roumeliotis

Carwiz

Sloukas showtime 25p.-6as. Vs Fener (vid)

casino loutrakiou
redwell

Ασύλληπτη εμφάνιση ο Κώστας Σλούκας στην Πόλη, έμοιαζε από την ώρα που μπήκε στο ματς μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο με θεριό... ανήμερο.

Τι έκανε; Έβαλε 25 πόντους με απίθανο διάβασμα της αντίπαλης άμυνας, με καταπληκτικά ανάποδα λέι-απ, σπουδαίος και στο κομμάτι της δημιουργίας με τις 6 ασίστ και τις "λόμπες" στους ψηλούς που έδειξε ότι ακόμη και στα πιο δύσκολα, είναι ο παίκτης που καθαρίζει.

Δείτε τα όργια του Σλούκι-Λουκ στο παρακάτω βίντεο...

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

VIDEO

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

2 σχόλια

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Πέμπτη, 04 Μαΐου 2023 11:29 Σύνδεσμος σχολίου

    Παίρνει πολλά..αν δεν πέσει στα 900.000 εγώ λέω να τον διώξουμε για να πάρουμε Μποχωριδη/Μωραιτη, σιγά, την ίδια δουλειά κάνουν..δεν το πιστεύω ότι όλη την χρονιά πρέπει να γράφουμε για να υπερασπιζόμαστε τον καλύτερο Έλληνα παίχτη (πλην Γιάννη φυσικά) και το τελευταίο μεγάλο guard που έβγαλε η χώρα, και δεν έρχεται κάποιος από πίσω..

    ..ο Κώστας είναι ο μόνος στην σειρά που έχει καταλάβει τι παίζει και προσφέρει κάθε βράδυ, όλοι οι υπόλοιποι μέχρι στιγμής είναι αλλού..γι' αυτό πληρώνεις έναν τέτοιο παίχτη, χιλιάδες φορές τα έχω γράψει, για την εμπειρία και την τεχνογνωσία των μεγάλων αγώνων.. ελπίζω να ανέβει και ο Βεζενκοφ γιατί τον έχει βαρύνει λίγο το ΠΡΕΠΕΙ και οι συζητήσεις για MVP.. όποιος μοιράσει την μπάλα θα γίνει ο ήρωας, καταπληκτική ατάκα του Μπαρτζώκα και μάλλον πήγαινε προς τα εκεί..

    Είναι ασύλληπτο να έχεις τέτοιον παίχτη επαγγελματία, νικητή και Euroleague legend στα σίγουρα, και να κάθεσαι να κριτικάρεις κάθε του 5 λεπτό.

    Σλούκα για πάντα στο λιμάνι, ο τελευταίος των Μοϊκανών είναι..

  • izaiakertis@gmail.com
    izaiakertis@gmail.com Πέμπτη, 04 Μαΐου 2023 08:33 Σύνδεσμος σχολίου

    Άντε ρε μάγκες προπονητές που είστε ;;; Έπρεπε να είχαμε παντερ . . . Λεντεϊ . . . Ο Μπαρτζώκας άχρηστος το έχασε . . . Κρίμα και και και . . . Γράψτε κανένα σχόλιο να γελάσουμε τώρα . . .

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more

Γκολ σε Ιταλία-Αγγλία και Μπάρτσα στο 2…

Το κουπόνι της Δευτέρας (29/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Τζένοα υποδέχεται την Κάλιαρι. Στην ισπανική LaLiga, η Μπαρτσελόνα φιλοξενεί...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μπασκετικό... ρεσιτάλ 92-58 τη Μπάρτσα

Παραδίδοντας... μαθήματα μπάσκετ στη Μπαρτσελόνα, ο Θρύλος αυτή τη φορά...

Έπος... Θρύλου στην Αγγλία 2-4 τη Βίλα

Ένας... ονειρικός Ολυμπιακός ισοπέδωσε την Άστον Βίλα στο Μπέρμιγχαμ στον...

Επίσημη παραδοχή Euroleague για αδικία σε ΟΣΦΠ

Παραδοχή λάθους για τη φάση με την επαναφορά του Τόμας...