roumeliotis

Carwiz

Στο Top-5 παραγωγικών παικτών ο Σλούκας

casino loutrakiou
redwell

Ο Κώστας Σλούκας είναι ο "εγκέφαλος" του Θρύλου σε δημιουργία-σκοράρισμα και αποτελεί ένας εκ των κορυφαίων γκαρτν της δεκαετίας στην Euroleague, γεγονός το οποίο επιβεβαιώνεται μέσω των αριθμών για ακόμη μία σεζόν.

Πιο συγκεκριμένα, ο 33χρονος άσος βρίσκεται στην κορυφαία πεντάδα των πιο παραγωγικών παικτών, αποτέλεσμα το οποίο βγαίνει από το άθροισμα πόντων και ασίστ.

Βρίσκεται στην τέταρτη θέση της σχετικής λίστας, ενώ πέμπτος είναι ο πρώην... ερυθρόλευκος Μπόλντγουιν. Αναλυτικά:

1.Βασίλιε Μίτσιτς (Εφές) – 30,5 πόντοι (16,8+13,7)

2.Λορέντζο Μπράουν (Μακάμπι) – 30,5 πόντοι (17,1+13,4)

3.Μάικ Τζέιμς (Μονακό) – 28,6 (17,2+11,4)

4.Κώστας Σλούκας (Ολυμπιακός) – 27,7 (11,6+16,1)

5.Ουέιντ Μπόλντγουϊν (Μακάμπι) – 27,2 (16,6+10,6)

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

9 σχόλια

  • ThanRed
    ThanRed Πέμπτη, 02 Μαρτίου 2023 12:33 Σύνδεσμος σχολίου

    Αντικειμενικα την ευθυνη την εχουν οι δυο ανθρωποι. Αυτοι εδωσαν τις οδηγιες να αγνοησουν την σημανση και δεν προσεξαν που ηταν το καθε τρενο. Ναι ηταν λαθος του ανθρωπινου παραγοντα.
    Ομως θα επρεπε να υπαρχουν οι δικλιδες ασφαλειας που να μην αφηνουν τον ανθρωπο να κανει το λαθος. Το συστημα ειναι αυτο που σε προστατευει και οχι η κριση τους καθε ανθρωπου (αν αυτος παθαινε κατι, τι θα γινοταν? Τα τρενα θα πηγαιναν οπου ηθελαν χωρις ελεγχο?).

    Αρα ναι φταιει ο ανθρωπος αλλα δεν υπηρχε το συστημα για να σε προστατευσει απο το ανθρωπινο λαθος.

    Μην ξεχαμε οτι και το ατυχημα στο Τσερνομπιλ καπως ετσι εγινε.

    Επισης, μην ξεχναμε την εμπειρια και τα προσοντα του καθε ανθρωπου. Αυτη η γ@@@νη παλαιοτητα στο δημοσιο πρεπει να σταματησει, καποια στιγμη.

    Τωρα σχετικα με το Σλουκα. Ναι ειναι παιχτουρα αλλα κατι δεν παει καλα μαζι του. Λιγο ξενερωμενος, λιγο φευγατος, λιγο που εχουν μαθει πως παιζει, λιγο οτι δεν κρεμονται ολοι απο τα π...α (χερια) του ηθελα να πω..Κατι δεν παει καλα.

    Ο Σλουκας, τα καλα του παιχνιδια τα κανει οταν εχει διπλα του σημαντικους παικτες. Ολυμπιακο παλια: ειχε Σπανουλη, Φενερ: ειχε Ντε Κολο, ακομα και σημερα παιζει καλυτερα οταν εχει διπλα του τον Γουοκαπ. Τυχαιο?
    Επισης, δεν μπορει να ξεφυγει και χαλάει το μυαλο του οταν εχει παικτη πανω του που τον πιεζει τρελα. πχ περυσι με Μονακο που ειχε το Lee (αυτος ηταν και ο λογος που ηρθε στη ζελα).
    Συνεπως: ναι ειναι παικτουρα αλλα εχει αδυναμιες τις οποιες πρεπει να δουλεψει και να κοψει το ξενερωμα...

  • Πανος
    Πανος Τετάρτη, 01 Μαρτίου 2023 16:50 Σύνδεσμος σχολίου

    Και το χειροτερο ειναι οτι θα προσπαθησουν να ριξουν ολες τις ευθυνες σε δυο ανθρωπους για να καλυφθουν αυτοι που εχουν πραγματικα τις ευθυνες. Και σε καποιους μηνες θα ξεχαστει το γεγονος και ολα οπως πριν με το "ελα μωρε!!!".

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Τετάρτη, 01 Μαρτίου 2023 11:41 Σύνδεσμος σχολίου

    Έχουμε πιστεύω όλοι σοκαριστεί με την αδιανόητη τραγωδία. Τέτοιες στιγμές σε κάνουν να συλλογίζεσαι τι πραγματικά είναι πολύτιμο και σημαντικό στην ζωή. Πραγματικά το μυαλό σταματάει σε τέτοιο μεγάλο και άδικο χαμό.

    Είναι αδιανόητο το 2023 να μην υπάρχουν οι δικλείδες ασφαλείας για να κάνεις ένα ασφαλές ταξίδι με τρένο.. πόσο κρίμα και πόσο άδικο Θεέ μου..

  • Naruhitos guard
    Naruhitos guard Τετάρτη, 01 Μαρτίου 2023 09:32 Σύνδεσμος σχολίου

    Επικαιρο αρθρο μια και πλησισαζουν τα play-offs στην Ευρωλιγκα.

    Εχουμε ξαναγραψει οτι το γεγονος οτι παιζουμε το καλυτερο μπσκετ δεν σημαινει οτι θα ειμαστε και οι τελικοι νικητες. Οπότε ισως θα ηταν προτιμοτερο σ' αυτη τη φαση, αντι να κοιταμε την πρωτη θεση, να προετοιμαζουμε την ομαδα να αντιμετωπισει οποιαδηποτε πιθανη διασταυρωση.

    Εδω κολλαει η επανοδος του Σλουκα απο τον τρααματισμο του. Πρεπει να το ομολογησουμε οτι, περα απο τα στατιστικα, εφετος ο Σλουκας ειναι κατω σε αποδοση σε σχεση με την προηγουμενη χρονιά. Ο ξεκουραστος και σε φορμα Σλουκας μπορει να ειναι ο τζοκερ στην τελευταια φαση ης Ευρωλιγκας και πιστευω οτι η ομαδα τον κρατησε εξω τοσο πολυ για εναν φαιμενομενικα ελαφρυ τραυματισμο για αυτον ακριβως το λογο.

    Το θεμα ειναι οτι ο Σλουκας φανηκε να μη λεπει απο την ομαδα σ' ολους τους αγωνες που ελειπε και γενικα το συνολο χωρις τον Σλουκα εδειχνε πιο συμπαγες και χωρις αδυναμιες στα mismatches αφου ειναι γνωστο οτι ολοι οι αντιπαλοι προπονητες προσπαθησουν να χτυπησουν στην αμυντικη αδυναμια του Σλουκα.

    Άλλο ομως τα play-offs και το Final-4. Εκει θα χρειαστει το κατι παραπανω. Ισως ο Σλουκας να μπορει να το δωσει, ισως και οχι. Εμεις πιστευουμε οτι ανετα μπορει και περιμενουμε να δουμε τι νεο εχει σχεδιασει ο κοουτς γι αυτους τους αγωνες.

    Ψιθυριζεται οτι ο Ζοτς σχεδιαζει να φτιαξει ελληνικη παροικια στο Βελιγραδι και να αρπαξει Σλουκα και Παπαγιανη αν τυχει και γινει η στραβη.

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Τετάρτη, 01 Μαρτίου 2023 03:22 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο Σλούκας κάνει σεζόν καριέρας..τι άλλο να πούμε..το έχω γράψει πάνω από δέκα φορές από τότε που ήταν να έρθει, δεν είναι ο Νίκος Γκάλης, δεν είναι ο Βασίλης Σπανούλης, είναι ο Κώστας Σλούκας!

    Γράφει την δική του ιστορία, και η δικαίωσή του για την επιστροφή αυτή θα είναι ΜΟΝΟ μία Ευρωλίγκα (τουλάχιστον, αλλά καθόλου βέβαιη και αυτή η μία..).

    Το καθαρότερο από τα κορυφαία playmaker αυτή την στιγμή, και αν δεν ήταν ο Micic που αντικειμενικά είναι παιχτουρα και κάνει πολλά πράγματα στο παρκέ, ίσως ο κορυφαίος της θέσης.

    Όπως έλεγα τα τελευταία χρόνια, κοιτάς τι έχεις και χτίζεις πάνω στα θεμέλιά σου, και αυτό είναι ο Κώστας Σλούκας. Ο παίχτης κυριολεκτικά χαραμιζοταν επειδή δεν είχε το αντίστοιχο προσωπικό να παίξει στα πλεονεκτήματά του (pick n roll ελάχιστο, μέχρι που έφτιαξε και την μισή καριέρα του λόγου Μάρτιν, και μέτρια πράγματα από το τρίποντο η ομάδα).

    Με την Κολοσσιαία άνοδο του Βεζενκοφ και 2-3 μεταγραφές βελτιώθηκαν τα πράγματα και κάνει σεζόν καριέρας όπως είπαμε. Αρκεί ένας ακόμη πόλος από τον πάγκο για να συνεχίσει να είναι ανταγωνιστική η ομάδα. Δυστυχώς δεν έχουν δείξει σημάδια σταθερότητας οι υπόλοιποι (πλην Walkup) και ελπίζω σε αγωνιστική άνοδο κυρίως McKissic/Canaan. υπάρχει λίγος χρόνος ακόμη, ελπίζω να πιάσουν υψηλά επίπεδα για να διεκδικήσουμε την είσοδο στο final 4..

  • Νικη
    Νικη Τετάρτη, 01 Μαρτίου 2023 01:53 Σύνδεσμος σχολίου

    Γουσταρω Σλουκα.,και σαν παιχτη και σαν συμπεριφιρα.. αλλα το χω ξαναπει ..καπως απομακρος φαινεται φετος, δεν ξερω

  • GEO
    GEO Τετάρτη, 01 Μαρτίου 2023 01:08 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο Σλουκι είναι κομβικός για την ομαδα και ας γκρινιάζουν ορισμένοι. Αυτος και ο Παπ είναι γεννημένοι νικητές Ακόμα άγουρα παιδιά σήκωσαν δυο συνεχόμενες ευρωλίγκες, δεν μπορείτε να φανταστείτε τι αυτοπεποίθηση και χαρακτήρα περά του ατομικού ταλέντου μπορεί να διαμορφώσουν ειδικά σε φέρελπις αθλητές για την μετέπειτα πορεία τους

  • Κωσταςς
    Κωσταςς Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2023 22:09 Σύνδεσμος σχολίου

    Στα κρισιμα δεν ηταν λιγος ο Ντορσει , με αυτον πηρες το κυπελλο περσι... τον πρωτο τιτλο της χρονιας ( χρονικα ) και αν στα κρισιμα βαζεις το F4 να πουμε οτι ουτε ο Βεζενκοφ ηταν καλος εκει ( ηταν το πρωτο F4 και για τους 2 ) , αρα αυτα που λες δεν και και τοση ''αξια''... βλεπουμε τι κανει φετος ο Βεζενκοφ πχ . Οτι ο Καναν παιζει μια αλφα αμυνα ισχυει αλλα οχι και παραμυθακι ο Ντορσει επειδη πηγε στη Φενερ ( και καλα εκανε αφου δεν ηταν συμβολαιο 2 - 3 - 4 χρονια ) . Για τη σκια του Γουιλμπεκιν να πουμε οτι ουτε εδω δε θα ειχε ρολο αφου η ομαδα ειναι πρωτη στην Ευρωπη και δυσκολα αλλαζει κατι που παει τοσο καλα αρα ουτε αυτο λεει πολλα , πιο πολυ κομπλεξ ( ισως ) βγαζεις φιλε... επειδη δεν ηρθε... και λιγοτερο σοβαρη κριτικη ( ειτε ειναι κομπλεξ ειτε οχι τα πιο πολλα που λες δεν ισχυουν και υπαρχουν απαντησεις γι αυτα )

  • Νικος 7
    Νικος 7 Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2023 20:38 Σύνδεσμος σχολίου

    Ευκαιρια να πουμε 2 λογια για το παραμυθακι "Ντορσευ":

    Α)Τι να το κανω το Ελληνικο Διαβατηριο οταν καθε καλοκαιρι ξεροσταλιαζει για Αμερικα;;;

    Β)Θα μας λειψουν οι εμφανισεις του σε ΠΕΝΤΕ ματς με Μονακο και ΕΝΑ με Εφες (στα κρισιμα λιγος);;;;;;;

    Γ)Την μιση αμυνα του Κανααν να επαιζε με Εφες, θα πηγαιναμε για ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΕΡΙ ΤΡΕΜΠΛ....

    Καλα να περασεις στη σκια του Γουιλμπεκιν εκ νεου, κυνηγε των συνταξεων

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more

Γκολ σε Ιταλία-Αγγλία και Μπάρτσα στο 2…

Το κουπόνι της Δευτέρας (29/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Τζένοα υποδέχεται την Κάλιαρι. Στην ισπανική LaLiga, η Μπαρτσελόνα φιλοξενεί...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μπασκετικό... ρεσιτάλ 92-58 τη Μπάρτσα

Παραδίδοντας... μαθήματα μπάσκετ στη Μπαρτσελόνα, ο Θρύλος αυτή τη φορά...

Έπος... Θρύλου στην Αγγλία 2-4 τη Βίλα

Ένας... ονειρικός Ολυμπιακός ισοπέδωσε την Άστον Βίλα στο Μπέρμιγχαμ στον...

Επίσημη παραδοχή Euroleague για αδικία σε ΟΣΦΠ

Παραδοχή λάθους για τη φάση με την επαναφορά του Τόμας...