roumeliotis

Carwiz

«Ανεπανάληπτο αυτό που ζήσαμε, γράψαμε ιστορία»

casino loutrakiou
redwell

Με Ρεάλ ή Μπαρτσελόνα ο Ολυμπιακός θα διεκδικήσει το τέταρτο ευρωπαϊκό τρόπαιο της ιστορίας του, αφού σκόρπισε τη Μονακό στον ημιτελικό του F4 της EuroLeague, με τους αδερφούς Αγγελόπουλους στον έβδομο ουρανό να μιλάνε για τη μεγάλη πρόκριση.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος ανέφερε: «Ανησυχούσαμε πάρα πολύ, αλλά σε καμία περίπτωση δεν πιστεύαμε ότι δεν γυρίζει. Μας βγάλανε έξω από το παιχνίδι μας, τα δύο γκαρντ είχαν από δύο φάουλ.

Ήταν ένα πολύ δυνατό παιχνίδι, αλλά αυτό που είδαμε στο τρίτο δεκάλεπτο δεν έχει ξαναγίνει στην ιστορία του παγκόσμιου μπάσκετ. Ήταν ανεπανάληπτο το τρίτο δεκάλεπτο, γράψαμε ιστορία. Δείχνει την ψυχή της ομάδας, τους παικταράδες που έχουμε, ήταν κάτι φανταστικό.

Από τις πιο συγκλονιστικές στιγμές που έχουμε ζήσει στον Ολυμπιακό. Δεν έχουμε να αποδείξουμε κάτι, έχουμε αποδώσει ένα φανταστικό μπάσκετ που το αναγνωρίζει όλη η Ευρώπη. Αυτό που είδαμε στο τρίτο δεκάλεπτο, αυτός είναι ο Ολυμπιακός».

Από την πλευρά του, ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος είπε: «Ανησυχήσαμε, δεν το κρύβω. Είδα τη Μονακό να παίζει πιο σκληρά από ό,τι όλη τη σεζόν, μας έκανε πολλά φάουλ και είχαμε πολλές χαμένες βολές. 

Η ομάδα αυτή παίζει ξανά σε Final 4, είναι οικογένεια, έχουμε εμπειρία, ομοιογένεια και φάνηκε η εμπειρία που πήραμε πέρσι. Έχουμε ζήσει τόσες ανατροπές… Η ομάδα έχει συνοχή και σε σχέση με τις ομάδες του παρελθόντος υπάρχουν κοινοί παρανομαστές.

Τώρα όποιος και αν είναι αντίπαλος, θα βρούμε κίνητρο, μην ανησυχείτε. Έχουμε χάσει τελικούς και από τη Ρεάλ και από την Μπαρτσελόνα».

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

2 σχόλια

  • Νικη
    Νικη Σάββατο, 20 Μαΐου 2023 00:50 Σύνδεσμος σχολίου

    Τι να πω γι αυτους τους Προεδρους ;! Μονο μπραβο!

  • Νικος 7
    Νικος 7 Παρασκευή, 19 Μαΐου 2023 21:26 Σύνδεσμος σχολίου

    Να αγαπουσε ο αλλος της Νοτινχαμ την ομαδα οπως εσεις, και τι στον κοσμο...

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more

Γκολ σε Ιταλία-Αγγλία και Μπάρτσα στο 2…

Το κουπόνι της Δευτέρας (29/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Τζένοα υποδέχεται την Κάλιαρι. Στην ισπανική LaLiga, η Μπαρτσελόνα φιλοξενεί...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μπασκετικό... ρεσιτάλ 92-58 τη Μπάρτσα

Παραδίδοντας... μαθήματα μπάσκετ στη Μπαρτσελόνα, ο Θρύλος αυτή τη φορά...

Έπος... Θρύλου στην Αγγλία 2-4 τη Βίλα

Ένας... ονειρικός Ολυμπιακός ισοπέδωσε την Άστον Βίλα στο Μπέρμιγχαμ στον...

Επίσημη παραδοχή Euroleague για αδικία σε ΟΣΦΠ

Παραδοχή λάθους για τη φάση με την επαναφορά του Τόμας...