roumeliotis

Carwiz

«Έχω...ερωτηματικά για το μέλλον μου στη Μονακό»

casino loutrakiou
redwell

Ο Μάικ Τζέιμς ξεκάθαρα είναι "φευγάτος" από τη Μονακό και όπως σας ενημερώσαμε προ ημερών ζήτησε από τη διοίκηση των Μονεγάσκων να τον αποδεσμεύσει αλλά απάντηση ουσιαστική μέχρι τώρα δεν έχει λάβει μιας και για το θέμα του θα αποφασίσει ο ιδιοκτήτης της ομάδας.

Αυτό που του εχει μεταφερθεί είναι πως πρέπει να ακολουθήσει κανονικά την προετοιμασία καθώς έχει συμβόλαιο και μένει στην ομάδα τηρώντας τους όρους της συμφωνίας, αναμένοντας πάντα την απόφαση που θα πάρει ο Ρώσος μεγιστάνας.

Μιλώντας στην εκπομπή του Ουρμπονας ο Αμερικανός κόμπο έδειξε πόσο προβληματισμένος είναι στη Μονακό αναφορικά με το μέλλον και τί τον περιμένει εκεί μέσα στη σεζόν λεγοντας μεταξύ άλλων ότι δεν την... πάλευε πέρυσι που ήταν αυτός, ο Οκόμπο και ο Λόιντ στα γκαρντ και τώρα με την προσθήκη και του Κέμπα γίνεται εντελώς... τρελό το πράγμα.

"Έχω ερωτηματικά για το μέλλον μου εδώ. Είναι κάποια πράγματα για τα οποία θέλω απαντήσεις και δεν τις έχω λάβει. Έχω ακόμα 10 μήνες συμβόλαιο. Δεν ξέρω τι θα γίνει στο μέλλον.

Νομίζω για αυτή τη σεζόν είμαι εδώ. Το επόμενο καλοναίρι θα είμαι ελεύθερος. Εύχομαι λόγω των γενεθλίων μου στον εαυτό μου μόνο να μην έχω τραυματισμούς" είπε μεταξύ άλλων...

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

245 σχόλια

  • RedGyver
    RedGyver Παρασκευή, 25 Αυγούστου 2023 20:04 Σύνδεσμος σχολίου

    Hoopfan

    Σωστό σχόλιο!!

    Απλά δεν το εννοούσα έτσι...
    Εννοούσα ανεξάρτητα με το που έπαιζαν οι ΝΒΑers Γαλλία ή Καναδάς σε σχέση με τους μη ΝΒΑers

  • Hoopfan
    Hoopfan Παρασκευή, 25 Αυγούστου 2023 19:29 Σύνδεσμος σχολίου

    φιλε Red Gyver νομιζω βιαζεσαι ... καταρχας η Γαλλια εχει πανω κατω τον ιδιο αριθμο NBAers με τον Καναδα ... κατα δευτερον οι Αμερικανοι ( ο Καναδας ιστορικα απλα δεν υπαρχει ) τα τελευταια 25 χρονια πηρσν μολις 2 φορες τον τιτλο ενω στις τελευταιες 6 διοργανωσεις δεν πηγαν καν τελικο 4 φορες ... οταν θα μυριζει αιμα οι Ευρωπαιοι θα εμφανιστουν παλι ... για να ειμαι δικαιος βεβαια πολλοι Ευρωπαιοι παιζουν στο ΝΒΑ πια , αλλα απο οτι φαινεται οι Αμερικανοι ολο και περισοοτερο δυσκολευονται σε Παγκοσμια και Ολυμπιακους αγωνες ... εαν δουμε πως οι 3 κορυφαιοι παικτες των τελευταιων ετων στο ΝΒΑ ειναι Ευρωπαιοι ( Γιοκιτς , Γιαννης , Ντοντσιτς ) νομιζω πως η παρατηρηση σου ειναι λιγο ακαιρη ... Ελλαδα 2006 Αργεντινη και Ισπανια θα μεινουν χαραγμενες στις μνημες ολων των μπασκετικων φιλαθλων με το αστειρευτο ταλεντο τους απεναντι στους 'πρησμενους' Αμερικανους ...

  • RedGyver
    RedGyver Παρασκευή, 25 Αυγούστου 2023 19:16 Σύνδεσμος σχολίου

    Επειδή μας διαβάζουν και μικρά παιδιά, να διορθώσω το : ξαναθυμηθήκαμε.
    Μη τους τα μαθαίνουμε και λάθος !

  • RedGyver
    RedGyver Παρασκευή, 25 Αυγούστου 2023 18:41 Σύνδεσμος σχολίου

    Είδαμε το Καναδάς Γαλλία και ξαναθυμηθείκαμε τι συμβαίνει όταν το ΝΒΑ συναντά το ευρωπαϊκό μπάσκετ

  • Hoopfan
    Hoopfan Παρασκευή, 25 Αυγούστου 2023 08:05 Σύνδεσμος σχολίου

    Naruhitos guard συμφωνω σε ολα οσα γραφεις , απλα αναφερθηκα στην κυριολεκτικη εννοια "ευρωλιγκατος" , δηλαδη οποιος εχει εμπειρια απο ευρωλιγκα ... κατα τη γνωμη μου εχει μεγαλη σημασια γιατι καμμια φορα πολυ καλοι παικτες δυσκολευονται να προσαρμοστουν ιδιως οταν προερχονται απο το ΝΒΑ ... δεν κρινω εαν ο Παπαπετρου πχ ειναι αυτη τη στιγμη παικτης που μπορει να κανει τη διαφορα , ομως τα 8-9 χρονια ευρωλιγκα που κουβαλαει στην πλατη του , του δινουν προβαδισμα απεναντι σε παικτες ενδεχομενως μεγαλυτερης αξιας ... επισης παιζει ρολο το τι εχεις κανει στην ευρωλιγκα οσα χρονια αγωνιζεσαι ... με αλλον αερα ξεκιναει ο Σλουκας των 10 φαιναλ φορ και με αλλον ο Λεσορ ή ο Βιλντοζα ...

    Οσον αφορα στο μπατζετ του ΠΑΟ , οπως εχω ξαναγραψει , η αυξηση του κατα 30% οφειλεται κυριως στις εξωφρενικες υπεραξιες που αναγκαστηκε να πληρωσει ωστε να μπορεσει εστω και επικοινωνιακα να παρουσιασει καποια "φανταχτερα" ονοματα στα προβατα , ακομη και εαν τελικα χαθηκαν οι πρωτοι 14 στοχοι που ειχε θεσει ο Αταμαν οταν ηρθε στην ομαδα ...

  • Ηλίας Θεοδωράκης
    Ηλίας Θεοδωράκης Παρασκευή, 25 Αυγούστου 2023 02:48 Σύνδεσμος σχολίου

    @Naruhitos guard
    Τα στατιστικά και το PIR, μιας και μου ανέφερες το Σίκμα, θα σου πω ότι είναι λίγο περίεργο για τους ψηλούς.... σου λέω κάτι από τώρα και να το θυμάσαι... καταρχάς, ναι... στην αρχή είχα κάποιες ανησυχίες για την κατάσταση του Μιλουτίνοφ, αλλά ησύχασα σε πολύ μεγάλο βαθμό, βλέποντας τον στην εθνική Σερβίας.... από κει και πέρα, εκτός από τις επιθετικές του ικανότητες, ο Μιλου είναι και πολύ δεινός ριμπάουντερ... επειδή το double double το έχει εύκολα σχετικά κι αυτό του ανεβάζει το PIR πολύ... αν ρολάρει η ομάδα και κρατηθεί σε υψηλά επίπεδα, να ξέρεις ότι του χρόνου, μετά το Βεζένκοφ θα είναι κι αυτός απ τα φαβορί για MVP της σεζόν...
    Από κει και πέρα τώρα για το Σίκμα, ωραίες οι ασίστ του για να καλύψουμε σ αυτό τον τομέα το handycap που χάνεται από την αποχώρηση του Σλούκα, αλλά κάποιος πρέπει και να τα μπουμπουνάει κιόλας... κι εδώ όχι μόνο χάσαμε το Νο1 κανόνι μας, αλλά αν έχουμε ένα δεινό σουτέρ, παίζει ίδια θέση με το Σίκμα, άρα δε θα τους βλέπεις μαζί στο παρκέ.
    Ο χρόνος που περνάει μου δείχνει ξεκάθαρα πια και το σενάριο να μην αποκτηθεί κανένας άλλος παίκτης... τουλάχιστον όχι περιφερειακός... στην αρχή απλά έλεγα ότι έχει κι αυτό κάποες μικρές πιθαντότητες να συμβεί, αλλά τώρα που πλησιάζουμε Σεπτέβριο το βλέπω 50-50.... κι όσο περνάνε κι άλλες μέρες, οι πιθανότητες θα αυξάνουν... σενάρια για Τζέιμς και Ντόρσεϊ, τα έχω πλέον εγκαταλείψει (ειδικά τον 2ο) γιατί δεν υπάρχουν ελεύθεροι παίκτες της προκοπής προκειμένου να τους αντικαταστήσουν οι ομάδες τους πριν τους αφήσουν ελεύθερους, οπότε αυτοί 'δεν παίζουν'... από κει και πέρα, το χω ξαναγράψει ότι ούτε το Ναν ή κάτι αντίστοιχο από ΝΒΑ (που δεν έχει ξαναπαίξει Ευρώπη) υπολογίζω, γιατί οι Αγγελόπουλοι δε μας έχουν συνηθίσει σε πανακριβές μεταγραφές με υψηλό ρίσκο... οπότε τι άλλο μένει; Πας σε επιλογή φτηνού συμπληρωματικού παίκτη... ποιον; Θεωρώ ότι τελικά είναι πιθανό να πούνε 'ας δοθεί χώρος στο Λούντζη να εξελιχτεί κι άλλο μέσα στη σεζόν'... αυτό ξέρεις είναι περίεργη φάση... γιατί αν θέλουμε κάποια στιγμή να εξελίξουμε τον κάθε Λούντζη, θα πρέπει να του δώσουμε χώρο (και χρόνο) για να παίζει.
    Ειδικά ο Λούντζης δεν μπορεί και φέτος να έχει έναν παικταρά μπροστά του και σε συνδυασμό με την παρουσία του Κάνααν, τα μισά ματς να τα βγάλει με 5λεπτο και τα άλλα μισά με DNP... έφτασε αισίως τα 25.
    Τέλος για το βάζελο δεν έχω να πω κάτι άλλο γιατί έτσι κι αλλιώς ο Ολυμπιακός είναι το αντικείμενο μας... απλά κράτα αυτό που σου έιπα... ο ΔΠΓ δεν έφερε τον Αταμάν, ούτε αύξησε το μπάτζετ τόσο πολύ, για να έχει θέση κομπάρσου.

  • Naruhitos guard
    Naruhitos guard Παρασκευή, 25 Αυγούστου 2023 01:25 Σύνδεσμος σχολίου

    @Hoopfan

    Συμφωνα με τις δικες μου εκτιμησεις το μπατζετ των πρασινων εχει στα 13.5 εκ. χωρις τους προπονητες. Εμεις ειμαστε γυρω στα 9,5. Με τους προπονητες μεσα μεγεθυνεται η διαφορά.

    Δεν θα υπολογιζα Παπαπετρου στους Ευρωλιγκατους του ΠΟΑ. Δειχνει να εχει καποιο προβλημα εδω και πολυ καιρο που δεν φαινεται να λυνεται μονο με conditioning. Δεν υπολογιζαν καν να τον παρουν εφετος και τον ειχαν για μπακαπ του Θαναση αν δεν εμενε στην Αμερικη. Ας τον δουμε τον Παπαπετρου και στο Μουντομπασκετ. Ο Γκριγκονις εμεινε λογω κλειστου συμβολαιου αλλά ειναι dead man walking μεχρι να φερει αλλον παιχτη ο Αταμαν. Ο Λεσορ ειχε 2ο ΠΙΡ πισω απο τον Βεζενκοφ περισυ, δεν μπροεις να τον αγνοησεις. Θεωρω οτι θα ειναι 20-30% χειροτερος λογω αλλαγης ομαδας αλλά και παλι θα ειναι υπολογισιμος. Για τον Χουαντσο εχεις δικιο. Πρεπει να δειξει οτι μπορει να παιξει στην Ευρωλιγκα αλλά λογω του του οτι εχει ποιοτητα και ειναι Ισπανος πιστευω οτι θα ιναι ο καλυτερος παιχτης τους εφετος.

    @ΜΚ7

    Οι φημες περι συμπαιχτων του ΔΠΓ επαιζαν εδω και δυο χρονια αλλά τελευταια (εκει γυρω στην ανοιξη) ειχαν γινει πιο εντονες. Δεν ξερω τι παραπανω εσοδα μπορει να εχει ο ΔΠΓ απο τους περιβαλλοντες χωρους αφου δεν εχει κανει τιποτα για να τους αξιοποιησει εφετος και το παρκινγκ ειναι γενικα μηδαμινο εσοδο. Η ολη ιστορια περι συμπαιχτη λεγεται οτι βασιζεται στη 'μαγικη' γραμμη που μπηκε στο περσινο νομοσχεδιο που αναφερει δικαιωμα υπενοικιασης των χωρων χωρις να περιοριζει τον ενοικιαστη να κανει οτι θελει δηλ. ακομα και να τους αλλαξει ολοκληρωτικα τη χρηση (γι αυτο και φωναζε ο Αυγενακης οτι δεν μπορει να χτιστει το παρκινγκ). Λεγεται οτι οι χωροι εχουν πλεον δοθει με λογικο αντιτιμο του συμπαιχτη που θα (ή εχει ηδη) μπει ως υπενοικιαστης (σε αρκετα στρεμματα). Υποψη οτι εχει περασει και διαταξη στη Βουλη οτι η συμφωνία που υπογραφηκε δεν χρειαζοταν να δημοσιευθει στη Διαυγεια άρα ολοι μπορουν να κανουν την πάπια.

    Καπου εκει στους 83 ποντους ειχα υπολογισει κι εγω την επιθετικη συγκομιδη με τους παιχτες που εχουμε αυτη τη στιγμη. Αν θυμαμαι καλα περισυ τους εβγαζα πανω απο 90. Φετος φαινεται οτι θα παμε με περισσοτερη ενταση στην αμυνα (λειπει και ο Σλουκας). Δεν απαραιτηα κακο αυτο γιατι, οπως φανηκε απο περισυ, οι δυο καλυτερες αμυντικες ομαδες (εμεις και η Ρεαλ) πηγαν τελικο. Ισως χρειαζομαστε ενα κορμι ακομα γιατι καποιοι παιχτες μας θα ειναι περισοοτερο κουρασμενοι εφετος.

    @Ηλίας Θεοδωράκης

    Κι εγω ειχα τις αμφιβολιες μου για την κατασταση του Μιλου αλλά οχι πια. Στα φιλικα μετην εθνικη Σερβιας εδειξε σε εξαιρετικη κατασταση και αν δεν ειναι ευρωλιγκατος ενας παιχτης με κασέ 2εκ. (τοσο ειναι κανονικα) τοτε ποιος ειναι?

    Οσον αφορα τους αλλους παιχτες, ΟΚ, ας αφησουμε εξω τον Κανααν. Ομως, o Σικμα με 14.8 PIR ολα αυτα τα χρονια δεν ειναι ευρωλιγκατος? Ο Μακισικ δεν θεωρειται ευρωλιγκατος? Ακομα και ο Γκος, που για μενα ειναι αχρωμος σαν πόϊντ γκαρντ, πρεπει κανονικα να θεωρειται ευρωλιγκατος εχοντας παιξει δυο χρονια στη Ρεαλ και παιρνοντας το τροπαιο.

    Δεν υποτιμω τους πρασινους. Παρακολουθω στενά το πως χτιζουν την ομαδα και βλεπω οτι απο αυτο που υπολογιζαν αρχικα (Καμπατσο-Παντερ-Χεζονια-Βεσελι κλπ.) ειναι ετη φωτος μακριά. Υπολογιζαν πολυ στον Μιχαλιουκ γιατι βλεπουν οτι το ροστερ τους μπαζει και πιστευω οτι θα αναγκαστουν να πανε σε σημαντικες προσθηκες στη συνεχεια.

    Οπως επισης δεν πρεπει να υποτιμουμε και τον Αταμαν ως προπονητη. Το '19 πηγε τελικο, το '20 εβγαλε την Εφες 1η στην Ευρωλιγκα, το '21 και το '22 το σηκωσε και μονο περισυ δεν τα καταφερε να μπει οχταδα. Ομως, ειναι τεραστια η διαφορά του να εχεις Μισιτς, Λαρκιν, Μπομπουά και Σιμον απο το να εχεις Σλουκα, Βιλντοζα, Γκαϊ και Παπαπετρου.

  • Hoopfan
    Hoopfan Πέμπτη, 24 Αυγούστου 2023 23:13 Σύνδεσμος σχολίου

    φιλε Θοδωρη ηγετες του Ολυμπιακου ηταν και θα ειναι οι Ουοκαπ και Παπανικολαου .. στο παρκε και στα αποδυτηρια .. ηγετης ο Σλουκας δεν υπηρξε ποτε ... ενα buzzer beater τριποντο στα 3 χρονια δεν τον κανει ηγετη ... ουτε ο Σασα φυσικα ειναι ηγετης .. ηταν μακραν ο πιο βελτιωμενος παικτης των τελευταιων 3 ετων στην ευρωλιγκα και αυτο συνεβη χαρη στο συστημα του Μπαρτζωκα ... η διαφορα του με τον Σλουκα ηταν οτι ηταν θετικο στοιχειο και στα αποδυτηρια , ποτε ηγετης ομως ....

  • Θοδωρής
    Θοδωρής Πέμπτη, 24 Αυγούστου 2023 20:43 Σύνδεσμος σχολίου

    Κάποιοι φίλοι όπως φαίνεται δεν έχουν καταλάβει ,ότι δεν έχουμε έναν έστω υποτυπωδώς ηγέτη ,όπως ήταν ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ,ο οποίος κάθε πέντε παιχνίδια έπαιζε σούπερ, τρία μέτρια και δύο χάλια. Δεν έχουν καταλάβει ότι χάσαμε παίκτη που είχε πιάσει επίπεδο ΠΕΤΖΑ ,αλλά στη θέση τέσσερα και τον αντικαταστήσαμε με έναν πολύ κατώτερο παίκτη σε όλα εκτός της δημιουργίας. Λες και θα μεταμορφωθεί ο Πίτερς και επειδή θα παίζει παραπάνω ,θα παίζει καί άμυνα. Ελπίζω οι αρμόδιοι να μην έχουν αλλάξει πλάνο και να στοχεύουν ακόμα σε παίκτες επιπέδου τζέιμς.

  • Ηλίας Θεοδωράκης
    Ηλίας Θεοδωράκης Πέμπτη, 24 Αυγούστου 2023 20:24 Σύνδεσμος σχολίου

    @Naruhitos guard
    Ο βάζελος έχει 6 ξένους και μπορεί άνετα να πάρει έναν ακόμα και να έχει ρόλο 7ου ο Γκριγκόνις.... κι αυτό που του λείπει είναι βασικό 3άρι.
    Κατά τ άλλα στο λέω κι εσένα... μην τον υποτιμάς το φετινό βάζελο... αδυναμία στην άμυνα θεωρητικά έχει, αλλά το θέμα είναι ότι με τα πολυβόλα που έχει, θα πρέπει οι αντιπαλοι του να πονοκεφαλιάσουν πως θα τους παίξουν άμυνα.
    Η τελευταία παράγραφος είναι λίγο... πως να το πω; χοντροκομμένη; Οι 4 καλοί Ευρωλιγκάτοι δικοί μας, ποιοι είναι; Γουόκαπ, Παπανικολάου, Μιλουτίνοφ (ελπίζουμε... γιατί ο 'φυλακισμός' του στην ΤΣΣΚΑ, του στοίχησε σε φόρμα που ελπίζουμε να την ξαναβρεί), Φαλ σίγουρα.... οι άλλοι είναι αμφίβολοι... ακόμα κι ο Κάνααν.... ένα ξέσπασμα στο τέλος έκανε... δεν ξέρεις τι και πως θα κάνει του χρόνου... κι απ ότι φαίνεται, επειδή προσθήκη είτε δε βλέπω να γίνεται είτε να μη γίνεται κάποια της προκοπής, μαύρο φίδι που μας έφαγε έτσι και δεν ξεκινήσει τη σεζόν από κει που τη σταμάτησε πέρσι.... μήπως τελικά κι εμείς θα παλεύουμε για 10άδα;
    Να σαι βέβαιος ότι ο ΔΠΓ δεν έφερε τον Αταμάν, ούτε αύξησε το μπάτζετ σε επίπεδα που εμείς τα χουμε ξεχάσει εδώ και πάνω από μια 10ετία, απλά για να καταληξει να παλεύει για μια θέση στη 10άδα.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Απίστευτο ΣΕΦ, ελπίζω ΟΣΦΠ να πάρει κούπα»

Στο κανάλι της Ευρωλίγκας μίλησε ο Ντίλον Μπρουκς, ο οποίος...

Πρωτοσέλιδα 03-05-2024

Διαβάστε και σήμερα στο RedGoal τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων...

Μέρα-ώρα του Μπάρτσα-Ολυμπιακός

Η EuroLeague έκανε γνωστές τις ημέρες και τις ώρες των...