roumeliotis

Carwiz

Οδηγίες ΚΑΕ για τη φιέστα τρεμπλ

casino loutrakiou
redwell

Κάλεσμα από την ΚΑΕ Ολυμπιακό στον κόσμο της ομάδας για τη φιέστα του Σαββάτου (17/06, 21:15) προκειμένου να γιορτάσουν όλοι μαζί στο ΣΕΦ την κατάκτηση του τρεμπλ ενώ τους φιλάθλους περιμένουν αρκετές εκπλήξεις και δώρα. Αναλυτικά:

"Είστε έτοιμοι για το... πάρτι της ζωής μας; Η ΚΑΕ Ολυμπιακός γιορτάζει το back to back νταμπλ με επίτιμους καλεσμένους ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ!!!

Το Σάββατο (17/06) και ώρα 21:15, φοράμε #OLYKOKKINA και δίνουμε ραντεβού στο ΣΕΦ, για να πανηγυρίσουμε την κατάκτηση του 14ου Πρωταθλήματος Ελλάδος!

Οι κάτοχοι των διαρκείας μπορούν να προσέλθουν με την κάρτα τους και να κάτσουν -όπως πάντα- στην θέση τους.

Αν δεν διαθέτετε διαρκείας, τότε επιβάλλεται να προμηθευτείτε το εισιτήριό μας έγκαιρα από... εδώ.

Αξίζει να σημειωθεί πως ΟΛΑ τα έσοδα της αυριανής εκδήλωσης θα διατεθούν στα τμήματα του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, καθώς και σε ιδρύματα της περιοχής του Πειραιά.

Η φιέστα θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την ΕΡΤ 3 και για τον λόγο αυτό σας παρακαλούμε να προσέλθετε αρκετά νωρίτερα στο ΣΕΦ, ώστε να έχετε λάβει εγκαίρως στο ξεχωριστό αυτό πάρτι!

Και επειδή στις γιορτές είθισται να γίνεται ανταλλαγή δώρων, η ΚΑΕ Ολυμπιακός έχει φροντίσει και για αυτό!

Πιο συγκεκριμένα, θα κληρωθούν:
• 10 δωρεάν εισιτήρια διαρκείας για τη σεζόν 2023-24.
• 10 συλλεκτικές μπάλες με τις υπογραφές όλων των παικτών.
• 15 συλλεκτικές επίσημες εμφανίσεις, μια από τον κάθε παίκτη της ομάδας με την υπογραφή του.
• 5 διπλά αεροπορικά εισιτήρια, καθώς και εισιτήρια για τον αντίστοιχο αγώνα της Ευρωλίγκας τη σεζόν 2023-24 με το τσάρτερ της ομάδας.
• 10 εισιτήρια court seats για έναν ευρωπαϊκό αγώνα της επιλογής του φιλάθλου για τη σεζόν 2023-24.
• 10 δωρεάν εισιτήρια για το event της απόσυρσης της φανέλλας του Βασίλη Σπανούλη, που είναι προγραμματισμένο για τις 17 Σεπτεμβρίου 2023 στο ΣΕΦ.
• 10 συλλεκτικά winning Champions t-shirt του πρωταθλήματος 2022-23.
• 5 συλλεκτικά gift packs απο τον Μεγάλο Χορηγό του Ολυμπιακού, τη Bwin.
Και ΤΕΛΟΣ η SUPER έκπληξη! Ένα ιδιαίτερο γεύμα για 4 άτομα με τον Thomas Walkup!!!

Όλα τα εισιτήρια διαρκείας που θα τσεκαριστούν αύριο (17/06) στην φιέστα, καθώς και τα μεμονωμένα εισιτήρια, θα μπουν στην ηλεκτρονική κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί εντός της ερχόμενης εβδομάδας στα γραφεία της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ. Όλοι οι νικητές θα ειδοποιηθούν απο την Δ/νση Εισιτηρίων της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ εντός των ερχόμενων ημερών".

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

7 σχόλια

  • ΜΚ7
    ΜΚ7 Σάββατο, 17 Ιουνίου 2023 15:33 Σύνδεσμος σχολίου

    @Redgoal Σορρυ που θα ρωτησω κατι ασχετο με το αρθρο για την φιεστα αλλα γνωστος δημοσιογραφος ΟΦΑ (οπου φυσαει ο ανεμος) που κανει χρονια ρεπορταζ ΕΟΚ ανεβασε στον λογαριασμο του στο τουιτερ αρθρο του στο οποιο εξηγει οτι συμφωνα με οσα εγραψαν οι διαιτητες στο φυλλο αγωνα του τεταρτου τελικου ο παο θα παραπεμφθει στον Αθλητικο Δικαστη με αρθρα που υποκεινται στους κανονισμους της FIBA και οχι του EΣΑΚΕ και αυτο οπως ο ιδιος λεει αφηνει τεραστιο νομικο παραθυρο στους συνηγορους του ακατονομαστου προκειμενου να πατησουν εκει ωστε ο βαζελος να αποφυγει την αφαιρεση δυο βαθμων απο το νεο πρωταθλημα.
    Μιλαμε οτι αν συμβει κατι τετοιο θα προκειται για αλλο ενα τεραστιο σκανδαλο υπερ του βρωμοσωματειου και αλλη μια κηλιδα της θητειας Λιολιου μετα την διαιτησια του Τηγανη στον τριτο τελικο που στην ουσια εγινε για να αποφευχθει και φετος η σκουπα.
    Ψαξτε το λιγο αν θελετε παιδια γιατι το θεμα αυτο-αν οντως ισχυει-πρεπει να ΑΝΑΔΕΙΧΘΕΙ και να μην περασει στα ψιλα

    REDGOAL: Θα κάνει καταγγελία ο Ολυμπιακός αν συμβεί κάτι τέτοιο. Μετά θα υπάρχει δεδικασμένο να σπάνε τα γήπεδα και να μην αφαιρούνται βαθμοί

  • Γιώργος
    Γιώργος Σάββατο, 17 Ιουνίου 2023 14:40 Σύνδεσμος σχολίου

    Redgoal καλησπέρα! Υπάρχει περίπτωση σήμερα που θα είναι και γιορτινό το κλίμα να έχουμε καμία ευχάριστη ανακοίνωση παίκτη? Είτε νέου παίκτη είτε ανανέωση?
    Ευχαριστώ πολύ!

    REDGOAL: Δεν το ξέρουμε φίλε. Δεν είναι απίθανο πάντως δεδομένης της συμφωνίας με Μιλουτίνοφ

  • driv33
    driv33 Σάββατο, 17 Ιουνίου 2023 14:29 Σύνδεσμος σχολίου

    Σήμερα γιορτή, να χαλαρώσουν όλοι από την πίεση και την ένταση της χρονιάς και από αύριο πρέπει να σηκώσουν όλοι μανίκια για το χτίσιμο της νέας χρονιάς.
    Δυστυχώς ακούω ότι υπάρχει θέμα με τον Σλούκα, έχει πρόβλημα με τον ρόλο του... έρχεσαι ρε μεγάλε από το πάγκο ξεκούραστος, σου κατεβάζει ο μακισικ την μπάλα για να μην σε κουράσουμε και να είσαι αυτός που θα την πάρει για να αποφασίσει πως θα εκδηλωθεί η επίθεση έχοντας ελευθερία πλήρη κινήσεων, παίζεις κατά μέσο όρο 20 λεπτά, τι άλλο πια θες; Οι πρόεδροι σε πίστεψαν από την πρώτη στιγμή για αυτό όταν δεν σε ήθελε ο σοφός, σε έστειλαν δανεικό και σε επανέφεραν όταν έφυγε. Ο κόσμος σε αγαπάει παρόλο που μας πούλησες..μια φορά.. μέχρι και την φραουλίτσα φορτωθηκαμε τότε επί σφαιροπουλου για να χτίσει την ομάδα πάνω σου και εσύ έφυγες.. Κώστα εσύ χρωστάς, όχι εμείς σε εσένα.. βάλε μυαλό.. εσύ θα χάσεις αν φύγεις..

  • Basketball coach
    Basketball coach Σάββατο, 17 Ιουνίου 2023 11:33 Σύνδεσμος σχολίου

    Μπράβο στην ΚΑΕ και στους ιδιοκτήτες μας που τα χρήματα της φιέστας θα πάνε στον ερασιτέχνη!!!πάμε και εμείς όλοι μέλη ώστε να ναι δυνατά τα τμήματα που δεν έχουν πρόεδρο!θρύλος πάνω από όλα!

  • Τκ
    Τκ Σάββατο, 17 Ιουνίου 2023 10:08 Σύνδεσμος σχολίου

    Μπραβο στην ομάδα μας. Παίκτες προπονητές πρόεδροι. Μπραβο και στην σελίδα του ρεντγκολ. Το χω ξαναπεί νίκες και πρωταθλήματα σε βάρος του ΠΟΑ του Γιαννακοπουλου αξίζουν όσο 50 ευρωπαϊκά. Μην ξεχνάτε τι έχει κάνει η 30χρονη παράγκα του Βασιλακοπουλου.
    Ζητώ ο θρυλος

  • izaiakertis@gmail.com
    izaiakertis@gmail.com Σάββατο, 17 Ιουνίου 2023 00:54 Σύνδεσμος σχολίου

    Δεν γουστάρω να βλέπω τα βαζέλια πουθενά . Για ότι μας έκαναν όλα τα χρόνια έρχεται η δικαιοσύνη !!! Πάτο ρε pride . Τελευταίοι να τερματίσετε παντού . Παλιολινάτσες . . . Ουστ ρε . . .

  • izaiakertis@gmail.com
    izaiakertis@gmail.com Σάββατο, 17 Ιουνίου 2023 00:40 Σύνδεσμος σχολίου

    Στην ομαδάρα μας αξίζουν πολλά !!! Και πολλά σε όλα το προπονητικό επιτελείο !!! Μια ζωή θρύλος !!! Περιμένω αναβάθμιση σεφ και με το καλό η νέα χρονιά !!! Βάζελοι Τουρκόγυφτοι θα σας αγαπάμε πολύ !!!

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Απίστευτο ΣΕΦ, ελπίζω ΟΣΦΠ να πάρει κούπα»

Στο κανάλι της Ευρωλίγκας μίλησε ο Ντίλον Μπρουκς, ο οποίος...

Μέρα-ώρα του Μπάρτσα-Ολυμπιακός

Η EuroLeague έκανε γνωστές τις ημέρες και τις ώρες των...

Πρωτοσέλιδα 03-05-2024

Διαβάστε και σήμερα στο RedGoal τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων...