roumeliotis

Carwiz

«Πρέπει να ξεχάσουμε αυτό το παιχνίδι»

casino loutrakiou
redwell

Χαμένες ελεύθερες βολές, πολλά λάθη και χαμένα λέι απ, ήταν σύμφωνα με τον προπονητή του Ολυμπιακού, Γιώργο Μπαρτζώκα, τα αίτια της ήττας από την Μονακό. Ο Έλληνας τεχνικός τόνισε μετά το τέλος του ματς:

«Συγχαρητήρια στην Μονακό. Ήταν ένα κλειστό παιχνίδι, όπως το περιμέναμε. Εμείς απόψε είχαμε αρκετούς παίκτες που δεν βρέθηκαν σε καλή βραδιά, όπως θα έπρεπε να είναι σε ένα τόσο απαιτητικό παιχνίδι. Είναι προφανές από τις ελεύθερες βολές που χάσαμε, χάσαμε εννιά σε ένα τόσο κλειστό ματς, που κρίθηκε σε μια απόφαση, μια άμυνα, μια επίθεση...

Επίσης, χάσαμε πολλά λέι απ, ακόμη και καρφώματα κάτω από το καλάθι. Θα έπρεπε να παίξουμε καλύτερα. Η άμυνα της Μονακό στο τρίτο δεκάλεπτο άλλαξε την οπτική του αγώνα. Κάναμε πολλά λάθη.

Δεκαπέντε λάθη σε τέτοιου είδους ματς είναι πάντα κρίσιμα. Όμως, αυτή είναι η Ευρωλίγκα. Θα πρέπει να ξεχάσουμε το αποψινό παιχνίδι και να συγκεντρωθούμε σε αυτό με την Μπολόνια. Καλή συνέχεια στην Μονακό.

Όταν του ζητήθηκε να γίνει πιο συγκεκριμένος για τα αίτια της ήττας, είπε: «Ανέβασαν τον βαθμό της σκληράδας στην άμυνα, αλλά θεωρώ πως εμείς προσπαθούσαμε συνεχώς να βρούμε το mis-match και σταματήσαμε να κυκλοφορούμε τη μπάλα και να κάνουμε το παιχνίδι μας.

Αυτή είναι η ανάλυσή μου αυτή τη στιγμή, που όμως, δεν έχω δει στο βίντεο το παιχνίδι. Έπρεπε να προστατεύσουμε τη μπάλα και να ελέγξουμε τα συναισθήματά μας. Κάναμε τόσα πολλά λάθη, κάποια αβίαστα και το πληρώσαμε».

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

9 σχόλια

  • Red7Αrrow
    Red7Αrrow Πέμπτη, 12 Ιανουαρίου 2023 01:29 Σύνδεσμος σχολίου

    Gogos, φίλε το ότι βλέπεις αυτή τη κυκλοφορία και εντυπωσιάζει είναι γιατί ξεκάθαρα η ομάδα δουλεύει σωστά και γίνεται προπόνηση σοβαρή. Επίσης παίζει ρόλο και η ποιότητα των παιχτών μας.
    Αλλά ότι δεν έχουμε διάρκεια και τα πάντα καταρρέουν από ένα σημείο κ μετά έχει κ αυτό εξηγήσεις που έχουν να κάνουν τόσο με κακή νοοτροπία του συνόλου της ομάδας, ηττοπάθεια και υπερεκτιμηση αντιπάλου, όσο και έλλειψη δυνάμεων αλλά και βάθους ροστερ.
    Διότι το ροστερ μοιάζει πλήρες, αλλά στην ουσία η χρονιά βγαίνει με 5-6 παίχτες και οι άλλοι παίζουν η καθόλου (παπάς, Λουτζης) είτε οποτε δει όνειρο ο Μπαρτζωκας αφού τις περισσότερες φορές τους ξεχνάει έξω και δε παίζουν (Μπολομποι) η τους ξεχνάει μέσα ενώ άλλες φορές τους βάζει ελάχιστα (Πιτερς, Μπλακ).
    Δεν βγαίνει χρόνια έτσι.
    Και είναι φυσικό κι επόμενο να βλέπεις τα επαναλαμβανόμενα αυτά black out σε σημαντικούς αγώνες και ειδικά εκτός έδρας όπου λόγο και της απουσίας του κόσμου δεν υπάρχει αυτό το "ξύπνημα" η το boostαρισμα που θα δώσει ενέργεια στην ομάδα.
    Χθες είχαν βγει οι γλώσσες των Σλουκα, Μπλακ και Πιτερς και δεν έγινε ούτε μια αλλαγή στα τελευταία 3-4 λεπτά του αγώνα.
    Μπήκε μόνο ο ΦΑΛ για την ακρίβεια 7 δευτερόλεπτα πριν τη λήξη! Τραγικό και αστείο!

  • Nik
    Nik Τετάρτη, 11 Ιανουαρίου 2023 10:08 Σύνδεσμος σχολίου

    συμβαίνει να χάνεις παιχνίδια από βολές και αυτό έγινε, το έχω πει και θα το λέω, η ομάδα θέλει playmaker με αντερα. Ο σλούκας στο 2 η combo. χάσαμε τρομερή ευκαιρία με τον cambasso,ο canaan δείχνει ότι μπορεί να δείρει όταν πρέπει, ίσως πρέπει η ομάδα να τον πείσει ότι για φέτος το μέλλον του έχει να κάνει με το ποσό σκληρή άμυνα παίζει.

  • 7footer
    7footer Τετάρτη, 11 Ιανουαρίου 2023 08:37 Σύνδεσμος σχολίου

    Όσο παίζουν καλά έστω ένας από τους Σλούκα και Γουόκαπ δεν υπάρχει πρόβλημα.
    Σε βραδιές σαν τη χθεσινή που ήταν κακοί και οι δύο φαίνεται το χάος που υπάρχει πίσω τους.
    Κακή επιλογή ο Κανααν. Φαίνονταν από την αρχή.
    Κακή ήττα η χθεσινή που μπορεί να μας κοστίσει την τετράδα.
    Θα υπάρξουν και άλλες κακές ήττες όσο δεν μπορεί ο Μπαρτζώκας να αποδεχτεί μια ακόμα λανθασμένη επιλογή που φόρτωσε την ομάδα και από εγωισμό δε θέλει να τη διορθώσει.

  • sonof7thejohn
    sonof7thejohn Τετάρτη, 11 Ιανουαρίου 2023 04:01 Σύνδεσμος σχολίου

    Δεν θα τα ισοπεδώσουμε όλα η ομάδα είναι καλή , αλλά επαναλαμβάνουμε τα ίδια και τα ίδια λάθη τα οποία μας έχουν στοιχίσει πολύ ! Μακάρι να διαψευσθώ , αλλά δύσκολα θα επαναλάβουμε την περσινή πορεία στην γιουρολιγκ !!

  • Azeooo
    Azeooo Τετάρτη, 11 Ιανουαρίου 2023 00:50 Σύνδεσμος σχολίου

    Μπαρτζω μαλλον εμεινες στην Αθηνα σημερα
    Πολλα δωρα..

  • gogos
    gogos Τετάρτη, 11 Ιανουαρίου 2023 00:28 Σύνδεσμος σχολίου

    Περίεργη ήττα... Όντως δεν έχουμε πάρει κάποιο κρίσιμο ματς όπως διαπίστωσε κάποιος φίλος μέσα από το σαιτ(εκτός ρεαλ και λίγο Μπασκονια) αλλά δεν μπορούμε να μην αναφέρουμε την φανταστική κυκλοφορία της μπάλας στα πρώτα 5 λεπτα... Σε μια συγκεκριμένη επίθεση ζαλίστηκα... Έβλεπες τους αντιπάλους να τρέχουν σαν τα ποντίκια να καλύψουν τους παίχτες... Φοβερό θέαμα, όμως δεν έμπαιναν τα σουτ!!

  • Μενιος
    Μενιος Τετάρτη, 11 Ιανουαρίου 2023 00:02 Σύνδεσμος σχολίου

    Βάζεις Σλούκα και Γουοκαπ 20 λεπτά σερί και δεν έχουν ανάσες στο τέλος. Την έχεις ξανακάνει αυτή την βλακεία. Και όλα αυτά γιατί ο παίχτης που πήρες για αντί Ντόρσεϊ είναι ανεπαρκής και δεν του δίνεις χρόνο. Αλλάξτε τον. Η ομάδα δεν θα κάνει τίποτα απολύτως αν ξεζουμιζεις Σλούκα και Γουοκαπ. Πάρε παίχτη σκόρερ στο 2 με iso. Ξύπνα. Τα ματς με Μονακό είναι ματς πλέι οφ και φαιναλ φορ. Εκεί τα συστήματα πάνε περίπατο και μιλάμε οι παίχτες με ατομικές ενέργειες.

  • Vaggos
    Vaggos Τρίτη, 10 Ιανουαρίου 2023 23:40 Σύνδεσμος σχολίου

    Πόσες φορές θα επαναληφθούν τα ίδια και τα ίδια λάθη; Πότε τα λάθη θα γίνουν μαθήματα; Φέτος έχουμε κερδίσει ένα ματς που κρίνεται στο τέλος; Όταν χρειάζεται να μπει ένα κρίσιμο σουτ νίκης; Αν θυμάμαι καλά τα έχουμε χάσει όλα! Έτσι δεν θα πάμε πουθενά! Η ομάδα φέτος συνεχώς σκωτσέζικα ντους!! Από τον θαυμασμό στο ξενέρωμα! Πέρυσι τουλάχιστον πήραμε σχεδόν όλα τα ματς που έπρεπε να πάρουμε και είχαμε μια σταθερότητα! Φέτος αλαλούμ!!

  • t-RED-dy
    t-RED-dy Τρίτη, 10 Ιανουαρίου 2023 23:13 Σύνδεσμος σχολίου

    ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΚΑΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΜΕΣΩΣ ΤΟ ΞΕΧΝΑΜΕ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΑΘΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΟΡΘΩΝΟΜΑΣΤΕ....

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μπασκετικό... ρεσιτάλ 92-58 τη Μπάρτσα

Παραδίδοντας... μαθήματα μπάσκετ στη Μπαρτσελόνα, ο Θρύλος αυτή τη φορά...

Έπος... Θρύλου στην Αγγλία 2-4 τη Βίλα

Ένας... ονειρικός Ολυμπιακός ισοπέδωσε την Άστον Βίλα στο Μπέρμιγχαμ στον...

Επίσημη παραδοχή Euroleague για αδικία σε ΟΣΦΠ

Παραδοχή λάθους για τη φάση με την επαναφορά του Τόμας...