roumeliotis

Carwiz

«Έχω μιλήσει με τον Ολυμπιακό...» (vid)

casino loutrakiou
redwell

Παρελθόν από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας αναμένεται να αποτελέσει άμεσα ο Αλεξέι Σβεντ και είναι σε αναζήτηση ομάδας εξετάζοντας προτάσεις τόσο από την Ευρώπη όσο και από την Κίνα.

Ο έμπειρος σκόρερ μάλιστα σε συνέντευξη που παραχώρησε σε ρωσικό ΜΜΕ δήλωσε ότι μίλησε πριν μία εβδομάδα με τον Ολυμπιακό για το ενδεχόμενο να συνεχίσει στους Πειραιώτες και να ξανασμίξει με τον Γιώργο Μπαρτζώκα.

«Πριν από μια εβδομάδα μίλησα με τον Ολυμπιακό», δήλωσε σε συνέντευξη που παραχώρησε στον παιδικό του φίλο και πρώην παίκτη, Βίκτορ Παβλένκο.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο 35χρονος πλέον Αλεξέι Σβεντ στο παρελθόν είχε συνεργαστεί επιτυχώς με τον Γιώργο Μπαρτζώκα, καθώς είχαν συνυπάρξει στην Χίμκι τη διετία 2017-2019.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

VIDEO

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

125 σχόλια

  • Νίκος 76
    Νίκος 76 Δευτέρα, 07 Αυγούστου 2023 20:05 Σύνδεσμος σχολίου

    Παίδες ολυμπιακός είμαστε, σιγά μην ασχοληθούμε με την Ιωάννα, και σιγά μην ήθελε και αυτή. Επίσης Παπατζων είναι αστείο να συζητάμε για τρίτο ψηλό, δεν υπήρχε περίπτωση να δεχόταν . Τώρα για τον ντοπέ, μετά τον Μπουρούση οι αφοί ξέρουν τι πρέπει να κάνουν σε αυτές τις περιπτώσεις. Θα βρούμε άλλον. Εγώ Αγραβάνη ήθελα για τρίτο, αλλά μετά τη κίνηση που έκανε να πάει βαζελο, δεν υπάρχει χώρος πλέον. ας πρόσεχε.
    Έγιναν κάποια λάθη στις ανανεώσεις, ή ας πούμε βιαστικές κινήσεις, αλλά όταν μπορείς να κλείσεις κάποιον καλό, δεν υπάρχει χρόνος για σκέψεις. Ο Σίκμα είναι παικταράς και ήταν καιρό ελεύθερος, ίσως θέλαμε κάτι άλλο εκεί αλλά πολυ γουστάρω που θα τον δω στην ομάδα μας. Ο Πίτερς όλη τη χρονιά περίμενε αυτό που οι αφοί και ο Μπι ήξεραν από πέρσι. Ήρθε η σειρά του να παίξει. Θα τη βρει την άκρη ο Μπι.
    Τώρα για Τζειμς, πλάκα θα έχει η κίνηση αυτή, αλλά δε νομίζω να τη θέλει ο κοουτς. Μάλλον για 2-3 πρέπει να ψαχτούμε.
    8αδα θα είμαστε σίγουρα, αν έρθει παικταρας μπορεί να γίνει και το κάτι παραπάνω.

  • driv33
    driv33 Δευτέρα, 07 Αυγούστου 2023 18:40 Σύνδεσμος σχολίου

    Έχεις δίκιο Ηλία Θεοδωράκη , το φίλε θα σταματήσω να το χρησιμοποιώ πλέον..
    Σου είναι δύσκολο να το πιστέψεις, αλλά πραγματικά αυτά που σου έλεγα τα εννοούσα δηλαδή ότι σε παραδέχομαι για κάποια πράγματα που έχω δει εδώ μέσα.
    Σου μιλάω ειλικρινά, στα κόκκαλα του πατέρα μου, αν μου λέγανε μέχρι προχτές με ποιον θα ήθελες από εδώ μέσα να συναντηθείς να πιείς ένα καφέ μαζί του κτλ το πρώτο άτομο που θα μου ερχόταν στο μυαλό, θα ήσουν εσύ.
    Δεν είμαι δήθεν, ποτέ δεν ήμουν..
    Απλά τελικά δεν ταιριάζουν τα χνωτα μας..
    Εσύ είσαι παλιός εδώ μέσα..και σε πολλά άλλα σάιτ τέτοιου τύπου που μπαίνεις όπως έχεις πει ο ίδιος..η πρώτη φορά που μπήκα εδώ ήταν όταν πέρσι ανακοινώσαμε μπολομποι..
    Βέβαια με αυτά που έβλεπα και την αντιπαλότητα μεταξύ πολλών για το ποιος την έχει μεγαλύτερη.. δίστασα και δεν έγραψα τότε.. πέρασε πολύ καιρός από τότε μέχρι την στιγμή που ανέβασα το πρώτο μου ποστ, παρόλο που έμπαινα σε τακτά χρονικά διαστήματα.. δεν θυμάμαι πιο ήταν το γεγονός που με έκανε να γίνω μέλος και εγώ αυτού του σάιτ, η αφορμή για να ξεκινήσω να γράφω..
    Στο μυαλό μου το είχα και κάπως αλλιώς.. θεωρούσα ότι θα μπορούσαμε να είμαστε μια παρέα.. δεν έχουμε να χωρίσουμε κάτι.. αντίθετα μας συνδέει η αγάπη για το άθλημα και τον Ολυμπιακό..
    Τελικά έγινα καί εγώ μέρος μιας διαφορετικής κατάστασης..που ούτε μου αρέσει και μου τρώει και αρκετό από τον λιγοστό ελεύθερο χρόνο που έχω λόγω υποχρεώσεων.

  • Ηλίας Θεοδωράκης
    Ηλίας Θεοδωράκης Δευτέρα, 07 Αυγούστου 2023 17:46 Σύνδεσμος σχολίου

    @driv33
    Το χειρότερο σημείο των περισσοτέρων δικών σου ποσταρισματων είναι το 'φίλε'...
    Οταν λες κατι, καλο είναι να το εννοείς... γιατί αν δε το εννοείς, δεν μπορούν να σε παρουν στα σοβαρά... ουτε να θεωρησουν αυτα που λες αληθινά... κι ακόμα χειρότερα οταν λες κατι τέτοιο και δείχνεις το αντίθετο...
    Επίσης τροφή για σκέψη...

  • driv33
    driv33 Δευτέρα, 07 Αυγούστου 2023 17:11 Σύνδεσμος σχολίου

    Το χειρότερο σημείο του ποσταρισματος σου, φίλε Ηλία Θεοδωράκη, ήταν οι τελευταίες δύο σειρές των όσων έγραψες..
    Δεν έχουμε την ρητορική κάποιων, ούτε και τον χρόνο να κάτσουμε και να μονταρουμε ένα σχόλιο όπως κάνουν άλλοι.. πολύ περισσότερο όταν κάποιοι λειτουργούν περισσότερο με το συναίσθημα και όχι με την ψυχρή λογική..
    Την μερίδα αυτή πάντα την θαύμαζα..
    Απλά τροφή για σκέψη, αυτά που έγραψες για μένα στο τελευταίο σου ποστ, να ξέρες πόσους από εδώ μέσα χαρακτηρίζουν και φωτογραφίζουν.. δεν φαντάζεσαι πόσους..

  • driv33
    driv33 Δευτέρα, 07 Αυγούστου 2023 16:56 Σύνδεσμος σχολίου

    Φίλε Ηλία Θεοδωράκη, καταρχάς έχεις δίκιο σε κάποια πράγματα και οφείλω μια συγνώμη, για τον χαρακτηρισμό κωλοτουμπα.. αλλά στα δικά μου μάτια,με το δικό μου μυαλό, όταν σε ένα ποσταρισμα δικό μου, μου έγραψες ένα κάρο πράγματα για να με "πείσεις" ότι δεν υπάρχουν Έλληνες παίκτες για το δικό μας επίπεδο, όταν είδα τα τελευταία ποσταρισματα σου τρελάθηκα.. έλεγα δεν γίνεται μου κάνει πλάκα ο θεός..
    Δεν θα συνεχίσω την κόντρα.. γιατί επί της ουσίας δεν έχουμε κάτι να χωρίσουμε.. αντίθετα θεωρώ ότι μας ενώνει η αγάπη για την ίδια ομάδα..
    Ίσως εγώ να μην είμαι τόσο ευέλικτος για να μπορέσω να διακρίνω την στροφή 180 μοιρών..
    Αυτό για να μην παρεξηγηθω δεν είναι οπισθοχώρηση στο συγκεκριμένο θέμα..και η άποψη μου είναι η ίδια ότι στο 2μηνο αυτό δεν έγινε κάτι που να εξηγεί μια τέτοια αλλαγή πλεύσης..από μεριάς σου.. διότι είναι διαφορετικό δεν υπάρχουν Έλληνες παίκτες και διαφορετικό με τους υπάρχοντες είμαστε εντάξει, όποτε χάνοντας δύο ελληνικά διαβατήρια να πρέπει να τα καλύψεις.. όποτε αλλάζουν τα δεδομένα
    Το κλείνω το θέμα λοιπόν εδώ και ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του.
    Το δίκιο που σου έδωσα στην αρχή του συγκεκριμένου ποσταρισματος έγκειται στον χαρακτηρισμό κωλοτουμπα, και στην επιθετικότητα που έβγαλαν τα τελευταία μου ποσταρισματα..και σου ζητώ συγνώμη.. γιατί όπως προανέφερα προέβη κακώς σε χαρακτηρισμό..
    Ξέρω ότι δυσκολεύεσαι να το πιστέψεις αλλά πραγματικά δεν έχω κάποιο πρόβλημα μαζί σου.. πραγματικά από τους θαμώνες εδώ, είσαι από αυτούς που έχω ξεχωρίσει.. έχεις ρητορική, επίπεδο, απόψεις.
    Αν ήμουν ένας από αυτούς που περιγράφεις θα συνέχιζα την κόντρα, τότε προ 2μηνου.
    Παρόλο που θεωρούσα ότι δεν έχεις δίκιο , την κλείσαμε την κουβέντα τότε, γιατί δεν μου αρέσει να το παίζω κάποιος, ούτε έχω ανάγκη να επιβεβαιώσω το εγώ μου.. είχες την άποψη σου, είχα την δική μου.. δημοκρατία έχουμε..

  • Ηλίας Θεοδωράκης
    Ηλίας Θεοδωράκης Δευτέρα, 07 Αυγούστου 2023 14:26 Σύνδεσμος σχολίου

    @driv33
    Καταρχας να σου πω κατι που δε σου το πα ως τωρα... εμένα με ξενερώνει αφάνταστα, μάλλον με εκνευρίζει αφάνταστα ο δηθενισμός... το να είναι ο αλλος δήθεν... πχ το να σου γραφω θετικους χαρακτηρισμούς και να λέω ότι δηθεν σε εκτιμώ, ενώ στην πραγματικότητα μέσα από ένα κείμενο, το νόημα να δειχνει το 100% αντίθετο...
    Παμε τωρα στα υπόλοιπα...
    Όταν πρωτομίλησα για το Μήτογλου και είπα αυτά που είπα, δεν είχε βγει καν επίσημα η απόφαση της έφεσης του, ενώ ότι διέρρεε έδειχνε αρνητική έκβαση.
    Ο Χαινς επαιζε 5αρι από τα κολεγιακά του χρόνια.... και μάλιστα τα νούμερα που είχε γράψει σε πόντους, ριμπάουντ και μπλοκ, τα είχανε γράψει μολις 5 μετέπειτα κορυφαίοι σέντερ... Γιουιν, Ρόμπινσον, Κολεμαν, Μουρνινγκ κι ενας ακόμα που μου διαφεύγει... Αν ο Καιλ ηταν 2.10+ δε θα τον βλέπαμε ποτέ Ευρώπη...
    Για τα υπόλοιπα, η απάντηση που έδωσα ότι δλδ αναλόγως με τις περιστάσεις αλλάζεις και τη στρατηγική σου, φτάνει και περισσεύει για να την καταλάβει ένας άνθρωπος. Για αυτό και εγώ σε τέτοιες περιπτώσεις δεν αποκαλώ κάποιον κωλοτούμπα... γιατι οι περιστάσεις δύνανται να αλλάξουν ακόμα και από λεπτό σε λεπτό.
    Γενικά δεν έχω αποκαλέσει κανένα κωλοτούμπα. Αν θα μπορούσα ποτε να αποκαλέσω κάποιον έτσι, θα γινόταν μόνο αν κάποιος έλεγε κάτι και χωρίς να αλλάξουν τα δεδομένα, έκανε 180 μοίρες στροφή... αν και σε έναν τέτοιον άνθρωπο, πιο πολύ θα του ταίριαζε το 'ανισόρροπος' παρά το 'κωλοτούμπας'.
    Κοίτα να δεις... έχω ξαναγράψει ότι κάθε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης ακόμα και οπαδικη, είναι σαν μία ιντερνετική καφετέρια...
    Θαμώνες είναι κάθε είδους άνθρωποι... Μέσα σε αυτούς υπάρχουν κι αυτοί που εσύ αποκαλείς κωλοτούμπες... υπάρχουν και αυτοί που αποκαλώ εγώ πρίχτες και σπασαφρύδες.... Αυτοί που πετιούνται συνεχώς και είναι του στυλ 'τα λεγα εγώ', 'δικαιώθηκα', 'άλλα έλεγες τότε ενώ εγώ τα είπα σωστά' κλπ... Μάλιστα οι advanced του είδους κρατάνε και screenshot ή links από προηγούμενα ποσταρισματα και τα κάνουμε copy paste... Και όταν το κάνουνε νομίζουν ότι τον ταπωνουν τον άλλον, αισθάνονται δικαιωμένοι και γεμίζουν το ανύπαρκτο εγώ τους... Καταλήγουν βέβαια να παίρνουν συνεχώς την ίδια απάντηση από όλους.... στα φρύδια μας... Συνεχίζουν όμως ακάθεκτοι το σπασαφρύδικο έργο τους γιατί αυτό τους γεμίζει...

    Πόσα πόστ απάντηση να περιμένω τώρα για να ολοκληρώσεις τις σκέψεις σου; 2; 3; Περισσότερα;

  • driv33
    driv33 Δευτέρα, 07 Αυγούστου 2023 00:21 Σύνδεσμος σχολίου

    Και κάποιοι άλλοι χρόνια πριν, πριν ακόμη τον σοφό..,είχαν βαπτίσει σέντερ τον Χάινς που είναι 1,96..και λοιπόν;
    Πολλές γενικότητες.. χωρίς ουσία και δίχως να απαντάς στα εύλογα ερωτήματα μου.. μπορώ να ξεθαψω και άλλα μνμ σού προς εμένα για να αποδείξω σε όλους εδώ μέσα ότι μέχρι πριν δύο μήνες για σένα δεν υπήρχαν ελληνες παίκτες να ασχοληθούμε..
    Και ξαφνικά επειδή ο τρακης κάνει αυτό θα έπρεπε να ασχοληθούμε..
    Κρίμα σε είχα για σοβαρό άνθρωπο, παρόλο που δεν συμφωνούσα ποτέ, σε πολλά μαζί σου..

  • driv33
    driv33 Δευτέρα, 07 Αυγούστου 2023 00:08 Σύνδεσμος σχολίου

    Αυτά φίλε Ηλία Θεοδωράκη, τα λες τώρα που τα πουλάκια πέταξαν..
    Τώρα που ο Παπαπέτρου γύρισε στην βαζελα, που επίσης πήρε Αντετοκούμπο Κώστα και δεν έχουμε τρίτο σέντερ , που ο Παπαγιάννης υπέγραψε Φενέρ, που ο ρογκαβοπουλος πήγε Μπασκόνια κτλ..
    Τόσο καιρό μην πούμε ότι η διοίκηση κοιμάται και ο τρακης κάνει ότι θέλει..
    Λες και τους βεζενκοφ και Σλούκα θα τους κλωνοποιουσαμε και θα έμεναν για πάντα όποτε δεν υπήρχε λόγος να ασχοληθούμε με άλλους Έλληνες..
    Δυστυχώς μου φέρνεις βουλευτές στο μυαλό που όλα τα παρουσιάζουν όπως τους συμφέρει..που βγάζουν την γλώσσα και σε μουσκευουν από πάνω μέχρι κάτω.. επειδή έχουν και καλά το χάρισμα του λέγειν..
    Η ουσία όμως είναι..με λένε Ρίζο και όπως θέλω τα γυρίζω..
    Μείνε τώρα λοιπόν με τανουλη..και παππα..
    Εσύ δεν αγχωνοσουν.. ελληνες θα φτιάχναμε όπως το Θωμά.. έτσι έλεγες πριν δύο μήνες..τώρα τι έγινε;
    Δεν σε βλέπω χαλαρό;
    Αν ήσουν Ινδιάνος και σε έβλεπαν τώρα ή διάβαζαν τα σχόλια σου, θα επερναν όρκο ότι το όνομα σου είναι χλωμό πρόσωπο..

  • Grammar_Nazi
    Grammar_Nazi Κυριακή, 06 Αυγούστου 2023 20:39 Σύνδεσμος σχολίου

    @driv33, 180 μοίρες στροφή! 180!!

  • Ηλίας Θεοδωράκης
    Ηλίας Θεοδωράκης Κυριακή, 06 Αυγούστου 2023 19:22 Σύνδεσμος σχολίου

    @driv33
    Ζεις σε ενα κοσμο και πρέπει να συμβιβαστείς με τους κανόνες του... το να το παίξεις επαναστάτης και 'εγώ κρατάω τη δική μου την πορεία' μπορεί να κοστίσει πολύ ακριβά... Έτσι γίνεται και στα ομαδικά....
    Οταν βλέπεις οτι ο αντίπαλος σου σηκώνει ότι Έλληνα υπάρχει με οτι κόστος κι εσυ παρακολουθείς απαθης, θα έρθει η ώρα που θα το πληρώσεις. Ο ΔΠΓ ότι Έλληνα και Ελληνόπουλο ήθελε, τα πήρε και ταυτόχρονα σαμποτάρισε τις δικές μας καλες μεταγραφές... επρεπε να αλλάξουμε στρατηγική... Γιατί απ τη στιγμή που χάσαμε Σλούκα και Βεζένκοφ δεν είχαμε δεμένο το γάιδαρο μας... κάθε άλλο... Αν τον είχαμε, ας κοπανιοτανε κι ας έκανε ότι γούσταρε.... Και γι αυτό το λογο έπρεπε να διεκδικήσουμε το Μήτογλου... και τον Παπαγιάννη έπρεπε να πάρουμε... και να σου πω κάτι; Στην αναγκη ας αλλαζαμε το Φαλ... Έτσι κι αλλιώς ο Μιλουτίνοφ θα είναι ο βασικός σέντερ... ο Μπαρτζώκας καποτε βαφτισε 5αρι τον 2.01 Μαρτιν για να έχει ενα καλο finisher... θα τον χαλαγε ο 2.20 Παπαγιάννης;

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more

Γκολ σε Ιταλία-Αγγλία και Μπάρτσα στο 2…

Το κουπόνι της Δευτέρας (29/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Τζένοα υποδέχεται την Κάλιαρι. Στην ισπανική LaLiga, η Μπαρτσελόνα φιλοξενεί...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μπασκετικό... ρεσιτάλ 92-58 τη Μπάρτσα

Παραδίδοντας... μαθήματα μπάσκετ στη Μπαρτσελόνα, ο Θρύλος αυτή τη φορά...

Έπος... Θρύλου στην Αγγλία 2-4 τη Βίλα

Ένας... ονειρικός Ολυμπιακός ισοπέδωσε την Άστον Βίλα στο Μπέρμιγχαμ στον...

Επίσημη παραδοχή Euroleague για αδικία σε ΟΣΦΠ

Παραδοχή λάθους για τη φάση με την επαναφορά του Τόμας...