roumeliotis

Carwiz

Έγινε η πρώτη επαφή Μπαρτζώκα-Αγγελόπουλων

casino loutrakiou
redwell

Έγινε η πρώτη κουβέντα ανάμεσα στους αδερφούς Αγγελόπουλους και τον Γιώργο Μπαρτζώκα δυο εικοσιτετράωρα μετά τη φιέστα για την κατάκτηση του τρεμπλ και μπήκαν οι... βάσεις για τη νέα χρονιά.

Το απόγευμα της Δευτέρας (19/06) οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος τα είπαν με τον Coach-B και σε πρώτο πλάνο ήταν φυσικά τα συμβόλαια των τριών που "καίνε" και είναι των ελεύθερων Κώστα Παπανικολάου και Κώστα Σλούκα αλλά και η υπόθεση Σάσα Βεζένκοφ.

Στο... τραπέζι και το θέμα του Νίκολα Μιλουτίνοφ ο οποίος ειναι με το... στυλό στο χέρι για να υπογράψει και πλέον όλα θα πάρουν το δρόμο τους και για την υπόθεση του Σέρβου σέντερ, παρά την έντονη φημολογία για... σφήνα της Μονακό.

Τέλος, να υπογραμμιστεί ότι ο Έλληνας τεχνικός και οι ιδιοκτήτες των τρεμπλούχων θα τα πουν ξανά μέσα στην εβδομάδα, πιθανότατα προς το τέλος της...

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

47 σχόλια

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Πέμπτη, 22 Ιουνίου 2023 02:21 Σύνδεσμος σχολίου

    @ΜΚ7, χαίρομαι να ανταλλάσσουμε έτσι απόψεις, και να διαφωνούμε φιλικά! Στην τελικη είναι μόνο ένα άθλημα, αλλά αφού εδώ συζητάμε το μπάσκετ του Ολυμπιακού, ας το κάνουμε σωστά φυσικά, και..με πάθος, όπως κάνουμε δηλαδή!

    Η αλήθεια όμως είναι ότι δεν θέλω να το συνεχίσω περισσότερο με τον Σλούκα, θυμάμαι χρόνια έγραφαν και έλεγαν για τον άλλο Κώστα, τον Παπανικολάου, ότι παίρνει πολλά,.να φύγει, έχει τελειώσει από το μπάσκετ και ο άνθρωπος παίζει 3 χρόνια χωρίς backup και βασικός Εθνική, είχε σοβαρό τραυματισμό και ύπουλο πριν 2 χρονια, και φέτος ήταν το λιγότερο συγκινητικός. Νομίζω κάποια πράγματα είναι αυτονόητα για να προσπαθώ να τα δικαιολογήσω, ή αιτιολογησω, και όπως λες και εσύ, φυσικά τους θέλουμε και τους 3 πίσω, και για λόγω συνέχειας, και επειδή είναι οι καλύτεροι Έλληνες στη θέση τους .

    Επίσης, έτσι φαίνεται ότι έχω πάρει θέση υπέρ του Σλούκα, ενώ πολύ πιο ξεκάθαρα είμαι μεγάλος θαυμαστής του κοουτς Μπ, και πάλι φώναζα για χρόνια ότι οι ομάδες των προηγούμενων προπονητών δεν κερδίζουν Ευρωλίγκες, βγήκε κανείς να πει ότι ο Ματέο πήρε την κούπα με την ομάδα του Λάσο; Και γενικά, κυρίως τους προπονητές θαυμάζω, όχι τους παίχτες. Ειδικά ο Σλούκας δεν ήταν ποτέ η καψούρα μου, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα κάτσω να τον υποτιμήσω, έχει ιστορία, έχει χύσει πολύ ιδρώτα και έχει ρίξει δισεκατομύρια σουτ για να φτάσει εκεί που είναι τώρα. Επίσης έφυγε από μία ευκολότερη κατάσταση με τον Ολυμπιακό και πήγε στην Τουρκία και ακόμη πίνουν νερό στο όνομά του, και τους κάρφωσε και το τρίποντο, και γενικά πήρε τη σειρά μαζί με τον Canaan.

    Εγώ τα σέβομαι αυτά, και αντίπαλος να είναι.

    Επίσης για να απαντήσω εμπεριστατωμένα, χωρίς η απάντηση να σημαίνει απαραίτητα διαφωνία, το ξεκαθαρίζω, θα πρέπει να γράψω κάποιο μικρό βιβλίο και ήδη πιστεύω ότι είναι τόσο μεγάλα τα ποσταρίσματά μου που δεν όταν διαβάζουν ούτε οι κολλητοί μου πλέον!

    Επιγραμματικά, θέλω να βάλει 2-3 πράγματα στην ομάδα ακόμη ο Μπ, γιατί βλέπουμε ότι τον αποκρυπτογράφησαν πλέον, και ήταν ευνόητο αυτό. Από εκεί που για μια δεκαετία με τον Σπανούλη παίζαμε 50% έτσι το παιχνίδι, τώρα πήγαμε στο άλλο άκρο! Γενικά μου αρέσουν τα ισορροπημένα πράγματα. Το έμαθαν όλοι τώρα το κόλπο, του χρόνου πρέπει να δούμε και άλλα από τον κοουτς, και καλύτερο ρόστερ για να διατηρήσουμε, ή να πλησιάσουμε τα κεκτημένα.

    Επίσης βάζω το απόσπασμα εδώ, γιατί συμφωνώ απολύτως

    "ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ Ο ΣΛΟΥΚΑΣ.Και επισης ευχομαστε να μεινει και ο Βεζενκοβ.
    Ειναι σημαντικο να διατηρηθει το πλεονεκτημα της ΟΜΟΙΟΓΕΝΕΙΑΣ και πανω σε αυτο να ενισχυθει το ροστερ της επομενης σεζον ωστε να παμε Βερολινο να διεκδικησουμε και επιτελους να κατακτησουμε το πολυποθητο 4ο ευρωπαικο.
    Αυτο ομως πρεπει να γινει με τους ΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ.Σαφως και ο Μπαρτζωκας ΟΦΕΙΛΕΙ κι αυτος να ακουσει τον Σλουκα και να συζητησει μαζι του διεξοδικα τα θεματα της ομαδας αλλα ΠΑΝΤΑ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΝ ΕΧΕΙ Ο ΚΟΟΥΤΣ."

    Εφιστώ επίσης την προσοχή στο σημείο που λες ότι πρέπει να μιλήσουν. Πιστεύω αν υπάρχει έστω και 1 πιθανότητα, θα κάτσουν κάτω και θα τα βρουν. Φοβάμαι όμως ότι ο ένας από τους 2, ή και οι 2, έχουν πάρει τις αποφάσεις τους ήδη, και είναι μακριά τους! Ο Μπαρτζώκας δεν το κουνάει, οπότε...

    Επίσης, να μην ξεχάσω, φίλε @deathstroke7, γι' αυτό έχεις προπονητικό team για να βλέπουν αυτά που δεν βλέπουν οι παίχτες μέσα στο γήπεδο. Σε αυτόν τον τομέα ο Μπ γενικά παίρνει κακή βαθμολογία , φαίνεται να παρακολουθεί σαν θεατής, περιμένει να δει τι θα γίνει, ενώ στην πραγματικότητα πρέπει ΑΥΤΟΣ να παρέμβει, και ο ευκολότερος αλλά ίσως και σημαντικότερος (μαζί με τις αλλαγές που κάνει ένας προπονητής) τρόπος παρέμβασης την ώρα του αγώνα, είναι ένα time out.. Έχουμε δει σε κρίσιμες στιγμές μεγάλους προπονητές να παίρνουν time out στο time out. Μία ανάσα, μία γουλια νερό, ένα σκούπισμα στα χέρια με την πετσέτα, μπορεί να σου δώσουν ένα Ευρωπαϊκό.

    Άσε τώρα να μην σου πω παραδείγματα που δεν ακούμπησε καν μπάλα ο Σλούκας σε παιχνίδια στις τελευταίες επιθέσεις..

  • ΜΚ7
    ΜΚ7 Τετάρτη, 21 Ιουνίου 2023 20:36 Σύνδεσμος σχολίου

    @DeCouPePe Καταρχας να ξεκαθαρισω οτι σεβομαι και εκτιμω τις αποψεις σου κι ας διαφωνω εντονα καμια φορα αλλα πανω απ'ολα σεβομαι το υφος των σχολιων σου.Μπορουμε να διαφωνουμε πολιτισμενα και παντα με γνωμονα το καλο της ομαδας.Εξαλλου αν συμφωνουσαμε ολοι με ολους θα ηταν ανιαρο και μονοτονο.Απο τις διαφωνιες δε πολλες φορες μπορουν να επελθουν συγκλισεις και να εξαχθουν χρησιμα συμπερασματα.
    Δευτερον ευχαριστω για την διορθωση περι σεζον καριερας του Σλουκα.Πραγματι δεν εκανε λοιπον σεζον καριερας εκανε σεζον καριερας στον Ολυμπιακο και στις δυο θητειες του μεχρι στιγμης (ολοι ευχομαστε να συνεχισει στην ομαδα αυτο ειναι δεδομενο)Το pir του παντως προσεγγισε κατα πολυ τις δυο αυτες σεζον της Φενερ που μνημονευσες.15,5 και 15,2 ειχε εκει 14,7 εγραψε φετος στον Ολυμπιακο.
    Τριτον γραφεις οτι με τον Σλουκα στο ροστερ τον μονο Euroleague Star της backourt γιατι μην ξεχνας Euroleague Star ειναι πλεον και ο φετινος MVP της διοργανωσης ο Βεζενκοβ κι ας μην εχει καταφερει να κατακτησει ακομη Ευρωλιγκα, ο Ολυμπιακος εφτασε δυο φορες στο φ4 και μια ανασα πριν απο την ευρωκουπα.Και συνεπως οπως γραφεις εχει διττη ερμηνεια ο ισχυρισμος μου οτι με το μπασκετ Μπαρτζωκα ο Ολυμπιακος επαιξε εκπληκτικα κατεκτησε 5 εγχωριους τιτλους πηγε σε δυο φ4 και φετος αγγιξε το τροπαιο.
    Μαλιστα.....Εστω λοιπον οτι πραγματι εχει διττη ερμηνεια.Σε ρωταω λοιπον.Αν η συνταγη του προπονητη ειναι ακρως επιτυχημενη ποιος πρεπει να βαλει νερο στο κρασι του?Ο προπονητης ή ο Χ,Ψ σταρ? Δεν ξερω αν εχεις υπαρξει ποτε μελος καποιας ομαδας σε οποιοδηποτε σπορ ή αν απλα παρακολουθεις τα σπορ ως θεατης αλλα τι μηνυμα θα περασει ο οποιοσδηποτε ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ στους υπολοιπους παικτες του ετσι και υποχωρησει στα θελω ενος παικτη του?Οχι οποιαδηποτε παικτη?Συμφωνοι. Εστω στα θελω ενος euroleague star.
    Ο Σλουκας αραγε θα εκανε τετοιες μαγκιες ποτε στον Ομπραντοβιτς? Θα τολμαγε? Ή επειδη ο μελιτζανας ειναι ο μιδας του ευρωπαικου μπασκετ (εγω δεν το ασπαζομαι αυτο αλλα τελοσπαντων) με 9 ευρωλιγκες και δεν σηκωνει μυγα στο σπαθι του ο Κωστας θα εκανε τουμπεκι ψιλοκομμενο?
    Και τελος ποιος σου ειπε φιλε οτι το εναλλακτικο πλανο του Μπαρτζωκα στην απευκταια περιπτωση που τελικα ο Σλουκας αποχωρησει ειναι να φτιαξει μια ομαδα χωρις σταρς? Αυτη η μ@λακια (με συγχωρεις για την φραση κιολας) που εχει περασει στον κοσμο οτι ο Μπαρτζωκας δεν γουσταρει τους παικτες σταρ τις λεγομενες βεντετες κλπ απο που προκυπτει?
    Επειδη το λεει ενας ανυπαρκτος βαζελοτρολακιας @7footer οι τρακοαρδ του σανοδνα με τα λιβελογραφηματα τους και τα τρακομποτακια του τουιτερ?
    Ο Μπαρτζωκας μια χαρα συνεργαστηκε με τον Σβεντ μια χαρα συνεργαστηκε και με τον Ντιλεινι.Ο τελευταιος δε πινει νερο στο ονομα του κοουτς και τον διαφημιζει με καθε τροπο.Αυτοι δεν ηταν γκαρντ-euroleague stars? Τι ηταν?
    Για να κλεισω λοιπον τον σχολιο....ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ Ο ΣΛΟΥΚΑΣ.Και επισης ευχομαστε να μεινει και ο Βεζενκοβ.
    Ειναι σημαντικο να διατηρηθει το πλεονεκτημα της ΟΜΟΙΟΓΕΝΕΙΑΣ και πανω σε αυτο να ενισχυθει το ροστερ της επομενης σεζον ωστε να παμε Βερολινο να διεκδικησουμε και επιτελους να κατακτησουμε το πολυποθητο 4ο ευρωπαικο.
    Αυτο ομως πρεπει να γινει με τους ΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ.Σαφως και ο Μπαρτζωκας ΟΦΕΙΛΕΙ κι αυτος να ακουσει τον Σλουκα και να συζητησει μαζι του διεξοδικα τα θεματα της ομαδας αλλα ΠΑΝΤΑ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΝ ΕΧΕΙ Ο ΚΟΟΥΤΣ.
    ΥΓ1 : O Ολυμπιακος ηταν στατιστικα η τριτη ή η τεταρτη χειροτερη ομαδα στο κλεισιμο παιχνιδιων και ειδικα στα παιχνιδια που εμπαινε στην crunch time με λιγοτερους απο 6 ποντους διαφορα (στατιστικο που δυστυχως επιβεβαιωθηκε στον τελικο)
    ΑΥΤΟ πρεπει να κοιταξει να διορθωσει ο κοουτς που σιγουρα καποια εθυνη θα φερει κι αυτος.Απο την αλλη ομως αναρωτιεται κανεις.Που ηταν ο ηγετης.....Σλουκας με το ελευθερο να παιρνει τις κρισιμες αποφασεις να καθαρισει π.χ τον τελικο?
    ΥΓ2: Ποιο ακριβως ειναι το προβλημα του να μην παιρνεις πολλους ποντους απο pnr οταν τελειωνεις την Ευρωλιγκα με την τριτη καλυτερη επιθεση πισω απο Ρεαλ και Παρτιζαν? Και εν παση περιπτωσει οπως ξαναεγραψα αφου ο Σλουκας σαν μετρ (που οντως ειναι) του pnr θελει καλυτερους συμπαικτες για να το παιξει οριστε κατα μεγαλο ποσοστο ερχεται ο Μιλουτινοβ ενας απο τους καλυτερους pnr ψηλους της Ευρωλιγκας.
    Να δουμε μετα ο Κωστας τι αλλη δικαιολογια θα βρει για να εκφρασει την δυσαρεσκεια του.
    Γιατι υπαρχει και το λαικο ρητο που λεει οτι της κοντης ψ.....ής της φταινε και οι τριχες.

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Τρίτη, 20 Ιουνίου 2023 20:38 Σύνδεσμος σχολίου

    @Milan 7 και ΜΚ7, μπορούμε να διαφωνούμε λίγο, αλλά με γνώμονα την αγάπη για την ομάδα, και αυτό μας ενώνει, δεν μας χωρίζει, και επιτέλους, είναι και ενδιαφέρον να γίνεται ένας καλοπροαίρετος μπασκετικός διάλογος, το είπε και ο κοουτς στην συνέντευξη!

    Οι προσεγγίσεις για να φτιάξεις μία ομάδα είναι κυριολεκτικά άπειρες. Μπορείς το πρωί να έχεις ένα σχέδιο και το απόγευμα να διαφωνήσεις με τον ίδιο σου τον εαυτό.

    Δεν νομίζω ότι έχει νόημα να μπαίνουμε σε ατέρμονες συζητήσεις. Άλλωστε όλα θα αποκαλυφθούν σχεδόν άμεσα, αφού την άλλη εβδομάδα θα έχουμε δει και το draft των Sacramento, και τις διαθέσεις ομάδας και Σλούκα.

    Θα είναι λυπηρό αν χάσεις το ίδιο καλοκαίρι

    28.6p 8.9ριμπ 7.5ασσιστ και 36.3PIR από 2 Έλληνες. Γενικά όποιους 2 παίχτες και να φέρεις, με τα ίδια χρήματα που πήραν φέτος, αμφιβάλλω ότι μπορούν να πιάσουν αυτά τα στατιστικά. Πόσο μάλλον με Ελληνικό διαβατήριο.

    Ακόμη και από τις δηλώσεις του Λεπενιώτη και του Μπαφε, αλλά και του ίδιου του Μπαρτζώκα, φαίνεται ότι του χρόνου δεν ξεκινάς την Euroleague σαν outsider όπως αυτά τα 2 χρόνια. Μετά από ένα final 4 και καπάκι τελικό, 2ος και 1ος την επόμενη χρονιά, και η κοινή λογική λέει ότι είσαι από τα φαβορί πλέον. Πάλι για 8αδα πάμε, αλλά δεν νομίζω ότι σκέφτεται κανείς το πισωγυρισμα, δηλαδή να ΜΗΝ πάμε final 4. Ίσως είναι καλύτερα από χαμηλότερη θέση να πικάρεις στα 2 τελευταία σου παιχνίδια, ουσιαστικά αυτά μόνο μετράνε..

    Φαίνεται ότι παίρνει την ευθύνη πάνω του ο Μπ, και θα φτιάξει ομάδα με στρατιώτες και κανέναν σταρ. Η αγαπημένη μου ομάδα όλων των εποχών, ήταν μία τέτοια ομάδα, ήταν οι Denver Nuggets του George Carl το 2012-13, όπου έκανε ρεκόρ νικών στην ιστορία της εκείνη τη χρονιά, πέρασε σαν 3η από τη Δύση και έχασε στον 1ο γύρο των play off από το 6ο Golden State τότε. Βασικός σέντερ ήταν ο Κουφός! Όταν έφτασαν στα play off, η γρήγορη και θεαματική επιθετικη λειτουργία ίσων ευκαιριών δεν απέδωσε όπως στη χαλαροτερη regular season, οι παίχτες έψαχναν κάποιον να πάρει την μπάλα και δεν υπήρχε. Οι άμυνες έκλεισαν και ένας τραυματισμός του Gallinari καταδίκασαν την ομάδα. Οι καλύτεροι παίχτες ήταν ο playaker Ty Lawson και ο εύστοχος Gallinari που έπαιζε σαν stretch 4. Όλοι οι υπόλοιποι ήταν υποδεέστεροι ρολιστες. Γνώριμοι διάφοροι οπως ο Randolph της Ρεάλ, o Fournier, o Koufos που προανέφερα.

    Ο George Carl βγήκε προπονητής της χρονιάς γιατί πήρε μια τσάντα με ρεταλια (μετά από το trade Carmelo Anthony στην Νέα Υόρκη) και έφτιαξε την πιο θεαματική ομάδα του πλανήτη. Το καλοκαίρι δεν ανανεώθηκε το συμβόλαιό του. Το management απεφάνθη ότι αυτό το μοντέλο δεν θα πάρει ποτέ πρωτάθλημα.

    Ελπίζω ο Μπ να είναι πολύ σίγουρος για το σχέδιό του.

    @ΜΚ7 μιλάω για το στατιστικό που λέει ότι ο Ολυμπιακός είναι τελευταίος σε πόντους που παίρνει από κατοχές p n roll (0.777) και 3ος πριν το τέλος από καταστάσεις iso.

    Δεν έχω τα συνολικά στατιστικά για Euroleague, αλλά για το Eurocup πέρυσι ο μέσος όρος ήταν 0.95ποντοι και σχεδόν το 45% όλων των επιθέσεων είναι τέτοιες καταστάσεις.

    Και ο Ολυμπιακός έκανε τις ονειρικές αυτές σεζόν με καλύτερο γκαρντ και μοναδικό Euroleague star τον Κώστα Σλούκα. Αυτοί οι αφορισμοί έχουν συνήθως διττή ερμηνεία!

    Για την ιστορία, η καλύτερη σεζόν του ήταν το 2019-20 με την Φενέρ, 2η καλύτερη η προηγούμενη με την Φενέρ, και η καλύτερή του με τον Ολυμπιακό η περσινή, σχεδόν ίδια με φέτος.

  • Deathstroke7
    Deathstroke7 Τρίτη, 20 Ιουνίου 2023 19:54 Σύνδεσμος σχολίου

    Redgoal πιστεύεις θα τελειώσει μέσα στην εβδομάδα ο τρίτος κύκλος της βραβευμένης με ΕΜMY awards σειράς Σλουκιάδα?
    Πραγματικά πιστεύω οτι δεν αξίζει να χάνουμε πολύτιμες ημέρες και να χάνονται στόχοι για χάρη αυτού του τύπου.

  • Deathstroke7
    Deathstroke7 Τρίτη, 20 Ιουνίου 2023 19:37 Σύνδεσμος σχολίου

    @DeCoupePe Μήπως τα τελευταία λεπτά που λες οτι δεν είχαμε ψυχραιμία και πετάγαμε την μπάλα είναι ευθύνη του πλέι μεικερ? Μήπως ο "ηγέτης" Σλούκας ήταν για ένα ακόμα φαιναλ φορ κατώτερος των προσδοκιών? Αν είχαμε έναν πραγματικό ηγέτη μέσα στο παρκέ να κουμαντάρει σωστά την ομάδα δεν νομίζω να συνέβαινε αυτό.

  • Milan 7
    Milan 7 Τρίτη, 20 Ιουνίου 2023 17:15 Σύνδεσμος σχολίου

    Φίλε DeCoupePe.

    Αρχικά με συγχωρείς για τον τόνο ειρωνείας στο σχόλιό μου. Θεωρώ, όμως, πως είναι λίγο αστείο να κρίνουμε τις τακτικές του 3 φορές καλύτερου προπονητή της Ευρωλίγκας, εκτός κι αν θεωρούμε πως στο τσατ εδώ υπάρχει κάποιος με ανάλογες μπασκετικές γνώσεις. Σε κάθε περίπτωση τα νεύρα που οδήγησαν στον ειρωνικό τόνο οφείλονται σε άλλους σχολιαστές που γράφουν σαν ανώριμα δεκαπεντάχρονα.

    Με εσένα μπορεί να διαφωνώ σε κάποια πράγματα, αλλά προσπαθείς να τεκμηριώσεις την άποψή σου.

    Σε σχέση με τις τελευταίες επιθέσεις πάντως στον τελικό, κάποιος μπορεί να γυρίσει την ερώτηση στο "ποιος οργάνωσε τις τελευταίες χαμένες επιθέσεις που αρκούσε μία να τελειώσει με καλάθι για να σηκώσουμε το ευρωπαϊκό";

    Αρκούσε ένα καλό διάβασμα. Προφανώς και φταίει και ο κόουτς, αλλά ένα elite point guard δεν πρέπει κάπου να δικαιολογήσει τον τίτλο του ηγέτη;

  • ΜΚ7
    ΜΚ7 Τρίτη, 20 Ιουνίου 2023 15:17 Σύνδεσμος σχολίου

    "Ο Σλούκας ήταν ένα βέλος που είχε στη φαρέτρα του ο προπονητής, και αντί να το ρίχνει με το τόξο, το έριχνε με το χέρι, αυτό λένε τα στατιστικά και η μπασκετική ανάλυση."

    @DeCouPePe Φιλε ειλικρινα δεν ξερω για ποια μπασκετικη αναλυση μιλας και ποια στατιστικα.Ακομα και αν μιλας για advanced stats που για να εχεις προσβαση πρεπει να πληρωσεις συνδρομη εγω ξερω το εξης.
    ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΑΡΤΖΩΚΑ αυτο δηλαδη που εχει λιγο pnr action πολλα handoffs πολλα cuts και πολυ ball movement οχι μονο διεπρεψε και εγινε αντικειμενο θαυμασμου απο ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΟΥ και πολλους μπασκετικους αναλυτες αλλα ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ Ο ΣΛΟΥΚΑΣ ΕΚΑΝΕ ΣΕΖΟΝ ΚΑΡΙΕΡΑΣ.

    End of story

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Τρίτη, 20 Ιουνίου 2023 14:42 Σύνδεσμος σχολίου

    @Μίλαν 7, δεν ξέρω για ΝΒΑ, πάντως λογικά θα είχες φτάσει στις 5 κούπες και θα είχε φτάσει στην κάλτσα, το ξέρεις τι, και σε ποιούς, που σου πετάνε ένα "6-3" και σε έχουν τελειώσει πριν ξεκινήσει η συζήτηση..από όλα όσα είπα και την μπασκετική ανάλυση δεν είδα κάποια απάντηση όμως, ο διάλογος είναι θεμιτός αν είναι εποικοδομητικός, και πάσει περιπτώσει εγώ όσα χρόνια γράφω εδώ μέσα, όλο τα ίδια λέω, δεν παρουσιάστηκε τώρα ο Σλούκας να μας πει, μπάσκετ βλέπουμε, στατιστικά διαβάζουμε και τα "θέματα" τα βλέπουμε".

    Για πέρυσι είπαμε, η ομάδα δεν είχε την εμπειρία, αλλά το φετινό το βάζω μετά το Τελ Αβίβ σαν τραυματικό περιστατικό για τον μέσο φίλαθλο. Εγώ εκείνο το final 4 δεν το ξεπέρασα ποτέ, και ούτε η ομάδα, θα είχε γραφτεί η ιστορία του Ευρωπαικού μπάσκετ διαφορετικά, και ίσως και το Κάουνας μας στοιχίσει, θα το δούμε αυτό γιατί θα κριθεί από την ιστορία, και γιατί ευελπιστούμε να ξαναπάμε του χρόνου, αλλά αν οι Ευρώ κούπες μείνουν για πάντα στο 3..αυτό δεν θα είναι καλό να ξέρεις για την υστεροφημία και ιστορία του συλλόγου, και ξεπετάγονται καινούργιες δυνάμεις, και παίχτες Έλληνες δεν βγαίνουν..

    Ευκαιρίες τέτοιες είναι μοναδικές και λίγες, και όπως έλεγε και ο Σπανούλης, ποτέ δεν ξέρεις αν θα ξαναπάς σε final 4..

    Οι στόχοι ξεκάθαρα είναι το double Ελλάδα, και 8άδα Ευρώπη, εγώ ο ίδιος το έχω γράψει αμέτρητες φορές σε όσους βιάζονταν και έβλεπαν τελικούς και κούπες, αλλά αν πας, εκεί αλλάζει το πράγμα. Στα τελευταία λεπτά πετάγαμε την μπάλα γιατί δεν είχαμε καθαρό μυαλό και ψυχραιμία να κοντρολάρουμε λίγο 2 επιθέσεις και 2 άμυνες, έχει ευθύνη εκεί ο προπονητής. Αυτός είναι το καθαρό μυαλό έξω από το παρκέ, ή αυτό πρέπει να είναι.

  • Thrilos For Ever
    Thrilos For Ever Τρίτη, 20 Ιουνίου 2023 14:05 Σύνδεσμος σχολίου

    H oμάδα είναι κερδισμένη και πάνω από όλα,όταν και οι παίχτες είναι ευχαριστημένοι και παίζουν για την ομάδα.
    Νόμος απαράβατος και έτσι πρέπει και είναι το ορθό όταν υπηρετείται το γενικό καλό.
    Αυτό στον Ολυμπιακό ειδικά του Μπαρτζώκα είναι θέσφατο όπως λέγεται στη νομική ορολογία ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΈΧΕΤΑΙ αμφισβήτηση.
    Η το δέχεσαι απλά και το ακολουθείς πιστά ή σε αντίθετη περίπτωση τα μαζεύεις και φεύγεις.

    Στην περίπτωση του Σλούκα αυτό που συμβαίνει είναι πραγματικά παράδοξο.
    Τόσα χρόνια στην ομάδα δεν δημιουργήθηκε πραγματικά κανένα πρόβλημα.Η τουλάχιστον έτσι φαινότανε.
    Ο Μπαρτζώκας του έδωσε ελευθερία όπως και σε τόσους άλλους παίχτες γιατί έτσι λειτουργεί σαν προπονητής,και ξαφνικά ανακύπτει θέμα.
    Τα λεφτά σίγουρα δεν είναι πρόβλημα.

    Ο ρόλος του και τα λεπτά συμμετοχής που ξαφνικά απαιτούνται είναι πραγματικά αξιοπερίεργο πως προέκυψε.Δεν μπορώ να γνωρίζω με ακρίβεια τι ακριβώς έχει στο μυαλό του ο Σλούκας και πως λειτουργεί αλλά πραγματικά το θέμα μπάζει από παντού.Δεν έχει καμία λογική όταν ο Μπαρτζώκας και τον εμπιστεύτηκε,και του έδωσε ελευθερία κινήσεων και τον έχρισε ανεπίσημα ηγέτη της ομάδας αλλά και τον έβαζε να παίξει 22 λεπτά μο. Και το σημαντικότερο του έδινε τα τελευταία σουτ και πάνω από όλα τον προστάτεψε με τη σωστή χρησιμοποίηση του μετά από 2 τραυματισμούς και καθ όλη τη διάρκεια της χρονιάς.
    Στα 34 του αυτό επιβαλλόταν και από ιατρικής πλευράς.
    Ο Μπαρτζώκας είναι σοβαρός άνθρωπος και το έχει δείξει άλλωστε,δεν είναι κομπλεξικός όπως λέγεται απλά έχει μεγάλο εγώ και ένα συγκεκριμένο τρόπο σκέψης και δεν αποκλίνει από αυτόν.
    Thats it.
    Και ο Σπανούλης έπρεπε να μας είχε αφήσει 2 χρόνια νωρίτερα,αλλά τον σεβάστηκε και τον άφησε να παίξει για να γίνει ομαλά η μετάβαση.Άρα σέβεται και με το παραπάνω τους μεγάλους παίχτες και το έχει αποδείξει έμπρακτα.
    Τα αποτελέσματα τον δικαιώνουν πανηγυρικά και για αυτό κανένας δεν μπορεί να τον αμφισβητήσει.

    Επειδή ο λαός γενικά έχει κοντή μνήμη,το 2020 όταν ανέλαβε την ομάδα διαλυμένη λέγαμε θα ξαναδούμε φαιλ φορ σε 10 χρόνια και εάν...
    Τελικά με το καλύτερο μπάσκετ όλων των εποχών πήγαμε σε 2 συνεχόμενα με 2 συνεχόμενα ντάμπλ επίσης και έπεται συνέχεια.
    Άρα η συζήτηση σταματάει εδώ.
    Άνθρωποι που προσφέρουν στην ομάδα και την ανεβάζουν ακόμα περισσότερο αν μη τι άλλο απαιτούν το σεβασμό μας.
    Ο άλλος έλεγε για Μπαρτελώνα για να στηρίξει το αφήγημα του,όταν την πήρε χωρίς δικό του στήσιμο και όλοι οι παίχτες μα όλοι κυριολεκτικά τραυματιστήκανε.Τα έγραψε το rg.
    Δηλαδή σαν να χάσει ο Ολυμπιακός τους Γουόκαπ,Φάλ,Βεζένκοφ,Παπανικολάου και μετά να πούμε γιατί δεν πήγαμε φάιναλ φουρ και τελικό?
    Ακατανόητα πράγματα.

    O Σλούκας είναι δικό μας παιδί και τον θέλουμε είτε σε κάποιους αρέσει πολύ σαν παίχτης είτε σε άλλους λιγότερο.
    Και πρέπει να κλείσει εδώ την καριέρα του.
    Αν τώρα δεν κάνει κανένας πίσω είτε λέγεται Μπαρτζώκας είτε Σλούκας βλέπω να μας χαιρετάει.
    Στις διαπραγματεύσεις πρέπει να είσαι διατεθειμένος να κάνεις και συμβιβασμούς αρκεί να το θέλεις.
    Ο Μπαρτζώκας γενικά σαν χαρακτήρας είναι λίγο άκαμπτος και αν κρίνω αρχικά απο τις δηλώσεις και των δύο δεν διέκρινα καμία υποχώρηση.Ξεκάθαρα φαίνεται.
    Το θέμα είναι αν είναι διατεθειμένοι να βρούνε τη μέση λύση που θα τους αφήσει ικανοποιημένους και τους 2 και δεν θα μπούνε εγωισμοί που θα επιφέρουν πλήγμα στην ομάδα.
    Γιατί κακά τα ψέμματα ουδείς αναντικατάστατος αλλά η απώλεια του Σλούκα θα επιφέρει πάλι στήσιμο από την αρχή της ομάδας με ότι αυτό συνεπάγεται.

  • Μίλαν 7
    Μίλαν 7 Τρίτη, 20 Ιουνίου 2023 10:14 Σύνδεσμος σχολίου

    "Ο Σλούκας ήταν ένα βέλος που είχε στη φαρέτρα του ο προπονητής, και αντί να το ρίχνει με το τόξο, το έριχνε με το χέρι, αυτό λένε τα στατιστικά και η μπασκετική ανάλυση."

    Ρε τον άχρηστο τον κόουτς. Σκέψου να ήξερε κι από τόξο. NBA θα παίρναμε με μπάτζετ το 13ο στην Ευρωλίγκα.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Απίστευτο ΣΕΦ, ελπίζω ΟΣΦΠ να πάρει κούπα»

Στο κανάλι της Ευρωλίγκας μίλησε ο Ντίλον Μπρουκς, ο οποίος...

Πρωτοσέλιδα 03-05-2024

Διαβάστε και σήμερα στο RedGoal τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων...

Μέρα-ώρα του Μπάρτσα-Ολυμπιακός

Η EuroLeague έκανε γνωστές τις ημέρες και τις ώρες των...