roumeliotis

Carwiz

Με Σίκμα-Γκος και απουσίες η πρώτη (vid)

casino loutrakiou
redwell

Ξεκίνησε ο Ολυμπιακός την προετοιμασία ενόψει της νέας σεζόν καθώς πραγματοποίησε την πρώτη προπόνηση έχοντας φυσικά αρκετές απουσίες αφού οι διεθνείς συμμετέχουν στο Mundobasket.

Εκτός της προπόνησης έμεινε και ο Σακίλ ΜακΚίσικ, εξαιτίας μιας επέμβασης στο ρινικό διάφραγμα και θα μείνει στα... πιτς για μερικές μέρες.

Η προπόνηση έγινε στις εγκαταστάσεις του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας και το παρών έδωσαν και δύο από τα νέα αποκτήματα, ο Λουκ Σίκμα και ο Νάιτζελ Γουίλιαμς Γκος, με τον δεύτερο να επιστρέφει στο ΣΕΦ μετά από μια πενταετία.

Απόντες ήταν οι Μουσταφά Φαλ (Γαλλία), Νίκολα Μιλουτίνοφ (Σερβία), αλλά και τα μέλη της Ελλάδας, ο Κώστας Παπανικολάου, ο Τόμας Γουόκαπ, ο Μιχάλης Λούντζης και ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

VIDEO

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

110 σχόλια

  • giorgos.
    giorgos. Πέμπτη, 07 Σεπτεμβρίου 2023 02:19 Σύνδεσμος σχολίου

    Τι ψάχνετε την καλύτερη 5αδα ΟΛΩΝ των Εποχών;;;;;;
    Ριβερς-Σπανουλης-Πασπαλι-Πρίντεζης κ Φασούλας.
    Κ Αναπληρωματικούς Τομιτς-Γιατζογλου-Εντι Τζόνσον -Καμπουρης κ Τάρπλεϊ.
    Κ δυστυχώς μένουν έξω Σιγάλας,Μπέρι, Παραγυιος,Κοκορογιανης,Καστρινακης, Μίντλετον Λο, Μελίνι,Διακουλας,Φορντ, Τάρλατς,Παπαδάκος,Γκαρωνης,Ελληνιαδηςκλπ.

    Γιώργος Ολυμπιακός.

  • Hoopfan
    Hoopfan Κυριακή, 03 Σεπτεμβρίου 2023 17:49 Σύνδεσμος σχολίου

    επιβεβαιωνω οσα γραφει ο ΜΚ7 σχετικα με τον Γιατζογλου ... ακριβως ετσι ειναι ... εκτος απο.τεραστιος παικτης ειναι μακραν ο πιο απολαυστικος σχολιαστης αγωνων μπασκετ , οποτε αυτο συμβαινει ...

    ΥΓ Τακης Καρρας μεγαλη μορφη , ελπιζω να ειναι καλα στην υγεια του

  • ΜΚ7
    ΜΚ7 Κυριακή, 03 Σεπτεμβρίου 2023 16:05 Σύνδεσμος σχολίου

    Τακης Καρρας εχοντας θητεια σε μικρομεσαιες ομαδες κυριως χαμηλοτερων κατηγοριων με πιο σημαντικη αυτη στον Κολοσσο στα mid-80's.Μαλιστα υπηρξε και συμπαικτης μια σεζον και με τον Διακουλα στα τελειωματα της καριερας του.
    Τωρα ειναι καλλιτεχνικος μανατζερ καποιων πολυ γνωστων τραγουδιστων της ελληνικης λαικης ποπ.Παλιοτερα ειχε και ο ιδιος μαγαζι (μπουζουκια)
    Ηταν πολυ φιλος με τον Γιατζογλου τον οποιον ειχα συναντησει ουκ ολιγες φορες εκεινη την εποχη (δεκαετια ΄80 και '90) στο τοτε σπιτι του στην Βουλα στα πλαισια εορταστικων τραπεζιων οικογενειακων μαζωξεων κλπ.
    Αυτος ειναι ο φανταστικος συγγενης εξ'αγχιστειας.Να σου δωσω και το ονομα μου να το διασταυρωσεις κυριε Πουαρο?
    Να στο δωσω κι αυτο οποτε θες.Μην κρινεις λοιπον εξ'ιδιων τα αλλοτρια.Δεν ειναι ολοι παραμυθατζηδες σαν κι εσενα.

    Την ανουσια αντιπαραθεση ξεκινησες εσυ προσπαθωντας να αποδειξεις οτι ο Γιατζογλου δεν ειναι ΕΛΛΗΝΑΣ ΟΜΟΓΕΝΗΣ αλλα περιπτωση Ραμπιδη Στεργακου η για να παμε και σε νεοτερες "ελληνοποιησεις" Τομιτς Ταρλατς Σοκ Κοουσμα κλπ.Δηλαδη παικτων που δεν ειχαν ΟΥΔΕΜΙΑ σχεση με την χωρα μας.Κι αυτο μονο και μονο επειδη σου ειπα οτι εισαι εκτος θεματος μιας και η συζητηση αφορουσε (η τελοσπαντων ετσι ξεκινησε) τους καλυτερους ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ που φορεσαν ποτε την φανελα του Ολυμπιακου και οχι τους καλυτερους παικτες γενικα στους οποιος φυσικα συγκατελεγεται και ο τεραστιος παικτικα Στηβ.
    Και σαν νηπιο εψαξες στο ιντερνετ να βρεις και να αραδειασεις πραγματα τα οποια ειναι γνωστα.
    Τον Γιατζογλου φαινεται τον πηγε στην εβραια μητερα του πελαργος δεν ειχε ελληνα πατερα.Πηγαινε λοιπον στον ιδιο και πες του οτι το μονο κοινο που ειχαν οι γονεις του ηταν οι παρεες τους με Ελληνες της Κωνσταντινουπολης να δουμε τι θα σου πει.
    Ειχε λεει διαβατηριο με επωνυμο Γιανγκ.Και ο Γκαλης ειχε διαβατηριο με επωνυμο Gallis αντι Γεωργαλης.Η συντριπτικη πλειοψηφια ελληνων μεταναστων εκοβαν το επωνυμο τους για να ειναι πιο ευηχο και πιο ευχρηστο.Κι ο Πάππας που εχουμε τωρα αν θυμαμαι καλα Παπαθανασίου λεγεται κανονικα.
    Εν παση περιπτωσει εκανες ολοκληρη μανουρα για την καταγωγη του Γιατζογλου για να καταληξεις να μας πεις τελικα οτι δεν σε ενδιαφερει καθολου!
    Δεν χρειαζεται να γραψω τιποτα περισσοτερο.Δεν εχω και καμια διαθεση κιολας.Εξ'αλλου οποιος διαβασε τα σχολια καταλαβε

  • Θοδωρής
    Θοδωρής Σάββατο, 02 Σεπτεμβρίου 2023 04:28 Σύνδεσμος σχολίου

    ΜΚ7 δεν περίμενα σοβαρότερη απάντηση από σένα γλυκιά μου. Μάλιστα Θα σου στείλω την πρόσκληση με έναν κούριερ που είναι γαμπρός της συνυφαδας του κουμπάρου του θείου της προγιαγιάς του περιπτερά από τον οποίο ψώνιζε γλυφιτζουρια ο μπατζανακης του συγγενη εξ'αχιστειας πρωην μπασκετμπολιστα (στα 70'ς και 80'ς) κολλητο φιλο του Γιατζογλου. Έτσι, να θυμηθείτε τα παλιά όπως μόνο εσείς γνωρίζετε.

    ΥΓ Και πάμε στο ξεβρακωμα:

    "Δεν έχω πειστεί από τίποτα. Δεν μπορείς να πιστέψεις και τίποτα. Αυτό που δεν γνωρίζεις εσύ κι ο κόσμος, είναι ότι εγώ στις περασμένες εκλογές ψήφισα ΣΥΡΙΖΑ. Τι πρέπει να πούμε, ότι ξαφνικά έγινα φασίστας (σ.σ. επειδή πήγε στην εκδήλωση της Χρυσής Αυγής); Γιατί είναι απομονωμένο αυτό το 10% του ελληνικού πληθυσμού; Η μάνα μου ήταν Εβραία... Είμαι κι εθνικιστής. Και Ολυμπιακός”!
    Σε εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου. "Βράδυ με τον Πέτρο Κωστόπουλο" συγκεκριμένα. Έτος 2016. Ποιος να τα είπε αυτά.. Δε ρωτάς καλύτερα τον "εξ'αχιστειας πρωην μπασκετμπολιστα (στα 70'ς και 80'ς) κολλητο φιλο του Γιατζογλου"; Επίσης.

    "Μου πήραν το διαβατήριο και όταν αρνήθηκα να αλλάξω υπηκοότητα με πήγαν στα δικαστήρια υποστηρίζοντας ότι είχα πάρει προκαταβολή. Δεν είχα άλλη λύση για να γλιτώσω. Πήγα ένα πρωί στο γραφείο του μεγαλύτερου δικηγόρου του Ισραήλ και τον έπεισα να αναλάβει την υπόθεση μου χωρίς μάλιστα να τον πληρώσω. Με αθώωσε και μπόρεσα να γυρίσω στην Ελλάδα’’. Ποιος ήταν ο μεγαλο-δικηγόρος; Ο πρόεδρος της Μακάμπι Τελ Αβίβ Σιμόν Μιζράχι τον οποίο ο Στηβ έπεισε με ένα ακλόνητο επιχείρημα: ‘’Η με αθωώνεις ή υποχρεώνομαι να παίξω στη Χαποέλ. Και αν παίξω θα σου πάρω το πρωτάθλημα"
    Συνεντευξη στον Καρύδα πριν το F4 του 1994. 1994.. μμμμμ.. στο Τελ Αβίβ. Τον είχαν πάρει στη δημοσιογραφικη αποστολή. Να τους δείξει τα κατατόπια. Ο "κατα φαντασίαν εξ'αχιστειας" έχει κάτι να σχολιάσει επ αυτού;

    Μυθεύματα τα λόγια του ίδιου του Στηβ;

    ΥΓ2. Ασ' τον τρελό στην τρέλα του και τον εξ αγχιστείας στην αγχιστεία του

    ΥΓ3. Εννοείται ότι με αφήνουν παγερά αδιάφορο και η καταγωγή του, και οι πολιτικές του πεποιθήσεις, και τα κατά καιρούς τερτιπια του που έκανε στο σύλλογο σαν παίκτης. Αναφέρομαι στο Στηβ αποκλειστικά ως παίκτη και λέω ότι θα πρέπει να μνημονεύεται ως ένας εκ των κορυφαίων όλων των εποχών.Γιατι ήταν. Είναι η ιστορία μας. Τι να κάνουμε.

  • Hoopfan
    Hoopfan Παρασκευή, 01 Σεπτεμβρίου 2023 18:28 Σύνδεσμος σχολίου

    φιλε θοδωρη , piece of cake το τρολακι ... μιλαμε για νουμερο απο τα λιγα ... μου αρεσει που σπαταλας χρονο και του απαντας σοβαρα ... τον εκανα να χασει την ψυχραιμια του και να αποκαλυφθει με 3 μολις σχολια .... συντομα θα αποκαλυψω και τα αλλα προφιλ του για να τον αναγνωριζετε αμεσως ...

  • ΜΚ7
    ΜΚ7 Παρασκευή, 01 Σεπτεμβρίου 2023 17:26 Σύνδεσμος σχολίου

    Ρουλη εχω συγγενη εξ'αχιστειας πρωην μπασκετμπολιστα (στα 70'ς και 80'ς) κολλητο φιλο του Γιατζογλου και ξερω τα παντα για τον Στηβ απο πρωτο χερι. Και η δηθεν ανεκδοτη ιστορια που διηγηθηκες ειναι διαστρεβλωμενη απο ενα σημειο και μετα.Παρολα αυτα εσυ συνεχισε να γραφεις τα μυθευματα σου.Ασ' τον τρελο στην τρελα του.Αν θες παντως να με βοηθησεις αντι για τα ψιλα σου για καλτσον θα προτιμουσα να μου δωσεις καμια προσκληση απο την επιθεωρηση που εμφανιζεσαι και υποδυεσαι τον εαυτο σου

  • Ηλίας Θεοδωράκης
    Ηλίας Θεοδωράκης Παρασκευή, 01 Σεπτεμβρίου 2023 16:43 Σύνδεσμος σχολίου

    @Θοδωρής
    Αφού δεν είδες το link που έβαλα, γιατί επιμένεις; Δες το και θα σου λυθεί η απορία γιατί ο Τσίλντρες ήταν αναπληρωματικός. Ο Σλούκας (μια χαρά κατάλαβα ποιον εννοούσες) δεν ήταν starter αλλά μαζί με το Γουόκαπ είχαν το μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής από περιφερειακούς. Στην περίπτωση του Τσίλντρες δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Αυτά είναι στοιχεία κι όχι άποψη.
    Για όλα τ άλλα, να πω ΟΚ άποψη σου, άποψη μου... διαφωνούμε.

    @Hoopfan
    Ρε μοσχάρι του ουρανού έχεις πάει καθόλου σχολείο; 20 δια 3 κάνει 5; 3Χ5 κάνει 20;
    Δες το link με τα επίσημα στατιστικά των Χοκς και ξεστραβώσου αγράμματε... ακόμα και σ αυτό που λες
    "πενταδατος ειναι ο παικτης που εχει χρονο συμμετοχης μεσα στους πρωτους πεντε της ομαδας του"
    6ος ήταν σε χρόνο συμμετοχής ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!
    Στο τρίβω στη μούρη κι εσύ πέτα τη μπάλα στην εξέδρα, τραγούδα και λέγε τις ασυναρτησίες σου, να τις βλέπουν όλοι να γελάνε με το πόσο νούμερο είσαι... καλά δεν αλλάζει και πολύ... έχεις συνηθίσει από το sdna να σαι ρεντίκολο και να γελάνε όλοι μαζί σου.
    Θα σε κάνω ρόμπα όπου σε βρίσκω ξεφτυλισμένο υποτρολλάκι... δεν έχεις καν τη στοιχειώδη φινέτσα για να τρολάρεις περίγελε και τρολάρεις σα 15χρονος... δεν έχεις το IQ για να σκεφτείς κάτι πιο έξυπνο από το να με βαφτίσεις βάζελο;

  • Θοδωρής
    Θοδωρής Παρασκευή, 01 Σεπτεμβρίου 2023 14:35 Σύνδεσμος σχολίου

    Θεοδωράκη επιμένεις να μην απαντάς ευθέως και με επιχειρήματα οπότε νομίζω η κουβέντα δεν έχει νόημα. Επιμένεις ότι ένας παίκτης με 30 λεπτά μο όπως εσύ έγραψες δεν είναι βασικός. Λες ότι όποιος δεν ξεκινάει είναι παγκιτης άρα δηλ ο Σλούκας πέρυσι (προδότη τον αποκάλεσα, μάλλον δεν το έπιασες) που στα λίγα ματς που ξεκίνησε αυτό έγινε συγκυριακά ήταν παγκιτης; Αναπληρωματικός; Δηλ η ομάδα ήταν στημένη πάνω στο Σάσα... Και σε έναν παγκιτη; Αν ναι, που το κακό να είναι παγκιτης ο Τσίλντρες; ΑΝ ναι. Ούτε το φορολογικό σύστημα των ΗΠΑ έχω πρόθεση να αναλύσω, ψαξτο λίγο, ούτε μπαίνω σε διαδικασία να απαντήσω σε γραφικότητες (γενικά μιλάω, έχει χιλιοακουστει και ειδικά από συγκεκριμένα κέντρα αρδ) "ο Θρύλος του ανέβασε το κασέ" μιας και Ευρωλίγκα ως τότε οι πιο πολλοί Αμερικανοί νόμιζαν ότι είναι γιαούρτι πρόβειο - όχι ότι τώρα δίνουν σημασία. Γι αυτό δεν έρχονται, προτιμούν g- league μπας και αλλα και τα λεφτά της Κίνας (μέχρι πρότινος). Για τους μάνατζερ... Δεν πάει καθόλου μα καθόλου έτσι χαχαχα.. αν "λαδωσω" έναν μάνατζερ και μετά αφήσω απλήρωτο έστω έναν πελάτη; Πάει το γραφείο. Δεν λειτουργεί έτσι το σύστημα. Δεν ρισκάρει ο μάνατζερ για ένα χαρτζιλίκι όσο μεγάλο κι αν ειναι. Ο Τράκης που τον ξέρουν οι πάντες πλήρωσε ένα ρόστερ ακόμα για να αποδείξει ότι η ύφεση των τελευταίων χρόνων έφυγε. Υπόψιν: παρόλο που δεν είχε χρέη. Όπως είπα η συζήτηση δεν έχει νόημα, ο τελευταίος λόγος δικός σου μιας και δεν τον έχω ανάγκη

    Hoopfan εγώ στα ξαναειπα. Εδώ δεν είναι πορτοκαλί βοθροσαιτ. Εδώ θα αντιμετωπίσεις τσιφλικάδες, άσχετους, τρολ, μοναχικούς.. καλά κουράγια και παλι

  • Θοδωρής
    Θοδωρής Παρασκευή, 01 Σεπτεμβρίου 2023 14:10 Σύνδεσμος σχολίου

    ΜΚ7 ελπίζω το καλσόν σου να είναι αρκετά ανθεκτικό ώστε να μην το σκίσω. Αν θες τσονταρω στο κεα που παίρνεις να πάρεις ακριβότερο. Και όσο και να χτυπιέσαι ο Στηβ Γιανγκ το μόνο κοινό που είχε με την Ελλάδα ήταν οι παρέες που έκαναν οι δικοί του με τους Έλληνες της Πόλης. Άλλο μετά που ήρθε κι έδεσε, όπως λχ φαίνεται ότι δένει ο Θωμάς παρόλο που ο Στηβ ήρθε πολύ νεότερος. Τσακω και μια μικρή ιστορία που φαντάζομαι ούτε θα έχεις ακούσει. Το 1978 λοιπόν ο Στηβ μπαουλιασε δύο κλητήρες που ζητούσαν χρέος της τότε γυναίκας του. Επειδή τότε το αδίκημα είχε ταρίφα και η ποινή δεν είχε ανασταλτικό χαρακτήρα, εφέσεις κτλ ο Στηβ την κοπανησε από τη χώρα. Και που πήγε; Στο Αμέρικα; Όχι. Πήγε στη χώρα καταγωγής του και μάλιστα συμφώνησε με τη Χάποελ. Παράλληλα όμως άνθρωποι του Ολυμπιακού τακτοποίησαν τα πράγματα εδώ ενώ του κράτησαν την καρτέλα και η μετεγγραφή δεν μπορούσε να γίνει αν δεν συναινούσε η ομάδα. Ο Στηβακος ήταν έτοιμος να πάρει την υπηκοότητα της χώρας καταγωγής του αλλά όταν είδε ότι ο Θρύλος δεν τον δίνει αλλά και τακτοποιήθηκε το άλλο, θέλησε να γυρίσει. Οι της Χάποελ του κράτησαν το διαβατήριο και δεν έκαναν πίσω γιατί είχαν κινήσει διαδικασίες. Ο Στηβ βρήκε δικηγόρο, ποιον λες; Τον γνωστό Μιζραχι της Μακάμπι, που τον ήξερε από τα μεταξύ μας ματς. Κι αυτός προκειμένου να μην δυναμώσει η Χάποελ έβαλε τα μέσα και τον έστειλε πίσω πακέτο. Αυτά. Να είσαι πιο προσεκτικός την άλλη φορά. Εδώ δεν είναι ο καφενες που συχνάζεις. Εδώ υπάρχουν και άνθρωποι που ξέρουν τι γράφουν.

  • Hoopfan
    Hoopfan Παρασκευή, 01 Σεπτεμβρίου 2023 14:05 Σύνδεσμος σχολίου

    Ηλια Θεοδωρακη , ποσο στοκος μπορει να εισαι εαν δεν εισαι τρολακι του βοθρο σαιτ ?

    20 εκ ΔΟΛΛΑΡΙΑ ηταν η συμφωνια με τον Τσιλντρες για 3 χρονια ( 1+1+1 με δικαιωμα ανανεωσης στον παικτη ) δηλαδη περιπου 15 εκ ΕΥΡΩ

    πενταδατος ειναι ο παικτης που εχει χρονο συμμετοχης μεσα στους πρωτους πεντε της ομαδας του ... ο Τσιλντρες λοιπον ηταν βασικοτατος παικτης των Χοκς πριν ερθει στον Ολυμπιακο και οι Αμερικανοι εκαναν τα παντα για να τον κρατησουν .. πρωτη φορα Ευρωπαικη ομαδα διεκδικησε και πηρε 26 χρονο βασικο παικτη απο ομαδα ΝΒΑ ...

    εχεις παθει παρακρουση γιατι αισθανεσαι στον σβερκο τι ερχεται , οποτε σε καταλαβαινω ... αλλα δεν φταιμε σε τιποτα ολοι οι αλλοι να διαβαζουμε την ακατασχετη μπουρδολογια σου ... ασχολησου με τις πυρηνικες βομβες Γκαι Γκραντ Γκριγκονις Μπαλτσεροφσκι Κωστακουμπο κλπ και ασε εμας να απολαυσουμε την ομαδαρα του Μπαρτζωκα με την ησυχια μας ...

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Απίστευτο ΣΕΦ, ελπίζω ΟΣΦΠ να πάρει κούπα»

Στο κανάλι της Ευρωλίγκας μίλησε ο Ντίλον Μπρουκς, ο οποίος...

Πρωτοσέλιδα 03-05-2024

Διαβάστε και σήμερα στο RedGoal τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων...

Μέρα-ώρα του Μπάρτσα-Ολυμπιακός

Η EuroLeague έκανε γνωστές τις ημέρες και τις ώρες των...