roumeliotis

Carwiz

«Με Φενέρ να παίξουμε με ένταση...»

casino loutrakiou
redwell

Ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί την Τετάρτη (26/04, 21.45) στο ασφυκτικά γεμάτο ΣΕΦ την Φενέρμπαχτσε, στην πρώτη αναμέτρηση της σειράς των πλέι οφ της Ευρωλίγκας, με στόχο να κάνει το αρχικό βήμα για την κατάκτηση του εισιτηρίου που οδηγεί στο Κάουνας:

«Όποιος κι αν ήταν ο αντίπαλος αυτή τη χρονική στιγμή, θα ήταν μια δύσκολη ομάδα», τόνισε αρχικά ο προπονητής των ερυθρολεύκων, Γιώργος Μπαρτζώκας και συνέχισε: «Όπως ξέρετε στο τελευταίο παιχνίδι θα μπορούσαμε να επιλέξουμε αντίπαλο, όμως, δεν κάναμε. Είμαστε πιστοί σε αυτό που πρεσβεύουμε. Όλοι οι αντίπαλοι είναι δυνατοί και πρέπει να είσαι έτοιμος για να ανταποκριθείς στις προκλήσεις που θα βρεις μπροστά σου».

Για το αν επηρεάζει τον Ολυμπιακό το ενδεχόμενο να παραταχθεί με απουσίες η τουρκική ομάδα, είπε: «Η Φενέρ έχει μεγάλο βάθος και έχει πολλούς παίκτες που μπορούν να παίξουν σε παραπάνω από μία θέση. Χαρακτηριστικό παράδειγμα οι Χέινς και Πιερ, οι οποίοι παίζουν και μεγάλο ρόλο στον τρόπο παιχνιδιού τους. Εμάς δεν μας απασχολεί, δεν μπορούμε να μαντεύουμε αν θα παίξουν ή όχι. Εμείς πρέπει να προετοιμαστούμε για όλα τα ενδεχόμενα και αυτό θα κάνουμε».

Αναφορικά με την «καυτή» ατμόσφαιρα στο ΣΕΦ, ο κόουτς τόνισε: «Αυτές είναι ξεκάθαρα ερωτήσεις για τους αντιπάλους μας, για το πώς δηλαδή θα ανταποκριθούν στα δεδομένα. Τι πάει να πει εχθρική ατμόσφαιρα; Σημαίνει ότι εδώ θα είναι πολύ θερμή για εμάς, θα υπάρχει ενθουσιασμός, αλλά σε κάθε γήπεδο στην Ευρώπη γίνεται αυτό.

Όλοι όσοι παίζουμε σε αυτό το επίπεδο είμαστε έτοιμοι για αυτό. Αυτές είναι οι συνθήκες και πρέπει να παίζεις. Στο τέλος της ημέρας μιλάμε για μπάσκετ, μέσα στις γραμμές πρέπει να εκτελέσεις ένα πλάνο.

Νομίζω και για τους αντιπάλους μας ισχύει το ίδιο. Θεωρώ πως πιο πολύ αυτή η υποστήριξη για εμάς θα παίξει ρόλο, θα μας δώσει μεγαλύτερη ώθηση και στα δύσκολα σημεία του παιχνιδιού και στα καλά. Είναι όλοι πολύ έμπειροι για να επηρεάζονται από τέτοια πράγματα».

Σε ερώτηση αναφορικά με το αν οι αναμετρήσεις της κανονικής διάρκειας αποτελούν κατά κάποιο τρόπο «οδηγό» εν όψει της προημιτελικής σειράς, απάντησε: «Ναι, πάντα δείχνουμε τον αντίπαλο και τι έχει κάνει εναντίον μας και προφανώς το ίδιο θα κάνει και η Φενέρ.

Θα απομονώσουμε αυτά που κάναμε καλά και αυτά που δεν κάναμε καλά. Φυσικά ένα παιχνίδι playoffs έχει τελείως διαφορετικές συνθήκες και προϋποθέσεις. Είναι το πώς προσεγγίζει κάθε ομάδα την σημαντικότητα του παιχνιδιού. Υπάρχουν παίκτες που τους αρέσουν τέτοια παιχνίδια και άλλοι που αγχώνονται περισσότερο.

Εμείς θέλουμε να είμαστε ήρεμοι, θέλουμε να παίξουμε με ένταση. Ξέρουμε ότι είναι μεγάλη πρόκληση να βρεθούμε σε δεύτερο σερί Final Four. Ξέρουμε ότι δεν θα είναι εύκολο. Έχουμε μεγάλο σεβασμό στον αντίπαλο μας. Σε καμία περίπτωση δεν υποτιμούμε την σειρά».

Τέλος, για την μαζική στήριξη του κόσμου, σχολίασε: «Είναι δεδομένο πως είμαστε χαρούμενοι. Το ότι θα γινόταν sold out ήταν δεδομένο. Σε όλα τα πλέι οφ παιχνίδια συμβαίνει αυτό. Το πιο σημαντικό, όμως, είναι ότι έγινε πολλές φορές και μέσα στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.

Και αυτό είναι κάτι που εκτιμούμε πολύ. Εδώ χρειάζεται να υπάρχει ενθουσιασμός και υποστήριξη, αλλά σε καμία περίπτωση να μην πιστεύουμε πως είναι κάτι διαφορετικό από ένα παιχνίδι μπάσκετ.

Είναι Ολυμπιακός εναντίον Φενέρ. Δεν είναι Ελλάδα εναντίον Τουρκίας, ούτε Ιτούδης εναντίον Μπαρτζώκα. Είναι ένα παιχνίδι μπάσκετ και πρέπει να παίξουμε όσο καλύτερα μπορούμε, να πάρουμε αυτό που αξίζουμε και εμείς και η Φενέρ».

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

3 σχόλια

  • Red7Arrow
    Red7Arrow Τετάρτη, 26 Απριλίου 2023 11:31 Σύνδεσμος σχολίου

    Αυτή τη στιγμή οι εντυπώσεις με βαση την εικονα ολων των ομάδων της 8άδας ειναι με την Παρτιζαν και τη Μακάμπι.
    Ειχα πει οτι απο αυτές ολες δεν θελω την Μακάμπι γιατι ειναι μεγαλο το βαρος της φανέλας και ειναι ανεβασμένη.
    Η Παρτίζαν από την αλλη ειναι σε φοβερή κατάσταση και παρουσιάζεται ως η νέα "μονακο" οπως ηταν περυσι η Μονακό που αν και τη θεωρούσαν μικρή αποδειχτηκε ο πιο δυσκολος αντίπαλος που θα μπορουσε να τυχουν οι ομαδες της περσινης 4αδας με πλεονεκτημα.

    Φετος τοσο η Παρτιζαν οσο και η Μακάμπι αν προκριθούν και φτασουν Final4 για μένα θα εχουν ισες πιθανότητες προκρισης στο τελικό με τους αλλους 2 διεκδικητές. Ολυμπιακος και Μπαρτσελόνα αν θελουν να φτάσουν τελικό θα χύσουν αίμα.
    Παροτι θα συμφερε να αποκλειστεί η Ρεάλ από το F4 γιατι ετσι θα ειχες μειον εναν μεγαλο αντιπαλο, θεωρώ πιο επικίνδυνη ομάδα τους σέρβους και ειδικά σε φάση final4 οπου θα γεμισουν το γηπεδο και θα γινει χαμός.

    Το ιδιο και οι Μακαμπιτες......το φετινό Final4 θα ειναι το πιο εντυπωσιακό και απροβλεπτο που εχουμε δει. ΑΝ προκριθούν Μακάμπι, Παρτίζαν, Ολυμπιακός και Μπαρτσελονα.....ποσο μαλιστα αν περασει ΚΑΙ η Ζαλγκίρις!!!! Θα δουμε 3 παιχνίδια +1 ο μικρός τελικος, με ΚΑΤΑΜΕΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ και φανατισμενο κοινο..........πραγματικά δεν υπαρχει φαβορί.

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Τετάρτη, 26 Απριλίου 2023 07:34 Σύνδεσμος σχολίου

    Καλύτεροι παίχτες των ομάδων τους και με διαφορά, Punter και Baldwin.. ακόμη και εκείνα τα υποτονικά χρόνια έγιναν πολύ σοβαρά λάθη..

    Νομίζω αντικειμενικά, η Φενέρ φέτος δεν είναι στο ίδιο επίπεδο με Παρτίζαν/Παρτίζαν, οι 2 ομάδες έκαναν εκπληκτικό Β γύρο και ήταν στα τελευταία σε φοβερή φόρμα και φαινόταν.

    Δεν ξέρω πόσο μπορείς να αλλάξεις μία ομάδα μέσα σε 2 εβδομάδες και να την κάνεις καλύτερη από την regular season (για τη Φενέρ το λέω)..

    Σήμερα κερδίζουν οι γηπεδούχοι.

  • Jiannis77
    Jiannis77 Τετάρτη, 26 Απριλίου 2023 00:16 Σύνδεσμος σχολίου

    Στα ματς της Τρίτης έγιναν 2 ισάριθμα σπασίματα έδρας. Είμαι σίγουρος ότι τουλάχιστον η δική μας έδρα θα μείνει απόρθητη!

    Πάμε δυνατά, μόνο φωνή και χειροκροτήματα στο γήπεδο. Όχι σε αυτά τα χαζά λέιζερ που θυμίζουν ντισκοτέκ των 80ς (πχ Μπαρμπαρέλα, Τζάκι Ο κ.α.)

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.90 Παρί και combo Μπεσίκτας

Το κουπόνι της Τρίτης (07/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στη ρεβάνς για τα ημιτελικά του Champions League, η Παρί Σεν Ζερμέν υποδέχεται τη...

Read more

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more
Διαβάστε επίσης

Σοκ...πιστεύουν θα καθαρίσουν ΟΣΦΠ με διαιτησία

Ο Ολυμπιακός "σφάχτηκε" στο Game-3 της σειράς των πλέι οφ...

«Το θέλουμε πάρα πολύ να πάμε Βερολίνο»

Ο Ολυμπιακός έχει ραντεβού με την... ιστορία στην Βαρκελώνη καθώς...

Οι... σφυρίχτρες στο Μπάρτσα-Ολυμπιακός

Γνωστούς έκανε η Ευρωλίγκα τους διαιτητές του κρίσιμου από κάθε...