roumeliotis

Carwiz

Άνετα ο Θρύλος 72-102 τον Προμηθέα

casino loutrakiou
redwell

Την ανωτερότητά του έβγαλε για μια ακόμα φορά στο παρκέ ο Θρύλος τη φετινή σεζόν στη Basket League και διέλυσε ξανά τον Προμηθέα αυτή τη φορά στην Πάτρα με 72-102 και έκανε έτσι το 2-0 στη σειρά των ημιτελικών.

Πλέον με νίκη ο Θρύλος το Σάββατο (04/06) στο ΣΕΦ παίρνει το εισιτήριο για τους τελικούς, όπου θα περιμένει με πλεονέκτημα έδρας το νικητή του ζευγαριού Παναθηναϊκός-Λάρισα (1-1).

Παρότι ο Σάσα Βεζένκοφ μπήκε «ζεστός» και ο Χασάν Μάρτιν έκανε καλή δουλειά στην ρακέτα (αντικατέστησε τον Μουστάφα Φαλ που φορτώθηκε νωρίς με 2 φάουλ), ο Ολυμπιακός δεν μπόρεσε να ελέγξει απόλυτα το ματς στην πρώτη περίοδο (18-20). Το έκανε, όμως, στην δεύτερη.

Με όπλο του την καλή του άμυνα, την περιφερειακή ευστοχία του Κουίνσι Έισι και τη δημιουργία του Κώστα Σλούκα, επέβαλε πλήρως τον ρυθμό του και «έχτισε» μια διαφορά 15π. (31-46, στο 20’).

Με σταθερά καλή άμυνα, καλή κυκλοφορία της μπάλας και επιθετική πολυφωνία, οι «ερυθρόλευκοι» αύξησαν ακόμη περισσότερο τις αποστάσεις (+26π., 39-65 στο 25’) και τις διατήρησαν σταθερά στο 20+ μέχρι και την ολοκλήρωση της 3ης περιόδου (53-75).

Παρότι όλα είχαν ήδη κριθεί, ο κόουτς Μπαρτζώκας ζήτησε από τους παίκτες του να παραμείνουν απόλυτα συγκεντρωμένοι. Και το έκαναν... Συνέχισαν να πιέζουν στην άμυνα, έτρεξαν στον αιφνιδιασμό και ανέβασαν τον δείκτη της διαφοράς στους 35π. (63-98 στο 37’). Την κατοστάρα «έγραψε» με κάρφωμα ο Λιβιό Ζαν Σαρλ (67-100 στο 38’).

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 18-20, 31-46, 53-75, 72-102

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ (Γιατράς): Ρέι 6 (2), Γκραντ 6 (3/5 δίποντα), Αγραβάνης 10 (3/3 δίποντα), Σίμπσον, Φόστερ 19 (8/10 δίποντα), Χαντ 7 (2/5 δίποντα), Γκίκας 2 (10 ασίστ), Αγραβάνης Γ 4, Λάγιος 6 (3/4 δίποντα), Άντριτς 3 (1), Μπαζίνας 3 (1), Τανούλης 6 (3/5 δίποντα, 5 ριμπάουντ).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μπαρτζώκας): Γουόκαπ 8 (2), Ντόρσεϊ 4 (1), Φαλ 7 (3/3 δίποντα), Βεζένκοφ 20 (3/3 τρίποντα, 10 ριμπάουντ), Παπανικολάου 8 (1), Έισι 6 (2), Λούντζης 4, Λαρεντζάκης 9 (2), Σλούκας 8 (6 ασίστ), Μάρτιν 17 (8/9 δίποντα, 6 ριμπάουντ), Ζαν-Σαρλ 8 (3/3 δίποντα), ΜακΚίσικ 3 (1 τρίποντο, 4 ασίστ)

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

30 σχόλια

  • Snake7
    Snake7 Παρασκευή, 03 Ιουνίου 2022 21:13 Σύνδεσμος σχολίου

    Φίλε Tornado πιστεύεις θα γκρινιάξει κανεις αν φύγει λχ ο Εισι και στη θέση του έρθει ο Ντιαλό, ή αν φύγει ο Λιβιό και στη θέση του έρθει ο Φοιγκτμαν; Είπε κανείς αυτο;

    Συζητάμε για τον Αγραβανη που ούτε μπασκετ ξέρει, ούτε στην ομάδα προσφέρει, και ανακατεύοντας είναι.

    Και ναι, ο Γουοκαπ είναι καλό παιδί, glue guy, και ο Μακισικ το ίδιο. Πάρε αν είναι έναν κακομαθημένο Αμερικανό στο 4 που ο Βεζε παίζει 35λεπτα να μη γράφει χρόνο και να γκρινιάζει κάθε μέρα στην προπόνηση να δεις για πότε γίνεται κωλος η ομάδα. Ή μήπως ξέχασες πως έγιναν τα αποδυτήρια με όλα τα καλόπαιδα το 2018 και 2019 (ηχητικά, Τουπάν, Τίμα, μπουνιές Τσερι με Μπαλντουιν, γκρίνια Πολ) στα οποία ήταν παρόντες οι Ολυμπιακαρες Αγραβανης και Μπογρίνιο.

    ΥΓ: Κρατάμε Χασαν και στη θέση του Λιβιο παίρνουμε Φοιγκτμαν που παίζει 4, παίζει στρετς 5, έχει ποστ παιχνίδι και πάμε για Ευρωλιγκα.

  • Σπύρος Μανωλάκος
    Σπύρος Μανωλάκος Παρασκευή, 03 Ιουνίου 2022 19:05 Σύνδεσμος σχολίου

    TORNADO τι συγνώμη ρε φίλε, σε τσιγκλάω λίγο, με τσιγκλάς κι εσύ. Σιγά, έχουμε να λύσουμε τιποτα κληρονομικά;
    Στη νοοτροπία του Ντάνστον αναφέρθηκα.
    Τέλος πάντων, θεωρώ ότι πρέπει να απολαύσουμε πρώτα την ομάδα και μετά ας πάρουν όποιους θέλουν. Εμείς θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε όσο βλέπουμε προγραμματισμό, σχέδιο και μακροχρόνιο πλάνο.
    Και για να σε κάνω να χαρείς λίγο, σοβαρή πηγή μου έχει αποκαλύψει 2 ονοματάρες που δεν έχουν ακουστεί κι έχουν προταθεί για τη θέση του Ντόρσι αν φύγει. Δεν μπορώ να αποκαλύψω γιατί έτσι κι αλλιώς είμαι εναντίον της μεταγραφολογίας ειδικά τώρα. Το αναφέρω γιατί καταλαβαίνω ότι η αναβάθμιση θα συνεχιστεί αλλά με το ίδιο μοντέλο. Καλύτεροι βασικοί δηλ και καλοί ρολίστες

  • TORNADO 7
    TORNADO 7 Παρασκευή, 03 Ιουνίου 2022 17:12 Σύνδεσμος σχολίου

    Σπυρο Μανωλακο πραγματικα ρε φιλε δεν εχω προβλημα μαζι σου για να σε ειρωνευτω και αν ενιωσες θιγμενος σου ζηταω συγνωμη παροτι και ο δικος σου λογος απεναντι μου ειναι επιθετικος κανοντας αναφορες με ρηματα οπως > και εκφρασεις για κομμουνιστικα μεταγραφικα συστηματα που θελω να εφαρμοσω κ.τ.λ. Αυτο που ηθελα να πω με το παραδειγμα ειναι οτι προφανος το συνολο των ομαδων καθε χρονο προσπαθουν να γινουν καλυτερες εντοπιζοντας τις οποιες αδυναμιες τους και να τις διορθωσουν. Ολοι το κανουν αυτο. Επισης θελω να σου αναφερω ένα αλλο παραδειγμα το οποιο δεν εχει ιχνος ειρωνιας. Γιατι μπορει ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ να εχει τον Ντορσει βασικο και τον Μακισικ αναπληρωματικο και αντιστοιχα τον Σλουκα βασικο και τον Γουοκαπ αναπληρωματικο και να μην υπαρχει προβλημα και στις αντιστοιχες θεσεις των ψηλων να εχουμε τα θεματα που αναφερεις; εκτος αν θεωρεις οτι οι Μακισικ και Γουοκαπ ειναι μικροτερης δυναμικοτητας παιχτες; Και φυσικα ο Νταστον ειναι παιχταρας με παχυλο μισθο που θα τον επαιρνε σε οποιαδηποτε πρωτοκλασσατη ομαδα και οχι παιδι του εκαστοτε προπονητη και για αυτο ακριβως εφυγε και απο εμας γιατι δεν μπορουσαμε να τον πληρωνουμε. Κλεινω την ομιλια μας ζητωντας σου αλλη μια φορα συγνωμη για οποιοδηποτε κομματι του λογου μου που σε εκανε να θιχτεις και σου λεω με καθε ειλικρινεια οτι δεν ειχα καμια τετοια προθεση.

  • Σπύρος Μανωλάκος
    Σπύρος Μανωλάκος Παρασκευή, 03 Ιουνίου 2022 15:49 Σύνδεσμος σχολίου

    TORNADO αν στον κόσμιο λόγο που απαιτείς εμπεριέχεται η ειρωνία τότε αυτοαναιρείσαι. Ατυχές το παράδειγμα Ντάνστον, ανήκει στην κατηγορία Έισι, Λιβιό, Λαρεντζάκη, Γουόκαπ, Χάκετ παλιότερα κτλ παίκτες χωρίς ψυχολογικά δηλ. Παιδιά του προπονητή, παίζουν για την ομάδα όσο κι όποτε. Θα έπρεπε να το γνωρίζεις αυτό για τον Ντάνστον, έπαιζε εδώ ως το 2015. Εκτός κι αν τότε δεν παρακολουθούσες την ομάδα οπότε οκ

    Snake7 συμφωνούμε για άλλη μια φορά

  • TORNADO 7
    TORNADO 7 Παρασκευή, 03 Ιουνίου 2022 12:36 Σύνδεσμος σχολίου

    Καλο μεσημερι σε ολους. Φιλε Kasavetis ακριβως τα ιδια λεμε απλα εγω μπλεχτηκα με snake7 και Σπυρο Μανωλακο γυρω απο το ονομα του Αγραβανη. Πολυ ευστοχα ανεφερεις το παραδειγμα της Εφες με Νιμπο και Ζιζιτς στη θεση του Πετρουσεφ που προφανος το παιδι δεν επιασε αλλα εκει δεν φαινεται να ανησυχουν μηπως πιασουν ψυχολογικα τον Νταστον και πεσει η αποδοση του του χρονου. Ειναι ξεκαθαρο σε ολους οτι πρεπει να ενισχηθουμε αλλαζοντας τους παιχτες που υστερησαν και αντικαθηστωντας αυτους που θα αποχωρησουν οπως ειναι ξεκαθαρο οτι η ΚΑΕ θα παρει αυτους που αυτη κρινει χωρις να ακουει ολους εμας τους σκαουτερ του πληκτρολογιου, ομως αυτο δεν μας εμποδιζει να κανουμε μεταξυ μας διαλογο με επιχειρηματα και κοσμιο λογο.

    Εννοειται οτι φετος απολαμβανουμε την ομαδα ομως εννοειται οτι θελουμε τα ιδια και περισσοτερα τα επομενα πολλα πολλα χρονια και τωρα που εχει μπει το νερο στο αυλακι πρεπει να πιεζουμε να μην εχουμε εκτροπες.

  • kasavetis
    kasavetis Παρασκευή, 03 Ιουνίου 2022 11:10 Σύνδεσμος σχολίου

    Μάγκες σεβαστές όλες οι απόψεις. Νομίζω ότι η φετινή χρονιά κρίνεται επιτυχημένη αφού πήραμε κύπελο, τερματλισαμε 2οι σητν ευρωλιγκα και πήγαμε final four όπου χάσαμε για ένα σουτ, παίξαμε καλό μπάσκετ σε αρκετά παιχνίδια και τώρα ξεκινάμε τα play off με πλεονέκτημα έδρας. Μέχρι στιγμής λοιπόν το πρόσιμο είναι θετικό. Ωστόσο, δεν μπορεί κανείς να παραβλέψει ή να απορρίψει τις παρακάτω αλήθειες:
    (1) Η μεταγραφή Έισι ήταν αποτυχημένη. Αποκτήθηκε ένας παίκτης που είχε ενάμιση χρόνο να παίξει μπάσκετ και ήρθε για να γυαλίζει τον πάγκο. Δεν πρόσφερε τίποτα απολύτως ούτε στην ευρωλίγκα ούτε στο ελληνικό πρωτάθλημα.
    (2) Ο ίδιος ο κόουτς κάποιους -παίκτες δεν τους εμπιστεύεται. Σε αρκετά ματς ο Λιβιό για παράδειγμα είναι DNP, δεν έεψι παίξει καθόλου χωρίς να έχει πρόβλημα τραυματισμού. Ο Λιβιό είναι συμπαθητικός παίκτης, value for money, έχει προσφέρει αρκετά σε θέση που δεν είναι η κανονική του (παίζει 5άρι ενώ δεν είναι 5άρι ο άνθρωπος), είναι φτηνός, δεν δημιουργεί προβλήματα κλπ. Χρειάζεται όμως μια αναβάθμιση, ένα καλύτερο 4-5ρι.

    Τα παραπάνω τα βλέπει ο καθένας, είναι αυτό που λέμε facts και καλό είναι να σταματήσουμε να συζητάμε τα ίδια και τα ίδια. Οι ανταγωνιστές μας στν ευρωλίγκα δυναμώνουν κι επομένως αν θέλουμε ν α είμαστε ανταγωνιστικοί πρέπει να δυναμώσουμε κι εμείς. Δεν λέω να ξοδέψουμε τα τρελά λεφτά που δίνει π.χ. η Εφές αλλά να κάνουμε έξυπνες κινήσιες αναβάθμισης. Είναι πολυτέλεια να παζει η ομάδα με μείον 1 θέση ξένου.

    Παρεπιπτόντως, η Εφές έκλεισε Κλάιμπερν, Ζίζιτς και Νέμπο αναβθμίζοντας το ρόστερ της. Μπορεί να φύγει βέβαια ο Μίτσις για ΝΒΑ αλλά βλέπω ότι ενισχύεται σημαντικά. Πρέπει κι εμείς λοιπόν να αναβαθμιστούμε, όπως πέρσι ήρθαν στις θέσεις των Τζένκινς, Χάρισον και Ελις οι Γουόκαπ, Ντόρσει και Φαλ έτσι και φέτος χρειαζόμαστε 2-3 αναβαθμίσεις.

  • Snake7
    Snake7 Παρασκευή, 03 Ιουνίου 2022 06:55 Σύνδεσμος σχολίου

    Φίλε TORNADO7 μην μπερδεύεις τη βούρτσα με την ... Βλέπεις τον Αγραβάνη που έκανε μια συμπαθητική χρονιά στο Γιούροκαπ, ούτε καν πολύ καλή. Ο Χασάν φίλε πριν έρθει σε εμάς έκανε 15π, 8ρ, 2κοψ, 2κλεψ στο Γιούροκαπ - θραύση. Ο Έισι που το συγκρίνεις έχει κάνει χρονιά πρωταγωνιστή σε Ευρωλίγκα. Ο Λιβιό είναι δυο κλάσεις καλύτερος. Ενώ και μόνο που έβαλες τον Γιώργο σε σύγκριση, ακόμα και στα 35 του που ξέρει τη θέση όσο κανείς ιεροσυλία.

    Ο Αγραβάνης σαν μπασκεμπολίστας είναι πολύ πιο κάτω σαν επίπεδο από όλους αυτούς που τον βάζεις στη σύγκριση μαζί. Δεν έχει ούτε ένα χαρακτηρηστικό στο παιχνίδι του που να είναι επιπέδου Ευρωλίγκας. Ούτε καν το σουτ που κάποιοι αναφέρουν (25% έχει στο Γιούροκαπ). Μόνο το κορμί του που όμως δεν είναι δουλεμένο σε συνδυασμό με κινήσεις και βασικά του μπάσκετ. Είναι αυτό που λέμε "κρίμα το μπόι σου αγόρι μου"

    Και το σημαντικότερο είναι πολύ λάθος χαρακτήρας. Αν δεν καταλαβαίνεις τη σημασία που έχουν οι χαρακτήρες στη χημεία των αποδυτηρίων στα ομαδικά αθλήματα και λες "είμαστε ολυμπιακός" τότε πάω πάσο. Όποιος έχει παίξει σε οποιοδήποτε ομαδικό άθλημα έστω σε επίπεδο μίνι καταλαβαίνει. Και αν μιλούσαμε για τον Τζέιμς Χάρντεν να τον ανεχτείς (που πλέον ούτε αυτόν ανέχονται). Αλλά για το άμπαλο κινούμενο κρέας;

  • Σπύρος Μανωλάκος
    Σπύρος Μανωλάκος Παρασκευή, 03 Ιουνίου 2022 03:16 Σύνδεσμος σχολίου

    Κι εμένα TORNADO με τρομάζει το "Πρέπει όλοι να επιχειρηματολογησουμε ώστε να αποκτήθουν 3-4 παίχτες καλύτεροι". Θες να πεις ότι στην ΚΑΕ δεν ξέρουν τη δουλειά τους και έχουν ανάγκη την αποψή του κάθε Τζιτζιφρίγκου που νομίζει ότι γνωριζεί μπάσκετ και το παίζει σκάουτερ στο πληκτρολόγιο; Ε μα τότε όλα έγιναν στην τύχη φέτος. Προτείνεις ένα ας το πούμε "κομμουνιστικό μεταγραφικό συστημα" σύμφωνα με το οποίο ο λαός θα αποφασίζει για τις μεραγραφές; Πρωτοποριακό. Όπως επίσης με τρομάζει το ότι μπορεί να βγαίνει ο καθένας και να θέλει να αντικατασταθούν επιτυχημένοι παίκτες με άλλους. Με ποιές γνώσεις άραγε; Ποιός θα κρίνει αν λχ ο Λιβιό είναι καλύτερος του Αγραβάνη;
    Για την επόμενη χρονία μιλάω κι εγώ, απλά στο κανω εικόνα. Αν θεωρείς αναβάθμηση την απόκτηση του Αγραβάνη τι να πω. Διάβασε τα σχόλια των παιδιών απο κάτω, έχουμε εμείς λάθος. Κι ο Μπαρτζώκας. Που ξέρει τον παίκτη σαν κάλπικη δεκάρα. Λες ότι θες δυνατό πάγκο με παίκτες κοντά στην αξία των βασικών. Μα.. κάτι λέγαμε πιο πάνω για πάζλ και αλυσίδα. Εγγυάσαι εσύ λχ ότι αν έρθει ένα 4αρι εφάμιλλο του Βεζενκωφ, ο Σασα θα έχει την ίδια απόδοση; Ο Λιβιό είτε τον βάλει 1 λεπτό είτε 20 μπαίνει και σκίζεται. Ο "πλησιέστερος στους βασικούς";
    Ας μην υποτιμούμε τους ρολίστες. Δείτε στο nba όλες οι superteam καταποντιζονται. Πέρυσι Γιάννης + ρολίστες. Φέτος Τέιτουμ + ρολίστες στον τελικό. Η Εφες το σήκωσε με 8 παίκτες κορμό έτη φωτός μακρυά από τους αναπληρωματικούς. Καί;
    Τα αυτονόητα συζητάμε πάλι, δεν φτιάχνονται έτσι οι ομάδες, ανάλογα με τις προσωπικές συμπάθειες των σκάουτερ του πληκτρολογίου.
    Φέτος έχουμε ΟΜΑΔΆΡΑ
    Α Π Ο Λ Α Υ Σ Τ Ε Τ Ο

    DeCoupePe πάω πάσο

  • TORNADO 7
    TORNADO 7 Παρασκευή, 03 Ιουνίου 2022 00:45 Σύνδεσμος σχολίου

    Καλησπέρα σε όλους. Σπύρο Μανωλακο καταρχήν νομίζω ότι είναι σαφές ότι η οποία κουβέντα κάνουμε αφορά το ροστερ της επόμενης χρονιάς. Εκεί λοιπόν συγκρινα τον Αγραβανη με τους 4 αναπληρωματικους παίχτες μας στις θέσεις 4 και 5 και είπα ότι θεωρώ ότι θα ήταν πιο αποτελεσματικός. Η δική σου άποψη είναι αν κατάλαβα καλά ότι δεν πρέπει να τον πάρουμε επειδή είναι κλικαδορος, επειδή θα παίζει μπουνιές με τους συμπαιχτες του και επειδή θα βγάλει ψυχολογικά και θα απειλεί να φύγει. Μιλαμε για τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΌ νομίζω. Επίσης με τρομάζει το επιχείρημα σου ότι οι αναπληρωματικοι της ομάδας θα πρέπει να είναι αντίδιαμετρικά άσχετοι με τους βασικούς για να υπάρχουν ισορροπίες εγώ προσωπικα θα ήθελα οι αναπληρωματικοι να είναι όσο πιο κοντά γίνεται σε απόδοση με τους βασικούς ώστε και να μην υπάρχουν κενά στα ντερφομαρισματα και στους τραυματισμους αλλά και να υπάρχει ανταγωνισμός. Πρέπει όλοι να επιχειρηματολογησουμε ώστε να αποκτήθουν 3-4 παίχτες καλύτεροι από αυτούς που υστερησανε φέτος για να πάμε να το σηκώσουμε του χρόνου. Όπως έγινε και περισυ εξάλλου που στη θέση των Χάρισον, Ελλις και Τζεκινς ήρθαν οι Ντόρσεϊ, Φαλ και Γουοκαπ.

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Πέμπτη, 02 Ιουνίου 2022 23:26 Σύνδεσμος σχολίου

    @Σπύρο Μανωλάκο, κάνεις τεράστιο λάθος. Αγραβάνη εγώ;?! Είμαι ενεργά πολέμιος αυτής της πρότασης εδώ και χρόνια..

    Φτύνω στον κόρφο μου.. ξεπερασμένος σαν παίχτης, κακός χαρακτήρας, μακρυά από εμάς..

    Tobey ή Landale θα ακούσεις από εμένα 2-3 χρόνια τώρα για τις θέσεις ψηλά, και Κ. Άντε για Έλληνας στο 4-5 και 3η επιλογή (που με μία απουσία γίνεται αυτόματα 2η επιλογή στη θέση, εδώ παίζει 3-4ος στην Asvel με τα μισά χρήματα που του δίναμε..και κάποιες φορές δεν παίζει καν..)

    Για να καταλάβεις, μία από τις πιο αγαπημένες μου ομάδες στην ιστορία, ήταν οι Denver Nuggets του George Carl το 2012-13, αν σου λέει κάτι αυτό για το τι μπάσκετ γουστάρω.

    Αν πάνε τα πολλά λεφτά σε Tobey/Landale/ή κάποιο αντίστοιχα καλό center, με Vezenkov/Livio/Antetokounmpo είμαστε οκ στο 4-5, και ίσως κανας Τσαλμπουρης μαζί με Λούντζη για θέσεις 14-15 στην 15αδα.

    Ο Κώστας θα δώσει hustle plays και ενέργεια, παίχτες τύπου Landale/Tobey έχουν όλο το πακέτο, σουτ/p n r/p n p/καλά ποσοστά βολών/7 footers/βλέπουν γήπεδο σε άμυνα και επίθεση/κατέχουν το άθλημα. Landale δεν τον βλέπω να φεύγει από ΝΒΑ, Tobey όμως τελειώνει το συμβόλαιό του νομίζω φέτος..

    Η μόνη άλλη ξεχωριστή περίπτωση είναι του Μήτογλου, πιστεύω ότι ταιριάζει απόλυτα με Βεζενκοφ, αφού παίζουν και μαζί, και αλληλοσυμπληρώνονται. Όση και να είναι η τιμωρία, θα ήθελα να ενδιαφερθούμε.. μπορεί να είναι μοναδική ευκαιρία να τον πάρουμε, αφού πέρυσι δεν ερχόταν απευθείας με τίποτα.. είναι μικρός ακόμη,. έχει περιθώρια βελτίωσης στο σουτ..

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μπασκετικό... ρεσιτάλ 92-58 τη Μπάρτσα

Παραδίδοντας... μαθήματα μπάσκετ στη Μπαρτσελόνα, ο Θρύλος αυτή τη φορά...

Έπος... Θρύλου στην Αγγλία 2-4 τη Βίλα

Ένας... ονειρικός Ολυμπιακός ισοπέδωσε την Άστον Βίλα στο Μπέρμιγχαμ στον...

Επίσημη παραδοχή Euroleague για αδικία σε ΟΣΦΠ

Παραδοχή λάθους για τη φάση με την επαναφορά του Τόμας...