roumeliotis

Carwiz

«Υπάρχουν ανολοκλήρωτες δουλειές στη Euroleague»

casino loutrakiou
redwell

Ο Σακίλ ΜακΚίσικ μίλησε στην ιστοσελίδα BasketNews και αναφέρθηκε στην σεζόν που μόλις ολοκληρώθηκε, στην Ευρωλίγκα που... έρχεται αλλά και στην συμπεριφορά των οπαδών του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ. Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Αμερικανός γκαρντ:

«Πάντα θα υπάρχουν ανολοκλήρωτες δουλειές στη Euroleague, δεν νομίζω ότι καμία ομάδα θα είναι ικανοποιημένη με τίποτα λιγότερο από την τελική νίκη».

Για το τι θα έλεγε σε πέντε τυχαίους φίλους του Ολυμπιακού που μπορεί να βρισκόταν μαζί τους: «Θα τους έλεγα να είναι υπομονετικοί. Αισθάνομαι ότι η EuroLeague έρχεται. Είμαστε εκεί. Το μόνο που χρειάζεται είναι να το ολοκληρώσουμε».

Για την κατάσταση στο ΟΑΚΑ: «Δεν τους νοιάζει. Είναι πραγματικά σαν ζωολογικός κήπος. Όταν πάμε εκεί, καταλαβαίνω την αντιπαλότητα, αλλά ταυτόχρονα ας υπάρχει και λίγος σεβασμός. Είμαστε πολύ κοντά στους οπαδούς. Είναι απίστευτο και είναι άβολο. Το λατρεύω, αλλά οι συμπαίκτες μου μάλλον όχι και τόσο».

Για το πως περιμένει τον Παναθηναϊκό τη νέα σεζόν: «Φυσικά, θα είναι καλύτεροι. Ας ελπίσουμε ότι θα έχουν μεγαλύτερο μπάτζετ. Έχουν έναν εξαιρετικό προπονητή και τα παιχνίδια εναντίον τους θα είναι πιο ανταγωνιστικά. Αυτό θα βγάλει σε όλους τον καλύτερό τους εαυτό».

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

23 σχόλια

  • Red7Arrow
    Red7Arrow Σάββατο, 24 Ιουνίου 2023 11:24 Σύνδεσμος σχολίου

    Giannis, επειδη πηραμε εναν παίχτη που αγαπάμε μεν, αλλα μονο εμεις και η Βιρτους ειχαμε σαν στοχο, δεν σημαινει οτι προκαλεί κανέναν τρόμο στον Αταμάν.
    Αν τελικά κλείσουν Βιλντόσα, Πάντερ και Εξουμ η εστω κινηθούν προς αυτή τη κατευθυνση και φέρουν καλούς παίχτες, θα δυσκολευτούμε πολύ του χρόνου να τους αντιμετωπίσουμε.
    Εμείς εχουμε επηρεαστεί από την αγάπη μας για τους παίχτες μας και τον "κορμό" της ομάδας μας και νομιζουμε οτι καθε χρονο θα πηγαινουμε "τρένο".......
    Χαρηκα που ανανεωσε ο Μακισικ και μακαρι να ανανεώσουν και οι Σλούκας, Παπανικολαου, αλλά μη ξεχνάμε οτι οι παίχτες αυτοι ειναι 33+ ετών και εχουν ξεζουμιστεί τρια χρονια τωρα.
    Επισης εχεις παιχτες σαν τον ΦΑΛ και τον Γουοκαπ που ναι μεν ειναι εξαιρετικοί αλλα παιζουν στα κόκκινα 2 σερι χρονιές και δεν θα ειναι περίεργο αν του χρόνου παρουσιαστούν κουρασμένοι και δεν αποδοσουν αυτα που χρειάζεται και εχουμε συνηθισει απο αυτούς για να ειναι η ομάδα δυνατη ξανα το ιδιο.
    Ειδικά ο Γουόκαπ που φέτος πιθανοτατα θα κανει προετοιμασια και αγώνες για το Παγκόσμιο, δε θα παρει ανάσα. Και απορω που χαιρονται καποιοι με την εξέλιξη αυτή!
    Ο Φαλ με τη σωματοδομη που εχει νομιζετε οτι θα ειναι και 3η σερι χρονιά ΠΥΡΓΟΣ; ; ; ; Hδη τη φετινή σεζόν έδειξε παρά τις ανάσες που πηρε απο Μπλακ και Μπολομπόι, οτι δεν ήταν στα καλύτερα του.
    Και απο οτι ακουγεται, οι παίχτες που εμείς κοιτάμε είναι κατι ΓΚΟΣ και κατι ΧΑΝΓΚΑ.......απογοήτευση σκετη!!!

    Αν ο Αταμάν, φερει στον βάζελο παίχτες επιπέδου Εξουμ, Πάντερ και Βιλντόσα, δηλ φρεσκάδα και ποιότητα, μονο ευκολο δεν θα ειναι το εργο του Μπαρτζώκα τη νέα χρονιά!
    Προβλέπω το μελλον ζοφερό.....................

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Παρασκευή, 23 Ιουνίου 2023 23:37 Σύνδεσμος σχολίου

    @ΜΚ7, συμφωνώ μέχρι τελείας φίλε, ήθελα μέρες να γράψω για τις υπεραξίες του βάζελου, και αυτές που δημιούργησε η Παρτίζαν.

    Ο Punter, είναι παιχτούρα, δεν το αμφισβητεί κανείς, και απορώ τι έβλεπαν στις προπονήσεις τότε που τον έδιωξαν τον άνθρωπο κακήν κακώς, αλλά στην Παρτίζαν, παίζει χωρίς βασικό playmaker, και με τον Exum που επίσης μόνο playmaker δεν είναι (χρησιμότατος ρολίστας και απίστευτα πολύτιμος, αλλά όχι κανονινό playmaker, ένας πολύ καλύτερος και πιο αθλητικός Λούντζης θα έλεγα με μία δόση υπερβολής φυσικά. Αλλά, άλλος καμμένος και ο Σάρας που έδιωξε και αυτόν τον παίχτη, κακήν κακώς! νεκροταφείο καριερών είναι ο άτιμος!). Ο Punter είχε μία μπάλα μόνος του, και ότι ήθελε έκανε. Δεν τον μειώνω, αλλά πρέπει να τον δούμε πόσο έχει ωριμάσει τελικά. Μην ξεχνάμε ότι ουσιαστικά κόστισε στην ομάδα του το final 4. Ο Σπανούλης δεν έτρωγε ξύλο και προβοκάτσιες από τους Ισπανούς τόσα χρόνια; Άλλο όμως ο Σπανούλης, και ο κάθε πολύ μεγάλος πρωταθλητής. Μπορεί και να γίνει το παιδί, αλλά ακόμη δεν είναι.

    Επίσης ο Lessort, τον επαναφέρω συνέχεια στην κουβέντα επειδή πραγματικά μόλις έφυγε από την Μακάμπι, πήγαινε οπουδήποτε και τσάμπα ο άνθρωπος, θα θυμάσαι εδώ το άρθρο του @RG που ήταν από τα πιο δημοφιλή ever με ατελείωτα ποσταρίσματα για τον παίχτη, αλλά να είμαστε σοβαροί, δεν έγινε ξαφνικά ο καλύτερος ψηλός της λίγκας (που στατιστικά ήταν βέβαια) και αξίζει τα λεφτά του Μιλουτίνοφ. Για εμάς τότε, και τα ψίχουλα που παίρνει ακόμη και τώρα (τότε ερχόταν κυριολεκτικά με λεφτά που βάζαμε και εμείς αν μαζευόμασταν!), και για να γλυτώσουμε από τον βραχνά Μάρτιν που μου έφαγε τη ζωή 2 χρόνια, και επιτέλους να έχουμε ένα κανονικό σέντερ, ήταν μανούλα, τώρα με 1.5μύρια τον έπαιρνες;! Τόσα δεν παίρνει ο Donta Hall! Εντάξει, έκανε χρονιά, να πληρωθεί ο παίχτης, αλλά πάνω από 1.2 θεωρώ ότι πληρώνεις υπεραξία. Με αυτό το στυλ έχει φθηνότερους και όπως είπα ουσιαστικά η Παρτίζαν έπαιζε με 5 παίχτες, οπότε όλοι οι καλοί είχαν όλοι αυξημένες αρμοδιότητες και στατιστικά.

    Γενικά να πούμε και ένα μπράβο στον Μελιτζάνα, καλή η αντιπαλότητα, αλλά με 5 παίχτες ουσιαστικά Euroleague (τον Παπαπέτρου δεν τον βάζω) αν δεν ήταν η απειρία του Punter θα έπαιζε final 4 με μειονέκτημα έδρας..πραγματικά σπουδαία σεζόν.

    Αν του στραβώσει ο Lessort και ο Punter του βάζελου, ετοιμαστείτε για μεγάλα γλέντια και γέλια..δεν υπάρχουν παίχτες, και από εκεί και πέρα θα τον χτυπήσουν στο ψαχνό οι μανατζαραίοι τον απόγονο/instagramer/influencer και γνωστό raver..και ο Vildoza είναι καλός/χρυσός, ακόμη και στον Ολυμπιακό τον ήθελα για το combo που μας λείπει και λέω τόσο καιρό, αλλά Campazzo δεν είναι..και ούτε καν Σλούκας δεν είναι στο μπασκετικό μυαλό..δεν τον υποτιμώ, απλά κάνει κάτι αψυχολόγητα που δείχνουν ότι θέλει ακόμη να ωριμάσει, και επίσης, άλλον άσσο δεν θα πάρουν; με Βιλντόζα (που είναι combo ουσιαστικά), Μωραίτη θα κατέβει φέτος; εν τω μεταξύ ψάχνει 8-9 παίχτες ακόμη..θα κρατήσει Αγραβάνη; Για να δούμε, αυτό μπορεί να πάει πολύ καλά για τον βάζελο, αλλά επίσης μπορεί να πάει και πααααααρα πολύ άσχημα..ειδικά με 2-3 περίεργες ήττες μέχρι τα Χριστούγεννα..

    Επίσης μην ψαρώνεται με τον Αταμάν, πάντα έτσι ήταν, πολυλογάς και προβοκάτορας. Φέτος δεν έδειχνε 2-3 δάχτυλα μέσα στην Μπαρτσελόνα, και στο τέλος έκανε αυτοκριτική και έλεγε δεν θα περάσουμε ούτε play off..ντάξ..άστον τρελό στην τρέλα του..και τώρα λέει θέλει παιχταράδες να βάζουν όλοι την μπάλα στο καλάθι..χαίρω πολύ..

  • ΜΚ7
    ΜΚ7 Παρασκευή, 23 Ιουνίου 2023 22:08 Σύνδεσμος σχολίου

    @Deathstroke7 Φιλε το μπασκετ παιζεται με μια μπαλα.Δεν γινεται να τους παρει ολους αυτους που γραφεις γιατι μετα ο Αταμαν τον οποιον εγω εκτιμω σαν προπονητη και δεν απαξιωνω καθολου θα παθει οτι επαθε στην Εφες με τον Κλαινμπερν.
    Αλλα μιας και ανοιξες την κουβεντα για τους απεναντι θα σου πω την γνωμη μου.Ο βαζελος επειδη τρεις συνεχομενες σεζον επεσε σε πληρη ανυποληψια και επειδη ταυτοχρονα στην αγορα δεν υπαρχουν πολλοι διαθεσιμοι (πραγματικα) μεγαλοι παικτες για να ανεβασουν μια ομαδα επιπεδο θα αναγκαστει να πληρωσει τρελες υπεραξιες με αποτελεσμα να φτιαξει για παραδειγμα μια ομαδα η οποια λογιστικα θα κοστιζει 15εκ αλλα η πραγματικη της αξια θα ειναι για 10εκ.
    Εσυ πιστευεις οτι ο ανισορροπος τρακης που πιστευει στις fast track λυσεις θα βαλει τον πηχη των στοχων με βαση αυτα που θα πληρωσει ή με την πραγματικη αγωνιστικη αξια του ροστερ του?Νομιζω ολοι συμφωνουμε οτι θα κανει το πρωτο και εκει ελοχευει ο κινδυνος γιαυτους στις πρωτες στραβες-- που ειναι σιγουρο οτι θα ερθουν- να αρχισουν τα γλεντια.
    Εδω ο γελοιος ξεφτυλισε ολοκληρο Πασκουαλ και τον εβαλε να γυρισει με πουλμαν τι να λεμε τωρα.
    Εμενα παντως δεν με ενδιαφερει τι θα κανει ο ακατονομαστος.Θα πληρωσει λεει για Παντερ 2,5εκ για παραδειγμα.
    Ε και? Απο ποτε ο Παντερ κοστιζει τοσο? Τοσα εδινε η Εφες στον Λαρκιν που ηταν (μαζι με τον Μισιτς βεβαια) μια ομαδα μονος του.Δινει λεει στον Λεσσορ 1,5εκ τον χρονο.Σε ποιον? Στον Λεσσορ με μια μολις τοπ σεζον στην Ευρωλιγκα.
    Φιλε ολοι αυτοι οι παικτες ειναι αναμφισβητητα παρα πολυ καλοι αλλα μεγαλοι παικτε ςδεν ειναι, εγιναν overachievers χαρη στον μελιτζανα και στην χημεια που δημιουργησε στην Παρτιζαν σε βαθος χρονου (δυο χρονια παιζουν μαζι) Δηλαδη φαντασου θα παιρνει ο Λεσσορ τα ιδια λεφτα με τον Μιλουτινοβ.
    Υπομονη λοιπον και θα δουμε.Επισης στην ζωη μου εχω μαθει οτι οπου ακους πολλα κερασια κρατα και μικρο καλαθι.
    Κατσε να δουμε λοιπον ποιους θα παρει και κυριως ποσο θα ξηλωθει να τους πληρωσει και θα μπορουμε μετα να κανουμε μια εκτιμηση για τις δυνατοτητες του αν και οπως εγραψα πριν εμενα δεν με ενδιαφερει.Με ενδιαφερει τι θα κανουμε εμεις.
    Τωρα οσον αφορα τον Εξουμ, πιστεψε με, μια χαρα μπορει να τον φερει ο Ολυμπιακος αν θελει, απλα δεν θα πιαστει κοροιδο να τον πληρωσει διπλασια και τριπλασια απο την πραγματικη του αξια.

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Παρασκευή, 23 Ιουνίου 2023 21:34 Σύνδεσμος σχολίου

    Αγαπητέ φίλε @Παναγιώτη Τιάκα, δεν έχω Ολυμπιακόμετρο, αλλά θεωρώ ότι είσαι ίσως ο πιο γνήσιος Ολυμπιακός που γράφει εδώ μέσα και σέβομαι απεριόριστα τον λόγο σου γιατί ότι και να λες, ξέρω ότι βγαίνει μέσα από την καρδιά σου και την αγάπη σου για την ομάδα, και ως εκ τούτου είναι πολύ συναισθηματικά όλα αυτά, αλλά φίλε μου ο επαγγελματικός αθλητισμός είναι πολύ πιο πολύπλοκος και θα σου ζητούσα να το ξαναδείς το θέμα του Σλούκα λίγο πιο βαθιά, γιατί ο Σλούκας είναι ένας παίχτης που έχει παίξει τα περισσότερα final 4 νομίζω στην Ευρώπη, και για να έρθει πριν 3 χρόνια σε μία ομάδα που είχε αποτύχει και είχε για συμπαίχτες τον, δυστυχώς, τελειωμένο Jenkins, κάτι παιχτάκια που ούτε για Eurocup δεν είναι τώρα (o Ellis έπαιζε Κίνα φέτος;), τον Martin που τον έκανε άλογο χθες ο Lessort και ο Exum πέρναγε από πάνω του λες και δεν υπήρχε παίχτης στην ρακέτα, άφησε πολλά λεφτά και κορυφαίες ομάδες και συμπαίκτες για να επιστρέψει. Για εμάς ο Ολυμπιακός είναι η ομάδα μας, αλλά κυριολεκτικά εκείνη τη χρονιά τον ήθελε όλη η μπασκετική Ευρώπη, και μετά που έφυγε και ο Campazzo, ήταν το μοναδικό καθαρό playmaker κορυφής, και μόνο κάτω από τον Μicic στη θέση 1.

    Πέρα από το πρακτικό του θέματος, ότι είναι κορυφαίο playmaker. ΤΕΛΕΙΑ, δεν είναι κορυφαίος Έλληνας playmaker (που είναι) είναι γενικά κορυφαίος. Να ξέρεις, επειδή διαβάζω πολύ ξένα μέσα, τον Σλούκα κάποιοι δημοσιογράφοι και προπονητές τον θεωρούν ψηλότερα από Larkin/Wilbekin και ακόμη και Cabazzo (Micic, εντάξει, είναι τοπ αυτή την στιγμή).

    Αν βγει αύριο στην αγορά θα έχει ένα συμβόλαιο με ένα 2 μπροστά, και όχι με 1 που ξεκινάνε τα δικά μας. Να είμαστε απλά δίκαιοι.

    Επίσης είναι συναισθηματικό παιδί, γι' αυτό έχει ένα λίγο πρόβλημα να εξωτερικεύει τα συναισθήματά του και παρεξηγείται πιστεύω, αλλά 3 χρόνια τώρα ούτε τα αποδυτήρια αναστάτωσε, ούτε στον τύπο έκανε διαρροές ούτε τίποτα, να τα βλέπουμε και αυτά. Αν διαβάσεις στην επιχειρηματολογία μου σε άλλα θέματα για τον παίχτη θα δεις και διάφορα παιχτικά και τέτοι που λέω, να μην τα ξαναβάλω εδώ γιατί έχω κουράσει, και για το καλό της ομάδς μας να βάλουν λίγο νερό στο κρασί τους και οι 2, μία ειλικρινή κουβέντα να έχουν απλά, και πιστεύω θα τα βρουν.

    Για τον Μιλουτίνοφ τα έχω πει και εγώ τα ίδια, κάποιοι τον θεωρούσαν ξαναζεσταμένο φαγητό..ελπίζω σε 2-3 χρόνια ο παίχτης να είναι πάνω εκεί, όπως Σπανούλης, Πρίντεζης, ελπίζω και Κώστας Σλούκας, και Παπανικολάου όμως, από τους παίχτες που άφησαν πολλά λεφτά στο τραπέζι για να είναι με την ομάδα της καρδιάς τους και στην κορυφή της Ευρώπης. Το παιδί είναι 28 χρονών, λογικά ΤΩΡΑ θα έκλεινε το καλύτερο συμβόλαιο στην καριέρα του, και αυτός έρχεται με λιγότερα γιατί είναι ένας από εμάς, όπως και ο κόουτς.

    Είναι πολύ μεγάλη αυτή η μεταγραφή, και θα φανεί μέσα στην σεζόν, όπως ο Σλούκας μετά τον Μicic είναι μία χρυσή κορυφή, έτσι και ο Μιλουτίνοφ μετά τον Tavares, και οι 2 οι δικοί μας δεν είναι τόσο εντυπωσιακοί (o Micic είναι γομαράκι για την θέση και ο Ταβάρες τέρας της φύσης) αλλά από μπάσκετ το κατέχουν καλύτερα σαν άθλημα θεωρώ και είναι παίχτες ομαδικών ομάδων, έτσι όπως θέλει και ο Μπαρτζώκας.

    Μακάρι αυτή η χρονιά να μας φέρει την πολυπόθητη 4η..άργησε..την αξίζουμε..μην πάει χαμένη αυτή η χρυσή 2ετία..

  • Deathstroke7
    Deathstroke7 Παρασκευή, 23 Ιουνίου 2023 20:12 Σύνδεσμος σχολίου

    Μπορεί όσα λέω να μην ακούγονται ωραία στα αυτιά αλλά κράτα και μια πισινή Redgoal. Όλοι αυτοί είναι ή σκέφτονται σαν Αμερικανάκια οπότε σε πια θέση τερμάτισε η ομάδα λίγο τους απασχολεί. Το χρήμα μετράει.

  • Κώστας Χανιά
    Κώστας Χανιά Παρασκευή, 23 Ιουνίου 2023 19:12 Σύνδεσμος σχολίου

    Βελενικος φίλε μάλλον κανείς πλάκα όταν λες διώχνεις σλουκα και παίρνεις φλιωνη
    Ποιος φλιωνης ρε φίλε μου

  • Deathstroke7
    Deathstroke7 Παρασκευή, 23 Ιουνίου 2023 18:48 Σύνδεσμος σχολίου

    @ΜΚ7 Φίλε δυστυχώς αν έρθει ο Έξουμ για κάποιον στην Ελλάδα αυτός θα είναι ο Παναθηναικός. Να είσαι σχεδόν σίγουρος οτι θα του δώσουν παραπάνω λεφτά από όσο εμείς μπορούμε να του δώσουμε. Είναι λέει ο πρώτος τους στόχος για την θέση ένα. Και ο Πάντερ μάλλον προς τους απέναντι πάει οπότε με Βιλντόζα, Έξουμ και Πάντερ θα έχουν τρελή αναβάμιση στα γκάρντ. Κα να μείνει ο Σλούκας ο επιπλέον γκαρντ που θα έρθει πρέπει να είναι καλή λύση και όχι απλά συμπληρωματικός. Καλά αν φύγει ο Σλούκας δεν το συζητώ, θα έχουν μεγάλη υπεροπλία στις θέσεις των κοντών αν αποκτήσουν την παραπάνω τριάδα. Πόσο μάλλον τετράδα αν χτυπήσουν και τον Ντόρσει κάτι που είμαι σχεδόν σίγουρος οτι θα το κάνουν.

    REDGOAL: Μπρρρρρρ φίλε ανατριχιάσαμε. Όλοι θέλουν να έρθουν στον 17ο...

  • Κοκκινος Πητ
    Κοκκινος Πητ Παρασκευή, 23 Ιουνίου 2023 16:44 Σύνδεσμος σχολίου

    Παναγιωταρε τιακα χειμμαρος ησουν! Πολυ καλα τα εγραψες για σλουκα!

  • Red7Arrow
    Red7Arrow Παρασκευή, 23 Ιουνίου 2023 16:39 Σύνδεσμος σχολίου

    Bελενίκο7.......και υστερα θα σε φαπώνει ο βάζελος παλι και θα αναρωτιόμαστε τι φταιει.....

    ΠΟΙΟΣ ΦΛΙΩΝΗΣ ΡΕΕΕΕ!!!!!!!! Στην ηλικια του ο ΣΛΟΥΚΑΣ ΗΤΑΝ 10 κλασεις ανώτερος!!!
    Ειπαμε...Ελληνες........αλλα οχι επιπέδου Καρδιτσας!!!

    Ειστε με τα καλά σας ρε ?????

  • ΓΙΩΡΓΟΣ
    ΓΙΩΡΓΟΣ Παρασκευή, 23 Ιουνίου 2023 16:22 Σύνδεσμος σχολίου

    Αν κλείσει άμεσα ο Μιλουντίνωφ έχει γίνει η σημαντικότερη κίνηση της ενίσχυσης.
    Δεν θα μπούμε στη διαδικασία να ακούσουμε μπούρδες περί άλλης φιλοσοφίας και γνώμες που συνταυτίζονται ……περίεργα….. με τους απέναντι που φοβούνται μη τυχόν και έρθουν στην ομάδα μας κάποιοι παίκτες που θα τους ήθελαν σαν τρελοί εκείνοι!!!!
    Οι ενισχύσεις μας στο μπάσκετ και στο ποδόσφαιρο κυρίως είναι άκρως αργοπορημένες και θα μπορούσε κανείς να πει ότι καλώς το κάνουμε να τις μελετάμε αν ήταν επιτυχημένες, αλλά κάθε άλλο θα λέγαμε, μάλλον πλήρως αποτυχημένες.
    Στο ποδόσφαιρο εφέτος ομόνο μετά δυσκολίας ο Ροντινέι και στο μπάσκετ ιδιαίτερα εφέτος μετριότητες!!!!
    Άρα προκειμένου να χάνονται οι περιορισμένες επιλογές καλύτερα να κλείνουμε νωρίς έστω τις χρήσιμες, στις σωστές θέσεις και δοκιμασμένες!!!!

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.90 Παρί και combo Μπεσίκτας

Το κουπόνι της Τρίτης (07/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στη ρεβάνς για τα ημιτελικά του Champions League, η Παρί Σεν Ζερμέν υποδέχεται τη...

Read more

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more
Διαβάστε επίσης

Οι... σφυρίχτρες στο Μπάρτσα-Ολυμπιακός

Γνωστούς έκανε η Ευρωλίγκα τους διαιτητές του κρίσιμου από κάθε...

Σοκ...πιστεύουν θα καθαρίσουν ΟΣΦΠ με διαιτησία

Ο Ολυμπιακός "σφάχτηκε" στο Game-3 της σειράς των πλέι οφ...

Επιχείρηση... προσγείωση από Μεντιλίμπαρ

Ο Ολυμπιακός μετά τα ντόρτια στο Μπέρμιγχαμ έχει τον πρώτο...