roumeliotis

Carwiz

Κατέθεσε... ψυχή ο ΜακΚίσικ

casino loutrakiou
redwell

Επέστρεψε στις νίκες μετά από αρκετές εβδομάδες ο Ολυμπιακός στην Euroleague: 72-62 τη μέτρια Βασκόνια στην Ισπανία, με όπλο τη σκληρή του άμυνα, σε ένα ματς που κάποιος έκανε... υπέρβαση.

Ο λόγος για τον Σακίλ ΜακΚίσικ ο οποίος έπαιξε 7:40" όλα στα πρώτο ημίχρονο αφού ταλαιπωρήθηκε από γαστρεντερίτιδα από τα ξημερώματα της Παρασκευής (04/02) και δεν είχε κοιμηθεί καλά, πέραν όλων των άλλων.

Παρά την αδυναμία, τον πόνο και την σαφέστατη έλλειψη ενέργειας πέτυχε 2 πόντους, έκανε 2 κλεψίματα και μοίρασε 1 ασίστ σε αυτό το διάστημα που αγωνίστηκε καταθέτοντας ψυχή στο παρκέ γι' αυτό και πήρε το... χειροκρότημα από όλη την ομάδα.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

24 σχόλια

  • TED 7
    TED 7 Δευτέρα, 07 Φεβρουαρίου 2022 15:38 Σύνδεσμος σχολίου

    ΑRIS7
    ειδες; Ολο και κατι θα τσιμπησεις απο τους μπασκετικους. Οπως ειπαμε: τα γκαρντ πρεπει να δημιουργουν για την ομαδα και τον εαυτο τους κι εμεις εχουμε μονο το Σλουκα στο ετσι. Παμε παρακατω.
    ΤΣΚΑ. Οι ασχετοι. Εχουν Σβεντ, Γκριγκονις, Χακετ, Λουντμπεργκ και τον ανερχομενο pg Χομενκα. Και τον Φριμαν που ειναι πιο σκορερ αλλα δημιουργει κι αυτος (πρωτος σκορερ στην Τουρκια περυσι). Κυνηγαει τον Παγκος απο το καλοκαιρι, εχει συμφωνησει με το Γουαναμεικερ προφορικα εαν κι εφοσον περασει τον Ατλαντικο και ψαχνουν παραλληλα παντου για κανενα λαυρακι.
    Εφες. Αλλοι ασχετοι. Πρωταθλητες Ευρωπης.
    Λαρκιν, Μισιτς, Μπομπουα, Μπαλμπαι. Μολις ειδε ελευθερο τον Ελαιτζα Μπραιαντ τον τσιμπησε. 5 οι δημιουργοι.
    Να μην συνεχισω με τους αλλους.
    Γιατι τους αναφερω ; Μα ΑΥΤΟΙ ειναι οι αντιπαλοι μου. Οκ για να κερδισουμε τον ποα και τον προχωριδη μια χαρα ειμαστε. Εγω κοιταω τους πρωτους και θελω να γινω πρωτος. Σε χαλαει; Εμεις δε λεμε για 8αδες και F4; Μ αυτους θα παιξουμε. Αν δεν πιασει το πασινγκ γκειμ του Μπαρτζωκα μενει μονος του ο Σλουκας. Και μετα κανουμε προσευχη οταν τον κυνηγανε 3 με βαθος το παιδι να αντεξει.
    ΥΓ. Εννοειται οτι υπαρχει τρυπα στο 5. Το χασαναρο δεν τον κραζω ουτε τωρα ουτε το καλοκαιρι, αλλα απο την ωρα που ηρθε. Και γιατι δεν ειναι κατι το ιδιαιτερο, αλλα και γιατι τα 2μετρα σεντερ εχουν πεθανει εδω και 3-4 χρονια. Το οτι ο Χαινς κι ο Ντανστον ειναι οι μονοι κυριαρχοι σ'αυτο το στυλ και ειναι με το ενα ποδι στη συνταξη το αποδεικνυει. Το μπασκετ εχει αλλαξει. Γενικα η γραμμη θελει πλην Φαλ ξηλωμα και ανακατασκευη. Για τωρα ομως με εναν απο τους πολλους σεντερ που υπαρχουν η δουλεια γινεται για διδυμο με Φαλ. Στελνεις το Λιβιο στο 4 που ειναι η θεση του με Εισι και Πριντεζη και παλι γινεται η δουλεια. Παει στο 3 ο Βεζενκωφ με Παπ κι εχεις το καλυτερο διδυμο στην Ευρωλιγκα. Παιρνεις κι ενα δημιουργο στη θεση του κριαριου κι εχεις σουπερ περιφερεια. Απλα τα πραγματα. Δυο κινησεις ειναι. Και λυνεις και το προβλημα με το μεγεθος. Ξαναγεια μας.

  • ΑRIS7
    ΑRIS7 Δευτέρα, 07 Φεβρουαρίου 2022 01:24 Σύνδεσμος σχολίου

    Καλά κρασιά κι από μένα! Φοβερό μάθημα η ανάλυση' σου!Σήμερα μάθαμε μπάσκετ.Δλδ ότι το πρόβλημα μας είναι τα γκαρντ και όχι η φροντ λαιν.Να δούμε τι άλλο θα ακούσουμε εδώ μέσα!

  • TED 7
    TED 7 Κυριακή, 06 Φεβρουαρίου 2022 16:45 Σύνδεσμος σχολίου

    ΑRIS7
    καλα κρασια, αν και πινεις τσιπουρα. Προσεχε να το πινεις και να μη σε πινει. Τουλαχιστον εχεις τη δικαιολογια του τσιπουρου που δεν βλεπεις οτι η ομαδα εχει στηθει μονο με εναν δημιουργο (τον οποιο αν κλεισεις κτλ κτλ κτλ βαριεμαι να τα ξαναλεω).
    Το προβλημα στη φροντ λαιν διογκωνεται οταν εχεις προβλημα στα γκαρντ. Γιατι αυτοι κανουν κουμαντο, τι να κανουμε ετσι ειναι το αθλημα. 100 ψηλους να παρεις αν δεν εχεις δημιουργους τελειωσες.
    Γεια μας.

  • ΑRIS7
    ΑRIS7 Κυριακή, 06 Φεβρουαρίου 2022 16:01 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο Σάκ είναι εργαλείο που χρειάζεται στην ομάδα..Δεν μας πείραξε αυτός.
    Έχουμε κάνει πολλά εγκλήματα στο παρελθόν (βλέπε Χακετ κτλ)...

  • ΑRIS7
    ΑRIS7 Κυριακή, 06 Φεβρουαρίου 2022 15:55 Σύνδεσμος σχολίου

    ΤED7, κι εγώ πάνω στα τσίπουρα είμαι...αλλά δεν τα βλέπω έτσι..Εδώ μας κλείνουν θέσεις οι Χασανηδες και οι Ζαν Σαρληδες κι εσενα σε πείραξε ο Μακισικ?!Το πρόβλημα είναι στη φροντ λαιν , άμα το κατάλαβες...

  • ΧρήστοΣ
    ΧρήστοΣ Κυριακή, 06 Φεβρουαρίου 2022 15:06 Σύνδεσμος σχολίου

    Επειδή άλλα τα χαρακτηριστικά του 2 και άλλα τα χαρακτηριστικά του 3 και δεν έχει σχέση με το ύψος αυτό, ο Μακισικ είναι καθαρό , κοντό, τριάρι όπως ο Μάρτιν είναι καθαρό ,πολύ κοντό , πενταρι. Έτσι λοιπόν πρέπει να κριθεί.
    Πιστεύω πρέπει να μείνει γιατί έχει σωματικά και πνευματικά χαρακτηριστικά που λείπουν από την ομάδα. Άλλωστε υπάρχουν άλλοι ξένοι που πρέπει πρώτα να αντικατασταθούν

  • TED 7
    TED 7 Κυριακή, 06 Φεβρουαρίου 2022 13:58 Σύνδεσμος σχολίου

    Σχολειο μπασκετ, ταξη α δημοτικου.
    Μαθημα: τα χαρακτηριστικα του 2αριου.
    1. Σουτ. Και απο μεση και απο μακρινη αποσταση. Σποτ ή απο ντριμπλα.
    2. Δημιουργια για τον εαυτο του
    3. Δημιουργια για τους αλλους
    4. Διαβασμα της αντιπαλης αμυνας.
    Μιλαμε για σετ επιθεσεις. Γιατι στο ανοιχτο γηπεδο ολοι ωραιοι ειμαστε. Πειτε μου τωρα οι νονοι που βαπτισατε 2αρι τον μακισικ, εναν τυπο δηλ που μολις του παιξεις αμυνα στη μπαλα και του κοψεις το μπασιμο τον ψαχνει η Νικολουλη, και που οταν σκαλωσει πασαρει την μπαλα με αηδια, τι ειναι αυτο που τον κανει sg. Τριαρι δεν ειναι σιγουρα. Αρα τι ειναι; Η απαντηση ειναι : τιποτα. Δεν εχει θεση. Ειναι ενας διμετρος τυπος, ελαφρυς, που εξυπηρετει μονο καπως την αμυνα με τις αλλαγες αφου οι κοντοι μαρκαρουν τους ψηλους κτλ κτλ. Κι οταν η ομαδα τρεξει εαν κι εφ οσον κτλ εχει καλο τρανζισιον μπρος πισω. Αυτα. Αυτο ειναι το επιπεδο των ξενων που θελουμε για τον Ολυμπιακο; Ο Φαλ κι ο Γουοκαπ ειναι πολυ καλα εργαλεια. 1000 φορες με τα λεφτα που δινουν στους υπολοιπους να παρουν 2 παικταραδες και να αφησουν τα πειραματα. Κι απο πισω ελληνοπουλα με ρολο και χρονο. Αν εχουν περιορισμους στο μπατζετ.
    ΥΓ για τις δυο φορες που τα εβαλε στις βαζελες. Γιατι καποιοι το θεωρουν παρασημο. Ειναι γνωστο σε οσους εχουν δει λιγο μπασκετακι οτι οι προπονητες εστιαζουν σε δημιουργους και σκορερ στην αμυνα. Οποτε μοιραια καποιον θα αφησουν. Ρισκαρουν. Αυτο που ελεγαν οι παλιοι απλοικα μεν, σωστα δε "οι αναπληρωματικοι κρινουν τα ντερμπι"
    ( Ή αντιστροφα υπαρχει κι η λογικη να αφησεις τον σκορερ τους να βαζει και να σβησεις τους αλλους (λχ Σφαιροπουλος και Μαυροκεφαλιδης με τις βαζελες. 30ρες ο Μαυροκεφαλιδης, τεζα οι βαζελες). Η λογικη οτι ενας μονος του δεν κερδιζει.)
    Φετος στο ΣΕΦ την πατησαμε απο τον Κασελακη. Ας χασω απ αυτον ειπε ο Μπαρτζωκας κι εχασε. Δεν μπορει να τον κατηγορησει κανεις, ουτε ομως ο Κασελακης εγινε το 3αρι των 5 θαλασσων και των 7 ηπειρων. Η Ρεαλ εδωσε το σουτ στο Γουοκαπ. Τα βαζελια εστιασαν στους αλλους κι ετυχε ο κριαρης να ειναι σε καλη μερα. Θα μπορουσε να ειναι ο Λαρεντζακης. Οποτε το επιχειρημα παει περιπατο, για οποιον δεν εχει τσιμπλες στα ματια. Αν κι αυτο απο μονο του ειναι τραγικο επιχειρημα, να δενεις θεση ξενου μονο γι αυτο.

  • Giannis
    Giannis Κυριακή, 06 Φεβρουαρίου 2022 13:46 Σύνδεσμος σχολίου

    Λίγο ακόμη βελτίωση θέλει στο σουτ κ στις αποφάσεις του πάνω στο παρκέ..

  • Πάρης Τ.
    Πάρης Τ. Κυριακή, 06 Φεβρουαρίου 2022 13:35 Σύνδεσμος σχολίου

    Σλουκας και Λαρεντζακης είναι στο 1, Ντορσεϊ και Μακ Κισικ στο 2, Παπ και Βεζενκοφ στο 3, Πριντεζης και Ζαν Σαρλ στο 4, Φαλ και Μάρτιν στο 5. Όπου αλλού και αν χρησιμοποιουνται πρόκειται τουλάχιστον για αλχημεία ή λύση ανάγκης (στην καλύτερη περίπτωση).

  • gp77
    gp77 Κυριακή, 06 Φεβρουαρίου 2022 11:46 Σύνδεσμος σχολίου

    Όπως σωστά αναφέρουν και άλλα παιδιά ο Μακισικ είναι καθαρο 2 και οπότε αγωνίζεται εκεί εκμεταλλεύεται όλα του τα πλεονεκτήματα.
    Στο 3 χάνεται ειδικά όταν καλείται να μαρκάρει παίχτες τύπου Καλινιτς. Όπως είχα ξανά πει και για αυτόν και για τον Λαρετζακη είναι διαφορετικό να χρησιμοποιούνται σε ορισμένα σχήματα στο 3 σε ματς που το επιτρέπουν ή για να εξυπηρετήσουν κάποιο σύστημα για 8-10 λεπτά περιστασιακά και άλλο να λογίζονται κατά βάση εκεί. Για τον δεύτερο είχα ξανά πει πως πιο πολύ μου μοιάζει για 1-2 παρά για 2-3 όπως χρησιμοποιείται, καθώς και πέρυσι και φέτος έχει αποδείξει πως έχει δημιουργικές αρετές.
    Αν αποκτηθεί ακόμα ένα γκαρντ και ένα τριάρι με καλό σουτ νομίζω μας παίρνει να τον κρατήσουμε σαν συμπληρωματική λύση, καθώς θα υπάρχουν περισσότεροι χώροι να δράσει. Μην παραλείπουμε ότι είναι και ο μόνος παίχτης στο ρόστερ με κάθετο παιχνίδι και ικανότητα στο 1vs1.
    Σε θέμα αθλητικοτητας και έκρηξης έχει ακόμα 1-2 χρόνια στο επίπεδο που είναι τώρα, οπότε γιατί να μην τα εκμεταλλευτούμε;
    Γενικά στο σχεδιασμό του καλοκαιριού θα παίξει τεράστιο ρόλο η παραμονή ή όχι του Ντόρσεϊ. Αν παραμείνει έχεις μεγαλύτερη ευελιξία με τους ξένους αν όχι τότε πρέπει να βρεις Έλληνα ψηλό( και με αρκετά πιθανή την αποχώρηση Πρίντεζη) με μόνους ικανούς να σταθούν σε αυτό το επίπεδο τους Παπαγιάννη και Αντετοκούμπο. Αν αποκτηθεί όπως όλα δείχνουν ο Ρογκαβοπουλος παίρνεις και ένα 3nD αμερικανακι να σου κάνει την δουλειά.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μπασκετικό... ρεσιτάλ 92-58 τη Μπάρτσα

Παραδίδοντας... μαθήματα μπάσκετ στη Μπαρτσελόνα, ο Θρύλος αυτή τη φορά...

Έπος... Θρύλου στην Αγγλία 2-4 τη Βίλα

Ένας... ονειρικός Ολυμπιακός ισοπέδωσε την Άστον Βίλα στο Μπέρμιγχαμ στον...

Επίσημη παραδοχή Euroleague για αδικία σε ΟΣΦΠ

Παραδοχή λάθους για τη φάση με την επαναφορά του Τόμας...