roumeliotis

Carwiz

Δεν ήθελε να...κερδίσει και έχασε 64-60

casino loutrakiou
redwell

Ο Θρύλος με σούπερ άμυνα από την αρχή ως το τέλος του αγώνα είχε μεγάλη ευκαιρία να πάρει σπουδαίο διπλό αλλά επιθετικά ήταν τραγικός και κλώτησε πολλές ευκαιρίες για να φύγει νικητής από το Πριγκιπάτο, χάνοντας στο τελευταίο λεπτό ουσιαστικά το παιχνίδι με 64-60.

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε στις... λεπτομέρειες από τη Μονακό βλέποντας το ρεκόρ του να υποχωρεί στο 11-7 ενώ οι Μονεγάσκοι μετά το πέρας και της 18ης αγωνιστικής της Euroleague παραμένουν στην κορυφή της κατάταξης με ρεκόρ 12-6.

Με άποντο Γουόκαπ, με Βεζένκοφ να βάζει μόλις 4, με Παπανικολάου να κάνει αβίαστα λάθη και να σουτάρει ελεύθερος τρίποντο air-ball, με Σλούκα να έχει 1/8 σουτ και Κάναν επίσης τραγικό με 1/7 σουτ, με χαμένα λέιπ απ μέχρι και καρφώματα, το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός ήταν "μέσα" για νίκη μέχρι το τελευταίο λεπτό οφειλόταν καθαρά στη άμυνά του αλλά δεν ήταν αρκετό για να φέρει το διπλό.

Με τους Γουόκαπ, Κέιναν, Παπανικολάου, Βεζένκοφ και Φαλ ξεκίνησε ο Ολυμπιακός, ενώ ο Σάσα Ομπράντοβιτς επέλεξε τους Οκομπό, Τζέιμς, Μπράουν, Μπλόσομγκεϊμ και Μοτιεγιούνας.

Πιεστικές άμυνες παρουσίασαν και οι δύο ομάδες μετά το τζάμπολ, αλλά γρήγορα ο Ολυμπιακός... βρήκε τρόπο να διασπάσει τα αμυντικά συστήματα του Σάσα Ομπράντοβιτς. Με τον Μάικ Τζέιμς «άσφαιρο» στην 1η περίοδο, οι Βεζένκοφ και Παπανικολάου έβαλαν το... πρώτο λιθαράκι, για να πάρει τη σκυτάλη ο Φαλ και με 7 δικούς του πόντους να δώσει προβάδισμα με +12 (6-18) στους «ερυθρόλευκους».

Ο Τάρικ Μπλακ ανέβασε ακόμη περισσότερο τη διαφορά (6-20), πριν διαμορφώσει το σκορ του 1ου δεκαλέπτου (8-20) ο Ντόνα Χολ. 

Οι Μπλακ και Λαρεντζάκης κρατούσαν επιθετικά -στα πρώτα λεπτά της 2ης περιόδου- τον Ολυμπιακό (10-24). Σ’ εκείνο το σημείο, ο Μάικ Τζέιμς βρήκε το... χέρι του και με τρία διαδοχικά τρίποντα έκανε και πάλι ανταγωνιστικούς τους γηπεδούχους (19-27 αφού σε τρίποντο ενδιάμεσα ευστόχησε και ο Σλούκας).

Ο Άλεκ Πίτερς πέτυχε δύο διαδοχικά τρίποντα και η ομάδα του Πειραιά ξέφυγε με 22-34. Έκοτε, όμως η Μονακό απάντησε με σερί 9-0. Ο Μάικ Τζέιμς πέτυχε 5 ακόμη πόντους, ο Έλι Οκόμπο πρόσθεσε τρεις πόντους και ο Μπλόσομγκεϊμ έναν και η Μονακό είχε πλησιάσει απειλητικά, 31-34, στο ημίχρονο. 

H Μονακό διεύρυνε το σερί της σε 15-0 και προηγήθηκε με 37-34, από τρίποντο του Ουατάρα. Οι παίκτες του Μπαρτζώκα δεν ήταν πλέον συνδεδεμένοι με το καλάθι. Μόνο 8 πόντους πέτυχαν οι Πειραιώτες σε αυτήν την 3η περίοδο έναντι 15 των Μονεγάσκων. Ο Βεζένκοφ είχε 0/4 τρίποντα και 4 πόντους, 0/4 και ο Ουόκαπ, ο Κέιναν 1/5 έξω από τη γραμμή του τριπόντου, 1/4 ο Σλούκας και 1/3 ο Παπανικολάου.

Το ευτυχές για τον Ολυμπιακό ήταν πως και οι γηπεδούχοι δεν διακρίθηκαν... για την παραγωγικότητά τους σε αυτό το διάστημα με τον Μάικ Τζέιμς να πετυχαίνει μόνο έναν πόντο. Το 45-40 από τον Μοτιεγιούνας μετετράπη σε 46-42, μετά από 2/2 βολές του Σλούκα και 1/2 του Μάικ Τζέιμς, στο τέλος του τρίτου δεκαλέπτου. 

Ο Ολυμπιακός ροκάνισε τη διαφορά στην 4η περίοδο, χάρη κυρίως στην πιεστική άμυνά του. Σλούκας, ΜακΚίσικ, Πίτερς και Μπλακ έφεραν τους «ερυθρόλευκους» στο -1 (52-51), ενώ η ομάδα του Πειραιά ισοφάρισε σε 53-53 με 2/2 βολές του Σλούκα, στα 3:24΄΄ πριν τη λήξη. Το τρίποντο του Άλφα Ντιαλό αμέσως μετά ήταν ό,τι χειρότερο για την ομάδα του Μπαρτζώκα.

Ο Σλούκας αστόχησε σε δίποντο και ο Μακουντού πέτυχε ένα ακόμη τρίποντο για τη Μονακό (59-53). Η απάντηση της ελληνικής ομάδας ήταν ένα εύστοχο τρίποντο του Άλεκ Πίτερς, χάρη στο οποίο ο Αμερικανός έφτασε τους 12 πόντους (59-56). Μία εξαιρετική άμυνα του Βεζένκοφ είχε ως αποτέλεσμα να βγει η μπάλα εκτός αγωνιστικού χώρου από τον Ντιαλό (οι διαιτητές συμβουλεύτηκαν και το instant replay), κάτι που αξιοποίησε ο ΜακΚίσικ ευστοχώντας σε τρίποντο στην επόμενη επίθεση του Ολυμπιακού, 59-59,

Στο 1.50΄΄ πριν την ολοκλήρωση του «θρίλερ». Οκόμπο και Πίτερς αστόχησαν εν συνεχεία, ο Μάικ Τζέιμς με λέι απ έδωσε προβάδισμα, 61-59 στη Μονακό, για να πάρει πάνω του το πιο κρίσιμο σουτ του αγώνα ο Σλούκας και να το χάσει από την κορυφή της ρακέτας, με την μπάλα να βρίσκει σίδερο. Ο Ντιαλό είχε 1/2 βολς (62-59), ο ίδιος έκανε φάουλ στον Σλούκα αμέσως μετά και ο διεθνής γκαρντ πέτυχε μόνο την πρώτη βολή, 62-60. Το δίποντο του Μάικ Τζέιμς στην εκπνοή, διαμόρφωσε το τελικό, 64-60.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 8-20, 31-34, 46-42, 64-60

ΜΟΝΑΚΟ (Ομπράντοβιτς): Μπράουν 2 (3 ριμπάουντ, 3 κλεψίματα), Οκομπό 6 (1/2 δίποντα, 1/4 τρίποντα, 1/1 βολή, 6 ριμπάουντ, 7 ασίστ, 4 λάθη), Μπλόσομγκεϊμ 1, Μακουντού 9 (2/3 δίποντα, 1/2 τρίποντα, 2/3 βολές, 6 ριμπάουντ), Ντιάλο 16 (2/6 δίποντα, 2/4 τρίποντα, 6/7 βολές, 3 ριμπάουντ), Μοτιεγιούνας 6 (3/3 δίποντα, 8 ριμπάουντ), Ουαταρά 3 (1), Χολ 2, Τζέιμς 19 (3/9 δίποντα, 4/9 τρίποντα, 1/2 βολές, 5 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 7 λάθη)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μπαρτζώκας): Γουόκαπ (0/4 τρίποντα, 3 ριμπάουντ, 7 ασίστ, 4 λάθη), Κάναν 3 (0/2 δίποντα, 1/5 τρίποντα), Λαρεντζάκης 2, Φαλ 9 (3/4 δίποντα, 3/4 βολές, 7 ριμπάουντ), Σλούκας 10 (0/4 δίποντα, 1/4 τρίποντα, 7/10 βολές, 3 ριμπάουντ, 4 ασίστ), Βεζένκοβ 4 (2/3 δίποντα, 0/4 τρίποντα, 8 ριμπάουντ), Παπανικολάου 7 (1), Πίτερς 12 (4/5 τρίποντα), Μπλακ 7 (3/4 δίποντα, 1/5 βολές, 4 ριμπάουντ, 2 κλεψίματα), ΜακΚίσικ 6 (1/2 δίποντα, 1/3 τρίποντα, 1/2 βολές)

Τα ομαδικά στατιστικά της Μονακό: 13/28 δίποντα, 9/28 τρίποντα, 11/17 βολές, 42 ριμπάουντ (31 αμυντικά - 11 επιθετικά), 11 ασίστ, 7 κλεψίματα, 3 μπλοκ, 19 λάθη

Τα ομαδικά στατιστικά του Ολυμπιακού: 12/26 δίποντα, 8/29 τρίποντα, 12/21 βολές, 42 ριμπάουντ (31 αμυντικά - 11 επιθετικά), 16 ασίστ, 10 κλεψίματα, 3 μπλοκ, 15 λάθη

Οι επόμενοι αγώνες των δύο ομάδων: Στη 19η αγωνιστική η Μονακό θα παίξει στο Βελιγράδι με τον Ερυθρό Αστέρα (12/1 στις 20:00), ενώ ο Ολυμπιακός θα βρεθεί στη Μπολόνια για να αντιμετωπίσει τη Βίρτους (12/1 στις 21:30).

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

69 σχόλια

  • RED 7
    RED 7 Πέμπτη, 12 Ιανουαρίου 2023 20:50 Σύνδεσμος σχολίου

    Snake 7 ρε αδερφέ ενα παράδειγμα έδωσα μην κολας εκεί...στον Μακ ΚΙΣΙΚ δηλαδή...και δεν μίλησα για σουτ.....μιλησα για μπασιμο το οποίο αποδεδειγμένα το έχει....δεν μιλησα για σουτ... επαναλαμβάνω...Στο κάτω κάτω αυτη είναι δουλειά που πρέπει να γίνεται στην προπόνηση σε καταστάσεις τέτοιες!!!! Εδώ χρειάζεται ένας Ντόρσεϊ.... έξαλλου αυτή είναι δουλειά του κοουτς...απλα ας αφήσουμε το παράδειγμα....δεν ξέρω τι νόημα έχει να παίρνει την ή τις τελευταίες επιθέσεις ενας παίκτης που αποδεδειγμένα και βάση στατιστικών δεν το έχει....

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Πέμπτη, 12 Ιανουαρίου 2023 00:18 Σύνδεσμος σχολίου

    @MK7 προφανώς δεν έχω καμία συμπάθεια για την ομάδα. Συμπαθώ τους Λιθουανους γιατί το μπάσκετ είναι η ζωή τους, και Βαλένθια/Μπασκονια γιατί συνήθως παίζουν το μπασκετ που μου αρέσει. Επισης φέτος βρίσκω διασκεδαστικη την Μακαμπι με τα υπεραθλητικα και ψηλά σχήματα. Αλλωστε πήγαν παιχτες που τους έχω αναφέρει πολύ την τελευταία 3ετια (Nebo, Poythress, Colson) ή λιγότερο (Hollins, Hilliard, Baldwin, Brown). Ενδιαφερον μπασκετικό πείραμα.

    έχω δει σχεδόν όλους τους αγώνες της Μονακό, έχω γράψει εδώ μέσα για κάτι σφαγές που έγιναν - νομίζω και για την Αρμάνι συγκεκριμένα- αλλά χθες είδα ένα απίστευτο 50-50 που δεν καταφέραμε να εκμεταλλευτουμε..κατά τα άλλα, άθλια έδρα που θυμίζει τα κλειστά που παίζαμε εμείς στα ερασιτεχνικά χωρίς λαό και χωρίς ψυχή..αλλά..MONEY TALKS AND BULLS+=T WALKS!

    Φαινεται ότι κάνουν σπουδαία επένδυση και θα υποστηριχθεί από όλα τα επίπεδα. Αυτο συμβαίνει σε όλες τις δουλειές/υπηρεσίες/ομάδες..αυτός που επενδύει θα ανταμειφθεί. Ετσι είναι τα συστήματα, κοινωνικο-πολιτικα.

    Επισης τονίζω το ροστερ και το στήσιμο γιατί φαίνεται πολλοί φίλοι δεν έχουν συνειδητοποιήσει πόσο πλήρες και σωστό δείχνει φέτος, και όσοι μειώνουν τον Ομπραντοβιτς, φανταστείτε πόσο δύσκολο είναι κάποιος να χωρέσει Okobo/James/Loyd, και όχι μόνο αυτό, πέρυσι πήγε να μας κλείσει το σπίτι με Ouattara, σε άλλα παιχνίδια με Blossomgame, σε άλλα με Diallo και μέχρι το απίστευτο του Makoundou χθες. νομίζετε τυχαία βγαίνουν όλα αυτά τα τρίποντα από τις πλευρές?

    επίσης με ενοχλεί που μειώνονται παιχτες σαν τους Diallo/Brown/Hall που έχουν ακουστεί και οι 3 για την ομάδα μας, και είμαι σίγουρος ότι έχουν μεγάλο σεβασμό από τον κόουτς Μπαρτζωκα. μάλιστα και οι 3 πιστεύω ότι είναι τοπ 3 αμυντικοί στις θέσεις τους και ιδανικοί για ΚΑΘΕ ομάδα Euroleague.

    άλλωστε και εσύ βλέπεις ότι έχουν διάφορα σχήματα που δεν μας πηγαίνουν. γι αυτό λέω ότι είναι ο κρυπτονιτης μας.

    καθόλου συμπάθεια, απλά σεβασμό και υπεραναλυση στον άμεσο "εχθρό ".

    από πέρυσι το έλεγα ότι δημιουργείτε ένα είδος rivalry, ίσως επειδή και οι 2 ομάδες είναι ένα κλικ κάτω από τις 4 ισπανικές/τουρκικές σε μπατζετ, ισως επειδή πέρυσι στο τέλος ήταν εντυπωσιακές και προσέφεραν την πιο εντυπωσιακή σειρά play off..για διάφορους λόγους πιστεύω. παίζει ρόλο και ο James, ήταν κύριος πέρυσι αν θυμάστε.

    το υπεραναλυω λίγο περισσότερο γιατί πιστεύω θα τους ξαναβρουμε μπροστά μας. ίσως ζευγάρι στο 4-5, ή στο 3-6, ή (ελπίζω) σε κάναν ημιτελικό/τελικό. εξακολουθώ να πιστεύω ότι οι 2 ισπανικές έχουν τα βαθύτερα ροστερ και η Εφες την καλύτερη 4αδα γκαρντ..

  • ΜΚ7
    ΜΚ7 Τετάρτη, 11 Ιανουαρίου 2023 22:41 Σύνδεσμος σχολίου

    @De CouPePe Φιλε ειλικρινα δεν ξερω απο που προκυπτει αυτη η αδυναμια που εμφανως εχεις στην Μονακο.
    Σαφως και εχει καλο ροστερ σαφως και διαθετει τρεις πολυ ταλαντουχους scoring guards τους οποιους οπως επισης σωστα λες εχει πλαισιωσει με καποιους πολυ αθλητικους ρολιστες στα φοργουορντ και στην frontcourt αλλα δεν γινεται επισης να μην βλεπεις αυτο που βλεπουν και ομολογουν ΟΛΟΙ οχι μονο ελληνες φιλαθλοι/οπαδοι αλλα γενικα φιλοι της Ευρωλιγκας απο ολες τις χωρες.Την ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΗ δηλαδη ευνοια που απολαμβανει απο την Ευρωλιγκα σε ολα τα επιπεδα αλλα κυριως διαιτητικα.Μπες στην σελιδα της Ευρωλιγκας και δες ποια ομαδα εχει κερδισει με διαφορα τις περισσοτερες ελευθερες βολες μεχρι τωρα.Ετσι απλα ενδεικτικα
    Κανε επισης μια βολτα στα σοσιαλ μιντια της διοργανωσης και ειδικα σε fb και twitter να δεις τι κραξιμο πεφτει.

    Γραφεις μετα οτι αυτη η ομαδα εχει φραγκα τι να κανουμε? Να την πεταξουμε? Δηλαδη οποια ομαδα αποκτησει ιδιοκτησια πλυντηριο και σπρωχνει μαυρο χρημα στην αγορα......δικαιωματικα πρεπει να βιαζει το αθλημα με διαιτησιες που θυμιζουν Σωληνα? Και να πεις οτι περναγε πριονοκορδελα ομαδες χαμηλοτερου μπατζετ απο την ιδια θα λεγα ΟΚ και στον αθλητισμο που δεν ειναι αλλο απο προεκταση των κοινωνιων και της ζωης υπαρχει δυστυχως το δικαιο του ισχυρου, μα εδω βλεπεις να εχει βγαλει ανακοινωση (για τα ματια του κοσμου βεβαια) η Ευρωλιγκα για την αλλοιωση αποτελεσματος που εφαγε στο Πριγκιπατο η Εφες η back to back πρωταθλητρια ευρωπης και μια εκ των πλουσιοτερων ομαδων.Τα ιδια επαθε και η Ρεαλ στην Μαδριτη και η Αρμανι στο Μιλανο (αν και εκει εχασε τελικα) Ειδικα στο Μιλανο μεχρι και ο μειλιχιος Χαινς επαθε υστερια με αυτα που εβλεπε να σφυριζουν και αποβληθηκε για πρωτη φορα στην καριερα του!
    Και ναι χτες πραγματι η διαιτησια ηταν καλη αλλα ηταν η εξαιρεση στον κανονα που φετος λεει "σπρωχτε την Μονακο να κερδιζει οπως να ναι οπου να ναι μεχρι να κλειδωσει πλεονεκτημα" Μια ομαδα που χωρις την ευνοια ζητημα ειναι να ειχε κανει 9 νικες κι οχι 12 που εχει τωρα....
    Και κατι αγωνιστικο που παρελειψα στο προηγουμενο σχολιο μου.Το σχημα της αντιπαλου που μας δυσκολεψε περισσοτερο και καθηλωσε την επιθεση μας χτες ηταν εκεινο το small ball που ειχε Μπλοσομγκειμ στην θεση του, τον Ντιαλο στο 4 τον Μαγκουντου στο 5 και τους δυο μπομπερ στην περιφερεια.Ειχε τρομερη αθλητικοτητα μεγαλη πιεση στην μπαλα και πολυ γρηγορες περιστροφες.

  • Snake7
    Snake7 Τετάρτη, 11 Ιανουαρίου 2023 22:33 Σύνδεσμος σχολίου

    @Arrow, φίλε δεν πήγαινε σε σένα το σχόλιο. Συμφωνώ για το ροτεσιον σε αυτά που λες, ωστόσο έχω πει ότι δεν θεωρώ τον Μοαρτζι μυρωδιά, και αφού στο συμβόλαιο μου δεν είναι εργοδότης η ΚΑΕ τον εμπιστεύομαι.

    Ειδικά όσον αφορά τους ψηλους πρέπει να έχεις παρατηρήσει οτι αναλογα τα ματσαρισματα επιλεγει να δώσει χρόνο σε Μπολό ή Μπλακ. Ο Μπλακ είναι σε καλό φεγγάρι. Δεν δίνει ποτέ ουσιαστικό χρόνο και στους τρεις.

    Ο Πιτερς ρε φίλε ήταν χθες ο μόνος που βλεπόταν. Ο Βεζε θέλει χρόνο, είναι εκτός ρυθμού. Καλά έκανε και δεν τον εξέθεσε περισσότερο.

    @Red7 ρε φίλε σοφιστειες λες. Δεν είναι ο Σλουκας Σπαν Μισιτς Τζέιμς, ή Μοράντ ή Μπούκερ. Είναι ο Σλουκας. Αν είχα Τζα Μοράντ θα του έδινα αυτού τη μπάλα. Αλλά όχι ρε φίλε να προτείνεις στον αμπάσκετο τον Μακισικ που μαθαίνει μπασκετ στα 32.

    Deal with it στο υπάρχον ροστερ τη μπάλα στο τέλος θα την έχει ο Σλουκας. Όπως είπαν τα παιδιά αν είχες Ντορσει την κάναμε την κουβέντα. Όπως και αν ο Κειναν ήταν στην περυσινή του κατάσταση. Αλλά στην κλατς φάση θες: iso, αξιόπιστο σουτ (παίκτης του 42% είναι ο Σλουκας όλη του την καριέρα, φέτος είναι outlier), ταλέντο στο να δει γήπεδο για να βγάλει ασίστ αν στραβωσει, ηγετικοτητα, κρύο αίμα και λεφτά στην τράπεζα στις βολες.

    Μα ρε φίλε τον Μσκισικ. Δεν μπορώ να το χωνέψω. Τον Μσκισικ του 18% τρίποντο και 60% βολες; Της 1.2ασιστ και 0.8 λάθη σε 15 λεπτά. Ρε τι θα ακούσουμε

  • Ηλίας Θεοδωράκης
    Ηλίας Θεοδωράκης Τετάρτη, 11 Ιανουαρίου 2023 22:12 Σύνδεσμος σχολίου

    @RED7
    Εδώ σε θέλω!!! Έχεις δει την τελευταία επίθεση ή το τελευταίο σουτ να το παίρνει οποιοσδήποτε άλλος πλην περιφερειακού; Μπορεί ας πούμε να το πάρει ο Βεζένκοφ; Για να το πάρει θα πρέπει η ομάδα να παίξει σύστημα. Δε γίνεται. Το παίρνει περιφερειακός πηγαίνοντας σε κατάσταση ISO. Όποιος έχει drive, σουτ εκτός ισορροπίας κλπ έχει αβαντάζ. Αν δε το πάρει ο Σλούκας, πρέπει να το πάρει ο Κάνααν, ο Μακ Κισικ, ο Λαρεντζάκης, ο Γουοκαπ. Παραβλεποντας το θέμα της ιεραρχίας, ποιος νομίζεις ότι έχει περισσότερες πιθανότητες;

  • RED 7
    RED 7 Τετάρτη, 11 Ιανουαρίου 2023 20:52 Σύνδεσμος σχολίου

    Red 7Arrow και Ηλιας Θεοδωράκης παιδιά πάνω κάτω στο ίδιο μήκος είναι τα σχόλια μας...απλα θέλω να πω και στους δύο οτι αυτο που περιγράφεις Ηλια η αυτό που ρωτάς Red 7Arrow αν το κοιτάξουμε στατιστικά δεν είναι ο Σλούκας σε καμμία περίπτωση!!!! Γιατί πχ στις 10 επιθέσεις στο τέλος θα τις πάρει και τις 10 αυτός και θα βάλει την μια οποτε αστο ρε άνθρωπε.....ας δοκιμάσει και κάποιος άλλος η ας σχεδιάσει ενα σύστημα στην προπόνηση ο Κοουτς που να μην πηγαίνει η μπάλα στον Σλουκα....ενα άλλο ελαττωμα που έχει παλι είναι ότι κρατάει άσκοπα την μπάλα πολύ χρόνο και χάνουμε επιθέσεις σε αντίθεση με το όταν κυκλοφορεί γρήγορα η μπάλα που σε αυτό είμαστε η καλύτερη ομάδα στην Ευρωλίγκα...

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Τετάρτη, 11 Ιανουαρίου 2023 18:08 Σύνδεσμος σχολίου

    Έχει 3 από τους καλύτερους clutch/iso παίχτες όλης της διοργάνωσης, και τους έχει πλαισιώσει με ένα πλήθος αθλητικών 3 and D παιχτών και 3 από τους καλύτερους αμυντικούς στη θέση τους (Diallo/Brown/Hall) μαζί με κάποιες συμπληρωματικές πινελιές (Motiejunas, Strazel), τώρα αν κάτσει και ο Makoundou είναι υπερπλήρεις..

    Η διαιτησία ούτε έδρα δεν έπαιξε χθες.

    Η ομάδα αυτή έχει φράγκα. Τι να κάνουμε; Να τους διώξουμε;

    Οι φανέλες δεν παίζουν μπάσκετ.. αυτά τα παρωχημένα δεκαετίας 80 λένε οι βαζελοι

    Εμείς έχουμε στα γκαρντ ένα θέμα, και όχι σωστή χρησιμοποίηση του, αντικειμενικά, καλύτερου από πέρυσι ρόστερ.. κατά τα άλλα αν παραμείνουμε στην πρώτη 6αδα θα είναι μεγάλη επιτυχία, και ότι γίνει στα playoff..αν πιάσουμε μέγιστη απόδοση θα περάσουμε με μειονέκτημα έδρας, γενικά δύσκολο, όχι ακατόρθωτο, αλλά πολύ δύσκολο..

    Από την πρόσφατη ψηφοφορία.

    AS Monaco’s Mike James was tagged as the most clutch player. Behind the leading 44.4% was Olympiacos floor general Kostas Sloukas with 16.7%.

    Reigning back-to-back Final Four MVP Micic was named as the best leader in 22.% of the survey answers. Maccabi’s Brown, Monaco’s James, and Olympiacos’ Sloukas tied at 11.1% apiece.

    The question about the most uncomfortable opponent produced a four-way tie between Efes, Monaco, Fener, and Olympiacos.

    A three-way tie between Monaco, Baskonia, and Olympiacos was shaped by the answers to the most fun-to-watch team.

    Βλέπετε ότι Ολυμπιακός και Μονακό ακούγονται πολύ μαζί..προς τιμή και των 2, επειδή σε 3 χρόνια κατάφεραν να πάνε την ομάδα τους από το Eurocup στην κορυφή της Ευρώπης, και σε εμάς που με μέτριο μπάτζετ κοντραρουμε τα μεγάλα..

  • Ηλίας Θεοδωράκης
    Ηλίας Θεοδωράκης Τετάρτη, 11 Ιανουαρίου 2023 18:04 Σύνδεσμος σχολίου

    @ΜΚ7
    Ο Μπαρτομεου αβανταριζε οτιδήποτε Ισπανικό, ο Μποντιρόγκα θα αβανταρει Σέρβους.
    Μόνο που δυστυχώς ξεχάσαμε ότι οι Σέρβοι είναι πολύ πιο μονοφαγάδες. Όσοι έζησαν το μπάσκετ από τα 80ς με το Στάνκοβιτς, θυμούνται.
    Ο Μπαρτομεου ως Ισπανός ήξερε ότι είχε μεγάλη αγορά και αβανταριζε τις ομάδες της χώρας τους. Ο Μποντιρόγκα ξέρει ότι δεν έχει αντίστοιχη αγορά, οπότε θα προμοταρει αυτό που προμοταριζαν πάντα οι Σέρβοι... Παίκτες και προπονητές. Ειδικά οι Σέρβοι προπονητές είναι εδώ και χρόνια πολυ στα κάτω τους. Ήδη Ομπράντοβιτς και Ιβάνοβιτς που μέχρι πριν 1-2 χρόνια γελαγε ο κόσμος μαζι τους, είναι στα πάνω τους. Ελπίζω να μην ξαναζήσουμε εκείνη την εποχή που Ευρωλίγκα δεν έπαιρνες αν δεν είχες Σέρβο προπονητή και 2-3 παίκτες. Κάποια ψυχή είπε κάποτε και για Σερβική μαφία, αν θυμάσαι....

  • Red7Arrow
    Red7Arrow Τετάρτη, 11 Ιανουαρίου 2023 17:12 Σύνδεσμος σχολίου

    RED 7 εδώ ειναι το θεμα ομως....ποιος αλλος να το παρει που ειναι πολύ ανώτερος απο τον Σλουκα σαν σουτέρ..?????

    Δηλ αν ειχες πχ τον Ντορσει, θα σου ελεγα ΝΑΙ, να το ριξει ο Ντορσει...
    Το να το ριξει ο Σλούκας εχει να κάνει και με το ποιος ειναι ο "captain" της ομάδας επιθετικά...
    Χθες πχ ο Πιτερς ειχε καλυτερα ποσοστά. Ηταν ευστοχος, η λογική λεει να σουτάρει εκείνος αν χρειαστεί. Αλλα η εμπειρία του δεν ειναι ίδια. Και καμιά φορά το τελευταίο σουτ να ξερετε το παιρνει εκεινος που ΘΑ ΤΟ ΖΗΤΗΣΕΙ...που θα δειξει οτι το θελει και δεν το φοβάται!!!
    Υπαρχουν παιχτες δηλ που θα τους δωσεις τη μπάλα και απο μονοι τους θα τη πετάξουν αλλου. Δεν εχουν το σθένος.
    Αλλιως θα εβλεπες και θα ελεγε καποιος ΕΓΩ ΔΩΣΤΕ ΤΗΝ ΣΕ ΕΜΕΝΑ.
    Στον Σπανουλη κατι που αναγνωριζω και δε το εχω δει σε αλλον ειναι οτι ΤΟΝ ΕΒΛΕΠΕΣ (οπως ειπες) ακομα και σε βραδιές που δεν ηταν καλός, που μπορει να ειχε χάσει 10 τριποντα και να θελει να παρει τη μπαλα να κανει εκεινος το σουτ υπο πολυ δυσκολες συνθηκες και ενω αυτη ζυγιζε 100 κιλα.
    Επισης η διαφορά του Σπανουλη και του Τζειμς και καποιων αλλων παιχτών ειναι οτι γραφουν στα ### τους και συστηματα και οδηγιες καποιες φορές, οταν πρέπει........και δε φοβουνται να παρουν ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ.......θα τολμησουν το δυσκολο σουτ, γιατι εχουν εμπιστοσύνη στον εαυτό τους. Και αυτο ειναι που τους διαχωρίζει απο τη μάζα!

    Ο ΒΕΖΕΝΚΟΦ πχ στα κρισιμα ματς, εκει που ΠΡΕΠΕΙ να παιξει καλά, δεν παιζει...

    Λενε καποιοι για τον Ντορσει οτι περυσι δεν βοηθησε στον ημιτελικο με την ΕΦΕΣ......αλλα δεν λενε για τον Βεζενκοφ που ηταν ανυπαρκτος!!!
    Δεν μειώνω τον Βεζενκοφ. Αλλα βλέπεις οτι καποιοι παιχτες, οσο ποιοτικοί κι αν ειναι....δεν θα γινουν ΠΟΤΕ τους ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ. Δεν γινεσαι...γεννιέσαι!

  • Ηλίας Θεοδωράκης
    Ηλίας Θεοδωράκης Τετάρτη, 11 Ιανουαρίου 2023 17:06 Σύνδεσμος σχολίου

    @RED 7
    Φίλε, εσύ περιγράφεις αυτό που λένε clutch παίκτης. Αυτός δεν ορίζεται ως ο παίκτης που θα πάρει το τελευταίο σουτ, το winning shot που λέγανε κάποτε, αλλά αυτός που θα το βάλει. Απ' τους παίκτες που αναφέρεις μόνο ο Σπανούλης και ο Μιτσιτς ειναι/ηταν. Όλοι οι υπόλοιποι παίρνουν το τελευταίο σουτ, αλλά το αν θα το βάλουν είναι απλά θέμα ικανότητας στο σουτ.
    Κατεξοχήν clutch player ήταν ο MJ. Κάποτε όταν ήταν ακόμα εν ενεργεία, είχαν κάτσει και είχαν καταγράψει τα winning shots του, έτσι για να δούνε τι ποσοστό είχε. Ξέρεις πόσο ήταν; 85%

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μπασκετικό... ρεσιτάλ 92-58 τη Μπάρτσα

Παραδίδοντας... μαθήματα μπάσκετ στη Μπαρτσελόνα, ο Θρύλος αυτή τη φορά...

Έπος... Θρύλου στην Αγγλία 2-4 τη Βίλα

Ένας... ονειρικός Ολυμπιακός ισοπέδωσε την Άστον Βίλα στο Μπέρμιγχαμ στον...

Επίσημη παραδοχή Euroleague για αδικία σε ΟΣΦΠ

Παραδοχή λάθους για τη φάση με την επαναφορά του Τόμας...