roumeliotis

Carwiz

«Του χρόνου πάμε για ακόμα καλύτερα...»

casino loutrakiou
redwell

Την πορεία του Ολυμπιακού, την προσωπική του παρουσία, τον Γιώργο Μπαρτζώκα και πολλά ακόμα σχολίασε στο EOK WEB Radio ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης, ο οποίος έδωσε το σύνθημα για τη νέα σεζόν, τονίζοντας ότι του χρόνου οι ερυθρόλευκοι θέλουν να πάνε ακόμα καλύτερα. Αναλυτικά...

Για τη φετινή σεζόν του Ολυμπιακού: «Σίγουρα ήταν μια πάρα πολύ μεγάλη σεζόν, ξεκινήσαμε 20 Ιουλίου του 2022 και τελειώσαμε τώρα. Σ’ αυτό το επίπεδο και όταν η καθημερινότητά σου είναι έτσι, μετά από ένα σημείο το θεωρείς ρουτίνα και το συνεχίζεις. Πραγματικά φέτος κάναμε μια πάρα πολύ καλή χρονιά, παίξαμε ένα πάρα πολύ όμορφο μπάσκετ, το κατάλαβαν όλοι και είναι πολύ σημαντικό αυτό για ‘μας, γιατί με τους δύο τίτλους αυτούς επιβεβαιώνεται η αγωνιστική εικόνα που είχαμε».

Για το πού οφείλεται η φετινή εικόνα του Ολυμπιακού: «Είναι λίγο απ’ όλα. Σίγουρα η χημεία των παικτών και το κλίμα που είχαμε, κάτι που ξεκινάει απ’ τη διοίκηση και μεταφέρεται μια ηρεμία σ’ όλη την ομάδα, σίγουρα το προπονητικό staff, ο χαρακτήρας των παικτών, ότι «δέσαμε» όλοι μεταξύ μας. Μικρά καθημερινά πράγματα, ότι δουλέψαμε και ότι ο ένας πίστευε τον άλλον. Αποδείξαμε, φτάσαμε σ’ αυτό το σημείο και στην Ευρωλίγκα ήμασταν λίγα δευτερόλεπτα να είμαστε εμείς νικητές. Έτσι είναι το μπάσκετ, όμως, δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος. Του χρόνου πάμε για ακόμα καλύτερα».

Για το «μυστικό» της επιτυχίας: «Σίγουρα όταν νικάς η ψυχολογία σου είναι στα ύψη, το κλίμα ακόμα πιο καλό, πιο ευχάριστο, αλλά δείξαμε ότι και σε αρνητικά αποτελέσματα πάντα βρίσκαμε το τρόπο να μείνουμε ενωμένοι και βγάζαμε αντίδραση στο επόμενο παιχνίδι. Αυτό θεωρώ ότι είναι ένα πολύ σημαντικό στοιχείο για την ομάδα φέτος».

Για το πόσο εύκολο ήταν να επανέλθουν μετά την ήττα απ’ τη Ρεάλ στον τελικό της Ευρωλίγκας: «Δεν ήταν εύκολο, γιατί ήταν πολύ σκληρός ο τρόπος που χάσαμε. Χάσαμε στο τελευταίο σουτ, ήμασταν σε όλο το παιχνίδι μπροστά και πραγματικά μάς «πόνεσε» πάρα πολύ. Κάναμε κάποια αντίδραση, κάποιο «άδειασμα» και πιστεύω ότι μας μένει μια γλυκιά «γεύση» στο τέλος, γιατί τελείωσε το πρωτάθλημα με έναν πολύ θετικό τρόπο».Για τη φετινή χρονιά σε προσωπικό επίπεδο: «Θεωρώ ότι ήταν μια πολύ καλή χρονιά, σίγουρα η καλύτερή μου χρονιά στην Ευρωλίγκα σ’ αυτό το επίπεδο. Θέλω να συνεχίσω να βελτιώνομαι, να γίνω ακόμη καλύτερος και να προσφέρω κι άλλα. Αν συνεχίσει η δουλειά αυτό δε θα αλλάξει, θα προσπαθώ να γίνω καλύτερος και μακάρι να είμαι ακόμη καλύτερος του χρόνου».

Για τη σχέση του με τον Γιώργο Μπαρτζώκα: «Είναι μια μεγάλη χρονιά, με τα πάνω και τα κάτω της, με ένταση, πίεση, άγχος. Είμαι κι εγώ παιδί που θα πω δυο κουβέντες παραπάνω, θα πει και ο κόουτς, αλλά κανένας δεν παρεξηγείται, τα ‘χουμε ξαναπεί. Το ότι βρίσκομαι σ’ αυτό το επίπεδο οφείλεται σ’ ένα μεγάλο βαθμό σε εκείνον».

Για τις καλοκαιρινές υποχρεώσεις του με την Εθνική ομάδα: «Θέλω να πιστεύω ότι θα είμαστε η ίδια ομάδα πάνω-κάτω. Σίγουρα έγιναν κάποιες προσθήκες προς το καλύτερο και ελπίζω και τη νέα σεζόν να έχουμε την ίδια χημεία και το ίδιο καλό κλίμα, ώστε να πετύχουμε κάτι καλό».

Για το όνειρό του με την Εθνική: «Το ιδανικό σενάριο θα ήταν να κάνουμε μια τεράστια επιτυχία με την Εθνική ομάδα. Είναι το προσωπικό μου όνειρο και στόχος να κάνω κάτι καλό με την Εθνική μου ομάδα».

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

7 σχόλια

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Σάββατο, 17 Ιουνίου 2023 23:24 Σύνδεσμος σχολίου

    Έγινε τελικά @John 7, το σχολίασα σε άλλο νήμα στα πρώτα που βγαίνουν τώρα.

    Κάπως φέρνει ένα μπαλάντζο..αλλά όπως είπα και εκεί, το ΟΑΚΑ σαν πιο μεγάλο, πιο σύγχρονο, με καλύτερους και πρακτικότερους εξωτερικούς χώρους (αν θυμάστε έγινε χαμός για το πάρκινγκ, δεν είναι γιατί θέλει να παρκάρει τις Mercedes, έχει σχέδια και για εκεί, bazaar, συναυλίες, πολλά κάνεις) θα έχει σίγουρα πολλά και περισσότερα κέρδη, αλλά και οι Αγγελόπουλοι είναι επιχειρηματίες, θα έχουν σίγουρα κάποιο αξιοπρεπές σχέδιο.

    Πάντως για να γίνει ωραιό και πρακτικό, θέλει γκρέμισμα!

    400 θέσεις είπαν θα βάλουν στα court seats, και λίγο περισσότερες οι VIP, γενικά πάει για 500 πάνω από ότι κατάλαβα η χωρητικότητα. Δεν είναι και άσχημα, αλλά πάλι σημαίνει ότι θα έχεις ένα "κρύο" γήπεδο και με μεγάλες αποστάσεις από το παρκέ και με χάλια ακουστική. Μόνο για τον κλιμασμό από ότι κατάλαβα από τις δηλώσεις, θα δωθούν απίστευτα ποσά. Δεν καθαρίζεις με ένα Toyotomi 18άρι εκεί μέσα! χαχα

    Τουλάχιστον ένα συμβόλαιο επιπέδου Μιλουτίνοφ θα το βγάλεις, απλά οι άλλοι θα βγάλουν 2 τέτοια συμβόλαια..

  • John 7
    John 7 Σάββατο, 17 Ιουνίου 2023 15:55 Σύνδεσμος σχολίου

    Αυτό είναι το θέμα decoupepe, ο τρακης το πήρε το Οακα και γλιτώνει πολλά άλλα θα βγάλει και πολλά! Αν ο Ολυμπιακός είχε ένα γήπεδο έδρα τα διάρκειας θα ήταν τουλάχιστον 10χιλ! Επίσης τα έσοδα από τα μαγαζιά θα ήταν πάρα πολλά, γιατί θα εκμεταλλευομασταν χώρους που τώρα πάνε χαμένοι! Τα αδέρφια έπρεπε να το έχουν κάνει ήδη πριν τις εκλογές, ελπίζω να μην τους πιάσουν κωτσους και να πάρουμε το γήπεδο με τους όρους που πρέπει!

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Σάββατο, 17 Ιουνίου 2023 14:50 Σύνδεσμος σχολίου

    Πολύ σωστά @John 7, αυτό είναι το σημαντικότερο, μάλιστα υπάρχει εδώ αλλοίωση του πρωταθλήματος γιατί ξεκινάει με bonus 3-4.000.000 o βαζελος με τη χρήση και τα ενοίκια που γλυτώνει..

    ..και οκ, η Bayern είναι Bayern,

    Η Βαλένθια όμως;

    http://www.youtu.be/iqbXJ-cERtc

    15.600 θεατές, 220-260.000.000 κόστος.

    Δεν είναι τυχαίο ο έσοδα - έξοδα πήρε Αταμάν και φτιάχνει ομάδα με το γήπεδο, ούτε η Bayern Λάσο και θα κάνει την μεγαλύτερη επένδυση στην ιστορία της σε ρόστερ..

    Οι Αγγελόπουλοι πριν τις εκλογές έπρεπε να είχαν πάρει τουλάχιστον μία δημόσια υπόσχεση..

    Το Σ.Ε.Φ έχει πολλά πλεονεκτήματα γιατί είναι σε χώρο φιλέτο, και εξωτερικά ο σχεδιασμός του έχει ένα κάποιο ενδιαφέρον, αλλά μέσα και γύρω πρέπει να ξηλωθούν τα πάντα ΟΛΑ.

    Πάντως χωράει άνετα να έχει 15.000 μόνιμους θεατές, και δεν νομίζω ότι χρειάζεται μεγαλύτερο, αλλά αν συνεχίσει έτσι η ομάδα 8-9.000 διαρκείας πιστεύω θα τα φτάνει.

    Για 22-23 σεζόν είχε 5.739, πιστεύω για την 2023-24 θα φτάσει τα 7.000 με σωστό μεταγραφικό σχεδιασμό.

  • antartis_8
    antartis_8 Σάββατο, 17 Ιουνίου 2023 14:21 Σύνδεσμος σχολίου

    Redgoal πές μάς κάτι για το γήπεδο σε παρακαλω , μόνο αυτο και μετα θα περιμένουμε οπώς λές. Πάμε για καινούργιο γήπεδο ή για το ΣΕΦ σε μια περίπτωση όπως πήρε το ΟΑΚΑ ο βάζελος ?

    REDGOAL: Για ανακατασκευή ΣΕΦ μιλάγανε φίλε

  • John 7
    John 7 Σάββατο, 17 Ιουνίου 2023 10:26 Σύνδεσμος σχολίου

    Αυτό που νε απασχολεί για την ομάδα είναι το γηπεδικό! Αυτό είναι το πιο σοβαρό θέμα της ομάδας για το τώρα και το αύριο της! Έβλεπα το γήπεδο που ετοιμάζει η Μπαγερν και έπαθα πλάκα! Δεν μπορώ να φανταστώ το Σεφ να γίνεται γήπεδο με κάποιες προσθήκες! Το γήπεδο αυτο πρέπει να μείνει κουφάρι εσωτερικά και να ξαναφτιαχτουν νέες κερκίδες! Redgoal έχεις κάτι υπόψη σου για το θέμα!

    REDGOAL: Προχωράνε οι επαφές για γήπεδο. Όταν υπάρχει κάτι ανακοινώσιμο, ίσως και μέσα στο καλοκαίρι, θα το ανακοινώσουν οι πρόεδροι

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Σάββατο, 17 Ιουνίου 2023 04:17 Σύνδεσμος σχολίου

    βασικά η υπερβολική σιγουριά ότι είναι παιχταράς τον έχει φάει αυτόν..θα μείνει άλλη μία χρονιά, τελευταία του υπολογίζω. ελπίζω να βελτιωθεί και να προσφέρει, αλλά απαραιτήτως γκαρντ μπροστά από αυτόν και τον McKissic, και ο άνθρωπος δεν παίζει στο 3!

  • izaiakertis@gmail.com
    izaiakertis@gmail.com Σάββατο, 17 Ιουνίου 2023 00:44 Σύνδεσμος σχολίου

    Ξύπνα και εσύ ρε χαζοχλιάρα και κάνε ματσάρες !!! Όπως ξέρεις . Μην κομπλαρεις άλλο !!! Άντε ξεκόλλα !!!

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more

Γκολ σε Ιταλία-Αγγλία και Μπάρτσα στο 2…

Το κουπόνι της Δευτέρας (29/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Τζένοα υποδέχεται την Κάλιαρι. Στην ισπανική LaLiga, η Μπαρτσελόνα φιλοξενεί...

Read more

Με 1.70 στην Τούμπα, Ρέιντζερς και G/G

Το κουπόνι της Κυριακής (28/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την ΑΕΚ. Στη Serie A Ιταλίας, η Νάπολι...

Read more
Διαβάστε επίσης

Ξεκάθαρος ο Ντόρσεϊ για Ολυμπιακό

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ φόρεσε για μια σεζόν τη φανέλα του...

Αποκάλυψη... Έβανς για Ολυμπιακό (vids)

Είναι... κοινό μυστικό ότι ο Κίναν Έβανς, εκτός σοβαρού απροόπτου...

Στο... χέρι του Θρύλου 100% ο τίτλος

Ο Θρύλος έκανε το καθήκον του με τη Λαμία έχοντας...