roumeliotis

Carwiz

Ξέσκισμα... τριφυλλιού 75-52 από Θρύλο

casino loutrakiou
redwell

Ο Ολυμπιακός μετά από ένα νευρικό πρώτο δεκάλεπτο επέβαλε το νόμο του στο ΣΕΦ και... μάδησε το τριφύλλι με 75-52 κάνοντας το 2-1 στη σειρά των τελικών και πλέον πάει την Πέμπτη (15/06, 21:15) στο ΟΑΚΑ για να πανηγυρίσει τον τίτλο και το τρεμπλ για τη σεζόν 2022-23.

Πρώτος σκόρερ του Ολυμπιακού αναδείχτηκε ο Σλούκας, με 14 πόντους, 7 ασίστ, ενώ 11 πόντους πέτυχε και ο ΜακΚίσικ. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού ο Παπανικολάου, υπέστη τράβηγμα στο γαστροκνήμιο και δεν επέστρεψε στο παρκέ μετά το ημίχρονο.

Δύο παίκτες του Παναθηναϊκού ήταν διψήφιοι, οι Γκριγκόνις (13π.) και Λι (11π., 6 ασίστ). Τραυματίστηκε ο Πονίτκα (αιμορραγούσε στη μύτη και στο άνω χείλος), αλλά δεν φαίνεται να έχει κάτι σοβαρό.

Με πρωταγωνιστή τον Μιχάλη Λούντζη η ομάδα του Πειραιά ξεκίνησε με ένα σερί 7-0, όμως, οι «πράσινοι» αντέδρασαν άμεσα. Πίεσαν στην άμυνα, βρήκαν στόχο από την περιφέρεια και έκλεισαν την πρώτη περίοδο με θετικό πρόσημο (18-19). 

Η είσοδος των Σακίλ ΜακΚίσικ και Γιαννούλη Λαρεντζάκη έδωσε εξτρά ενέργεια στην ομάδα μας σε άμυνα και επίθεση, ο Σλούκας οργάνωσε «μαεστρικά» και ο Ολυμπιακός με ένα επί μέρους σκορ 18-2 προσπέρασε με +15 (36-21) στο 17’.

Ωστόσο, στην συνέχεια τα λάθη των «ερυθρολεύκων» και οι κακές επιθετικές τους επιλογές επέτρεψαν στον Παναθηναϊκό να «τρέξει» ένα σερί 7-0 και να μειώσει στους 8π. (36-28) στο 20’.

Ο τραυματισμός του Κώστα Παπανικολάου (ένιωσε «σφίξιμο στην γάμπα) ανάγκασε τον Γιώργο Μπαρτζώκα να παρατάξει στην επανάληψη ένα σχήμα που δεν το συνηθίζει, καθώς χρησιμοποίησε ταυτόχρονα τους Σάσα Βεζένκοφ και Άλεκ Πίτερς. Παρόλα αυτά, τα πάντα λειτούργησαν άψογα...

Με καλή άμυνα, τον Μουστάφα Φαλ να κυριαρχεί στην ρακέτα και τον Κώστα Σλούκα να σκοράρει, αλλά και να μοιράζει ο Ολυμπιακός εκτόξευσε την διαφορά στους 17π. (57-40 στο 29’). Και δεν σταμάτησε εκεί.

Με σούπερ... δαγκάνες πίσω και επιθετική πολυφωνία η ομάδα μας αύξησε τις αποστάσεις στους 25π. (70-45) στο 37’ και έδωσε από πολύ νωρίς στην αναμέτρηση διαδικαστικό χαρακτήρα.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 18-19, 36-28, 57-41, 75-52

Περισσότερα σε λίγο...

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

54 σχόλια

  • Νίκος 76
    Νίκος 76 Δευτέρα, 12 Ιουνίου 2023 21:48 Σύνδεσμος σχολίου

    To πήρα απόφαση. θα ανοίξω ψιλικατζίδικο κοντά στο ΣΕΦ. Ζητώ την στήριξη όλων. Θα πουλάω αποκλειστικά πατατάκια, αναψυκτικά , ποπκορν , και με την αγορά στο ημίχρονο το επόμενο σακουλακι δώρο. Ήρθε η ώρα να φύγουν τα χουλιγκάνια από το γήπεδο, που το μόνο που προσφέρουν είναι να τιμωρούν την έδρα μας, και να πηγαίνουν οι κόποι μίας χρονιάς τσάμπα διότι το κεφάλι τους ήταν ζαλισμένο. Έξω τα χουλιγκάνια από τα γήπεδα, έξω η πλέμπα της κοινωνίας που βρωμίζει ότι ακουμπάει. Redgoal πες μου τη γεύση θες να τη φέρω, αλάτι , μπαρμπεκιου, ρίγανη να φέρω μία κούτα.

    REDGOAL: Αλάτι να βγάλουμε κοτρόνες στα νεφρά φίλε...

  • Jiannis77
    Jiannis77 Δευτέρα, 12 Ιουνίου 2023 18:42 Σύνδεσμος σχολίου

    Για να χάσουμε δεύτερη φορά από δαύτους πρέπει να γίνουν ακόμα χειρότερα, σε σχέση με αυτά του game 2.

    Θεωρώ απίθανο να γίνουν πάλι όλα αυτά τα κουλά (αντιπαθητικό, φλόπινγκ, αποβολές, ελληνορωμαικη πάλη, τραυματισμοί κ.α.).

    Ακόμα και με Αμποσι, Τσάμη, Πάπας να παίξουμε, θα κερδίσουμε και θα το σηκώσουμε εκεί μέσα!

  • Νικος 7
    Νικος 7 Δευτέρα, 12 Ιουνίου 2023 16:08 Σύνδεσμος σχολίου

    Στο ΟΑΚΑ μεθαυριο δεν θα χτυπησει απλα ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΟ και γκολ φαουλ...

    Θα χτυπησει ΟΡΟΦΗ-ΠΑΓΚΟ-ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ και γκολ φαουλ συν Τεχνικη Ποινη!!!!

    Επισης , πρωτοι εδω, ΘΑ ΑΠΟΒΛΗΘΕΙ Ο ΦΑΛ....

    Απλα στο 5ο ματς θα σπασει το 73-38....

    Αυταααααααα......

  • Κωστας
    Κωστας Δευτέρα, 12 Ιουνίου 2023 15:07 Σύνδεσμος σχολίου

    Ξέσκισμα δεν ήταν ,απλώς μια νίκη με 20+ διαφορα !!! Αυτοί όπως τους βλέπω αν τους πετυχαίναμε στα ντουζενια μας θαπρεπε να χάσουν χτες με 50+ !!!! Όλο το σκηνικό δεν έχει τίποτα το αγωνιστικό πέρα από μπλα μπλα του Πακιστανού αλευροποιου !!!! Λόγια λόγια λόγια του σωλήνα τα παιδιά !!!

  • ΓΙΩΡΓΟΣ
    ΓΙΩΡΓΟΣ Δευτέρα, 12 Ιουνίου 2023 14:49 Σύνδεσμος σχολίου

    Ρε παιδιά δεν αφήνεται τη φαγωμάρα μεταξύ μας και τις τόσο τραβηγμένους υβριστικούς χαρακτηρισμούς να δούμε αυτά που γίνονται τριγύρω;
    Redgoal μήπως θα έπρεπε να αποκλείονται τα σχόλια που έχουν απαράδεκτους χαρακτηρισμούς και αλληλοφαγώματα;
    Έλεος πια, όπως και από κάποιους το μίσος τους για τη ποδοσφαιρική ομάδα, 30 χρόνια έχουν καταστήσει τους απέναντι κομπάρσους και μισούμε την ομάδα που δύο χρόνια τώρα με μία απώλεια πρωταθλήματος πήγε πίσω;
    Απαράδεκτη εικόνα πράγματι, θλιβερές επιλογές παικτών και προπονητών πράγματι, αλλά κάνουμε προφανώς επανεκίνηση για άλλο ένα ρεκόρ συνεχόμενων τίτλων!!!!
    Έχει σκεφτεί κανείς πόσοι φίλαθλοι στον πλανήτη θα ονειρεύονταν το σύλλογο τους να είναι πρωταγωνιστής παντού ΟΠΩΣ Ο ΘΡΥΛΟΣ με 200 πρωταθλήματα στα δημοφιλέστερα ομαδικά αθλήματα και επί πλέον στα δημοφιλέστερα ατομικά;
    ΓΙΑΥΤΟ ΛΕΓΕΤΑΙ ΘΡΥΛΟΣ ΜΟΝΟ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!!!!
    Όσο και αν θυμώνουμε γιατί δεν ανεχόμαστε να είμαστε δεύτεροι, το ίδιο δεν έχουμε δικαίωμα να βρίζουμε αυτόν τον ΘΡΥΛΟ του Ελληνικού αθλητισμού που κάποιες φορές μπορεί ΕΝΤΕΛΩΣ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ να μας στεναχωρήσει και το ξέρουμε!!!!

  • alvinstam
    alvinstam Δευτέρα, 12 Ιουνίου 2023 13:04 Σύνδεσμος σχολίου

    @Snake7 LIKE στο σχόλιο σου φίλε! Συμφωνώ μέχρι τελείας σε όλα

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Δευτέρα, 12 Ιουνίου 2023 12:57 Σύνδεσμος σχολίου

    @Snake7, όπως τα λέγαμε, έχω κάνει μία μικρή ανάλυση για Peters στο άρθρο του Αγραβάνη, και μιλάω και για τον Canaan πάνω στην ανάγκη που έχει κάθε ομάδα να ανοίξει το γήπεδο με σουτέρ (που δεν χρειάζεται απαραίτητα να σουτάρουν), και επίσης χθες είχα γράψει ότι κάποια στιγμή είχα σημειώσει +20 στον Peters, τελικά είναι +23 και μάλιστα κορυφαίο όλων! Γιατί το μπάσκετ δεν είναι μόνο ποντάκια και καρφωματάκια, οι ρόλοι και οι ρολίστες έχουν τεράστια σημασία, και γι' αυτό όλη τη χρονιά έβαζα την ανάπτυξη του Λούντζη παραπάνω από την ύπαρξη του Λαρεντζάκη (γιατί έλεγα ότι ο Λούντζης μπορεί να είναι πολύ πιο χρήσιμος σαν ρολίστας για την ομάδα) και γιατί επέμενα, παρ'όλες τις ειρωνίες, ότι η προσθήκη του Τσαλμπούρη μπορεί να είναι χρήσιμή σε μία Ελληνική ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό σε Ελλάδα και Ευρώπη ως τελευταίος ψηλός.

    Aπό τέτοιους ρολίστες θέλεις συγκεκριμένα πράγματα, όχι να βάλουν 40 πόντους, ένας Τσαλμπούρης, με 1 τρίποντο, 2 ριμπ και 2 άμυνες σε 3-4 λεπτά έχει επιτελέσει το έργο του σαν stretch 4 power forward 2.17..θα κρατάει έναν παίχτη στα πλευρά, κοστίζει τουλάχιστον τα μισά λεφτά του Peters, και έχει διαβατήριο. Ο Peters είναι ένας Τσαλμπούρης πολυτελείας, δεν τους συγκρίνω, Peters πολύ καλύτερος εννοείται, αλλά αν θες αυτά τα λίγα, γιατί να μην τα βρεις από έναν φθηνότερο παίχτη που δεν σου πιάνει θέση ξένου για Ελλάδα; Euroleague δεν θα στεκόταν ακριβώς έτσι φυσικά, αλλίως θα σεβαστούν τον Peters, αποδεδειγμένα παίχτη Euroleauge, και αλλιώς έναν άγνωστο Έλληνα, αλλά σιγά σιγά κάνει ονοματάκι Ισπανία, ήδη πήρε μία μεταγραφή στην ACB..

    Λεπτομέρειες μετράνε, και κρίνουν τίτλους πολλές φορές, και την ψυχική μας ηρεμία..πάμε για το 3-1

  • Κοκκινος Πητ
    Κοκκινος Πητ Δευτέρα, 12 Ιουνίου 2023 10:16 Σύνδεσμος σχολίου

    naruhitos το διαδικτυο ειναι προσβασιμο σε ολους και υπο ανωνυμια.καθενας λεει οτι γουσταρει.αυτο ειναι η ευχη και καταρα των ιντερνετικων μεσων.ο εν λογω και πολλοι σαν κ αυτον ειτε πνευματικα δεν εχουν εξελιχθει και εχουν προσκοληθει στην οπαδικη ταυτοτητα τους επειδη ανηκουν καπου.η μη εξελιξη τους δλδ επαγγελματικα.προσωπικα,μορφωτικα τους κανει το προβλημα που σωστα εντοπιζεις να κακοφορμιζει και να μετατρεπεται σε ψυχολογικη εμμονη με προεκτασεις ψυχικης υγειας.αυτος και αυτοι τρεφονται απο αυτο.φαντασου καποιος να ειναι κομπαρσος στη ζωη εκει εξω και να αποκτα υποσταση εστω και σε ενα σαητ μεσω αυτων π λεει,ε αυτο θα τον θρεφει,δλδ το προβλημα του που φυσικα δεν αναγνωριζει ο ιδιος.

  • Κοκκινος Πητ
    Κοκκινος Πητ Δευτέρα, 12 Ιουνίου 2023 10:09 Σύνδεσμος σχολίου

    ειμαι ο πρωτος στο σαητ που εχω προσωπικ τρολακι το οποιο γραφει αποκλειστικα για εμενα,ειχε να βγει χρονο μπορει κ χρονια για να γραψει οτι βγηκα αποτο καβουκι μου!,καταλαβενετε iq αμοιβαδας !!!!εγω το εχω πει οτι θα σας εξαφανισω και το εχω τηρησει τοσα χρονια με ολα τα τρολακια που οπως εμφανιστηκαν ετσι εξαφανιστηκαν ενω εγω ειμαι και θα ειμαι εδω να γραφω τοσα χρονια και αλλα τοσα και αλλα τοσα.

  •   GEO
    GEO Δευτέρα, 12 Ιουνίου 2023 09:06 Σύνδεσμος σχολίου

    Τάσο συνυπογράφω σε ότι έγραψες

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more

Γκολ σε Ιταλία-Αγγλία και Μπάρτσα στο 2…

Το κουπόνι της Δευτέρας (29/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Τζένοα υποδέχεται την Κάλιαρι. Στην ισπανική LaLiga, η Μπαρτσελόνα φιλοξενεί...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μπασκετικό... ρεσιτάλ 92-58 τη Μπάρτσα

Παραδίδοντας... μαθήματα μπάσκετ στη Μπαρτσελόνα, ο Θρύλος αυτή τη φορά...

Επίσημη παραδοχή Euroleague για αδικία σε ΟΣΦΠ

Παραδοχή λάθους για τη φάση με την επαναφορά του Τόμας...

Συγχαρητήρια στη Μπάρτσα, όντως τώρα;

Την ήττα την αντέχω όταν ο αντίπαλος είναι ανώτερος και...