roumeliotis

Carwiz

Και επίσημα Μιλουτίνοφ στον Θρύλο

casino loutrakiou
redwell

Παίκτης του Ολυμπιακού και με τη... βούλα είναι ο Νίκολα Μιλουτίνοφ επιβεβαιώνοντας πλήρως την αποκάλυψη του Playmaker εδώ στο RG όταν από την Τρίτη (23/05) με το άρθρο "Φωτιά... στο ΣΕΦ με επιστροφή Μιλουτίνοφ" σας είχε ενημερώσει για την μεγάλη επιστροφή του Σέρβου σέντερ. Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ:

"Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του Νίκολα Μιλουτίνοφ. Ο Σέρβος σέντερ, ο οποίος έπειτα από τρία χρόνια στην ΤΣΣΚΑ θα φορέσει και πάλι τα ερυθρόλευκα, υπέγραψε συμβόλαιο διετούς διάρκειας.

Το who is whο

Γεννήθηκε: 30/12/1994

Υπηκοότητα: Σέρβικη

Ύψος: 2.13μ.

Θέση: Σέντερ

Προηγούμενες ομάδες:

Χέμοφαρμ (2011–2012)

Παρτιζάν (2012–2015)

Ολυμπιακός (2015-2020)

ΤΣΣΚΑ Μόσχας (2020–2023)

Οι περσινοί αριθμοί του...

Στην VTB ο Σέρβος σέντερ είχε σε 45 ματς, μέσο όρο 14.6 πόντους, 8.2 ριμπάουντ και 1.5 ασίστ.

ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ

Διασυλλογικές

Αδριατική Λίγκα (2013)

Πρωταθλητής Ελλάδος (2016)

Πρωταθλητής Σερβίας (2013-2014)

Πρωταθλητής Ρωσίας (2021)

Πρωταθλητής VTB (2021)

Ατομικές

Πρώτος ριμπάουντερ Ευρωλίγκας 2020, 2021

Πρώτος ριμπαόυντερ VTB (2021-2023)

MVP VTB 2023".

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

43 σχόλια

  • ΓΙΩΡΓΟΣ
    ΓΙΩΡΓΟΣ Τρίτη, 27 Ιουνίου 2023 09:14 Σύνδεσμος σχολίου

    Είπα Ηλία να μη ανοίξω ξανά διάλογο μαζί σου γιατί τα βάζεις και με τα ρούχα σου και λες προσβλητικές εκφράσεις και όταν δεν ξέρεις αν ο άλλος ξέρει και τι ξέρει από το άθλημα αλλά αποφασίζεις να τον προσβάλεις έτσι απλά επειδή γουστάρεις, τότε πρέπει το λιγότερο να πάρεις απάντηση.
    Ποιος σου είπε ότι η άποψη σου είναι νόμος και δεν πρέπει να σέβεσαι τον άλλον λέγοντας ποροσβλητικές εκφράσεις;
    Ωστόσο που τους είδες τους άλλους μαζί με εσένα που με κράξανε, μόνο εσύ και ο geodiv είπατε ότι είπατε, ο συνονόματος giorgos απλά και ήπια όπως είναι ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ διαφώνησε και μέχρι εκεί. ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΙΔΕΣ ΤΟΥΣ ΤΟΣΟΥΣ KAI ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΥ ΜΕ ΕΚΡΑΞΑΝ;
    Δηλαδή εκτός της αδιανόητης συμπεριφοράς σου λες και υπερβολές αν όχι ψέματα!!!!
    Σου μίλησα ποτέ απρεπώς που γεμίζεις κάθε φορά το σάιτ σε κάθε δημοσίευμα και λες την άποψη σου;
    Αν δεν συμφωνείς με κάποιον δεν σημαίνει ότι σε βρίζει και κύρια όταν μάλιστα δεν απευθύνεται σε σένα, ηρέμησε και λογικέψου!!!!
    Σε οπαδούς μιλάς όχι σε εχθρούς;
    Τόσο δύσκολο σου είναι;

  • Ηλίας Θεοδωράκης
    Ηλίας Θεοδωράκης Δευτέρα, 26 Ιουνίου 2023 16:06 Σύνδεσμος σχολίου

    @ΓΙΩΡΓΟΣ
    Δε χρειάζεται να διαβάζεις τα βοθροσάιτ για να ξέρεις τι λένε... οι βαζελοδημοσιογράφοι είναι διάσπαρτοι παντού και τα non paper του βάζελου τα γράφουν παντού, οπότε μπορεί να διαβάζεις μέχρι και γαβροσάιτ και να παίρνεις τζούρα από το τι γράφουν. Αποτέλεσμα είναι να μαθαίνονται παντού, να συζητιούνται παντού και όλοι να έχουν την εντύπωση ότι 'όλος ο κόσμος τα λέει'.
    Καλό είναι λοιπόν ως μέσο προφύλαξης να ξέρεις από που προέρχονται αυτά που έχεις ακούσει, σ έχουν επηρεάσει κατάφωρα και επαναλαμβάνεις.
    Επίσης αν δεις εδώ μέσα αντιδράσεις και των υπόλοιπων σ αυτή την καταπληκτική σύγκριση παικτών που έκανες, μάλλον άλλος είναι σε παράκρουση... ή άντε αν δε σ αρέσει ο τόνος μου αυτός, να σου πω ότι τα χεις μπερδέψει λίγο στο νου σου. Εκτός κι αν σε ένα σάιτ που ο διάλογος μεταξύ χρηστών δεν πολυυπάρχει και μετά απ αυτό που γραψες βγήκαν τόσοι και σε έκραξαν, ότι έχει πέσει ομαδική παράκρουση στο σάιτ.

  • ΓΙΩΡΓΟΣ
    ΓΙΩΡΓΟΣ Δευτέρα, 26 Ιουνίου 2023 08:55 Σύνδεσμος σχολίου

    Ηλίας Θεοδωράκης, το μίσος για τον κόσμο της ομάδας που έχεις όταν γρά;φουν απλά πράγματα με τη γνώμη τους και η γνώση σου για τα βαζελοσάιτ το τι γράφουν και επίσης τον πορτοκαλί βόθρο..... όπως επίσης συμπλήρωσες, τα λέει όλα!!!!!
    Περιμένω να περάσει το σχόλιο μου όπως περνάνε όλα τα δικά σου και να σου επαναλάβω ότι να ξυπνάς το πρωί και να μη τα βάζεις με όποιον βλέπεις μπροστά σου και θα δεις όλα θα αλλάξουν προς το καλύτερο!!!!

  • ΓΙΩΡΓΟΣ
    ΓΙΩΡΓΟΣ Δευτέρα, 26 Ιουνίου 2023 01:03 Σύνδεσμος σχολίου

    Κάνω υπερβολή και ξεπερνάει τη λογική σοβαρού που αου ανταπαντώ, αλλά είναι παράκρουση πραγματικά να μη καταλαβαίνεις ούτε καν αυτά που γράφεις.
    Αφού ΕΠΙΣΗΜΑ δηλώνεις ότι παραακολουθείς τα βοθροσάιτ αφού ξέρεις τι γράφουν καθημερινά και αφού φαντάζεσαι προφανώς -για να παρηγοριέσαι- ότι επαναλαμβάνονται τα γραφόμενα τους από κάποιους από εμάς!!!!
    ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ: Καλό είναι να ξυπνάςτο πρωί χωρίς να έχεις τόσο μίσος για τον συνάθρωπο σου γιατί είναι παραλογισμός!!!!

  • Dark Red
    Dark Red Κυριακή, 25 Ιουνίου 2023 23:24 Σύνδεσμος σχολίου

    @Γρουσουζης Τρολυμπιακος, δεν βρίσκεις με τι να γκρινιάξεις και τώρα ξαφνικα σε έπιασε ο πατριωτισμός και χαλαστηκες που δεν έχουμε ταλέντα; Πιο γραφικός κι απ την Αραχωβα έχεις καταντήσει...

  • Ηλίας Θεοδωράκης
    Ηλίας Θεοδωράκης Κυριακή, 25 Ιουνίου 2023 20:41 Σύνδεσμος σχολίου

    @ΓΙΩΡΓΟΣ
    Όταν μου λες ότι
    - ο Θανάσης που κουβαλάει τα νερά και τις πετσέτες του Γιάννη και κράζουν πια ανοικτά οι Αμερικάνοι τ ότι ο Γιάννης τον έχει επιβάλλει στους Μπακς
    - ο Κώστας που δεν έπιασε ούτε σαν 3ο 5άρι στη Βιλερμπάν κι αν δε λεγόταν Αντετοκούμπο, θα έπαιζε σε κάνα Κολοσσό

    είναι (ΣΙΓΟΥΡΑ κιόλας) καλύτεροι, από παίκτες που είναι ενεργοί σε ομάδες Ευρωλίγκας, ενίοτε και τοπ, μου ζητάς φυσιολογική συζήτηση και γιατί σε κράζω;
    Αυτά πήγαινε γράφτα στον πορτοκαλί βόθρο.... θα γεμίσεις upvotes από βάζελους.

  • ΓΙΩΡΓΟΣ
    ΓΙΩΡΓΟΣ Κυριακή, 25 Ιουνίου 2023 19:17 Σύνδεσμος σχολίου

    Συνεχίζεις να προκαλείς Ηλία και μάλλον είσαι θυμωμένος γιατί μόνο εσύ ΟΠΩΣ ΔΗΛΩΝΕΙΣ ΕΠΙΣΗΜΑ ΑΦΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΖΕΛΟΣΑΙΤ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ γιατί εμείς απλά λέμε την άποψη μας και ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΛΟΓΙΚΟ να δηλώνει ένας φίλαθλος της ομάδας ότι ΕΝΑΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ μπορεί να είναι κατώτερος ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ!!!!
    Αν εσύ τα μπερδεύεις με αυτά που διαβάζεις στα βαζελοσάιτ με αυτά που λέει ο κόσμος είναι άλλο θέμα!!!!
    Όπως και δεν μπορεί ένας φυσιολογικός φίλαθλος της ομάδας να νιώθει τόσο μίσος για έναν συνοπαδό, εκτός και αν ξυπνάς το πρωί και θέλεις να βρίσεις όποιον βλέπεις μπροστά σου!!!!

  • Μίλαν 7
    Μίλαν 7 Κυριακή, 25 Ιουνίου 2023 16:37 Σύνδεσμος σχολίου

    Papman7 η "μεταγραφή" στο 5 τι θα είναι; 8ος ξένος;

  • Papman7
    Papman7 Κυριακή, 25 Ιουνίου 2023 14:46 Σύνδεσμος σχολίου

    Τα πράγματα είναι σχετικά απλά.Παιρνεις Ντόρσεϊ και φτιάχνεις δίδυμο γουοκαπ Ντόρσεϊ γκος κανααν 3 Παπ Λάρυ Μακ 4 λεντει με οτζεγιελε και 5 φαλ μιλου μεταγραφή και είσαι σούπερ και έχεις καλύψει έτσι το σκορ του Σάσα και έχεις αναβαθμιστεί στα γκαρντ και έχεις δυναμώσει στο 5

  • Ηλίας Θεοδωράκης
    Ηλίας Θεοδωράκης Κυριακή, 25 Ιουνίου 2023 14:15 Σύνδεσμος σχολίου

    @ΓΙΩΡΓΟΣ
    Γιατί αν θυμώνετε τόσο πολύ σε μία απλή κριρική ενός φίλου της ομάδας σε έναν οπαδό άλλης ομάδας που φτάνετε;;;;;;;;;;;;;;

    Σε οπαδούς αλλης ομαδας δε τα σουρω ουτε κατα διανοια ετσι. Αλλόθρησκος ειναι, οτι θελει λεει. Μπορεί να μου πει ότι ο Μποχωριδης είναι καλύτερος του Βεζένκοφ... Οπαδος άλλης ομάδας είναι, κρινει με άλλα μέτρα και σταθμά.
    Του δικούς μας κράζω εύκολα και εκεί που ανεβαίνει κλίμακα είναι σ αυτούς που τα μηδενίζουν όλα.... κι ανεβαίνει ακόμα και πιο πολύ σε αυτούς που επαναλαμβάνουν τις ατάκες που γράφονται στα βαζελοσαιτ.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.90 Παρί και combo Μπεσίκτας

Το κουπόνι της Τρίτης (07/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στη ρεβάνς για τα ημιτελικά του Champions League, η Παρί Σεν Ζερμέν υποδέχεται τη...

Read more

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more
Διαβάστε επίσης

Σοκ...πιστεύουν θα καθαρίσουν ΟΣΦΠ με διαιτησία

Ο Ολυμπιακός "σφάχτηκε" στο Game-3 της σειράς των πλέι οφ...

«Το θέλουμε πάρα πολύ να πάμε Βερολίνο»

Ο Ολυμπιακός έχει ραντεβού με την... ιστορία στην Βαρκελώνη καθώς...

Οι... σφυρίχτρες στο Μπάρτσα-Ολυμπιακός

Γνωστούς έκανε η Ευρωλίγκα τους διαιτητές του κρίσιμου από κάθε...