roumeliotis

Carwiz

Όλα...για Μπολομπόι ο Θρύλος (vid)

casino loutrakiou
redwell

Σε ανοιχτή γραμμή με τον Τζόελ Μπολομπόι βρίσκσται ο Θρύλος για να πείσει τον 28χρονο σέντρερ και πάουερ φόργουορντ ύψους 2.06 μέτρων να υπογράψει με τους νταμπλούχους

Τα τελευταία τέσσερα χρόνια αγωνιζόταν στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας και ήταν βασικό γρανάζι της ρώσικης ομάδας, αλλά μετά την εισβολή στην Ουκρανία ζήτησε να αποχωρήσει και έμεινε ελεύθερος.

Ο παίκτης σύμφωνα με ΜΜΕ από το εξωτερικό, φέρεται να απέρριψε την πρώτη πρόταση που του έκανε η ομάδα του Πειραιά αλλά στον Ολυμπιακό δεν είναι διατεθειμένοι να παρατήσουν την περίπτωσή του.

Γι’ αυτό και συνεχίζουν τις επαφές με την πλευρά του παίκτη, προκειμένου να βρεθεί η... χρυσή τομή και να ντύσουν στα ερυθρόλευκα τον πρώην άσο της ΤΣΣΚΑ.

Πέρσι, στην Euroleague είχε μέσο όρο 5.9 πόντους και 4.1 ριμπάουντ, ενώ στην VTB League είχε 7.2 πόντους και 3.6 ριμπάουντ. Ο Μπολομπόι φημίζεται για τις αθλητικές του ικανότητες, ενώ για ψηλός διαθέτει και αξιόπιστο σουτ από μέση απόσταση.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

VIDEO

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

63 σχόλια

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Δευτέρα, 04 Ιουλίου 2022 13:30 Σύνδεσμος σχολίου

    Teo, φυσικά και δεν τον έχει τον Donta, μόνο ο Poirier μου έρχεται στο μυαλό από Ευρώπη και ο Norvel Pelle από Αμερική.

    Πάντως για να είμαστε δίκαιοι θα τον παλέψει καλύτερα από Livio. Μήτογλου (είναι πολύ σκληρός παίχτης) και Poythress επίσης μπορούν να τον παίξουν σε λίγο μικρότερο επίπεδο.

  • Tèo
    Tèo Δευτέρα, 04 Ιουλίου 2022 06:15 Σύνδεσμος σχολίου

    Τον έχει τον Donda Hall? Ας μου αναλύσει κάποιος μόνο αυτό... Αν ο Bolomboy τα καταφέρνει κάτω απ την ρακέτα εναντίον του Donda Hall

  • THRYLOS FOR LIFE
    THRYLOS FOR LIFE Κυριακή, 03 Ιουλίου 2022 22:13 Σύνδεσμος σχολίου

    @MK7 Φίλε σου απάντησα καθυστερημένα γιατί δεν το είχα δει σε άλλο άρθρο που με ρώτησες αν έχω σελίδα facebook με το ίδιο όνομα αλλά στα Ελληνικά και η απάντηση είναι σαφώς όχι! Άμα θέλεις το πιστεύεις. Και ούτε ήξερα οτι υπάρχει η συγκεκριμένη σελίδα. Ποτέ δεν κοπιάρω άλλες απόψεις. Γράφω μόνο τις δικές μου σκέψεις και χαίρομαι που υπάρχουν και άλλοι που σκέφτονται τα ίδιο γιατί αποδεικνύει οτι δεν είμα ο τρελος του χωριού! Ίσως σου φαίνομαι υπερβολικός στις εκτιμήσεις μου αλλά η αλήθεια είναι οτι μέχρι στιγμής επαληθεύομαι! Τα πράγματα γίνονται όλο και πιο μαύρα! Όποιος δεν το βλέπει αυτό είτε εθελοτυφλεί, είτε απλά δεν έχει εκτιμήσει σωστά τα πράγματα ,είτε είναι υπεραισιόδοξος.

    Οι σκέψεις και οι αναλύσεις που κάνω δεν είναι και τίποτα τρομερό ώστε να πεις οτι τισ δανείστηκα από αλλού. Απλά παρατηρώ τα γεγονότα και με ψυχραιμία κάνω λογικές σκέψεις. Και βέβαια δεν έχω καθόλου αλαζονεία μετά την τρομερή χρονιά που κάναμε για να τα βλέπω όλα ωραία και με αισιοδοξία. Με αυτό δεν εννοώ οτι είσαι εσύ αλλαζονικός αλλά γενικά μιλάω. Γιατί η αλήθεια είναι οτι καλώς ή κακώς μια επιτυχημένη χρονιά ίσως επηρεάσει κάποιους και βάλουν κάτω από το χαλάκι τα λάθη των προηγούμενων ετών. Είναι στην φύση του Έλληνα αυτό.

    Αν θυμάμαι καλά, πριν ξεκινήσει η φετινή καταπληκτική χρονιά ήσουν (και διόρθωσε με σε παρακαλώ αν κάνω λάθος) ένας από αυτούς που καυτηρίαζαν και τα λάθη της διοίκησης και τα λάθη του Μπαρτζώκα. Ο Μπαρτζώκας είναι αλήθεια οτι μας διέψευσε τους περισσότερους πολύ ευχάριστα με το κουτσάρισμα του από τα μέσα σχεδόν της χρονιάς. Και οι Αγγελόπουλοι είναι αλήθεια οτι και αυτοί είχαν σημαντικό μερίδιο της επιτυχίας. Όμως τα όποια λάθη είχαν κάνει και αυτοί αλλά και ο Μπαρτζώκας είναι και αυτό μια πραγματικήτητα.

    Όσο και να το υποβαθμίζουμε ήταν λάθος κατά την γνώμη μου που δεν αποκτήσαμε κανένα απο τα εγχώρια ταλέντα τα τελευταία χρόνια. Σύμφωνοι δεν θα βγουν όλα, αλλά κάποια θα βγουν. Και μπορεί ο Μαντζούκας, Ο Χουγκάζ, ο Σαμοντούροφ να μην είναι ακόμα παίκτες επιπέδου Ευρωλίγκας γιατί είναι άλλωστε πολύ μικροί αλλά ο Καλάθης, ο Μήτογλου, και ο Παπαγιάννης είναι. Έναν να είχαμε πάρει από αυτούς με εξαίρεση τον Καλάθη που ποτέ δεν τον ήθελα στην ομάδα (και δυστυχώς θα οδηγηθούμε να του κάνουμε πρόταση) τότε τα πράγματα θα ήταν καλύτερα.

    Αλλά η μεγάλη μου ανησυχία δεν είναι μόνο η φετινή χρονιά που δυστυχώς άμα φύγουν όπως δείχνουν τα πράγματα ο Ντόρσει και ιδίως ο Βεζένκοφ είναι ήδη χαμένη. Μια χρονιά άσχημη την αντέχω. Δεν έχουμε συμβόλαιο κάθε χρόνο με την επιτυχία πόσο μάλιστα με αυτό το μπάτζετ. Η μεγάλη μου ανησυχία είναι για τα επόμενα χρόνια όταν θα βαρύνουν ή θα αποσυρθούν Σλούκας και Παπανικολάου. Δεν υπάρχει παίκτης από πίσω με Ελληνικό διαβατήριο που να έχει την προοπτική να κάνει την διαφορά. Ο Παναθηναικός τουλάχιστον με το παιδομάζωμα που έχει κάνει έχει μια ελπίδα. Εμείς όχι. Μακάρι να κάνω λάθος.

  • Μενιος
    Μενιος Κυριακή, 03 Ιουλίου 2022 21:50 Σύνδεσμος σχολίου

    Η καραμέλα Μήτρου Λονγκ κούρασε. Ο παίχτης δεν έχει Ελληνικό διαβατήριο και την φετινή χρονιά δεν προκειτε να έβγαινε. Γι'αυτό και δεν τον κοιτάξαμε. Ταλέντα δεν θέλουμε. Έχουμε ταλέντα σε μικρές ηλικίες. Κολινδρός,Νικόλαιδης,μοουσα. Έτοιμους παίχτες θέλουμε. Αυτοί οι παίχτες δεν προκειτε να σου προσφέρουν κάτι άμεσα και πολύ πιθανό ούτε στο μέλλον. Ίδιο παιδομάζωμα είχε κάνει ο παο με Χαραλαμπόπουλο,λουτζη, Κόνιαρη κτλ κτλ είχε μαζέψει τότε στις μικρές ηλικίες τους πάντες και μάντεψε? Δεν έγινε ούτε ένας σοβαρός παίχτης. Εδώ δεν δίναμε χρόνο στο υπερταλεντο ποκουσεφσκι που δεν τους βλέπει όλους αυτούς που μάζεψε ο βαζελος. Σε κάνα 2 χρόνια θα κάνει παπάδες στο NBA ο ποκου.

  • ΜΚ7
    ΜΚ7 Κυριακή, 03 Ιουλίου 2022 21:47 Σύνδεσμος σχολίου

    @ΤRHRYLOS FOR LIFE Αν εξαιρεσεις τον Μητρου-Λονγκ που ειναι ετοιμος παικτης ολα τα υπολοιπα παιδια που λες θελουν πολλη δουλεια και πολυ χρονο για να ανθισουν και να γινουν -αν γινουν ποτε-παικτες Ευρωλιγκας και ομαδες οπως ο Ολυμπιακος ή ο βαζελος που εχουν στοχο τον πρωταθλητισμο δεν εχουν την πολυτελεια να τους δωσουν την ευκαιρια.Μονο ο Λασο εχει καταφερει να βγαλει πιτσιρικαδες μεσα απο μια φοβερη παραγωγικη διαδικασια που εχει το προγραμμα της Ρεαλ αλλα τους χανει κι αυτη απο το ΝΒΑ (Ντονσιτς Γκαρουμπα Ντεκ αν και αυτος επεστρεψε) αλλα ο ανθρωοπος διαχειριζεται καθε χρονο και ενα μπατζετ τριπλασιο απο το δικο μας επομενως εχει πολλα περιθωρια μεσα απο ροστερ παικταραδων να δινει χρονο στο υψηλο επιπεδο και σε μικρους χωρις αυτο να κοστιζει νικες. Μην σου απαριθμησω παραδειγματα παικτων που αποκτηθηκαν απο Ολυμπιακο και βαζελο ως σουπερ ταλεντα και τωρα βολοδερνουν ειτε σε μικρομεσαιες ομαδες της Basket League δανεικοι ή ακομα χειροτερα εμειναν ελευθεροι ως καμμενα χαρτια και σταματησε η οποια εξελιξη τους?
    Εδω ο βαζελος που φετος τερματισε προτελευταιος στην Ευρωλιγκα και δεν εδωσε καμια σοβαρη ευκαιρια σε αυτα τα παιδια που εχει αποκτησει.Λες και αν τα εβαζε να παρουν παραστασεις στο υψηλο επιπεδο θα εχανε κατι.Αντε απο προτελευταιος να τερματιζε τελευταιος.So what? Μπορει να ειχε "βγαλει" ομως καποιον παικτη.
    Ξαναλεω δειτε το παραδειγμα του Καλαιτζακη.Εφυγε απο τον παο με την ταμπελα του στασιμου και χρειαστηκε να παει στην Αμερικη να κυνηγησει το ονειρο του ΝΒΑ για να ανεβει επιπεδο. Ή τον διδυμο αδερφο του που εφυγε για Λιθουανια και επρεπε να τον εμπιστευτει μια ξενη ομαδα δινοντας του πρωταγωνιστο ρολο για να κανει κι αυτος το step up και να παει τωρα στον βαζελο για να εχει ενεργο ρολο και οχι να βρισκεται μεταξυ 12ου παικτη και εξεδρας.
    Εμενα ας πουμε μου αρεσει πολυ σαν παικτης το παιδακι του Προμηθεα ο Τανουλης.
    Αντε πες και τον αποκταμε αυριο το πρωι.Θα παμε στην Ευρωλιγκα με τον Τανουλη?Τι θεση θα εχει στο ροστερ μας? Του 13ου? 14ου παικτη? Για να παιξει ποσα λεπτα την σεζον?

  • Κόρινθος - Red or Dead
    Κόρινθος - Red or Dead Κυριακή, 03 Ιουλίου 2022 21:17 Σύνδεσμος σχολίου

    Go, go, go Μπολομπόι, go, go, go Μπολομπόι, του εργάτη το ρολόι δε κάνει κομπολόι. Πρόεδροι σας εκτιμάμε, αλλά κάντε μια φορά, αυτή την την υπέρβαση...

    ΧΑΘΗΚΑΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ

  • Panos7
    Panos7 Κυριακή, 03 Ιουλίου 2022 21:08 Σύνδεσμος σχολίου

    Έτσι που πάει το πράγμα οι μόνοι Έλληνες που αξίζει να έρθουν στον Ολυμπιακό είναι. Καλάθης - Αdedocoumbo - Aγραβανης. Από ξένους Piters - Bolomboi - Baycon. Αν περιμένουμε Μήτογλου καλώς. Πάντως μπορεί φέτος να πάμε και για 7ο ξένο μες την χρονιά.

  • ΜΚ7
    ΜΚ7 Κυριακή, 03 Ιουλίου 2022 21:07 Σύνδεσμος σχολίου

    Προσωπικα το μονο λαθος της Διοικησης που μπορω να βρω ειναι που δεν πηρε τον Μητρου-Λονγκ.Ειχα εκφρασει την αποψη που ηταν και πολλων αλλων φιλων φυσικα οτι ο παικτης με την σεζον που εκανε στην Ιταλια (για οσους τον παρακολουθουσαμε στενα ολη την διαρκεια της χρονιας) ηταν ετοιμος για το αλμα στην Ευρωλιγκα.
    Απο την στιγμη που σωστα κατα την γνωμη μου δεν κανουμε το παιδομαζωμα του βαζελα γιατι οπως θα εχετε διαπιστωσει στο τελος τα περισσοτερα απο αυτα τα παιδια (Αβδαλας Χουγκαζ Σομαντουροφ κλπ) μενουν αναξιοποιητα και στο τελος φευγουν ελευθερα (βλεπε Καλαιτζακης που χρειαστηκε να παει Λιθουανια για να κανει το step up προκειμενου να ξαναγυρισει στην βαζελα με ρολο) και απο την στιγμη που πρωτοκλασατοι ελληνες δεν υπαρχουν πια κι οσοι υπαρχουν ειναι μετρημενοι στα δαχτυλα του ενος χεριου (Καλαθης Μητογλου Αγραβανης με τους δυο τελευταιους προβληματικους ο ενας λογω ντοπινγκ και ο αλλος λογω ανωριμου χαρακτηρα) ΕΠΡΕΠΕ να αποκτησουμε τον Μητρου-Λονγκ τροποντινα και ως μια δικλιδα ασφαλειας αν θελετε στον σχεδιασμο για παν ενδεχομενο. Και να λοιπον που φτασαμε στο σημειο να λεμε οτι ο Ντορσει ειναι με το εναμιση ποδι στην Φενερ και ο Βεζενκοβ να φευγει για Λας Βεγκας προκειμενου να συζητησει το ενδεχομενο να συναψει συμβολαιο με τους Κινγκς απο φετος!
    Αν ειχαμε αποκτησει τον Μητρου-Λονγκ ενα combo guard που σουταρει καλα (σε αντιθεση με τον Καλαθη)και πασαρει αρκετα καλα και υπογραφαμε και τον Κωστοκουμπο θα χρειαζοταν απλα να δωσουμε ενα δυνατο συμβολαιο σε εναν σκορερ που να επαιζε στο 2-3 π.χ οπως ο Μπεικον και να περιμεναμε στην γωνια να αρπαξουμε τον Μητογλου ανεξαρτητα απο την τιμωρια του εκτος πια αν αυτη ειναι η μεγιστη δηλαδη πανω απο δυο χρονια.
    Δηλαδη
    PG: Γουολκαπ Σλουκας Λουντζης
    SG: Μητρου-Λονγκ Λαρεντζακης
    SG/SF: Μακκισικ
    SF: Μπεικον Παπανικολαου
    PF: Πιτερς (και αναμονη για Μητογλου)
    PF/C: Μπολομποι
    C: Φαλ Κωστα Α

    ΥΓ: Κατα τα αλλα δεν βλεπω που εχει κανει καποιο λαθος η διοικηση εφοσον ισχυει οτι πλησιασε τον Ντορσει στην διαρκεια της σεζον και αυτος παραμυθιαζε περι καψας για ΝΒΑ και τωρα του εχει κανει προσφορα για 1,1εκ.Δηλαδη ποσα να του προσφερει?
    Καλα για Βεζενκοβ-εφοσον τελικα φυγει γιατι προσωπικα δεν δινω πολλες πιθανοτητες να του προσφερουν απο φετος οι Κινγκς μεγαλο συμβολαιο και πολυ χρονο στο ροτεισον-δεν καταλαβαινω τι θα μπορουσε να ειχε κανει η Διοικηση που δεν το εκανε.Οπως εγραψα και σε αλλο σχολιο να του λεγανε να μπει μεγαλο buy-out για να ωφεληθει οικονομικα η ομαδα?Μα τοτε ισως να μην δεχοταν επεκταση συμβολαιου και τωρα που μιλαμε να ηταν free agent σαν τον χαζοταιλερ.
    Τελοσπαντων υπομονη και εμπιστοσυνη να δουμε πως θα κλεισει το ροστερ και μετα θα κρινουμε.Εγω παραμενω αισιοδοξος και ειμαι σιγουρος οτι η ομαδα στο τελος θα βγει ενισχυμενηη απο αυτην την off-season

  • BD7
    BD7 Κυριακή, 03 Ιουλίου 2022 20:46 Σύνδεσμος σχολίου

    Εμπιστοσύνη στην ομάδα. Απέδειξαν πέρυσι περίτρανα ότι ακολουθησαν πιστά ένα πλάνο και βγήκε μια χαρά.
    Το ίδιο πιστεύω για φέτος με οσες αναπάντεχες αλλαγές και να χρειαστεί να γίνουν .

    Να πω τη γνώμη μου την ταπεινή για τον Ογκαστ;
    Δεν είναι για επίπεδο Ευρωλίγκας. 2 χρονιές στον ΠΑΟ ήταν επιεικως κάτω του μετρίου.

  • Sak-podence7
    Sak-podence7 Κυριακή, 03 Ιουλίου 2022 20:45 Σύνδεσμος σχολίου

    Πιστεύω οτι ο Ντορσει θα φύγει επειδή στης φλεβες τ κυλαει αμερικανικο αίμα κ το μοναδικό που τους ενδιαφέρει ειναι τα πολλα λεφτά,,
    ΥΓ Ο Βεζενκοβ θα μεινει εναν ακομη χρόνο στην ομαδα επειδή η Κινγκς εχουν συμπληρωσει σχεδον της θεσεις κ τα λεπτα συμμετοχής στην θεση τ..
    Θελω Ματ Τομας στην θεση τ Ντορσει.,
    Μπέικον στην θεση 3-4,, συμφωνώ με Πιτερς στην θεαη 4 κ Μπολομποΐ - Αντετοκουνμπο στην θεση 5 κ ξεκινας την σεζον πληρης μπορεί να ειναι 7 ξένοι αλλα η χρονιά ειναι τεράστια...

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

Διπλή τρέλα και... μπουρλότο στο ΣΕΦ

Ο Ολυμπιακός έχει κάνει... φόκους στην τελική ευθεία της σεζόν...

Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση

Χρόνια πολλά, καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα σε όλο τον...