roumeliotis

Carwiz

«Όταν έρθει η ώρα θα βρούμε λύση»

casino loutrakiou
redwell

Μετά το τέλος της φιέστας για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και του τρεμπλ της σεζόν 2022-23, ο Κώστας Παπανικολάου μίλησε στην ΕΡΤ για τα όσα μαγικά έζησε με την ερυθρόλευκη ενώ ερωτηθείς για το αν θα παραμείνει στον Ολυμπιακό τόνισε ότι υπάρχει πολύ καλή επικοινωνία με τους προέδρους:

«Αυτή η γιορτή ήταν ακριβώς ότι χρειαζόταν αυτή η ομάδα. Ήταν μια τρομερή και ιστορική σεζόν, όπως πει όλοι και δείχνουν όλα τα στοιχεία και τα στατιστικά.

Άξιζε μία τέτοια γιορτή και ο κόσμος και εμείς», ανέφερε αρχικά ο αρχηγός του Ολυμπιακού, ενώ στη συνέχεια μίλησε και για μέλλον του, λέγοντας:

«Ακόμα δεν τελειώσαμε, μία μέρα να ξεκουραστούμε. Για αυτά έχουμε όλο τον καιρό μπροστά μας, με τους προέδρους έχουμε πολύ καλή επικοινωνία όλα αυτά τα χρόνια, οπότε όταν θα έρθει η ώρα, με ψυχραιμία και ξεκούραστα μυαλά, θα τα βάλουμε κάτω, θα συζητήσουμε και θα βρούμε λύση».

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

13 σχόλια

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Δευτέρα, 19 Ιουνίου 2023 18:12 Σύνδεσμος σχολίου

    Λες να μας ρωτήσουν;! Ο Μπ και οι Αφοί έχουν το μαχαίρι και την πίτα.

    Πάντως κάθε χρονιά κάτι κάνουν που έχω πει. Τα παιδιά που με παρακολουθούν θα θυμούνται από τις "φωνές" μου πριν 3 χρόνια ότι το μπάσκετ έχει ψηλώσει ξανά και χρειάζεται απαραίτητα δεινόσαυρος και μπλα μπλα μπλα και ότι με Jenkins δεν πας πουθενά και θέλει σοβαρό παίχτη πίσω και δίπλα από τον Σλούκα και μπλα μπλα Δεν θέλω να περιαυτολογησω, αλλά αν πάρει επιτέλους κανονικό small forward θα είμαι μάντης; 90 παιχνίδια έχει παίξει συνεχόμενα ο Παπανικολάου (μαζί με εθνική) και συνεχίζει με Μουντομπάσκετ. Του χρόνου τέτοιον καιρό θα πλησιάζει με το καλο (γιατί θα σημαίνει ότι Ολυμπιακός/Εθνική έχουν προχωρήσει πολύ) τα 200 παιχνίδια μαζί με φιλικά!

    Θέλει πολύ μυαλό και εξυπνάδα για να καταλάβεις ότι του χρόνου θα είναι κομμάτια;! Απλά είναι μία υπαρκτή ανάγκη που δεν έχει ικανοποιηθεί εδώ και 3 χρόνια. Να μην σχολιάσουμε εδώ την τρύπα στο μέγεθος της τρύπας του όζοντος;

    Δεν είναι ο Πάπας να έχει κάνα αλάθητο, προπονητής είναι, και είπε στη συνέντευξη ότι ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο, πάντα υπάρχει περιθώριο για βελτίωση, και πόσο μάλλον σε μία ομάδα που έχει πάνω από 10 χρόνια να φτάσει στην κορυφή της Ευρώπης.

    Όλα τα υπόλοιπα τα έχω σχολιάσει κατά καιρούς, δεν έχω κάτι καινούργιο να πω. Έχουμε δει πολλές φορές ότι αν δεν του βγει το πλάνο δεν υπάρχει Σχέδιο Β. Αν δεν έκανε ρεκόρ τριπόντων σε play off o Canaan και 2 εμφανισαρες MVP o Σλούκας δεν θα είχαμε περάσει τη Φενέρ και σε μεγάλο βαθμό οφείλεται στο καταπληκτικό διάβασμα από τον Ιτουδη. Και ο ίδιος είπε ότι οι προπονητές μία κατεύθυνση δίνουν, αν δεν έχεις έμψυχο υλικό, γειά σας.

    Τεσπα, μπασκεταρα παίξαμε, αλλά τα ντοκιμαντέρ του μέλλοντος τον Llull θα δείχνουν να σκοράρει με καμπύλη πάνω από τον Fall. Δεν έγιναν όλα τέλεια, και ειδικά όταν έχεις περιορισμένο μπάτζετ πρέπει να είσαι πιο εύστοχος στις αλλαγές παιχτών, και ειδικά των ξένων.

    Λένε όλοι, θα φύγει ο Σλούκας και θα πάρουμε καλύτερα με τα ίδια λεφτά, ποιον;

    Τον μόνο καλύτερο που ξέρω είναι ο Campazzo και πάει με 3.000.000 χαλαρά στη Ρεάλ, είχε και μεγαλύτερες προτάσεις.. δεν μιλάω καν για Micic/Larkin που παίρνουν τα διπλά από τον Σλούκα.. θέλετε Καλάθη που παίρνει πάνω από 2μυρια τώρα; 2.4 του Wilbekin;

    άλλοι λένε για Thompson, έκανε μία καλή χρονιά, και η ομάδα του δεν κατάφερε ούτε play off ούτε καν την Μπανταλόνα να περάσει..και μία Μπασκόνια με έναν από τους καλύτερους νέους προπονητές και πληρέστατο ρόστερ, όχι καμία ομαδιτσα..και δηλαδή να φύγει ο Σλούκας, και η πρόταση είναι η εξής μία; Thompson; Και αν πάει σε Ιταλική (έχει διαβατήριο Ιταλικό); Και αν μείνει Μπασκόνια που έχει ήδη συμβόλαιο με 600.000 (αλλού λένε 550.000) buy out;

    Δηλαδή θα στείλεις τον Σλούκα, έναν Έλληνα που βγήκε από τα σπλάχνα της ομάδας που έχει παίξει σε 10 από τα τελευταία 12 final 4, και θα δεις μετά αν θα σου κάτσει ένας rookie, που έπαιζε σε μια ομάδα που προσωπικά θεωρώ ότι απέτυχε στους στόχους της και διεκδικούν τουλάχιστον οι μισές ομάδες της Euroleague, που αν βάλεις τα 550-600.000 του buy out μάλλον θα πάει περισσότερο από 2μυρια;

    Τελικά ευτυχώς που τον κάνουν αυτοί που τον κάνουν τον σχεδιασμό της ομάδας, αλλιώς θα κατεβάζαμε το εφηβικό Ελλάδα!

  • Milan 7
    Milan 7 Δευτέρα, 19 Ιουνίου 2023 14:00 Σύνδεσμος σχολίου

    Είχαμε από τις καλύτερες επιθέσεις φέτος στην Ευρωλίγκα με υποπολλαπλάσιο μπάτζετ από τους αντιπάλους. Μήπως αυτό γιατί παίζουμε κυρίως με άλλα συστήματα του Μπαρτζώκα και δε δίνουμε τόση βάση στο pnr;

    Εμένα με ενδιαφέρει τους 3 παίκτες που θα αλλάξουν αυτούς που λες να τους διαλέξει ο κόουτς και όχι ο Σλούκας, ο Μίλαν7 ή ο DeCoupePe.

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Δευτέρα, 19 Ιουνίου 2023 12:44 Σύνδεσμος σχολίου

    Γιατί; 3 μεταγραφές δεν θα γίνουν; ο Black δεν θα φύγει σίγουρα; ο Bolomboy δεν θα φύγει σίγουρα; με τα ίδια λεφτά δεν έπαιρνες Tobey; Με λιγότερα λεφτά από του Peters δεν έπαιρνες Colson; Δεν έλλειψε ένας Έλληνας ψηλός από τους τελικούς, που κατέβαζες ομάδα με Abosi/Τσάμη και έσπασε το σερί επειδή δεν είχες Canaan γιατί δεν έφταναν οι ψηλοί;

    Με τις 3 μεταγραφές αυτές θα είχαν λυθεί όλα τα προβλήματα, και θα έμενε μόνο ένας combo μπροστά από Λαρεντζάκη/McKissic, που προχθές δεν μπορούσαμε να περάσουμε την μεσαία γραμμή...

    Εγώ θεωρώ ότι είναι λάθος να είσαι τελευταίος σε pick n roll, εκτός αν έχεις τον Νίκο Γκάλη, και μόνον αυτόν, ούτε καν Jordan δεν ήταν τόσο κυριαρχικός στην ομάδα του, στο σύγχρονο μπάσκετ το pick n roll είναι από τους πιο εύκολους και γρήγορους τρόπους να αναπτύξεις επίθεση σε σετ παιχνίδι. Σε 3-4 δευτερόλεπτα με ένα απλό pick n roll ή σουτάρει ο χειριστής από 5-6μέτρα, ή καρφώνει ο ψηλός.

  • Milan 7
    Milan 7 Κυριακή, 18 Ιουνίου 2023 23:21 Σύνδεσμος σχολίου

    Ναι, παιδιά. Θα αλλάξουμε το μισό ρόστερ της καλύτερης ομάδας της Ευρωλίγκας για να παίζει πικ εν ρολ ο Σλούκας, μην κάνει μουτράκι.

  • Michalismar7
    Michalismar7 Κυριακή, 18 Ιουνίου 2023 13:51 Σύνδεσμος σχολίου

    Redgoal συμφωνώ ότι δεν πρέπει να αναπαράγεται δηλώσεις από αλλά σάιτ γιατί αυτό εδώ το σάιτ είναι όλα όσα χρειάζεται να ξέρουμε! Αλλά η αλήθεια είναι πως και εγώ από χτες απόρησα που δεν ανεβάσατε άρθρο με την κίνηση του σλουκα στην φυσούνα με το «εγω …εδώ»

    REDGOAL: Φίλε δεν κάνουμε εικασίες με κινήσεις. Χα χα χα. Τί ηλιθιότητα ανέβασαν οι άλλοι για το κλικ; Πραγματικά για γέλια. Δεν ανεβάζουμε ΚΙΝΗΣΕΙΣ εμείς φίλε. Εμείς ανεβάζουμε ΕΙΔΗΣΕΙΣ

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Κυριακή, 18 Ιουνίου 2023 13:27 Σύνδεσμος σχολίου

    Τα έχουμε πει για τον Σλουκα. Ίσως ο καλύτερος pick n roll guard της Ευρώπης, παίζει στην ομάδα με το λιγότερο pick n roll στην Ευρώπη!

    Οι αριθμοί είναι αμείλικτοι. Είμαστε τελευταιοι με 0.777 πόντοι ανά κατοχή σε καταστάσεις με p n roll χειριστές και τρίτοι από το τέλος σε καταστάσεις iso..

    Γνώμη μου, ότι πρέπει να υπάρχει λίγο μεγαλύτερη ισορροπία. Δεν μπορείς να είσαι τελευταίος ή 3ος από το τέλος σε 2 τόσο σημαντικές κατηγορίες!! Είναι λίγο υπερβολικά τα νούμερα.

    Ο παίχτης νιώθει (και έτσι είναι) ότι υπο-χρησιμοποιειται, ότι παράγει λιγότερα από αυτά που μπορεί, μειώνει τα στατιστικά του (φανταστείτε δηλαδή..ενώ κάνει σεζόν καριέρας σχεδόν) και μειώνεται και το legacy του. Αν του δώσει 3-4 περισσότερα λεπτά ελευθερίας στο παιχνίδι ο Μπαρτζωκας, τα λεφτά δεν είναι το θέμα και θα τα βουν, και είναι στο 1.8, εκεί ακριβώς που σας λέω όλη τη χρονιά. Εξωτερικό μπορεί να βρει και με 2, αλλά δεν είναι τα ψίχουλα το πρόβλημα.

    Ο παίχτης πιστεύει ότι περιορίζεται η επιρροή του στο παιχνίδι, και, καθαρά μπασκετικα, οφείλω να συμφωνήσω μαζι του. Κατά τη γνώμη μου ο σημαντικοτερος παίχτης του Ολυμπιακού είναι ο Κώστας Σλούκας, πάντα τα σπουδαία γκαρντ κάνουν τις σπουδαίες ομάδες, είναι πάντα τα θεμέλια. Στο παιχνίδι που βγήκε ο Walk-up δεν μπορούσαμε να περάσουμε την μεσαία γραμμή! Όχι να φτιάξουμε παιχνίδι..φέτος ο βαζελος, σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, είχε παίχτες Euroleague, απλά δεν του έκατσε ο Wolters, o Lee έχουμε πει δεν είναι playmaker ο άνθρωπος, απλά κοντός, και κατέρρευσαν.

    Από την στιγμή που τον πήραμε η γνώμη μου ήταν/είναι ότι χτίζεις πάνω του και του φέρνεις παίχτες να παίξει το παιχνίδι του. Το ότι έχει κάνει μάγκες παίχτες με πολύ περιορισμένο ρεπερτόριο σε αυτού του είδους το παιχνίδι, είναι προς τιμήν του. Και ότι δεν έκανε τα αποδυτήρια ωπα...με έναν Tobey να έχουν επιλογές pick n roll και pick n pop ταυτόχρονα και από τους 2 θα απογειωνοταν η επίθεσή μας. Ένα αθλητικό 3-4αρι επίσης, θα είχε τρελαθεί στα καρφώματα με κοψίματα μέσα τη ρακέτα. Κώστας Αντε, Παπαγιαννης (έχει πολύ καλά ρολαρισματα στο καλάθι), Donna Hall, Hines, Dustin, Hunter, πολύ κόσμος το παίζει!

    Ιδανικά με Colson/Tobey/Κώστα Αντε έχεις περισσότερο τρίποντο από φέτος (Peters, Bolomboy, Black), περισσότερη αθλητικότητα και νιάτα, ένα έξτρα Ελληνικό διαβατήριο, απείρως περισσότερο pick n roll, αλλά ταυτόχρονα και pop, καλύτερη άμυνα, και ενδεχομένως ριμπάουντ και πολύ περισσότερο Sloukas friendly roster.

    Για να καταλάβουμε το μέγεθος της παράνοιας, ο καλύτερος pick n roll συμπαίκτης του ήταν ο Μάρτιν, όπου ο τύπος με μόνο τον παλαίμαχο Kuzmic μπροστά του, σε μία ομάδα χωρίς σχεδόν Αμερικανούς, με Vildoza/Campazzo (τον μόνο που βάζω μπροστά από τον Σλουκα) έκανε τη χειρότερη χρονιά του με 4.9PTS 3.0REB 0.4AST 0.5STL 0.4BLK 5.7PIR. Με εμάς είχε 10.9 και 6.5 την τελευταία χρονιά. Τα λεγα είναι τότε που η Παρτίζαν πήρε Lessort και η Μονακό Donta Hall. Θα είχε γραφτεί η ιστορία αλλιώς.

    Έναν παίχτη δεν του έδωσαν 3 χρόνια..πως να μην έχει παράπονα;

    Η αλήθεια είναι ότι θα ήταν λουκούμι για την Παρτίζαν του Ομπράντοβιτς, αλλά δεν νομίζω ότι θα το κάνει..πάντως ήταν το κομμάτι του παζλ που έλλειψε από τους Σέρβους για να κυριαρχήσουν στην λίγκα πιστεύω. Δεν είχαν ΚΑΝ βασικό playmaker Euroleague, όχι Κώστα Σλουκα...

  • @ris
    @ris Κυριακή, 18 Ιουνίου 2023 12:19 Σύνδεσμος σχολίου

    Κιμων δεν νομίζω να είναι πρόβλημα το συμβόλαιο. Κατά την άποψη μου τα θέματα εντοπίζονται σε ρόλο και διαχείρηση από μπαρτζω

  • Πέτρος
    Πέτρος Κυριακή, 18 Ιουνίου 2023 12:16 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο Σλούκας δήλωσε πως θέληση υπάρχει αλλά υπάρχουν και εμπόδια που αν δεν ξεπεραστούν δεν φτάνει η θέληση. Και μην πάει ο νους σας στα λεφτά. Αλλού είναι τα εμπόδια.

  • Πέτρος
    Πέτρος Κυριακή, 18 Ιουνίου 2023 12:16 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο Σλούκας δήλωσε πως θέληση υπάρχει αλλά υπάρχουν και εμπόδια που αν δεν ξεπεραστούν δεν φτάνει η θέληση. Και μην πάει ο νους σας στα λεφτά. Αλλού είναι τα εμπόδια.

  • Τακης
    Τακης Κυριακή, 18 Ιουνίου 2023 11:58 Σύνδεσμος σχολίου

    Ρε παιδιά η φιέστα ήταν για τη φετινή ομάδα. Είχαν ανάγκη να το πανηγυρίσουν και να καθαρίσει το μυαλό λιγάκι. Δηλαδή τι θέλατε να σας πει ο Παπ από τη στιγμή που δεν έχει γίνει ακόμη το ραντεβού για ανανέωση; Λίγο υπομονή και από βδομάδα όλα θα γίνουν. Τι αλλο δηλαδή να κάνουν οι Αγγελόπουλοι για να τους δείξετε λίγο εμπιστοσύνη;

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Απίστευτο ΣΕΦ, ελπίζω ΟΣΦΠ να πάρει κούπα»

Στο κανάλι της Ευρωλίγκας μίλησε ο Ντίλον Μπρουκς, ο οποίος...

Μέρα-ώρα του Μπάρτσα-Ολυμπιακός

Η EuroLeague έκανε γνωστές τις ημέρες και τις ώρες των...

Πρωτοσέλιδα 03-05-2024

Διαβάστε και σήμερα στο RedGoal τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων...