roumeliotis

Carwiz

Νίκη με Μπάρτσα και τρίτος ίσως δεύτερος

casino loutrakiou
redwell

Ο Θρύλος υποδέχεται την Μπαρτσελόνα την Παρασκευή (01/04, 21:00, NS Prime), για το τελευταίο του παιχνίδι στην κανονική περίοδο της Euroleague και μετά την ήττα της Αρμάνι από τη Μονακό, ορίζει 100% ο ίδιος την τύχη του.

Ο Ολυμπιακός αν κερδίσει τους "αδιάφορους" Καταλανούς, καθώς με ρεκόρ 21-5 έχουν εξασφαλίσει την πρωτιά, θα είναι σίγουρα τρίτος και αν χάσει και η Ρεάλ από τη Μπάγερν μπορεί να τερματίσει ακόμα και δεύτερος στην τελική κατάταξη.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας... πονοκεφαλιάζει για τους Κώστα Σλούκα και Μουσταφά Φαλ οι οποίοι δεν έχουν προπονηθεί καθόλου εδώ και πέντε μέρες λόγω ίωσης και μοιάζει από δύσκολο ως απίθανο να παίξουν κόντρα στους μπλαουγκράνα.

Αντίθετα, οι Κώστας Παπανικολάου, Τάιλερ Ντόρσεϊ και Σακίλ ΜακΚίσικ, που είχαν παρόμοια προβλήματα προπονήθηκαν την Πέμπτη (31/03) και είναι πιθανό να αγωνιστούν.

Με προβλήματα όμως ήρθε και η Μπαρτσελόνα στην Αθήνα καθώς ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Ρόκας Γιοκουμπάιτις, Μπράντον Ντέιβις, Κόρι Χίγκινς και Πιέρε Οριόλα.

Από την άλλη, κανονικά ακολούθησε την αποστολή ο Σερτάτς Σανλί, με τον Τούρκο σέντερ να μπαίνει στις προπονήσεις τις τελευταίες μέρες και να είναι ιατρικά έτοιμος και πλέον η συμμετοχή του θα κριθεί λίγες ώρες πριν το τζάμπολ.

Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Ίλια Μπελόσεβιτς (Σερβία), Νταμίρ Γιαβόρ (Σλοβενία) και Άνε Πάντερ (Γερμανία).

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

5 σχόλια

  • giorgos.
    giorgos. Παρασκευή, 01 Απριλίου 2022 17:33 Σύνδεσμος σχολίου

    Τι κάθεστε κ ασχολείστε με τον αντίπαλο στους 8;;;;;; οποιος θέλει να πάει Βελιγράδι ας περάσει-αν μπορεί-από το ΣΕΦ.
    Κανείς δε θέλει τον Ολυμπιακό αντίπαλο στο Φλεγόμενο ΣΕΦ.
    Γιώργος Ολυμπιακός.

  • Νάσος
    Νάσος Παρασκευή, 01 Απριλίου 2022 16:04 Σύνδεσμος σχολίου

    Το κακό είναι ότι με τα εξ αναβολής η Εφές μπορεί να διαλέξει μεταξύ 5ης και 6 ης θέσης ,πράγμα που σημαίνει ότι με νίκη δεν την αποφεύγεις σίγουρα.Παντος την Μπαρτσελόνα λογικά θα την ενδιαφέρει περισσότερο να αφήσει έξω μια εκ των Ρεάλ,Αρμάνι η Εφές οπότε δεν νομίζω να χτυπήσει το ματς 100% αφού θα εξαντλήσει κάθε πιθανότητα να διασταυρωθούν Ρεάλ και Εφές .Σε συνδυασμό δε ότι έχουν +3 νίκες δεν θα ρισκάρει κάποιον τραυματισμό από ανούσιο υπερβαλων ζήλο και το παιχνίδι εύκολα η δύσκολα θα πάει σε μας.Μεγαλο λάθος από την διοργανώτρια να αφήσει τέτοιο πλεονέκτημα στην Εφές η δεν ήταν λάθος????

  • Κωσταςς
    Κωσταςς Παρασκευή, 01 Απριλίου 2022 15:37 Σύνδεσμος σχολίου

    Eφοσον δεν παιζει ο Σλουκας και ο Φολ.. ισως ηρθε η ωρα να παιξει ο Λουτζης και ο Εισι οπως στο ματς με το Περιστερι . Ας παιξει καλα και οτι γινει ..τι να πεις , ειναι σημαντικες απουσιες . Μετα θα δουμε... γιατι δεν ειναι σιγουρη και η τελικη καταταξη στις θεσεις 5-8 . Αμα παιξει καλα ο Ολυμπιακος μπορει να νικησει ολες τις ομαδες απο το 5 ως το 8 στα πλει οφ..

  • Μιχάλης Α
    Μιχάλης Α Παρασκευή, 01 Απριλίου 2022 15:24 Σύνδεσμος σχολίου

    Φοβάμαι το άγχος μην μας καταβάλλει , διαφορετικά κερδίζουμε!

  • George7
    George7 Παρασκευή, 01 Απριλίου 2022 13:56 Σύνδεσμος σχολίου

    Το θέμα είναι ότι μας έχει βάλει στο μάτι ι Αταμάν.
    Όπως δείχνει μας προτιμάει από το πιο ακριβό ρόστερ της Αρμάνι, που αυτή την εποχή όμως είναι πολύ χειρότερη από τον Ολυμπιακό.
    Ξέρει ότι σε κάθε περίπτωση, πρόκρισης ή αποκλεισμού, θα περάσει μια βόλτα από τα παραλιακά σκυλαδικα! Δε χάνει ευκαιρία.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μπασκετικό... ρεσιτάλ 92-58 τη Μπάρτσα

Παραδίδοντας... μαθήματα μπάσκετ στη Μπαρτσελόνα, ο Θρύλος αυτή τη φορά...

Έπος... Θρύλου στην Αγγλία 2-4 τη Βίλα

Ένας... ονειρικός Ολυμπιακός ισοπέδωσε την Άστον Βίλα στο Μπέρμιγχαμ στον...

Επίσημη παραδοχή Euroleague για αδικία σε ΟΣΦΠ

Παραδοχή λάθους για τη φάση με την επαναφορά του Τόμας...