roumeliotis

Carwiz

«Δεν θα πέσουμε στην παγίδα...»

casino loutrakiou
redwell

Μετά το διπλό στο ΟΑΚΑ, ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί την Παρασκευή (06/01, 21.00) στο ΣΕΦ την Αρμάνι Μιλάνο στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής με στόχο να ξεκινήσει με το δεξί τις υποχρεώσεις του στο 2023 και τον Γιώργο Μπαρτζώκα να τονίζει:

«Σε καμία περίπτωση δεν θα πέσουμε στην παγίδα να θεωρήσουμε το Μιλάνο μια ομάδα του χεριού μας. Είναι ξεκάθαρο πως έχουν έναν φανταστικό προπονητή, όλοι το ξέρουν αυτό.

Επίσης είναι ξεκάθαρο ότι έχουν καλό ρόστερ, όπως και ότι έχουν τραυματίες από την αρχή της χρονιάς και αυτό πιστεύω πως σε μεγάλο βαθμό επηρέασε την αυτοπεποίθησή τους.

Έχασαν κομβικούς παίκτες. Όμως, αυτή τη στιγμή έχουν βρει μια καλή χημεία. Όποιος είδε την αναμέτρηση με την Βίρτους για το ιταλικό πρωτάθλημα που κέρδισαν με 20 πόντους εκτός έδρας, το καταλαβαίνει. Επίσης, έχουν τρεις συνεχόμενες νίκες στην Ευρωλίγκα.

Αμύνονται πολύ καλά, έχουν πολύ έμπειρους παίκτες, έχουν ταλαντούχους παίκτες… Είναι ομάδα του προπονητή, παίζει με τον τρόπο που ο κόουτς θέλει να στοχεύσει και έχουν καλούς σουτέρ.

Ο Μπαρόν είναι κομβικός και στα τελευταία παιχνίδια έχει μέσο όρο 20 πόντους. Εμείς δεν θα πέσουμε σε καμία περίπτωση στην παγίδα να πιστέψουμε πως θα είναι ένα εύκολο ματς. Όλοι πρέπει να καταλάβουν πως επιβάλλεται να δουλέψουμε σκληρά το δίωρο του παιχνιδιού για να κερδίσουμε».

Για την συμμετοχή του Σάσα Βεζένκοφ, είπε: «Είναι στην διάθεσή μας. Χθες έκανε ένα μέρος της προπόνησης, θα προπονηθεί και σήμερα. Θα πρέπει βέβαια να δούμε πόσο χρόνο συμμετοχής μπορεί να πάρει. Νομίζω, πάντως, πως αύριο θα είναι στην δωδεκάδα».

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

7 σχόλια

  • Antonis
    Antonis Παρασκευή, 06 Ιανουαρίου 2023 08:22 Σύνδεσμος σχολίου

    Υπομονη και συνεπεια !!!Οχι μεγαλα λόγια!!!

  • Ηλίας Θεοδωράκης
    Ηλίας Θεοδωράκης Παρασκευή, 06 Ιανουαρίου 2023 05:50 Σύνδεσμος σχολίου

    Νικάμε και τερματίζουμε 1οι. Έτσι απλά.
    Κατά τα άλλα, το Ντόρσεϊ ξεχαστε τον μέχρι να πήξει το μυαλουδακι του και να καταλάβει ότι μπασκετικά δεν έχει μέλλον στο ΝΒΑ κι ότι η Ευρώπη του είναι μονόδρομος.

  • George 7
    George 7 Παρασκευή, 06 Ιανουαρίου 2023 03:20 Σύνδεσμος σχολίου

    Πονηρό ματς....με υπομονή να το πάρουμε για ωραίο κλείσιμο πρώτου γύρου κ κορυφή...κουφετο όλα τα αποτελέσματα σμρ..ένα κ ενα

  • BD7
    BD7 Παρασκευή, 06 Ιανουαρίου 2023 01:20 Σύνδεσμος σχολίου

    Μοιραστε τη μπαλα τόσο καλά όσο κάνετε τελευταία, παίξτε με τον δεινόσαυρο και όχι μόνο με το τρίποντο και πιστεύω ότι το έχουμε το ματσάκι.
    Καλο το μακρινό σουτ αλλά όταν μπορείς να τους βάλεις στα καλάθια μέσα κάντο. Με τον ΠΑΟ φάνηκε ότι το τρίποντο δεν είναι πανάκεια.

    Ασίστ και όχι πολύ νταμπα ντουμπα τη μπάλα. The sky is the limit που λένε και στο χωριό μου

  • Kostas
    Kostas Παρασκευή, 06 Ιανουαρίου 2023 01:00 Σύνδεσμος σχολίου

    Redgoal μια ερώτηση??Η Δευτέρα είναι η τελευταία μέρα που μπορεί μια ομάδα να πάρει παίκτη από Ευρωλίγκα.Εμεις περιμένουμε να απαντήσει ο Ντόρσεϊ.Αν δεν γίνει κάτι θα πάρουμε κάποιον άλλον και από που??Ψάχνουν τίποτα ακόμα??

    REDGOAL: Ναι φίλε. Οι προσθήκες από ομάδα Euroleague λήγουν τώρα. Παίκτης που δεν έχει παίξει Euroleague φέτος μπορεί να υπογράψει μέχρι αρχές Μάρτη

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Πέμπτη, 05 Ιανουαρίου 2023 21:51 Σύνδεσμος σχολίου

    Από εδώ και πέρα, όλα κρίσιμα. Πάμε για την νίκη, και να τσεκαρουμε λίγο τον Καραμητρο..του χρόνου είτε Dorsey είτε Long, πρέπει να είναι Πειραιά..

  • Giannis
    Giannis Πέμπτη, 05 Ιανουαρίου 2023 17:49 Σύνδεσμος σχολίου

    Κάντο όπως στο ΟΑΚΑ.....!!!! Απλά τα πράγματα! Πάμε ομάδα!!!!

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more

Γκολ σε Ιταλία-Αγγλία και Μπάρτσα στο 2…

Το κουπόνι της Δευτέρας (29/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Τζένοα υποδέχεται την Κάλιαρι. Στην ισπανική LaLiga, η Μπαρτσελόνα φιλοξενεί...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μπασκετικό... ρεσιτάλ 92-58 τη Μπάρτσα

Παραδίδοντας... μαθήματα μπάσκετ στη Μπαρτσελόνα, ο Θρύλος αυτή τη φορά...

Έπος... Θρύλου στην Αγγλία 2-4 τη Βίλα

Ένας... ονειρικός Ολυμπιακός ισοπέδωσε την Άστον Βίλα στο Μπέρμιγχαμ στον...

Επίσημη παραδοχή Euroleague για αδικία σε ΟΣΦΠ

Παραδοχή λάθους για τη φάση με την επαναφορά του Τόμας...