή σαν δίδυμο με τον Πίτερς δεν ταιριάζει και τόσο πολύ

    3ον Πιστεύω ακράδαντα σε αυτήν τη θέση οτι χρειαζόμασταν έναν παίκτη που να μπορεί να σταθεί πιο καλά σε αυτήν στην θέση 5.

    Εννοείται βέβαια οτι έχω τεράστια εμπιστοσύνη στον καλύτερο προπονητή της Ευρώπης. Για να πήρε τον Σίκμα αντί π.χ. του Κορνελί είμαι σίγουρος οτι κάτι παραπάνω θα ξέρει. Ειλικρινά εύχομαι ο Σίκμα να μου βάλει τα γιαλιά!!! Πίστεψε με δεν θα έχω κανένα απολύτως πρόβλημα να το παραδεχτώ. 'Ισα ίσα εύχομαι να κάνω λάθος και ας μου την πέσουν διάφοροι εδώ μέσα. Μακάρι να βάλει ο Σίκμα το νικητήριο καλάθι και να πάρουμε την Ευρωλίγκα.Θα είναι η τιμωρία μου για το κράξιμο που του έχω κάνει χαχαχα!!!

    Στο παιχνίδι της Παρασκευής φοβάμαι πολύ την διαιτησία!!! Κάτι μου λέει οτι την αποπομπή του Μπερτομέου θα την πληρώσουμε ακριβά. Μακάρι και εδώ να κάνω λάθος.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.90 Παρί και combo Μπεσίκτας

Το κουπόνι της Τρίτης (07/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στη ρεβάνς για τα ημιτελικά του Champions League, η Παρί Σεν Ζερμέν υποδέχεται τη...

Read more

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more
Διαβάστε επίσης

Σοκ...πιστεύουν θα καθαρίσουν ΟΣΦΠ με διαιτησία

Ο Ολυμπιακός "σφάχτηκε" στο Game-3 της σειράς των πλέι οφ...

«Το θέλουμε πάρα πολύ να πάμε Βερολίνο»

Ο Ολυμπιακός έχει ραντεβού με την... ιστορία στην Βαρκελώνη καθώς...

Οι... σφυρίχτρες στο Μπάρτσα-Ολυμπιακός

Γνωστούς έκανε η Ευρωλίγκα τους διαιτητές του κρίσιμου από κάθε...