roumeliotis

Carwiz

Υπογράφει στον Παναθηναϊκό ο Σλούκας

casino loutrakiou
redwell

Έπαιξε το... θέατρο του παραλόγου, έδειξε ξανά ασέβεια προς τους αδερφούς Αγγελόπουλους και τον αγώνα τους κατά της βρωμιάς και του κατεστημένου που είχε στερήσει κούπες και από τον ίδιο και εν τέλει ο Κώστας Σλούκας θα πάει στον Παναθηναϊκό δείχνοντας ξεκάθαρα τί πάστας χαρακτήρας και άνθρωπος είναι.

Ο 33χρονος γκαρντ συμφώνησε με το τριφυλλι και θα φορέσει την πράσινη φανέλα.για την επόμενη τριετία με τους πράσινους να πληρώνουν τρελή... υπεραξία για συμβόλαιο άνω των 9.000.000 ευρω συνολικά.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

253 σχόλια

  • ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
    ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ Δευτέρα, 10 Ιουλίου 2023 12:39 Σύνδεσμος σχολίου

    ΣΛΟΥΚΑΣ : ...ΔΕΝ ΕΝΕΠΝΕΥΣΑ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ...
    ΠΩΣ ΡΕ ΣΛΟΥΚΑ ΝΑ ΕΠΝΕΥΣΕΙΣ ΣΕΒΑΣΜΟ ΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΣΟΥ, ΠΟΥ ΣΕ ΜΕΓΑΛΩΣΕ ΚΑΙ ΣΕ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕ ΦΕΡΕΣΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ.ΑΝ ΠΗΓΑΙΝΕΣ ΣΕ ΦΕΝΕΡ Η ΠΑΡΤΙΖΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΛΩΣ, ΑΛΛΑ ΣΤΟΝ ΑΙΩΝΙΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟ.ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙ....

  • Xero-las
    Xero-las Δευτέρα, 10 Ιουλίου 2023 10:09 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο Ολυμπιακός πήρε τον Γκος στη θέση του Σλουκα (ασσος ασσος). Ποτε δεν επαιζε 2αρι ο Σλουκας ακομα και με Walkup αυτός κατέβαζε.
    Πήρε τον Μιλου και τον ΧΥΖ στη θέση Μπλακ και Μπολο.
    Θα πάρει τον Μιροτιτς ή καποιον στη θέση του Βεζενκοφ
    Και για μένα πρέπει να πάρει κι άλλον έναν στη θέση του Λαρεντζάκη.
    Και θα παίζει όπως πέρυσι.
    Αλλά πολύ καλύτερα γιατί Walkup Canaan McKissic θα ξεκλειδώσουν φέτος. Πέρυσι ήταν όμηροι του Σλουκα.
    Δεν θα ήθελα να αναγκαστω να παίξω εναντίον τους αν ημουν Σλουκας. Δεν θα περάσει τη σέντρα. 80-20 κατοχη. Ουτε ενα κόρνερ.
    Αυτά. Απλά.

  • ΜΚ7
    ΜΚ7 Δευτέρα, 10 Ιουλίου 2023 01:07 Σύνδεσμος σχολίου

    Καλησπέρα,
    Εγω δεν ξερω τι θα κανει ο Μιροτιτς και αδυνατω πλεον να παρακολουθησω ολο αυτο το πανηγυρακι απο σπεκουλαδορους ψευτοινσαιντερς και διαφορα αλλα τρολλακια του ιντερνετ και ειδικα του τουιτερ σχετικα με τον επομενο σταθμο της καριερας του Σερβου.Ειδικα απο την στιγμη που κυκλοφορησε η φημη οτι ο τρακης εκανε μπασιμο με δυνατη προσφορα το τι μυθευματα εχουν γραφτει δεν περιγραφεται.Και το χειροτερο ειναι οτι δυστυχως μια μεριδα Ολυμπιακων εχει τσιμπησει σε ολο αυτο το σκηνικο και εχει αρχισει τα μοιρολογια.
    Η τελευταια ομως φημη που κυκλοφορησε οτι ο Σερβος βρισκεται κοντα στην Αρμανι (μην ξεχναμε οτι πριν ενα μηνα ειχε βγει δημοσιευμα οτι εχει κλεισει στο Μιλανο σχετως αν μετα το διεψευσε ο Μεσινα) με εκανε να σκεφτω μια ωραια καραμπολα απο την οποια θα μπορουσε να επωφεληθει η ομαδα μας.
    Η Αρμανι η οποια περυσι πηγε ακλαυτη κανοντας μια πολυ κακη σεζον παρα το εντυπωσιακο ντεμαραζ της στο τελος εχει στο 4 τους Μελι και Βοιγκντμαν.Η λογικη λεει οτι αν αποκτησει τον Μιροτιτς αυτος που θα αντικαταστησει θα ειναι ο Γερμανος.
    Ο τυπος εκανε μετρια σεζον βυθιζομενος κι αυτος στην γενικη περιδινηση της ομαδας αλλα σαν παικτης ειναι φανταστικος.
    Εχει γεματη καριερα με τεραστια εμπειρια στην Ευρωλιγκα σε καλες ομαδες (Μπασκονια Τσσκα Μιλανο) εχει ψηλο κορμι και φονικο σουτ και ειναι ακομη 31 ετων.Στο περσινο Ευρωμπασκετ μαλιστα εκανε εντυπωσιακες εμφανισεις με την Εθνικη Γερμανιας και ηταν απο τους καλυτερους της παικτες.Ειναι πολυ καλος PF και νομιζω οτι αν κατσει αυτο το ντομινο ο Μπαρτζωκας θα μπορουσε να τον υπογραψει λυνοντας με τον καλυτερο δυνατο τροπο τον γριφο που προεκυψε μετα την φυγη Βεζενκοβ (Εννοειται πως δεν γινεται ουδεμια συγκριση μεταξυ των δυο)
    Αποκτωντας τον Βοινγκντμαν με ενα λογικο κασε θα μπορουσε μετα ο κοουτς να ψαξει για καποια δυνατη περιπτωση στην backcourt (βαζω μεσα και την θεση στο 2-3) εχοντας ως οπλο ενα πολυ γερο ποσο που θα μπορουσε να δαπανησει και η ομαδα θα παρεμενε σε πολυ υψηλο επιπεδο.

  • Red7arrow
    Red7arrow Κυριακή, 09 Ιουλίου 2023 23:38 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο Μιροτιτς δεν θα επιλέξει επομενο σταθμό με βάση τα χρήματα.
    Τον έχω για σοβαρό χαρακτήρα και νομίζω ότι με βάση όσα έχει δει 2 χρόνια από τον Ολυμπιακό, ομάδα, κόσμος, ατμόσφαιρα, διοίκηση και προπονητής, συν και τους καλούς συμπαίκτες που θα έχει, είναι για εκείνον δελεαστικη επιλογή.
    Μονακό τι να πάει να κάνει... Να παίζει σε έδρα που νομίζεις ότι την έχει πάρει ύπνος;
    Ένα απλά καλό τελευταίο συμβόλαιο σε μια τελευταία ίσως, πολύ καλή ομάδα με στόχους και θερμή υποστήριξη ψάχνει ο Μιροτιτς. Να παίζει σε κατάμεστο Σεφ και να γίνεται πανικός για πάρτι του και για την ομάδα. Αυτό θέλει να ζήσει και θα το δείτε, ΟΛΥΜΠΙΑΚΌ έχει ήδη επιλέξει.

    REDGOAL: Παίδες ο Μίροτιτς έχει στην άκρη πάνω από 100.000.000 ευρώ. Λέτε να του λείψουν 500.000 ευρώ παραπάνω; Η κούπα της Ευρωλίγκας είναι ο στόχος του και μένει να κρίνει ποιός μπορεί να τον φέρει πιο κοντά στην κατάκτησή της

  • Κωστας
    Κωστας Κυριακή, 09 Ιουλίου 2023 21:29 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο Μπαρτζώκας πήρε τον Γκος νομιζωντας ότι θα μείνει το Σιχαμα! Τοχε πλάσει καλά στο μυαλό του και ήταν μπασκετικά σωστό ! Γουοκαπ - Κάναν , Γκος -Σιχαμα !! Τώρα αυτό δεν ισχύει ,οπότε αλλάζει όλος ο σχεδιασμός !!! Σου λείπουν ασίστ και ποντοι από τις θέσεις αυτές εκτός και αν πάρει μπρος ο Κάναν , και ψιλοβαζει και τίποτα ο Γκος και πας στους 20 πόντους από αυτούς τους δύο !! Τις ασίστ 3-4 να δίνει ο καθένας ας πούμε ότι παλεύεις ! Αν όμως είναι να έχεις τον περσινό Κάναν που στις αρχές έπαιζε ένα παιχνίδι και μετά εξαφανιζόταν τότε κλαφτα ! Φέτος πιστεύω ότι θαναι πολύ καλύτερος και αναβαθμισμένος !! Αίσθηση μου ! Στη θέση του Βεζενκωφ εκεί είναι το μεγάλο πρόβλημα !!! Δύσκολα να αναπληρώσεις τον κορυφαίο !!! Άντε να δούμε τι θα σκεφτεί ο Μπαρτζώκας !! Είναι διάολος σε αυτά !! Γνώμη μου είναι πάντως ο στις δύο αυτές θέσεις που άδειασαν θες τοπ παίχτες !!! Όσο για τον αλευροποιο την 35αρα την έφαγαν σαν πρωταθλητές Ευρώπης !! Τίποτα δε μου λέει το τσίρκο που ετοιμάζει !! Πάλι πλάκα θα τους κάνει ο κυρΓιωργος !!!!

  • Δικαστής
    Δικαστής Κυριακή, 09 Ιουλίου 2023 20:51 Σύνδεσμος σχολίου

    Ηλία Θεοδωράκη εννοείται ο Καλάθης ΑΝ ερχόταν δεν θα ερχόταν για βασικός πυλώνας της ομάδας αλλά για 10 - 12 λεπτά στα οποία θα κάνει συγκεκριμένα πράγματα συν το ελληνικό διαβατήριο. Βέβαια μάνατζέρ του είναι ο Καπαζογλου και μετά την τροπή που πήραν τα πράγματα με το Σλούκα δεν ξέρω σε τι σημείο είναι οι σχέσεις με την ομάδα. Ίσως η προδοσία του σλουκα ήταν ερήμην του, ίσως θελήσει να φτιάξει το κλίμα με τον Καλάθη.
    Ο Ογκαστ έχει διαβατήριο από το 17 άρα δεν τίθεται θέμα. Δεν τον έχουμε δει στην εθνική γιατί είναι νατουραλιζε και πέφτει πάνω στον Ντόρσεϊ
    ΥΓ. Μα γιατί δεν θέλεις τον Φλιωνη; Μα γιατί;

  • Ηλίας Θεοδωράκης
    Ηλίας Θεοδωράκης Κυριακή, 09 Ιουλίου 2023 20:00 Σύνδεσμος σχολίου

    @Δικαστής
    1. Αν πούμε ότι αστοχούμε τελείως στις Νο1 ζητούμενες επιλογές, να πούμε κι ευχαριστώ αν έρθει ο Καλάθης. Ωραίο είναι να έχουμε περιφέρεια Ουόκαπ, Γκος, Ντόρσεϊ, Κάνααν, αλλά αν Ντόρσεϊ γιοκ (που είναι και το πιθανότερο), απ το να ψάχνουμε παίκτη που να κάνει και να πηγαίνουμε σε στοιχήματα, είναι προτιμότερο να πούμε άσσοι Γουόκαπ-Καλάθης, 2άρι Κάνααν, ασσόδυο Γκος... σε δημιουργία δε χάνουμε τπτ... θα πρέπει να βρεθεί μόνο μια λύση γιατί στα δύσκολα Γουόκαπ-Καλάθη θα τους αφήνουν το σουτ.
    2. Τώρα πια ο Καλάθης είναι στη δύση της καριέρας του και οι ίδιοι οι βάζελοι δεν πρόκειται να ασχοληθούν μαζί τους. Εκτός κι αν μ ένα τέτοιο δίδυμο στον άσσο αποδειχτεί ότι πάλι ο Μπαρτζώκας έβγαλε λαγό απ το καπέλο.
    3. Άμυνα-δημιουργία τα χει και με το παραπάνω ο Νικ. Υπόψη ότι θα είναι πίσω από το Γουόκαπ.
    4. Για μένα το ξαναγράφω ότι πρέπει να πάμε είτε έρθει ο Ντόρσεϊ (ή άλλο 2άρι) είτε όχι. Μόνο που θα πρέπει αν είναι, αυτή η μεταγραφή να κλείσει αστραπιαία πριν προλάβει να εμπλακεί ο βάζελος για να ανεβάσει κι αυτουνού το κασέ.
    5. Ο Ογκαστ νομίζω το παράτησε το θέμα του Ελληνικού διαβατηρίου. Άπαξ και είδε ότι Ελλάδα δε στεριώνει (και φάνηκε εξαρχής ότι δε το γούσταρε κιόλας), εθνική δε θα παίξει, εκεί που παίζει δεν έχει σημασία αν έχει Ευρωπαϊκό διαβατήριο, γιατί να πάει να το βγάλει; Το ίδιο φαίνεται να έιναι και ο Ναζ Μήτρου-Λονγκ. Αυτουνου το στοπ ήταν η ελληνοποίηση του Γουόκαπ... μέχρι τότε κάτι ακούγαμε για τις διαδικασίες να πάρει ελληνικό διαβατήριο.... έκτοτε δεν ξανακούσαμε κατι... πάει και στη Ζαλγκίρις τώρα... οπότε.... μάλλον δεν. Τώρα για τους υπόλοιπους Ελληνες, προσωπικά γελάω (οχι με σένα)... τι να τον κάνουμε το Φλιώνη και τον κάθε Φλιώνη.... Έλληνες για το ροτέισον χρειαζόμαστε, όχι για το θεαθήναι.

    @Naruhitos guard
    Εγώ από την άλλη διάβασα ότι η Μονακό έχει προβάδισμα για το Μίροτιτς... εμείς πάντως περιμένουμε και τυπικά να ακούσουμε ότι 'Μίροτιτς τέλος'... αυτό που ήθελε ο ΔΠΓ το κατάφερε... μας έβγαλε απ το παιχνίδι.

  • Naruhitos guard
    Naruhitos guard Κυριακή, 09 Ιουλίου 2023 19:22 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο Μιροτιτς, τη στιγμη που μιλαμε, εχει δηλωθει σε αμερικανικα σαϊτς ατζεντηδων ως παιχτης της Αρμανι παιδιά. Ισως και να προτρεχουν, δεν ξερω, αλλά ισως και να εχει υπογραψει προσυμφωνο (γιατι ακομα εχει συμβολαιο με τη Μπαρτσελονα).

  • Δικαστής
    Δικαστής Κυριακή, 09 Ιουλίου 2023 19:19 Σύνδεσμος σχολίου

    1. Τυχαίνει να γνωρίζω από πολύ πρώτο χέρι εδώ και κάμποσα χρόνια, και δεν το λέω για να χρυσωσω κάποιο χάπι, ότι ο Μπαρτζώκας έχει σε πολύ μεγαλύτερη εκτίμηση τον Καλάθη από το Σλούκα. Και αυτό είναι πολύ σημαντικό.
    2. Έχει προσπαθήσει να τον πάρει δύο φορές. Και τις δύο το θέμα σκόνταψε στους ενδοιασμούς Καλάθη για το οπαδικο κλίμα. Και μόνο.
    3. Έχουμε εικόνα του Καλάθη με όλα τα αρνητικά του, δηλαδή ασουτος, 34αρης άρα χωρίς φρέσκα πόδια κτλ, όμως το λάθος που κάνουμε όλοι είναι ότι κρίνουμε με βάση αυτά που έχουμε δει και όχι με βάση το τι μπορεί να προσφέρει στο μπάσκετ του Μπαρτζώκα. Και ο Μπαρτζώκας πιστεύει ότι ειδικά στο θέμα της κυκλοφορίας και με το κάθετο παιχνίδι του Καλάθη θα μπορέσουν να αξιοποιηθούν καλύτερα οι κινήσεις στο χώρο και να βγουν πιο εύκολα σουτ. Στην άμυνα, όσο και να έχει βαρύνει θέλει 5 Σλουκες μαζί.
    4. Προσοχή, δεν λέω ότι πάμε για Καλάθη. Λέω ότι ο Μπαρτζώκας βλέπει πολύ περισσότερα θετικά σ αυτόν απ' ότι έβλεπε στο σλουκα, τον θεωρεί πιο συμβατό στο στυλ. Κι αυτό είναι ζητούμενο.
    5. Ακούγονται και γράφονται ονόματα Ελλήνων ή έστω κατόχων διαβατηρίων, έχουν γραφτεί μέχρι ο Φλιωνης και ο Φίλιος, κάποιος ρώτησε ως και για το μποχωριδι, έχουν γραφτεί οι πάντες. Ή σχεδόν οι πάντες εκτός από έναν. Κι αυτός ο ένας είναι ο Ζακ Ογκαστ ο οποίος εννοείται δεν είναι κάτι ιδιαίτερο μεν , αλλά δεν είναι και για πέταμα. Σούπερ αθλητικός, έμπειρος, στο πανεπιστήμιο έπαιζε πιο πολύ 4 άρα έχει και τις δύο θέσεις, για 5ος ψηλός και 6ο διαβατηριο αν δεν βρεθεί κάτι άλλο δεν θα το απέκλεια.
    7. Επίσης να θυμηθούμε ότι ο Μπλάκ και ο Μπολομποι απλώς ανακοινώθηκαν πέρσι χωρίς να έχουν ακουστεί. Ειδικά ο Μπλάκ. Δεν αποκλείεται να έχουμε τέτοια και φέτος.
    8 και συγγνώμη για το μακροσκελές. Ελλάδα νς Λιθουανία, τώρα. Μακρυοι, στεγνοί σωματότυποι που γνωρίζουν άριστα τα βασικά του αθλήματος, κίνηση, τεχνική, δημιουργία. Από την άλλη, πιτσιρικάδες που δεν ξέρουν ούτε τα βασικά, δουλεμενοι από νωρίς με βάρη και πάντα με έμφαση σε τακτική και άμυνα. 100 χρόνια πίσω, άσχετα με το αποτέλεσμα. Και μετά θέλουμε ντε και καλά "Έλληνες ταλαντούχους" που δεν υπάρχουν "να τους μάθουμε μπάσκετ" που δεν είναι δουλειά μιας ΑΕ.

  • Xero-las
    Xero-las Κυριακή, 09 Ιουλίου 2023 17:51 Σύνδεσμος σχολίου

    Εχουν μαζευτεί ένα σωρό κακόμοιροι. 1-16 που δεν έγραφαν όλη τη χρονιά να μας το παίξουν Ολυμπιακοί και να μιλάνε για τον μεγάλο dpg και τα λεφτά συνέχεια. ΟΥΟΥΟΥΣΤ!!!
    Ολυμπιακοί με ψυχή πράσιμης δικέφαλης κότας.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.90 Ρεάλ και Under στην Κύπρο

Το κουπόνι της Τετάρτης (08/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στη ρεβάνς για τα ημιτελικά του Champions League, η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχεται τη Μπάγερν...

Read more

Με 1.90 Παρί και combo Μπεσίκτας

Το κουπόνι της Τρίτης (07/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στη ρεβάνς για τα ημιτελικά του Champions League, η Παρί Σεν Ζερμέν υποδέχεται τη...

Read more

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more
Διαβάστε επίσης

Ξεπάτωσε... Μπάρτσα 59-63 και πήγε Βερολίνο

Ένας Ολυμπιακός από... ατσάλι όχι μόνο άντεξε στην πίεση και...

Μπαρτζώκα 35 βολές και 3 τεχνικές ποινές...

Άκου να δεις Γιώργο Μπαρτζώκα που κάθεσαι και σκας και...

Διπλό στη Βαρκελώνη αν τον αφήσουν...

Ραντεβού... με την ιστορία έχει ο Ολυμπιακός την Τετάρτη (08/05...