roumeliotis

Carwiz

«Δεν έχω αποφασίσει ποιος θα κοπεί»

casino loutrakiou
redwell

Ο Ολυμπιακός επικράτησε εκτός έδρας της ΑΕΚ με 85-78 και τερμάτισε πρώτος και αήττητος στην κανονική διάρκεια της Basket League, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να τονίζει:

«Αν εξαιρέσουμε 2-3 παιχνίδια είχαμε κυριαρχική παρουσία στην κανονική περίοδο και δεν είναι μικρό πράγμα να είσαι πρώτος και αήττητος στο πρωτάθλημα. Γνωρίζουμε όλες τις ομάδες, όπως μας γνωρίζουν κι αυτές.

Τα playoffs του πρωταθλήματος αργούν ακόμη, για την ώρα προέχει το ματς με την Μπασκόνια όπου θέλουμε τη νίκη.

Καλούμε τον κόσμο να γεμίσει το γήπεδο γιατί αν κερδίσουμε θα είναι η πρώτη φορά που ελληνική ομάδα θα είναι πρώτη στην κανονική περίοδο», ανέφερε ο προπονητής του Ολυμπιακού.

Όσο για το ποιος παίκτης θα «κοπεί» από τους επτά ξένους για να προκύψει η εξάδα των playoffs; «Δεν το ξέρουν ακόμη οι συνεργάτες μου, θα το πω σε σας; Δεν έχουμε ακόμη αποφασίσει», απάντησε.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

12 σχόλια

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Τετάρτη, 12 Απριλίου 2023 13:46 Σύνδεσμος σχολίου

    Πασιφανεστατα η ομάδα είναι guard heavy, λείπει ένα 3αρι καθαρό και ένας Έλληνας ψηλός για το βάθος του πάγκου.

    Canaan έλειψε πρώτη φορά νομίζω από το Ελληνικό πρωτάθλημα με ΑΕΚ και "φάνηκε". Μπορεί να είναι χάλια φέτος, αλλά ο ΡΟΛΟΣ που του έχει δοθεί και έχει καθοριστεί από τον προπονητή είναι απίστευτα σημαντικός. Λαρεντζάκης/McKissic έχουν πολύ διαφορετικό ρόλο/παιχνίδι.

    Αν έβαζε τον Bolomboy 4 θα μπορούσε να αφήσει με λιγότερες τύψεις τον Peters έξω, και να μην κινδυνέψει να πάει με έναν σέντερ σε περίεργη έκτακτη κατάσταση. Προφανώς θέλει από το 4 να είναι ελαφρύ και να ρίχνει τρίποντα.

    Δεν είναι λύση επίσης να βάζει τον Παπανικολάου στο 4 γιατί επίσης και αυτός δεν έχει παίχτη να παίζει από πίσω του. Προμηνύεται 33+ λεπτά για αυτούς τους 2 από εδώ και πέρα..ας μην είναι 40 τουλάχιστον..

    Αφού θέλει τρίποντο από το 4, κάλλιστα ο Τσαλμπουρης θα μπορούσε να πάρει αυτόν τον ρόλο για μερικά λεπτά. Φθηνός είναι, δεν πρέπει να παίρνει πάνω από 200-250.000, για ομάδα πρωταθλητισμού αυτά είναι ψίχουλα.

    Στο Ελληνικό έχουμε συνήθως Walkup/Slouka/Canaan/Λαρεντζάκη/ McKissic/Papas/Λούντζη, δηλαδή 7 καθαρά guard κατά τη γνώμη μου (και λίγο small F o McKissic, που οκ, για Ελλάδα είναι εντάξει θεωρητικά.)

    Εγώ θα έβγαζα έναν από Λούντζη/Πάπας ανάλογα, και θα είχα και έναν έξτρα ψηλό, ή 5 όπως είχαμε παλιότερα, ή Τσαλμπουρη.

    Και μετά ανάλογα με τους τραυματισμούς και τίποτα στομαχικά ή άδειες!

  • kasavetis
    kasavetis Τρίτη, 11 Απριλίου 2023 13:06 Σύνδεσμος σχολίου

    Δύσκολο να αφήσεις κάποιον έξω.... αυτή τη στιγμή ο Μπολομπόι φαίνεται ότι είναι κάπως ξενερωμένος και γενικά εκτός κλίματος. Ωστόσο, όπως γράψανε και άλλα παιδιά, είναι ρίσκο να πας με μόνο 2 πεντάρια - τι θα γίνει αν τραυματιστεί ο Φαλ ή ο Μπλάκ? Θα μείνουμ,ε με 1 σέντερ? Ο Πίτερς πρέπει να μείνει για να ξεκουράζει τον Βεζένκοφ, επομένως ο Κάναν είναι ο παίκτης που θα μπορούσε να μείνει εκτός πλέι οφ. Άποψη μου, ο Μπαρτζώκας θα αποφασίσει συνεκτιμώντας κι άλλα πράγματα που εμείς δεν γνωρίζουμε....

  • Panos7
    Panos7 Τρίτη, 11 Απριλίου 2023 11:32 Σύνδεσμος σχολίου

    Bolomboi

  • Jiannis77
    Jiannis77 Δευτέρα, 10 Απριλίου 2023 23:34 Σύνδεσμος σχολίου

    Έτσι ακριβώς φίλε Νίκο76. Αν μάλιστα βάλεις στην συνταγή τους καταπληκτικούς παιχταράδες και εξαίρετους χαρακτήρες Μπέικον, Αγραβάνη και Γουίλιαμς, φτιάχνεις θίασο που θα ζηλεύει και ο Σεφερλής στο Δελφινάριο!

    Πετάς κι ένα Κτελ μέσα για επιστροφή από "Μπολόνια, Κάουνας ή Βερολίνο" και έχεις και σάουντρακ το "Magic bus"

  • Νίκος 76
    Νίκος 76 Δευτέρα, 10 Απριλίου 2023 20:20 Σύνδεσμος σχολίου

    Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις ο Αταμαν πάει στον βάζελο. Φαίνεται ότι κουβέντιασε με τράκη και ήδη έχει αρχίσει να εφαρμόζει τις τακτικές του. Η εφες γύρισε με πουλμαν απο τη Σμύρνη με κλαιμπερν λαρκιν να αρνούνται να επιβιβαστούν. Τρακης-Αταμαν θα κλαίμε από τα γέλια αν γίνει πραγματικότητα ο συνδυασμός αυτός.

  • gp77
    gp77 Δευτέρα, 10 Απριλίου 2023 17:28 Σύνδεσμος σχολίου

    Πραγματικά δύσκολη επιλογή. Ας πάρουμε τον κάθε παίχτη ξεχωριστά.
    Ας ξεκινήσουμε από τους σίγουρους Γουοκαπ-Μακισικ-Μπλακ-Φολ. Μένουν τρεις παίχτες για δυο θέσεις.
    Κανααν: δεν ενθουσιάζει όλη την χρονιά με την απόδοση του, απέναντι στον Παναθηναϊκό όμως έχει καλή παράδοση. Θα δούμε πως θα πάει και στα play off της Ευρωλίγκας. Νομίζω είναι αυτός που συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες να μείνει εκτός. Και ποσοτικά να το δούμε και να λείψει έχουμε 2+1 παίχτες που μπορούν να τον καλύψουν (Λαρετζακη-Μακισικ+Σλουκα).
    Πίτερς: νομίζω είναι ο παίχτης με τις λιγότερες πιθανότητες να μείνει έξω. Βλέπουμε ότι αρχίζει να χρησιμοποιείται πλέον και στο 3, όταν κατεβαίνουν οι Λαρυ-Μακ αποκλειστικά στο 2, στο σενάριο που ανέφερα παραπάνω. Επιπλέον, έχει αποδεχθεί τον ρόλο του και προσφέρει σε αυτά τα 10-15 λεπτά που παίρνει σαν αλλαγή του Σασα. Τέλος, είναι ρίσκο να βγάλεις μια σειρά 9 παιχνιδιών στην καλύτερη με τον Βεζενκοφ να παίζει 35 λεπτά σε κάθε παιχνίδι, ερχόμενος μάλιστα από δυο συνεχόμενες χρονιές που παίζει στα κόκκινα και με επιπλέον επιβάρυνση τα παιχνίδια των playoff της Euroleague.
    Μπολομποι: παρότι και αυτός δεν πείθει με την απόδοση του νομίζω και εδώ ισχύει ο κανόνας της ποσότητας, αλλά από την αντίθετη πλευρά. Δηλαδή, είναι ρίσκο να πας μόνο με Μπλακ-Φολ σε σειρά αγώνων όταν ο πρώτος σε πολλά παιχνίδια ειναι επιρρεπής στα φάουλ και ο δεύτερος λόγω σωματοδομής μπορεί να πάθει ένα απλό διάστρεμμα να μείνει καμία εβδομάδα έξω και να τρέχεις στους τελικούς με ένα πεντάρι. Έστω και αυτά τα 6-7 λεπτά του Μπολομποι θα ειναι πολύτιμα. Στην περίπτωση του Φολ ισχύουν επίσης οι συνθήκες κούρασης όπως με τον Βεζενκοφ.
    Συμπερασματικά, στα δικά μου μάτια αυτή την στιγμή ο πιο πιθανός να μείνει εκτός ειναι ο Κανααν.

  • Deep7
    Deep7 Δευτέρα, 10 Απριλίου 2023 08:29 Σύνδεσμος σχολίου

    Πίτερς η Μπολομποι ένας από τους 2 είναι εκτός ο ένας έχει πολύ καλό σουτ και ο άλλος μπορεί να παίξει 4-5 .

  • Jiannis77
    Jiannis77 Δευτέρα, 10 Απριλίου 2023 07:15 Σύνδεσμος σχολίου

    Από την στιγμή που ο βασικός μας αντίπαλος έχει μόνο 2 πεντάρια (Παπαγιάννης-Γκουντάιτις), η λογική λέει ότι θα κοπεί ο Μπολομπόι, μιας και είναι ο ξένος με την μικρότερη συμμετοχή στα παιχνίδια μέχρι τώρα. Αν τυχόν τον χρησιμοποιούσε ο Μπαρτζώκας και στο 4, πιθανότατα θα έκοβε τον Πίτερς, για να έχει την ευελιξία των 2 θέσεων του Μπόλο. Δεδομένου όμως ότι δεν τον έχουμε δει να παίζει 4άρι ούτε όταν έλειψε ο Σάσα, μάλλον θα κοπεί ο Τζοέλ, εκτός απροόπτου.

  • Κόκκινος Δυνάστης
    Κόκκινος Δυνάστης Δευτέρα, 10 Απριλίου 2023 01:05 Σύνδεσμος σχολίου

    Κατα 80% με τα τωρινα δεδομενα βλεπω να μενει εκτος ο Πιτερς μονο και μονο γιατι εχει μπροστα του να τον καλυψει, τον καλυτερο παικτη της Ευρωπης. Καλος ο Αλεκος για τον ρολο του, με τα σκαρτα 10 λεπτα που περνει, αλλα μπορει να καληφθει το κενο του.

    Ο Κειναν γενικα δεν προσφερει, μεγαλη απογοητευση αυτη η μεταγραφη, αλλα στα παιχνιδια με τον Βαζελο παιζει πολυ καλα. Αλλος λογος να μην κοπει ειναι η απειλη απο το τριποντο που δεν εχει αλλος παικτης στην περιφερεια.

    Τελος ο Μπολομποι ειναι ο πιο αδιαφορος παικτης και φουλ ξενερωμενος. Αποτυχια η μεταγραφη του. Ομως ειναι ρισκο να μεινεις με δυο 5νταρια, και μαλιστα ο Μπλακ ειναι επιρρεπης στα φαουλ. Ο πιθανος αντιπαλος ειναι ο βαζελος οποτε το μεγαλυτερο πλεονεκτημα μας ειναι η γραμμη των ψιλων μας. Δεν υπαρχει λογος να την αποδυναμωσεις.

    κ. Ανδρεοπουλε, τι πιστευετε περι της κοπης του 7ου ξενου;

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Κυριακή, 09 Απριλίου 2023 22:49 Σύνδεσμος σχολίου

    έτσι είναι ο κανονισμός. Για μένα καλά είναι. Φυσικά αυτό είναι το πλεονέκτημα να έχεις πολλούς και καλούς Έλληνες. Εμείς τουλάχιστον έχουμε άξιο κορμό με Σλούκα/Παπ/Βεζενκοφ αλλά γι' αυτό παίχτες σαν Μήτογλου/Dorsey είναι πολύ σημαντικοί για Ελληνικές ομάδες..

    Από το καλοκαίρι το λέω ότι η ομάδα είναι πολύ guard heavy, λείπει ένα small forward και ένας συμπληρωματικός Έλληνας ψηλός, αφού πάλι δεν ήρθε ο Άντε.

    Εγώ θεωρώ απαραίτητο τον Canaan για την ομάδα μας, έστω και αν σέρνεται, παίζει σημαντικό ρόλο σαν το starting shooting guard, αλλά είναι ρίσκο να πας με δύο σέντερ, και να ξεμείνεις με έναν, κατά περίπτωση. Κανονικά το 4-5αρι σου το κρατάς, γιατί παίζει 2 θέσεις, αλλά τον Bolomboy δεν τον έχουμε δει ποτέ στο 4 και τα ιδανικά ματσαρισματα για Παπαγιάννη/Γκουνταιτις είναι Fall/Black.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Απίστευτο ΣΕΦ, ελπίζω ΟΣΦΠ να πάρει κούπα»

Στο κανάλι της Ευρωλίγκας μίλησε ο Ντίλον Μπρουκς, ο οποίος...

Πρωτοσέλιδα 03-05-2024

Διαβάστε και σήμερα στο RedGoal τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων...

Μέρα-ώρα του Μπάρτσα-Ολυμπιακός

Η EuroLeague έκανε γνωστές τις ημέρες και τις ώρες των...