roumeliotis

Carwiz

Σημάδια... Έισι και μπάσιμο

casino loutrakiou
redwell

Πέντε μήνες είνσι πλέον στον Πειραιά ο Κουινσι Έισι όμως ακόμα δεν έχει δείξει τίποτα γιατί ξεκάθαρα ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν τον υπολογίζει ούτε για second unit ουτε καν για να δώσει... ανάσες με τρίλεπτα στους συμπαίκτες του που τραβάνε κουπί.

Ο έμπειρος Αμερικανός φόργουορντ έπαιξε κόντρα στο Περιστέρι για 8.36" και είχε καλή απόδοση σημειώνοντας 8 πόντους με 1/2 δίποντα, και 2/2 τρίποντα κατέβασε 2 ριμπάουντ και είχε 8 στο σύστημα αξιολόγησης.

Μια εμφάνιση άκρως ενθαρρυντική, έστω και αν ο αντίπαλος ήταν αδύναμος, με τον έμπειρο άσο να δείχνει σημάδια... ζωής και να δικαιούται ακόμα περισσότερα λεπτά στο παρκέ στη συνέχεια, έστω και στα ματς της Α1 για να δείξει επιτέλους αν μπορεί να βοηθήσει ή όχι.

Μην ξεχνάμε ότι μπαίνουμε στην τελική ευθεία της σεζόν με τον Ολυμπιακό να είναι μέσα σε δυο διοργανώσεις και να στοχεύει πάρα πολύ ψηλά, κάτι που επιβάλλει... μπάσιμο στο ροτέισον και του Κουίνσι Έισι γιατί η κούραση για τους υπόλοιπους φόργουορντ είναι συσσωρευτική και μακάρι να μην βγει στα κρίσιμα ματς...

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

8 σχόλια

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Πέμπτη, 31 Μαρτίου 2022 02:11 Σύνδεσμος σχολίου

    Frankamp Προμηθέα!

    Μεγάλες ευκαιρίες θα παρουσιαστούν σε παίχτες. Τα συμβόλαια θα είναι περισσότερο ορθολογικά. Η Euroleague θα γίνει περισσότερο Ευρωπαϊκή με Virtus/Partizan/Valencia και όποιον άλλον..

  • gp77
    gp77 Τετάρτη, 30 Μαρτίου 2022 12:52 Σύνδεσμος σχολίου

    Δεν ξέρω αν ο τρόπος παιχνιδιού του οφείλεται στην μακρά περίοδο αποχής του και την απουσία ρυθμού ή ίσως στον τραυματισμό που είχε την περασμένη χρονιά, πάντως ο παίχτης φαίνεται να κινείται κυρίως περιφερειακά. Έστω και σε αυτές τις λίγες προσπάθειες που έχει πάρει φαίνεται πως έχει το περιφερειακό σουτ, ενώ διαθέτει και κίνηση από έξω προς τα μέσα. Έχω δύο απορίες, χιλιοειπωμένες και από άλλα παιδιά σε σχόλια. Πρώτον γιατί στα παιχνίδια του πρωταθλήματος δεν παίρνει σταθερά 15-20 λεπτά; Θέμα φυσικής κατάστασης νομίζω δεν τίθεται μετά από 4 μήνες προπονήσεων με την ομάδα και ενώ πριν δούλευε έστω με ατομικές προπονήσεις. Ειδικά παιχνίδια με απουσίες και με την διαφορά πάνω από τους 15-20 πόντους, όπως το περασμένο, είναι ότι πρέπει για να βρει τα πατήματα του, παρόλα αυτά βλέπουμε ότι ο χρόνος του παραμένει κάτω από 10 λεπτά.
    Δεύτερον, ενώ ο παίχτης έχει δείξει πως του αρέσει να τραβιέται στην περιφέρεια, δεν χρησιμοποιείται ως 3 όπως σωστά επισημαίνουν και άλλα παιδιά. Έχει όλα τα στοιχεία για να ανταποκριθεί στην θέση. Έχω την αίσθηση πως αυτό ήταν και το σκεπτικό του Μπαρτζώκα όταν τον αποκτούσε. Δηλαδή να κατεβαίνει είτε αυτός είτε ο Βεζένκοφ στο 3, με πιθανότερο τον Αμερικανό για να μην κόβει πολλά λεπτά από τον Παπανικολάου και ο άλλος (Βέζε) μαζί με Πρίντεζη να καλύπτουν το 4 με τον Ζαν Σαρλ στον ρόλο του μπαλαντέρ ανάμεσα στο 4-5. Τελικά από ότι φαίνεται αυτό δεν του βγήκε, εκτός και δείξει τεράστια αλλαγή ο Έισι στα παιχνίδια που απομένουν.
    Όσον αφορά τους δύο παίχτες που αναφέρετε νομίζω και οι δύο θα ταίριαζαν στον Ολυμπιακό. Ίσως λίγο περισσότερο ο Λεσόρτ, καθώς είναι καθαρό πεντάρι και θα ξεκαθάριζε περισσότερο τους ρόλους, με τον Μάρτιν να μεταφέρεται ως τρίτη επιλογή στο 5 και τον Ζαν Σαρλ να παίζει μόνιμα στη φυσική του θέση κάτι που θα έδινε την δυνατότητα στον Βέζε να κατεβαίνει στο 3. Ο Ο'Μπράιαντ σαν 4-5 ίσως μπέρδευε λίγο τα πράγματα, αλλά και πάλι θα έδινε λύσεις.
    Το ξέρω ότι μπαίνουμε στην πιο κρίσιμη φάση της σεζόν αλλά από Ρωσία μεριά προκύπτουν συνεχώς περιπτώσεις παιχτών που θα μπορούσαν να απασχολήσουν. Σήμερα έμεινε ελεύθερος ο Φράνκαμπ από Ζενίτ και ακούγεται ότι θα κινηθεί γι'αυτόν ο Παναθηναικός. Σαν έξτρα λύση στα γκαρντ θα ήταν ότι πρέπει. Αρμάνι κινείται ήδη για Κλάιμπερν, Γκουντάιτις πήγε Νάπολι και σίγουρα θα επιστρέψει Ευρωλίγκα από το καλοκαίρι, όπως και ο Σενγκέλια εκτός και αν πάρει την θέση της ΤΣΣΚΑ.

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Τετάρτη, 30 Μαρτίου 2022 01:33 Σύνδεσμος σχολίου

    Lessort παρεπιπτόντως είναι ο καλύτερος στατιστικά παίχτης της Παρτιζάν και 2ος σκόρερ..

    Επίσης ο Acy παίζει κυρίως σαν 3 ήδη, γιατί δεν τον βάζει να παίξει λίγο τη θέση κανονικά, που έχουμε πρόβλημα όταν δεν αποδίδει ο Παπ, και δεν υπάρχει κάποιος να τον ξεκουράσει;

  • kasavetis
    kasavetis Τρίτη, 29 Μαρτίου 2022 22:11 Σύνδεσμος σχολίου

    Φίλε Κώσταςς,
    δε διαφωνούμε με αυτά που γράφεις, το πρόσημο μέχρι αυτη τη στιγμή είναι θετικό. Η ομάδα πήρε το κύπελλο, βγήκε 4η στην ευρωλίγκα (μεγάλη υπέρβαση αυτή) και είναι φαβορί για το πρωτάθλημα. Αυτό πιστώνεται στον Μπαρτζώκα και στο υπάρχον ρόστερ, θα ήταν άδικο να μην αναγνωρίσουμε την καλή δουλειά του κόουτς. Η περίπτωση Έισι όμως δεν χωνεύεται εύκολα. Γιατί αποκτήθηκε ένας παίκτης που είχε 1,5 χρόνο να παίξει? Γιατί αποκτήθηκε ένα 4ρι ή ακόμη και 3αρι ενώ είχαμε πρόβλημα στη θέση 5 και ψάχναμε αθλητικοό ψηλό 5άρι ή 4-5ρι? Είναι πολυτέλεια να χαραμίζουμε μία θέση ξένου για να αναστήσουμε έναν ανενεργό παίκτη σε καθοδική πορεία, πως να το κάνουμε δηλαδή.... Μπορεί ο Έισι να ανέβει και να μας διαψεύσει όλους αλλά δύσκολο το βλέπω (για τα ματς της ευρωλίγκας όπου δείχνει να είναι μια ταχύτητα κάτω). Τουλάχιστον ας βοηθήσει λίγο στο πρωτάθλημα, να δώσει ανάσες στους βασικούς, να προσφέρει κάτι γιατί μέχρι στιγμής κάθεται στον πάγκο και χτυπάει παλαμάκια, εγώ αυτό βλέπω.... Φαντάζεσαι να είχαμε πάρει τον Λεσόρτ τον περασμένο Νοέμβρη ή το Ο' Μπράιαντ? Δεν σου λέω να δώσουμε τρελά λεφτά, μπορεί οι διοικούντες να μην ήθελαν να ξοδέψουν τρελά λεφτά για 6ο ξένο αλλά να παίρναμε έναν φορμαρισμένο παίκτη, έναν έτοιμο να προσφερει παίκτη ρε γαμώτο....

  • Κωσταςς
    Κωσταςς Τρίτη, 29 Μαρτίου 2022 21:18 Σύνδεσμος σχολίου

    Eγω εχω να πω οτι υπαρχουν τα πλει οφ (Ευρωλιγκα) και οι τελικοι της Α1 ..και οτι μιλαμε για μια χρονια δυσκολη (ο Ολυμπιακος ερχεται απο χρονια που επαιζε μονο Ευρωλιγκα) ...μπορει να υπαρξουν τραυματισμοι ..μπορει να εχουμε διαφορα , χθες με το περιστερι.. επαιξε ο Λουτζης και επαιξε (οσο επαιξε) ο Εισι , σιγα σιγα ανεβαινει ο χρονος του και ειπαμε μπορει να γινει κατι και να βοηθησει , ο Ολυμπιακος φετος δεν ειχε τραυματισμους οπως παλιοτερα , τι θα γινει αμα τραυματιστει καποιος ? Ισως ο Εισι βοηθησει τοτε παραπανω . Οσο για την αμυνα που λεει καποιος ειναι καλος στην αμυνα γενικα και με παο και με περιστερι δε φανηκε να ειναι κακος , δεν ειναι μονο τα 2 τριποντα που λεει (και ισως ανεβει) μιλαμε για παιχτη που ειχε να παιξει 1 χρονο οποτε ισως το πανε αναλογα (θα δουμε) η ομαδα πηρε το κυπελλο μπηκε στην τετραδα στην Ευρωλιγκα για τα πλει οφ και ειναι μια χαρα ...μη ψαχνουμε τροπους να γκρινιαξουμε ακομα και τωρα... (αυτο εχω να πω εγω)

  • Nickman7
    Nickman7 Τρίτη, 29 Μαρτίου 2022 20:44 Σύνδεσμος σχολίου

    @Redgoal Τι σημαδια Εισι μας λες ???

    Επειδη εβαλε 2 τριποντα ???

    Τον ειδατε καθολου στην αμυνα που δεν μπορει να παρει τα ποδια του, οποιος του κανει μπασιμο, drive τον στελνει στις πινακιδες, ταγαρι απο τα λιγα αυτη τη στιγμη, δεν εχει καμια σχεση με τον παικτη της Μακαμπι, μπορει αμα κανει προετοιμασια με ομαδα να επιστρεψει στα παλια του στανταρ τα οποια παντα ειχαν να κανουν με ενα σκυλο στην αμυνα και οχι κανενα μπομπερ στην επιθεση.

    Ο Ολυμπιακος δεν μπορει να θυσιασει μια θεση για να αναγεννησει τον Εισι, παμε για αλλα το καλοκαιρι ...

    Το σημαντικο σε αυτη τη φαση ειναι οτι δεν χαλαει το κλιμα στην ομαδα και πανηγυριζει θερμα καθοριστικα καλαθια και μαλλον βοηθαει στις προπονησεις αυτο του το δινω αλλα για αυτο το ρολο αυτη τη στιγμη εχουμε Μουοσα και Οικονομοπουλο.

    Υ.Γ Ολυμπιακος μεχρι τελους !!!

    REDGOAL: Φίλε σε αυτό το χρονικό σημείο της σεζόν, ακόμα και 5' να μπορεί να παίξει, θα είναι πολύτιμος χρόνος για το ροτέισον. Για να δούμε...

  • sharyano
    sharyano Τρίτη, 29 Μαρτίου 2022 12:57 Σύνδεσμος σχολίου

    Είναι αλήθεια ότι όλοι έχουμε απορία, τι ακριβώς συνέβαινε με τον Έισι και δεν έπαιρνε καθόλου χρόνο τόσο καιρό. Αλλά, όπως επίσης γνωρίζουμε, ο προπονητής και το επιτελείο του ξέρουν καλύτερα και αυτό έχει αποδειχθεί περίτρανα σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Η πορεία μέχρι τώρα δικαιώνει τις επιλογές του. Μένει να δούμε τι θα γίνει από εδώ και πέρα. Αν κρίνουμε από τα όσα έχουν συμβεί έως σήμερα, οφείλουμε να δείξουμε υπομονή και τώρα. Στα θετικά είναι ότι βλέπουμε σταδιακή ενεργοποίηση Ζαν Σαρλ, ο οποίος παίρνει χρόνο και δείχνει καλά στοιχεία, όμως, θα πρέπει να δώσουμε μια μικρή πίστωση γιατί και αυτός δεν έχει ακόμα ρυθμό. Είναι, όμως, εργάτης και προσφέρει κάθε φορά ό,τι μπορεί. Αυτό, οφείλουμε να του το πιστώσουμε.
    Πιθανόν να γίνει το ίδιο και με τον Έισι. Ξεκινώντας από χθες, πιθανόν και μεθαύριο με Μπαρτσελόνα, εφόσον Φαλ και Σλούκας μείνουν εκτός και για τις επόμενες 20 μέρες στα παιχνίδια πρωταθλήματος, μέχρι να ξεκινήσουν τα play off θα μπει κι αυτός σταδιακά στο rotation. Ακόμα και αυτά τα 8 λεπτά να μπει να παίξει δυο άμυνες, να κάνει δυο φάουλ και να πάρει κάποια ριμπάουντ, κέρδος θα είναι.
    Ο Λούντζης είναι ειδική περίπτωση. Παίκτης που εμφανώς δουλεύει σκληρά, έχει διάθεση να κάνει το επόμενο βήμα, αλλά και δεν απογοητεύεται από την θέση του στο rotation. Έχει αποδεχθεί τον ρόλο του και τον υπηρετεί πιστά. Στο σύγχρονο μπάσκετ, ακόμα και ο συμπληρωματικός ρόλος είναι σημαντικός. Σκεφτείτε λίγο του παίκτες της Εθνικής στα "παράθυρα". Ξέρουν ότι δεν θα πάνε στο παγκόσμιο, αλλά κάνουν ό,τι μπορούν για να στείλουν την ομάδα εκεί και, αν χρειαστούν, να είναι παρόντες. Πιστεύω του χρόνου ο Μιχάλης θα είναι ακόμα πιο σημαντικός, καθώς εκτός των άλλων, έχει σουτ, άμυνα, πάσα, ύψος, θάρρος και θράσσος.
    Για το παιχνίδι της Παρασκευής, ίσως να μην πρέπει να περιμένουμε πολλά. Ακόμα και αν αγωνιστούν οι δυο παίκτες με την ίωση, δεν θα ήταν ωφέλιμο να τους πιέσουμε, αν δούμε ότι το παιχνίδι δεν μας πολυπάει. Παρ' όλα αυτά, αν έχουμε την όποια ευκαιρία να εξαντλήσουμε την πιθανότητα να βγούμε 3οι, αυτό για μένα έχει σημασία όχι τόσο για να αποφύγουμε την Εφές στα play off, αλλά γιατί, αν περάσουμε, όπως όλοι ευχόμαστε στο F4, να μην παίξουμε ημιτελικό με την Μπαρτσελόνα, γιατί εκεί, όλοι ξέρουμε ότι θα πέσει χειρουργείο. Σε πιθανή συνάντηση στον τελικό θα είναι όλα αλλιώς. Αλλά, ας μην πάμε μακριά. Η ομάδα μας έχει κάνει να αγαπήσουμε ξανά το μπάσκετ και έχει ακόμα εκπλήξεις να μας χαρίσει. Βήμα βήμα και όλα θα γίνουν. Άλλωστε, ακόμα κι αν κερδίσουμε τους Ισπανούς, δεν θα ξέρουμε ποιον θα έχουμε αντίπαλο μετά. Με δυο παιχνίδια να απομένουν για τους άλλους και τα καθιερωμένα "μαγειρέματα" των τελευταίων αγωνιστικών, πολλά θα δουν τα μάτια μας.
    Γεμάτο ΣΕΦ, προσοχή στις προκλήσεις μη φάμε τιμωρία, στήριξη και εμπιστοσύνη και... σιγά σιγά έρευνα για προσφορές στα αεροπορικά. Να είμαστε έτοιμοι, ρε αδερφέ!

  • Lukadoncic
    Lukadoncic Τρίτη, 29 Μαρτίου 2022 11:32 Σύνδεσμος σχολίου

    Redgoal Πιστεύω ότι ο coach b τον προστατεύει αγωνιστικά ξεκαθαρα(και σωστά)για να μην τον εκθέσει.Να είναι η αιτία μη αγωνιστική δεν δίνω πολλές πιθανότητες καθως ο ίδιος ο coach b είχε πει ότι τον ηθελε και το 19 άρα τον πίστευε όταν τον αποκτούσε. Σιγουρα ξέρει και βλέπει(έχει την απόλυτη εικόνα της καταστασης του παίκτη)αποκλείεται να μην θέλει ο ίδιος ο coach b να τον χρησιμοποιήσει παραπάνω και να ανοίξει το rotation μονο κερδος θα εχει.Επομένως ειναι φανερό αυτό που βλέπουμε όλοι ότι για το επίπεδο της euroleuge δεν.Τολμώ να πάρω το ρίσκο επειδή τον παικτη τον παρακολουθώ από το NBA ότι δυστυχώς είναι πλέον σε φθίνουσα πορεία και δείχνει ότι έχει έχει χάσει το μεγάλο πλεονεκτημα που είχε την αθλητικοτητα-σκληράδα.Κρίμα γιατί ηλικιακά ακόμα έχει περιθώρια δεν τον πήραν τα χρονια.Παντως είναι τρομακτικη η πτώση συγκριτικα με την σεζον που έκανε στην Maccabi λες και είναι άλλος παίκτης τελείως.Υπό άλλες συνθήκες θα αποτελούσε τον απόλυτο glue guy για την froncourt της ομάδας.Μακάρι να διαψευστώ και να βγει ως το τέλος της χρονιάς αλλά δεν φαίνεται ότι μπορεί.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Απίστευτο ΣΕΦ, ελπίζω ΟΣΦΠ να πάρει κούπα»

Στο κανάλι της Ευρωλίγκας μίλησε ο Ντίλον Μπρουκς, ο οποίος...

Μέρα-ώρα του Μπάρτσα-Ολυμπιακός

Η EuroLeague έκανε γνωστές τις ημέρες και τις ώρες των...

Πρωτοσέλιδα 03-05-2024

Διαβάστε και σήμερα στο RedGoal τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων...