roumeliotis

Carwiz

«Δεν έπαθα έμφραγμα, είμαι καλά»

casino loutrakiou
redwell

O Θρύλος μετά από τεράστια μάχη στην Ulker Sports Arena καθάρισε τη Φενέρ 72-71 και έκανε το 2-1 στη σειρά των πλέι οφ της EuroLeague για να ξαναπάρει πλεονέκτημα έδρας, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να τονίζει:

«Νιώθω πολύ ωραία, δεν έπαθα έμφραγμα, είμαι καλά. Ήταν φανταστικό ματς για τους φιλάθλους, βάλαμε δυο τρομερά σουτ στο τέλος με Βεζένκοβ και Σλούκα. Πήραμε το προβάδισμα, αλλά δεχθήκαμε καλάθια. Ευστόχησαν, αλλά βρήκαν τρόπο να σκοράρουν, όπως κι εμείς στο τέλος.

Ήταν τρομερή εμφάνιση, ήμασταν νευρικοί, αλλά το στο τέλος βρήκαμε τις λύσεις και κερδίσαμε, κάτι που δεν είναι εύκολο σε αυτή την έδρα. Πρέπει να αναλύσουμε το ματς, έχουμε μία μέρα. Το επόμενο ματς είναι άλλη υπό θέση, Πρέπει να το κερδίσουμε, αυτή είναι η φιλοσοφία μας, δεν θα είναι εύκολο για εμάς, αλλά δεν θα είναι εύκολο ούτε για την Φενέρ».

Λίγο αργότερα στη συνέντευξη Τύπου ο. Coach-B τόνισε τα εξής: «Προφανώς έγινε ένα φανταστικό παιχνίδι στη σειρά αυτή, όπως έγινε και χθες στο Τελ Αβίβ, αλλά και στο Βελιγράδι. 

Η Ευρωλίγκα είναι πολύ σκληρή λίγκα. Ήταν φανταστικός αγώνας για τους θεατές, που είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τόσο σπουδαία παιχνίδια ανάμεσα σε δύο καλές ομάδες.

Θέλω να εκφράσω τον σεβασμό μου στην Φενέρμπαχτσε. Έπαιξε πολύ καλά. Εμείς παρότι προηγηθήκαμε με το τρίποντο του Βεζένκοφ η αντίπαλός μας βρήκε τον τρόπο να επιστρέψει στο ματς και να προηγηθεί με το καλάθι του Γκούντουριτς.

Ωστόσο, ο Σλούκας ήταν εκείνος που έκρινε το αποτέλεσμα με ένα μεγάλο σουτ. Από τη δική μου οπτική γωνία χάσαμε το δεύτερο ματς στον Πειραιά γιατί λόγω των ριμπάουντ είχαν 4-5 περισσότερες κατοχές και ήταν σημαντικό για εμάς. Δεν σουτάραμε με καλά ποσοστά από τη γραμμή του τριπόντου, αν και έχουμε καλούς σουτέρ και είχαμε ανοικτά σουτ.

Είχαμε πίεση και τώρα η πίεση πάει στην πλευρά της Φενέρ. Θα πρέπει να αναλύσουμε τον αγώνα, να δούμε τι κάναμε καλά, τι κάναμε λάθος και τι πρέπει να κάνουμε την Παρασκευή για να κερδίσουμε ένα ακόμα ματς. Είμαι σίγουρος πως θα γίνει ένας ακόμη πολύ καλός αγώνας».

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

3 σχόλια

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Πέμπτη, 04 Μαΐου 2023 11:36 Σύνδεσμος σχολίου

    Φίλε @span7, δεν μπορεί ένας παίχτης, και ειδικά guard τύπου Σλούκα που παίζει με συνεχόμενη κίνηση και ένταση στα 1000% να βγάλει ολόκληρο αγώνα..στα 25-28 λεπτά είναι το μέγιστο..αν θυμάσαι πριν κάποια χρόνια, από την κούραση, του πήρε την μπάλα ο Walkup από τα χέρια, και χθες σε 2 δευτερόλεπτα έκανε χαζούς τους 2 καλύτερους αμυντικούς της Φενέρ (Pierre, Hayes) και πέτυχε το απίστευτο, επειδή είχε αντοχές/δυνάμεις. Στην ένταση που παίζεται το σύγχρονο μπάσκετ οι αλλαγές και οι ανάσες είναι σούπερ πολύτιμες..

    Επίσης μην ξεχνάς ότι το 1ο παιχνίδι το πήρες ξεκάθαρα από τα τρίποντα του Canaan..3-0 σκούπα θα είχαμε τώρα αν δεν έπαιζε 1000% ο Σλούκας σε αυτή τη σειρά (στο 2ο έπρεπε να είχε πάρει την μπάλα και πήγε να το πάρει μόνος του στο τέλος) και δεν είχε κάνει το ασύλληπτο ρεκόρ ο Canaan..

    Είχαμε πει τον Δεκέμβριο ΚΑΙ Canaan ΚΑΙ combo με έφεση στο σκορ για να δυναμώσει η περιφέρεια, αφού δεν έγινε διορθωτικη πρόσθεση παίχτη (Dorsey ιδανικά) θα πεθάνεις με τον Canaan τώρα, αλλά δεν μπορείς να τον αποκλείσεις από το παιχνίδι, είναι σαν να αφαιρείς μία λύση, από τις λίγες που έχουμε, από το παιχνίδι σου..

    Φιλικά πάντα, η άποψή μου.

  • Ανδρέας 23
    Ανδρέας 23 Πέμπτη, 04 Μαΐου 2023 10:02 Σύνδεσμος σχολίου

    κοουτς παρτε το ματς της παρασκευης!!δεν πρεπει να γυρισει η σειρα στα 5 ματς!!ειναι πολυ δυσκολη η φενερ..τωρα ειναι η ευκαιρια μας!!πολυ μετρια χθες εμφανιση αλλα τερατια νικη!!παιξτε αυριο απελευθερωμενα χωρις δισταγμους απο το 3π με ριμπαουντ οπως χθες κ τρεξιμο χωρις φρενο να το τελιεωσουμε!!!οτι κ να γινει σας ευχαριστουμε για ολα φετος!!!

  • Span7
    Span7 Πέμπτη, 04 Μαΐου 2023 09:38 Σύνδεσμος σχολίου

    Συνέχιζε να βάζεις τον Κανααν και τον Σλούκα να τον έχεις στον πάγκο και να τρέχει να σε ξελασπωνει πάλι.
    Δεν υπάρχει άλλος παίχτης στην Ευρωλίγκα με τόσες κακές αξιολογήσεις.
    18 αρνητικές και μηδενικές αξιολογήσεις σε 37 παιχνίδια .
    Με βάση τους αριθμούς είναι ο χειρότερος παίχτης της Ευρωλίγκας.
    Και συνεχίζει να τον βάζει και να παίζει η ομάδα με 4.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μπασκετικό... ρεσιτάλ 92-58 τη Μπάρτσα

Παραδίδοντας... μαθήματα μπάσκετ στη Μπαρτσελόνα, ο Θρύλος αυτή τη φορά...

Έπος... Θρύλου στην Αγγλία 2-4 τη Βίλα

Ένας... ονειρικός Ολυμπιακός ισοπέδωσε την Άστον Βίλα στο Μπέρμιγχαμ στον...

Επίσημη παραδοχή Euroleague για αδικία σε ΟΣΦΠ

Παραδοχή λάθους για τη φάση με την επαναφορά του Τόμας...