roumeliotis

Carwiz

«Όσο είμαστε μαζί στον Ολυμπιακό δεν ανησυχούμε»

casino loutrakiou
redwell

Ο Θρύλος είναι τρεμπλούχος και το οφείλει σε τεράστιο ποσοστό και στους ηγέτες προέδρους των επιτυχιών, αδερφούς Αγγελόπουλους. Οι πρόεδροι δεν ανησυχούν καθόλου για την επόμενη ημέρα καθώς φροντίζουν για να είναι ακόμα πιο δυνατός ο Ολυμπιακός στη συνέχεια. Οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος παραχώρησαν από κοινού δηλώσεις, περιγράφοντας τη χαρά τους για τα όσα πέτυχε η ομάδα τη φετινή σεζόν, ενώ μίλησαν και για την επόμενη ημέρα:

«Όχι δεν είχε έξτρα πριμ, είχε πανηγυρικό κλίμα. Είναι μια πολύ μεγάλη δικαίωση. Το μέχρι τέλους ξέρετε πώς ξεκίνησε, τι είναι και πώς συνεχίζεται. Τους τελευταίους 16 μήνες έχουμε κατακτήσει 5 τίτλους στην Ελλάδα, όσους είχαμε κατακτήσει τα προηγούμενα 16 χρόνια.

Ο,τι άλλο και να πούμε είναι περιττό, δεν είναι στιγμή να αναλύσουμε τι άλλαξε με δικές μας θυσίες και αποφάσεις. Δεν παρακαλέσαμε, δεν εκβιάζουμε, δεν απειλούμε. Είναι από τις μεγαλύτερες στιγμές που έχουμε ζήσει».

Για τη σεζόν: «Ήταν ονειρική χρονιά, χάσαμε για τρία δευτερόλεπτα την EuroLeague αλλά σήμερα γράψαμε ιστορία. Συνεχίζουμε με το double όπως και πέρσι. Έχει γίνει τρομερή δουλειά, είναι ο ορισμός της ομάδας και αυτοί που παίζουν και αυτοί που όχι, όσοι είναι γύρω της.

Αλλιώς δε θα παίζαμε το καλύτερο μπάσκετ στην Ευρώπη. Είμαστε οικογένεια και φαίνεται, παίξαμε φανταστικό μπάσκετ. Η ομάδα έβγαλε υγεία, στο πέμπτο παιχνίδι ήθελαν 80.000 άτομα να έρθουν. Πετύχαμε το δεύτερο σερί double για πρώτη φορά στην ιστορία του Ολυμπιακού, είναι μοναδικές στιγμές.

Δε σκεφτόμαστε συμβόλαια και την επόμενη σεζόν, έχει και άλλα να γίνουν τις επόμενες ημέρες. Από όταν επιστρέψαμε από τη δύσκολη κατάσταση που αναγκαστήκαμε να βρεθούμε, φτάσαμε σε δύο Final-4 και τα δύο στο σουτ. Ο Ολυμπιακός είναι στην κορυφή της Ελλάδας και αγγίζει την κορυφή της Ευρώπης».

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

19 σχόλια

  • Dark Red
    Dark Red Σάββατο, 17 Ιουνίου 2023 17:59 Σύνδεσμος σχολίου

    Να, κάτι τέτοια άρθρα διαβάζει ο Γρουσουζης Τρολυμπιακος και τον πιάνει κατάθλιψη...

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Σάββατο, 17 Ιουνίου 2023 17:22 Σύνδεσμος σχολίου

    Παιδιά το έχετε καταλάβει το μάντρα μου. "Ελλάδα double, και Ευρώπη 8αδα-playoff-final 4 και ότι γίνει ".

    Όταν έχεις 12-14 ομάδες με παρόμοιο ή μεγαλύτερο μπάτζετ δεν μπορείς να ζητάς Ευρωλίγκες κάθε χρονιά ούτε ακόμη και final 4, αλλά δεν παύει να χάσαμε τις 2 τελευταίες από κάποιες χοντροκομμένες λεπτομέρειες και να πονάει πολύ στο τέλος.

    Το θέμα είναι να είσαι περίπου εκεί, και για να είσαι στην κουβέντα πρέπει πρώτα να είσαι 8αδα, δεν είναι δεδομένο αυτό, ούτε του χρόνου θα είναι. Μην περιμένετε τίποτα αήττητες σεζόν, το θέμα είναι να βγούμε ακόμη και 8οι, μετά έχουμε τις πιθανότητές μας να φτάσουμε ως το τέλος πάλι, αλλά για να κάνεις τα βήματα πρέπει να περάσεις play off πρώτα. Αυτό που λένε κάποιοι "αν δεν το πάρω δεν θέλω να περάσω και στα play off" είναι απίστευτη ανοησία σε πολλαπλά επίπεδο..

    2-3 χρόνια έμεινε στον πάτο ο βαζελος και τώρα δίνει υπεραξίες 30-50% επάνω και δεν έρχεται κανείς..

    Μία χαρά η ομάδα, αλλά φέτος το είχαμε, με 4η κούπα θα είχαμε πάρει και παραμαζωμα τα ζελια στους τελικούς και απίστευτο quadruple..

    Όσο για τα ζελια, εμείς είμασταν μάγκες και φύγαμε, αυτοί δαγκες και τα σπάσανε..μην τους αφήσετε να το ξεχάσουν αυτό ποτέ..

  • Πρωταθλητής 7
    Πρωταθλητής 7 Σάββατο, 17 Ιουνίου 2023 16:08 Σύνδεσμος σχολίου

    Redarrow 7 ι φίλος σου ο βαζελος έχει απόλυτο δίκιο! Αυτό το "Αν " που σου είπε είναι όλα τα λεφτά αλλά εσύ το παραβλεπεις! Εννοείται ότι αν είχαν πάρει 2 Ευρωλιγκες θα ήταν πιο πετυχημενοι από τους άλλους Αφούς! Το θέμα είναι ότι δεν τις πήρε, ενώ οι άλλοι τις πήραν! Εσύ λοιπόν μπορεί να προτιμάς να πηγαίνεις τελικούς και να χάνεις, εγώ πάλι προτιμώ όταν η ομάδα είναι στην ακμή της να παίρνει αυτά που της αξίζουν και όταν θα έρθει η παρακμή, όπως του βαζελου, να μην μπορεί να με φτάσουν! Κάποια στιγμή η παρακμή θα τελειώσει όπως και η ακμή το θέμα είναι η σουμα!

  • antartis_8
    antartis_8 Σάββατο, 17 Ιουνίου 2023 14:31 Σύνδεσμος σχολίου

    Οι Αγγελόπουλοι έχουν τεράστιο ηθικό πλεονέκτημα απέναντι στον ποδοσφαιρικό Ολυμπιακο και τώρα που είναι καβάλα στο άλογο έχουν μια τεράστια ευκαιρία να προσφέρουν πραγματικα στον Ελληνικο αθλητισμο και στον οργανισμο του Ολυμπιακου !
    Πρέπει να αποβάλουν απο το γήπεδο όλα τα παραβατικά στοιχεία κυρίως απο τους οργανομένους που σε όλες τις ομάδες κάνουν μόνο κακό .
    Τώρα με τον Μπαρτζώκα έχουν τον σεβασμό όλοις της Ευρώπης παιζούν ένα μπάσκετ που είναι ευχάριστω και έχει δημιουργηθεί πρώτη φορα νομίζω στην Ελλάδα ένα καθαρα μπασκετικό κοινό . Πάνε οικογένιες παιδάκια , ανθρώποι που τους αρέσει το μπάσκετ .
    Ολοι οι παραβατικοί και οι ποινικοι απο τους οργανωμένους τους οποιούς γνωρίζουν θα πρέπει να τους πετάξουν έξω . Ας πάνε στον ποδοσφαιρικό στρατο . Πρέπει να βάλουν τέρμα στις κροτίδες , τις βόμβες και τα λέΛιζερ και τα υβριστηκα συνθήματα που έχουνε μέσα μανάδες και γιούς !!! Τα καπνογόνα να πώ την αλήθεια εμένα μου αρέσουν αλλα καταλαβαίνω πώς σε κλειστό χώρο δημιουργούν πρόβλημα .
    Αν το κάνουν αυτό θα μιλάμε για κάτι πρωτογνωνο . Θα μνημονεύονται για χρόνια !!!! Κάτι παρόμοιο πήγε να κάνει μια φορα ο Ντέμης αλλα τον φάγανε οι αεκτζήδες ..

  • Μίλαν 7
    Μίλαν 7 Σάββατο, 17 Ιουνίου 2023 11:02 Σύνδεσμος σχολίου

    Red7Arrow, αν και έχει πονέσει η απώλεια της Ευρωλίγκας φέτος (κυρίως γιατί την αξίζαμε ως καλύτερη ομάδα), έχεις απόλυτο δίκιο. Το σημαντικό είναι να παραμείνει η ομάδα για χρόνια διεκδικήτρια. Είναι πολύ δύσκολο, γιατί παίζουμε με το ένα τρίτο και αν του μπάτζετ άλλων ομάδων. Νομίζω το πιο σημαντικό στη συγκεκριμένη φάση είναι η υπομονή από εμάς προς την ομάδα στη διαδικασία αντικατάστασης κάποιων παικτών που θα φύγουν ή μεγαλώνουν και ένα πιο μπασκετικό, δικό μας, γήπεδο (ΣΕΦ;).

    Εγώ από την πλευρά μου, αν και δυσκολεύομαι πολύ και οικονομικά και λόγω (μη) προγράμματος στη δουλειά θα το σκεφτώ σοβαρά φέτος για διαρκείας.

  • Νικη
    Νικη Σάββατο, 17 Ιουνίου 2023 00:26 Σύνδεσμος σχολίου

    Παναξιοι! Οι ανθρωποι παραγουν περισσοτερο αθλητισμο και πολιτισμο απ τα αρμοδια υπουργεια!

  • ΚΡ
    ΚΡ Παρασκευή, 16 Ιουνίου 2023 20:04 Σύνδεσμος σχολίου

    Πρόεδροι, η ιστορία και το μπάσκετ απαιτούν: Εδώ και τώρα το ΣΕΦ στον Θρύλο!!! Αδιαπραγματευτα, Πιεστικά, Ανυποχωρητα!!! Οτιδήποτε άλλο δεν είναι προς συζήτηση...

  • Red7Arrow
    Red7Arrow Παρασκευή, 16 Ιουνίου 2023 18:47 Σύνδεσμος σχολίου

    Σήμερα μίλαγα με έναν γνωστό μου, φανατικό Βαζελο θ13 και δε συμμαζεύεται.
    Μου λέει το εξής... "μπορεί να μη τους χωνεύω για χ-ψ λόγους αλλά οι Αγγελόπουλοι αν σκεφτείς τι έχουν πετύχει από το 2010 μέχρι σήμερα είναι απίστευτο. Αν είχαν κατακτήσει έστω 2 κούπες παραπάνω στην Ευρώπη θα ήταν πιο πετυχημένοι και από τους Γιαννακοπουλους.
    Έχετε παίξει σε 13 χρόνια σε τόσους τελικούς και Final4 με μπάτζετ μικρά σε σχέση με άλλες ομάδες 8αδας.
    Ο Παναθηναϊκός των Γιαννακοπουλων είχε κάποτε ομαδάρα αλλά είχε πέσει χοντρό χρήμα."

    Λοιπόν αυτό που σκέφτομαι είναι ότι εμείς πολλές φορές τα λέμε αυτά αλλά δεν τα έχουμε συνειδητοποιήσει στον απαραίτητο βαθμό.
    Νομίζουμε ότι το να πας Final4 είναι εύκολακι και του χεριού μας.
    Χαβαλές...
    Αμ δεν είναι έτσι....

    Για αυτό επιμένω σε κάτι που έχω πει και θα το ξαναπώ κι ας μη μου αρέσει ούτε εμένα........

    ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ EΧΩ ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΚAΘΕ ΧΡΟΝΟ FINAL4 και ας μη το κατακτάει!

    Ξενερωτικο μεν...αλλα δεν είμαστε σε θέση να το θεωρούμε δεδομένο.
    Θέλω να πω ότι το δύσκολο δεν είναι να πας να πάρεις μια φορά τη κούπα. Αλλά το να διατηρηθείς μεγάλη ομάδα και να έχεις διάρκεια στη πάροδο του χρόνου.
    Κάποια στιγμή κούπα θα σηκώσουμε ξανά. Είναι σίγουρο. Αλλά και να μη είναι, εγώ αυτό θέλω από τον Ολυμπιακό. Να μην γίνει ομαδουλα. Να μην ξεφουσκώσει. Να παραμεινει μια εκ των 4-5 κορυφαίων ομάδων στην Ευρώπη.
    Να πηγαίνεις γήπεδο και να ξέρεις ότι θα δεις την ομάδα να πετάει φωτιές και να παλεύει στα ισσα κάθε μεγάλο αντίπαλο.
    Γιατι στο κάτω κάτω όλα αθλητισμός είναι. Μια ψυχαγωγία με σκοπό να ξεχνάμε τα προβλήματα μας και να γεμίζουμε μπαταρίες για την επόμενη μέρα!

  • νασος
    νασος Παρασκευή, 16 Ιουνίου 2023 18:40 Σύνδεσμος σχολίου

    προεδραρες το ΣΕΦ στον ολυμπιακο και να γινει μπασκετικο στολιδι.

  • txc
    txc Παρασκευή, 16 Ιουνίου 2023 17:43 Σύνδεσμος σχολίου

    υπέροχοι,ευχαριστούμε για τις 2 ευρωλίγκες.το μόνο παράπονο που έχω είναι που δεν έχουν προσπαθήσει για να διοργανωθεί ένα f4 στο σεφ,θα είχαμε σίγουρα κι άλλη ευρωκούπα.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more

Γκολ σε Ιταλία-Αγγλία και Μπάρτσα στο 2…

Το κουπόνι της Δευτέρας (29/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Τζένοα υποδέχεται την Κάλιαρι. Στην ισπανική LaLiga, η Μπαρτσελόνα φιλοξενεί...

Read more

Με 1.70 στην Τούμπα, Ρέιντζερς και G/G

Το κουπόνι της Κυριακής (28/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την ΑΕΚ. Στη Serie A Ιταλίας, η Νάπολι...

Read more
Διαβάστε επίσης

Ξεκάθαρος ο Ντόρσεϊ για Ολυμπιακό

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ φόρεσε για μια σεζόν τη φανέλα του...

Αποκάλυψη... Έβανς για Ολυμπιακό (vids)

Είναι... κοινό μυστικό ότι ο Κίναν Έβανς, εκτός σοβαρού απροόπτου...

Στο... χέρι του Θρύλου 100% ο τίτλος

Ο Θρύλος έκανε το καθήκον του με τη Λαμία έχοντας...