roumeliotis

Carwiz

Νίκη με Μακάμπι μέγα βήμα τετράδας

casino loutrakiou
redwell

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στο κατάμεστο όπως αναμένεται ΣΕΦ την Παρασκευή (27/01, 21:30, NOVA) για την 21η αγωνιστική της EuroLeague με μοναδικό στόχο τη νίκη που θα τον διατηρήσει στην κορυφή της βαθμολογίας με μοναδικό "συγκάτοικο" τη Ρεάλ.

Χωρίς αγωνιστικά προβλήματα και με πλήρη γνώση της κρισιμότητας του αγώνα ο Γιώργος Μπαρτζώκας και οι παίκτες του είναι έτοιμοι για τη νίκη που θα κάνει το... φουγάρο να καπνίσει για κλείδωμα τετράδας και πλεονεκτήματος έδρας στα πλέι οφ αφού θα πάνε στο 14-7 και θα απέχουν ελάχιστα από το στόχο.

Μια αλλά μεγάλη απουσία για τον Όντεντ Κάτας καθώς ο Ισραηλινός τεχνικός της Μακάμπι που δίνει μάχη για να μπει στην 8άδα και έρχεται με ρεκόρ 11-9, δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του Λορέντζο Μπράουν που είναι τραυματίας και έμεινε πίσω στο Τελ Αβίβ.

Τον αγώνα θα σφυρίξουν οι Χουάν Κάρλος Γκαρθία (Ισπανία), Σάσο Πέτεκ (Σλοβενία) και Λούκα Καρντούμ (Πολωνία). 

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

7 σχόλια

  • ΚΡ
    ΚΡ Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου 2023 20:12 Σύνδεσμος σχολίου

    Εμπρός ομάδα μας. ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΈΝΟΙ και ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ!!!

  • markos
    markos Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου 2023 19:51 Σύνδεσμος σχολίου

    Ανυπομονω για άλλη μια φορά να δω αυτήν την ομαδαρα.δεν έχει να φοβηθεί τίποτα. Κ ο κόσμος μαζί να την σπρώξουν στη νίκη. Πάμε γερά.

  • Giannis
    Giannis Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου 2023 19:32 Σύνδεσμος σχολίου

    Επειδή κάποιος ονόματι red arrow δεν καταλαβαίνει από μπάσκετ διευκρινίζω ότι το ωραίο μπάσκετ δεν σημαίνει ΝΒΑ... ωραίο μπάσκετ εννοώ το γνωστό παιχνίδι του Ολυμπιακού.... ΝΒΑ φίλε ήταν στα χρόνια του Τζόρνταν...τώρα είναι τσίρκο...όπως γράφει κ το redgoal... μόνο στους τελικούς μπορεί να παιχτεί μπάσκετ...τώρα τσίρκο!

  • El d
    El d Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου 2023 18:50 Σύνδεσμος σχολίου

    Να παίξουμε δυνατά απ' την αρχη,μην υποτιμήσουμε την Μακάμπι είναι επικίνδυνη!!πάμε θρύλε γερά για την νικη

  • Red7Arrow
    Red7Arrow Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου 2023 18:43 Σύνδεσμος σχολίου

    Παμε με νίκη και ΕΣΤΩ ΜΕ ΜΙΣΟ ΠΟΝΤΟ. Νικη και μόνο νικη. Οποιος θέλει και ωραίο μπάσκετ ας πάει να δει NBA.
    Eίναι τοσο υψηλό το επίπεδο και τοσοι οι αγώνες που τώρα μπαίνουμε στη τελικη ευθεία της κανονικής περιόδου.
    Ερχονται πολύ δύσκολα παιχνίδια εν όψη.

    Οτι μπορούμε να παιξουμε καλά και να τους διαλύσουμε μπορούμε. Αλλά ειναι πολύ "ατιμα" τα παιχνίδια στη Euroleague. Μια κακή περίοδος αρκεί για να σε βγάλει εκτός ρυθμού.

    Χθες ο Βάζελος κοντρα στην φορμαρισμένη Zalgiris εκανε μια καλή περίοδο και μετα η Λιθουανοί εχασαν τα αυγά και τα πασχάλια. Ομαδούλα που βρισκεται στη 1η 8αδα.....και εφαγε 25π στο κεφαλι σε 1 περιοδο!!!

    Εμείς ειχαμε πάθει το ίδιο απο Βιλερμπάν, το ιδιο και η ΦΕΝΕΡ εχθές...

    Ποσο μαλιστα οταν παίζεις με μια αντίπαλο όπως η Μακάμπι, ομάδα με φανέλα και ιστορία στο θεσμό, ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ να υποτιμήσεις τη νίκη ειτε αυτή ερθει δυσκολα ειτε ευκολα ειτε με καλο η με κακο μπασκετ!

    REDGOAL: Ποιο ΝΒΑ φίλε; Λες και πας στο τσίρκο να διασκεδάσεις είναι, τουλάχιστον μέχρι τα πλέι οφ. Η Regular Season της Euroleague είναι "πόλεμος" με απίστευτη στρατηγική και μπασκετικό Ι.Q., δεν συγκρίνεται με τίποτα, είναι σκέτη απόλαυση

  • Giannis
    Giannis Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου 2023 17:28 Σύνδεσμος σχολίου

    Πάμε για την νίκη και μάλιστα με ωραίο μπάσκετ....!!!! Ο μεγαλύτερος αντίπαλος και δυσκολότερος για φέτος είναι ο κακος εαυτός του Ολυμπιακού....! Το ξαναγράφω και πάλι....εάν λοιπόν νικηθεί αυτό το λάθος μπάσκετ να είστε σίγουροι ότι η κορυφή θα γράφει Ολυμπιακός στο τέλος!!!!

  • Μπεκος
    Μπεκος Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου 2023 13:16 Σύνδεσμος σχολίου

    Ναι ρε ομάδα, παμε γερά!¡παμε για το 4 ευρωπαικο !!!!πάντως 1 ομάδα φοβάμαι ΤΗΝ ΜΟΝΑΚΟ εύχομαι να μην την πετύχουμε στις διασταρωσεις! Όλες τις άλλες ομάδες τις πατάμε και άνετα!!!!

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Τρεις επιλογές 1.75, 1.78 και 2.00 απόδο…

Το κουπόνι της Πέμπτης (09/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στη ρεβάνς για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Άστον Βίλα...

Read more

Με 1.90 Ρεάλ και Under στην Κύπρο

Το κουπόνι της Τετάρτης (08/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στη ρεβάνς για τα ημιτελικά του Champions League, η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχεται τη Μπάγερν...

Read more

Με 1.90 Παρί και combo Μπεσίκτας

Το κουπόνι της Τρίτης (07/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στη ρεβάνς για τα ημιτελικά του Champions League, η Παρί Σεν Ζερμέν υποδέχεται τη...

Read more
Διαβάστε επίσης

Τελειώνει... ο Μπαρτζώκας, ανακοινώνει Ιτούδη

Ο Ολυμπιακός κυριαρχεί στο ελληνικό μπάσκετ μετά την μάγκικη επιβολή...

Μπαρτζώκα 35 βολές και 3 τεχνικές ποινές...

Άκου να δεις Γιώργο Μπαρτζώκα που κάθεσαι και σκας και...

Ξεπάτωσε... Μπάρτσα 59-63 και πήγε Βερολίνο

Ένας Ολυμπιακός από... ατσάλι όχι μόνο άντεξε στην πίεση και...