roumeliotis

Carwiz

Μονόδρομος η νίκη για Θρύλο στη Μπολόνια

casino loutrakiou
redwell

Μετά την ήττα στο Πριγκιπάτο από τη Μονακό, ο Ολυμπιακός στο δεύτερο ματς της διαβολοβδομάδας μονομαχεί με την Μπολόνια στην Ιταλια την Πέμπτη (12/01, 21:30, NS Prime) για την 19η ημέρα της Euroleague με στόχο να επιστρέψει στις νίκες.

Απουσίες δεν υπάρχουν για τους Πειραιώτες οι οποίοι είχαν συνολικά κάκιστη επιθετικά εικόνα στο Μονακό και την ήττα με 64-60 και αυτό είναι που θέλει να διορθώσει ο Γιώργος Μπαρτζώκας απέναντι στη Βίρτους.

Η νίκη είναι μονόδρομος για τους νταμπλούχους Ελλάδος αν θέλουν να παραμείνουν σε απόσταση... αναπνοής από την κορυφή της βαθμολογίας και να επιστρέψουν στην Ελλάδα για δυο σερί εντός έδρας αγώνες που θα τους... απογειώσουν βαθμολογικά.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

10 σχόλια

  • Panos7
    Panos7 Πέμπτη, 12 Ιανουαρίου 2023 20:06 Σύνδεσμος σχολίου

    Χωρίς Σλούκα απόψε. Δύσκολο.

  • alvinstam
    alvinstam Πέμπτη, 12 Ιανουαρίου 2023 19:59 Σύνδεσμος σχολίου

    Τον φάγατε το Σλούκα... δεν παίζει με Μπολόνια τελικά.

  • Karababoglou
    Karababoglou Πέμπτη, 12 Ιανουαρίου 2023 19:53 Σύνδεσμος σχολίου

    Σε μια Euroleague που ολοι εχουν χασει απο ολους....η πρωταθλητρια Εφες ειναι αυτη τη στιγμη εκτος 8αδας καποιοι μπασκετικοι.....βρηκαν να πουν οτι ο Θρυλος εχει προβληματα....χρειαζεται παιχτες.....κ οτι αλλο τους κατεβηκε να γραψουν.....
    Υ.Γ
    Ποια ομαδα με πλεονεκτημα θα ηθελε στα play off τον Ολυμπιακο ή την Εφες...

  • ΧρήστοΣ
    ΧρήστοΣ Πέμπτη, 12 Ιανουαρίου 2023 18:53 Σύνδεσμος σχολίου

    Η ομάδα πάει σφαίρα και πραγματικά λυπάμαι αυτούς που θα μας αντιμετωπίσουν στα playoffs είτε με πλεονέκτημα είτε με μειονέκτημα έδρας!!

  • ThanRed
    ThanRed Πέμπτη, 12 Ιανουαρίου 2023 16:33 Σύνδεσμος σχολίου

    Νικη και μονο νικη αποψε. ΔΕΝ υπαρχει αλλο αποτελεσμα.

    Να ειμαστε σοβαροι και να γινει καλη διαχειριση της ομαδας. Καποιοι την Τριτη επαιξαν στο 150% και σημερα μπορει να ειναι χωμα. Οι αλλοι πρεπει να βγουν μπροστα.

    Θελουμε σκορερ για iso και 3ρη πισω απο τον Παπ. Δεν το καταλαβαινουν αυτο?

    Ο Σλουκας να κοψει τις σβουρες γιατι καποιες στιγμες ουτε με δραμαμινες δεν βλεπεται....

    Αντε με την νικη αδερφια!!

  • ΓΙΩΡΓΟΣ
    ΓΙΩΡΓΟΣ Πέμπτη, 12 Ιανουαρίου 2023 16:32 Σύνδεσμος σχολίου

    Αντί να δείχνουμε αντιπάθεια και ΑΝΕΞΗΓΗΤΟ, ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ, ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΚΑΙ ΑΞΙΟΕΡΕΥΝΗΤΟ μίσος για το ποδόσφαιρο (47 - 39) που αρχίζει να γίνεται μονότονο και ενοχλητικό, ιδιαίτερα όταν αρχίζουν τα βελάσματα και τα σανά, καλύτερα να κοιτάξουμε στο μπάσκετ τι πρέπει να γίνει για να μη μείνουμε σε κάτι λιγότερο από πέρσι, αφού τουλάχιστον από το ξεκίνημα διαφαινόταν κάτι πολύ καλύτερο!!!!
    Εντάξει στο ποδόσφαιρο έγιναν και γίνονται λάθη στις επιλογές ΑΛΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΣΤΩ ΕΠΙΛΟΓΕΣ, ενώ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΑ στο μπάσκετ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΟΤΕ εν μέσω περιόδου ή γίνεται μία και τουρίστας για τα μάτια του κόσμου, οπότε ας κοιτάξουμε να αλλάξουμε κάτι στο μπάσκετ που έχει ένα τέλειο αποτέλεσμα μέχρι τώρα, για να μη φτάσουμε στο σημείο να λούζεται κανείς αυτά που κοροιδεύει!!!!
    Και τι κοροιδεύει!!!!! Αυτό που έχει κάνει τους απέναντι μόνιμους κομπάρσους (47-39) όπως και το πόλο (δύο αθλήματα)!!!!

  • Panos7
    Panos7 Πέμπτη, 12 Ιανουαρίου 2023 14:20 Σύνδεσμος σχολίου

    Η Μονακό δεν μας πάει καθόλου, φαίνεται σε όλα τα παιχνίδια ότι έχουμε πρόβλημα απέναντι τους. Απόψε μόνο νίκη! Καλή επιτυχία στην ομάδα μας.

  • GEORGE 7
    GEORGE 7 Πέμπτη, 12 Ιανουαρίου 2023 14:06 Σύνδεσμος σχολίου

    Παίρνουμε διαφορές 10-15-20 πόντων και δεν αισθάνεσαι σίγουρος!
    Αυτό κάτι δείχνει.
    Μπορεί κάποιοι να θριαμβολογουν με μια νίκη και καλή απόδοση εγώ προβληματίζομαι για το πόσο εύκολα χάνουμε τις διαφορές και πολύ περισσότερο για τις μεγάλες μεταπτώσεις στην απόδοσή από δεκάλεπτο σε δεκάλεπτο.
    Μακάρι να με διαψεύσει η ομάδα αλλά εάν συνεχίσει έτσι δεν τα βλέπω καλά.

  • RED WINNER
    RED WINNER Πέμπτη, 12 Ιανουαρίου 2023 12:18 Σύνδεσμος σχολίου

    Τώρα πλέον δεν υπάρχουν περιθώρια για χαζές ήττες.Οι ήττες από Βιλερμπάν, Βαλένθια και Αστέρα μας βάζουν με την πλάτη στον τοίχο.Θα είχαμε την"άνεση" για μια δύο ήττες εκτός προγράμματος τώρα πια δεν υπάρχει μαξιλαράκι.Αποψε μόνο νίκη όπως και στο επόμενο.Οπως έχω γράψει επανειλημμένως η ομάδα θέλει ενίσχυση με γκαρντ-σκορερ και ένα τεσσαρι τύπου Πετγουει.Τα ίδια γράφω και για το ποδόσφαιρο και θα επιμείνω ότι οι διοικήσεις ορίζουν σε όλα τα αθλήματα τη δυναμική που θα έχουν οι ομάδες.Αν δε θέλουν αυτοί να δώσουν ώθηση εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι.Στενοχωριομαστε, βρίζουμε αλλά δεν μπορούμε να αλλάξουμε την κατάσταση.Αντικειμενικα οι ομάδες χτίζονται το καλοκαίρι, δεν μπορούν όμως όλες οι επιλογές να είναι σωστές.Στο μπάσκετ βλέπουμε ότι υπάρχει η δυνατότητα για κάτι μεγάλο λείπει όμως αυτό το κάτι.Στο ποδόσφαιρο οι επιλογές τα τελευταία δύο χρόνια είναι τραγικές γι'αυτό και βρισκόμαστε σε ελεύθερη πτώση.Οποτε ενίσχυση ειδάλλως τζάμπα χολοσκαμε.Και όταν λέμε ενίσχυση λέμε για σοβαρές κινήσεις αρκετά με τα μπαλώματα.

  • Red7Arrow
    Red7Arrow Πέμπτη, 12 Ιανουαρίου 2023 11:24 Σύνδεσμος σχολίου

    Μονόδρομος ήταν η νίκη στο Μονακό. Τώρα με τη Μπολόνια είναι μονόδρομος επειδή χάσαμε από τη Μονακό... Αλλά αν είχαμε νοοτροπία νικητή θα έπρεπε να ηταν μονόδρομος το 2/2 τη διάβολο βδομάδα τούτη.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more

Γκολ σε Ιταλία-Αγγλία και Μπάρτσα στο 2…

Το κουπόνι της Δευτέρας (29/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Τζένοα υποδέχεται την Κάλιαρι. Στην ισπανική LaLiga, η Μπαρτσελόνα φιλοξενεί...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μπασκετικό... ρεσιτάλ 92-58 τη Μπάρτσα

Παραδίδοντας... μαθήματα μπάσκετ στη Μπαρτσελόνα, ο Θρύλος αυτή τη φορά...

Επίσημη παραδοχή Euroleague για αδικία σε ΟΣΦΠ

Παραδοχή λάθους για τη φάση με την επαναφορά του Τόμας...

Έπος... Θρύλου στην Αγγλία 2-4 τη Βίλα

Ένας... ονειρικός Ολυμπιακός ισοπέδωσε την Άστον Βίλα στο Μπέρμιγχαμ στον...