roumeliotis

Carwiz

Οι δηλώσεις των πρωταθλητριών

casino loutrakiou
redwell

Τρισευτυχισμένες οι αθλήτριες της ομάδας μπάσκετ Γυναικών του Ολυμπιακού, μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α1 και του νταμπλ, μέσα στη Λεωφόρο, τόνισαν τα ακόλουθα:

Εβίνα Σταμάτη: «Είμαι πολύ χαρούμενη που κατακτήσαμε το πρωτάθλημα. Ήταν μια δύσκολη σειρά, αλλά αντιδράσαμε όταν έπρεπε. Συγχαρητήρια σε όλες τις συμπαίκτριες μου για την αυταπάρνηση που έδειξαν στα δύο τελευταία παιχνίδια και ειδικά στο σημερινό».

Αγγελική Νικολοπούλου: «Είμαστε πανευτυχείς που τελείωσε η χρονιά, έχοντας εκπληρώσει όλους μας τους στόχους και επαναφέροντας την ομάδα εκεί που αξίζει πραγματικά να βρίσκεται. Στην κορυφή! Ευχαριστούμε τη διοίκηση, τους προπονητές, τον κόσμο μας και γενικά, όλους όσους μας στήριξαν στη φετινή μας πορεία».

Ευαγγελία Βαμβακά: «Ο στόχος επετεύχθη! Ο Ολυμπιακός είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος στην Ελλάδα, είναι λογικό να βγάζαμε αντίδραση μετά το 2-2. Κάναμε αυτό που έπρεπε. Ξεσπάσαμε σε πανηγυρισμούς μέσα στη Λεωφόρο, γιατί η χρονιά δεν ήταν καθόλου εύκολη. Βγήκε στους πανηγυρισμούς μας όλη η ένταση της σεζόν και η χαρά των επιτυχιών.

Μια χρονιά, στην οποία είχαμε φουλ προπονήσεις, παίζαμε σε Ελλάδα και Ευρώπη, όπου φτάσαμε μάλιστα ως τη φάση των 8. Η ομάδα έφτασε στον στόχο της, τα καταφέραμε. Μετά το 2-2, σηκώσαμε κεφάλι και δείξαμε ποιες είμαστε. Ο Ολυμπιακός αυτό σημαίνει, τίτλοι».

Ελένη Σύρρα: «Ήταν μία δύσκολη χρονιά για μένα, αλλά και για όλη την ομάδα, όμως νιώθω ευλογημένη και ευτυχισμένη που είμαι μέλος του Ολυμπιακού! Στιγμή δεν έπαψα να πιστεύω στην ομάδα μας, κάναμε το νταμπλ, είμαστε πρωταθλήτριες Ελλάδας για το 2021-22».

Μισέλ Πλουφ: «Είμαι τόσο περήφανη για αυτή την ομάδα! Είχαμε μία πρόκληση μπροστά μας, μετά την ισοπαλία στη σειρά. Μάθαμε από τα λάθη μας στα δύο πρώτα παιχνίδια και επιστρέψαμε. Είμαστε μια ομάδα γεμάτη μαχήτριες! Παλέψαμε όλες μαζί, σαν πραγματική ομάδα.

Και αυτό είναι το πιο σημαντικό. Από το σταφ, μέχρι τις αθλήτριες, όλοι τα δώσαμε όλα! Ήταν τιμή μου να παίζω για αυτό το σύλλογο, αλλά και με αυτές τις συμπαίκτριες, ήταν μια αξέχαστη σεζόν. Πάμε Ολυμπιακέ».

Ρουθ Χάμπλιν: «Είμαι τόσο περήφανη για αυτή την ομάδα, αλλά και για τον τρόπο που επιστρέψαμε και αντιδράσαμε. Είναι υπέροχο συναίσθημα να είσαι μέλος αυτής της ομάδας και να δίνεις πίσω στον Ολυμπιακό το πρωτάθλημα».

Ιωάννα Δίελα: «Ολοκληρώσαμε μια ονειρική χρονιά. Όπως είπε και ο κόουτς, η αποστολή μας ολοκληρώθηκε. Είχαμε τρεις στόχους φέτος, πρωτάθλημα, Κύπελλο, καλή πορεία στην Ευρώπη. Και τα καταφέραμε! Όσον αφορά στη σειρά των τελικών, ήταν υψηλού επιπέδου, ανάμεσα σε δύο πολύ καλές ομάδες, θεωρώ ήταν διαφήμιση για το γυναικείο μπάσκετ.

Ο Ολυμπιακός έδειξε ότι είναι καλύτερη ομάδα, κερδίσαμε τον Παναθηναϊκό για πέμπτη φορά τη φετινή σεζόν. Περιμέναμε την αντίδραση του Παναθηναϊκού στους πρώτους τελικούς, γιατί ήμασταν μπροστά με 2-0, όμως η δική μας αντίδραση μετά ήταν ακόμα μεγαλύτερη, με μία νίκη με +33 και μετά, με μία νίκη-τίτλου στη Λεωφόρο. Είμαι περήφανη για αυτή την ομάδα».

Στέλλα Φουράκη: «Το νταμπλ είναι το επιστέγασμα όλης της προσπάθειας που καταβάλαμε κατά τη διάρκεια αυτής της απαιτητικής σεζόν. Καταφέραμε να πετύχουμε τον στόχο που είχαμε βάλει στην αρχή της χρονιάς, να φέρουμε τον Ολυμπιακό εκεί όπου του αξίζει να είναι, στην κορυφή. Και αυτό για εμάς είναι πολύ σημαντικό! Το νταμπλ είναι αφιερωμένο και στον κόσμο μας, που μας στήριξε σε όλο αυτό το ταξίδι».

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Δύο Combo και Σεντ-Ζιλουάζ με 1.65

Το κουπόνι της Πέμπτης (25/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Μάντσεστερ Σίτι δοκιμάζεται στην έδρα της Μπράιτον. Στην ολλανδική Eredivisie...

Read more

Με 1.75 στο ντέρμπι κορυφής και Μπριζ

Το κουπόνι της Τετάρτης (24/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι κορυφής. Στη ρεβάνς...

Read more

Με 2.27 της Ρόμα, Over και Λιντς

Το κουπόνι της Δευτέρας (22/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie Α Ιταλίας διεξάγεται το ντέρμπι Μίλαν-Ίντερ, ενώ η Ρόμα υποδέχεται τη Μπολόνια. Στην...

Read more
Διαβάστε επίσης

Προσκύνησε... η Μπάρτσα 75-77 ο Θρύλος

Συγκλονιστικός Θρύλος... ισοπέδωσε τη Μπαρτσελόνα μέσα στο "σπίτι" της με...

«Καθαρή η μαγνητική του Πετρούσεφ»

Ο Φιλίπ Πετρούσεφ αποχώρησε τραυματίας από το ματς του Ολυμπιακού...

Οδυνηρή... ισοπαλία 1-1 με τον Άρη

Δεν τα κατάφερε ο Ολυμπιακός στο "Κλεάνθης Βικελίδης" και έμεινε...