roumeliotis

Carwiz

Ανακοίνωσε Μπολομπόι ο Θρύλος

casino loutrakiou
redwell

Πρώτη και εξαιρετικά σημαντική προσθήκη για τον Θρύλο στο ρόστερ της νέας σεζόν καθώς οι Πειραιώτες υπέγραψαν τον Αμερικανό σέντερ και πάουερ φόργουορντ, Τζόελ Μπολομπόι. Μια ακόμα απόλυτη επιβεβαίωση του ρεπορτάζ του RedGoal που σας ενημέρωσε κατατοπιστικά με το άρθρο "Όλα... για Μπολομπόι ο Θρύλος". Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

"Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του Τζόελ Μπολομπόι. Ο 28χρονος σέντερ/φόργουορντ υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο με τους νταμπλούχους Ελλάδος.

Το who is whο

Γεννήθηκε: 28/01/1994 (Ντόνετσκ, Ουκρανίας)
Υπηκοότητα: Αμερικανός/Ρώσος/ Ουκρανός/ Κονγκολέζος
Ύψος: 2.07
Θέση: Center/Forward

Προηγούμενες ομάδες:
Utah Jazz (2016–2017)
Salt Lake City Stars (2016–2017)
Milwaukee Bucks (2017–2018)
Wisconsin Herd (2017-2018)
CSKA Moscow (2018-2022)

Οι περσινοί αριθμοί του...

Στην Ευρωλίγκα σε 23 αγώνες είχε μέσο όρο 4.8 πόντους (72.7% βολές, 59.1% δίποντα, 31.5% τρίποντα), 3.4 ριμπάουντ και 0.4 ασίστ.

Στο πρωτάθλημα της VTB σε 13 αγώνες είχε μ.ο. 6.5 πόντους (78.9% βολές, 54.3% δίποντα, 38.8% τρίποντα), 4.3 ριμπάουντ και 0.3 ασίστ.

ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ

Διασυλλογικές
Euroleague Champion (2019)
VTB League Champion (2019,2021)


Ατομικές
Big Sky Player of the Year (2016)
First team all-Big Sky (2016)
AP Honorable Mention All American (2016)
Big Sky Defensive Player of the Year (2014, 2016)".

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

73 σχόλια

  • Jiannis77
    Jiannis77 Πέμπτη, 07 Ιουλίου 2022 23:00 Σύνδεσμος σχολίου

    Φίλε Ηλία σίγουρα θα βρεθεί λύση και στο 3, αν και πιστεύω ότι ο Μακ και ο Λάρυ είναι κατά συνθήκη 3άρια, που χρησιμοποιήθηκαν φέτος σε κοντά σχήματα και τα αντίπαλα 3άρια τους έβαζαν στα καλάθια. Ο Πίτερς και ο Σάσα μπορούν να δώσουν κι αυτοί κάποια λεπτά στο 3, αλλά όλα αυτά είναι ρευστά ακόμα. Ο Σαντ-Ρος μου αρέσει κι εμένα, είναι από τους ελάχιστους ποιοτικούς που έχουν οι απέναντι και κάπου είχα διαβάσει ότι παίζει να βγάλει ελληνικό διαβατήριο (μπορεί να κάνω και λάθος). Απλά φοβάμαι μην καταφύγουμε σε αλχημείες και μείνουμε πάλι με το αιώνιο "what if" που βασανίζει αυτή την ομάδα χρόνια τώρα.

    Ας περιμένουμε λίγο να μπουν τα κομμάτια στο παζλ της ομάδας κι εδώ θα είμαστε να τα λέμε. Το καλοκαίρι ακόμα έχει δρόμο μπροστά κι εμείς αγωνιούμε. Οι προοπτικές πάντως είναι αρκετά ευοίωνες και είναι στο χέρι των προέδρων και του προπονητή να συνεχίσουν την πολύ καλή προσπάθεια που ξεκίνησαν το περσινό καλοκαίρι.

  • Ηλίας Θεοδωράκης
    Ηλίας Θεοδωράκης Πέμπτη, 07 Ιουλίου 2022 20:39 Σύνδεσμος σχολίου

    @Jiannis77
    Είναι ένα όνομα που το έχω γράψει εδώ και πολύ καιρό κι είναι φτηνός γιατί αν είναι οι Αγγελόπουλοι δε θα τα σκάσουν. Υπάρχουν 3άρια στην ομάδα.... Μακ Κίσικ, Λαρεντζάκης ακόμα και ο Πίτερς παίζει 3. Για 3άρι στυλ Παπ; Επειδή ο Ντόρσεϊ μας κούνησε μαντήλι μόνο ξένο μπορούμε να πάρουμε, αλλά ο συγκεκριμμένος θεωρώ ότι ταιριάζει και σαν 7ος ξένος. Μόνο που δεν ξέρω αν θα μείνει ελεύθερος απ την ομάδα του.... Howard Sant-Roos.

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Πέμπτη, 07 Ιουλίου 2022 15:28 Σύνδεσμος σχολίου

    Προσωπικά προτιμώ Grigonis για τη θέση 2 και παίζει και 3 a la Lojeski..

    Όσο για τα οικονομικά θέματα, για όσους ασχολούνται πραγματικά με το ΝΒΑ, και δεν το θεωρούν πανηγυρακι (που επίσης δεν είναι κακό να διασκεδάζεις με κάτι που σου αρέσει..) όλη η μαγκιά είναι το salary cap και όλη η φιλοσοφία και εκτέλεσή του.

    Αν έχετε ερωτήσεις ευχαρίστως να σας απαντήσω περί αυτού το ΣΚ που θα έχω λίγο χρόνο.

    Έγραψα κάποια πράγματα για την εφορία ΝΒΑ σε προηγούμενο ποστ.

    Στο Dallas που θα πάει Dorsey παίρνει ΟΛΟ το ποσό που θα γραφτεί, κι ας είναι μικρό, στους Kings, λόγω Καλιφόρνιας που έχει τη μεγαλύτερη αθλητική φορολογία, ο Vezenkof θα πάρει περίπου το 43-44% του συμβολαίου που θα δείτε... δηλαδή το 1.000.000 του Dorsey είναι περισσότερα από 2.000.000 Vezenkov στην Καλιφόρνια.

  • Red7Arrow
    Red7Arrow Πέμπτη, 07 Ιουλίου 2022 00:44 Σύνδεσμος σχολίου

    ΠΑΝΟ, μη βγαζουμε γλώσσα. Αν ποτέ ξανα επιστρεψει Euroleague η CSKA θα μας αγοράσει ολους μαζι αν θελει. Μιλαμε για τεραστια δυναμη οικονομικά....και δυστυχως οταν δεν υπαρχει ενα οριο σε μεταγραφες και συμβολαια αυτές οι ομάδες θα κανουν πάρτι εναντι των φτωχοτερων ομάδων.
    Δεν ειναι δυνατόν δηλ να θελουν ανταγωνιστική λιγκα σε ενα αθλημα που και δεν πληρώνει και ερχεται πχ ο Τουρκος με το ετσι θελω και αγοράζει οτι γουσταρει οποτε γουσταρει. Να πανε να ............ λεω εγώ. Κριμα....

  • Σπύρος Μανωλάκος
    Σπύρος Μανωλάκος Τετάρτη, 06 Ιουλίου 2022 21:33 Σύνδεσμος σχολίου

    1. Το μπάσκετ του Μπαρτζώκα δεν έχει θέσεις αλλά χαρακτηριστικά. Κι όποιος κατάλαβε, κατάλαβε. Αυτό για το που θα παίζει ο κάθε παίκτης κ τι είναι.
    2. Τον έκοψαν από το ΝΒΑ λόγω κακού χαρακτήρα, τραγικού 3ποντου και ακόμα χειρότερης άμυνας. Ήρθε στην Ευρώπη κι έφαγε τη σκόνη του Άλφα Ντιαλό ο οποίος τραυματίστηκε στα πλέι οφ κι έπαιξε αυτός. Έτυχε να κάνει μια καλή σειρά, και όταν επέστρεψε ο Ντιαλό τον ξαναέστειλε στον πάγκο. Στη Μονακό που φυσάει το παραδάκι κ φόρο δεν πληρώνει ανανέωσαν τον Ντιαλό με 3ετες κι όχι τον Ζαμπόν που μας έχετε ζαλήσει κάποιοι. Για τον οποίο παγκοσμίως το ενδιαφέρον είναι ελάχιστο κι ας ακούστηκαν κάτι παππάδες τύπου "του δίνει 1,5 μύριο η Έφες" κτλ. Και αναρωτιέμαι: πρόκειται για Ολυμπιακούς που ασχολούνται μόνο με την ομάδα κι όχι με το άθλημα γενικά; Πρόκειται για Ολυμπιακούς που παρακολουθούν από τα πλέι οφ της Ευρωλίγκας κ μετά; Πρόκειται για τύπους που που ακούν ένα όνομα και το αναμασούν χωρίς να ξέρουμε για ποιόν μιλάμε, ή απλά για κάποια μερίδα Ολυμπιακών της νοοτροπίας "αφου μας τα έβαλε να τον πάρουμε"(άλλη διαχρονική μάστιγα αυτή). Όπως κάποτε μας είχε βάλει ένα γκολ ο Βλαχοδήμος κ μετά δεν ξέραμε πως να ξεφορτωθούμε τον "Έλληνα Κριστιάνο".

  • νασος
    νασος Τετάρτη, 06 Ιουλίου 2022 20:44 Σύνδεσμος σχολίου

    το ποσο που θα παρει ο μπολομποι ειναι 950.000 δολλαρια

  • Red7
    Red7 Τετάρτη, 06 Ιουλίου 2022 19:28 Σύνδεσμος σχολίου

    Redgoal τι γίνετε με bacon?

  • Πάνος
    Πάνος Τετάρτη, 06 Ιουλίου 2022 19:10 Σύνδεσμος σχολίου

    Πως τα φέρνει όμως η ζωή! Κάποτε η ΤΣΣΚΑ μας επερνε τους παίκτες τώρα ψωνίζουμε εμείς από αυτή

  • Πάνος
    Πάνος Τετάρτη, 06 Ιουλίου 2022 19:02 Σύνδεσμος σχολίου

    Ξέρουμε τι ποσό περίπου θα πάρει;

  • Pame7
    Pame7 Τετάρτη, 06 Ιουλίου 2022 18:31 Σύνδεσμος σχολίου

    Redgoal, ξερουμε ποσά για Μπολομποι, και Πητερς? Εξαιρετικες κ δοκιμασμενες λυσεις κ οι δυο (για αναπληρωματικοι)!

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

Error: No articles to display