roumeliotis

Carwiz

Γεμάτος μηδενικά ο Μάρτιν και καταλύτης Φαλ

casino loutrakiou
redwell

Ο Θρύλος παίζει με τη... φωτιά καθώς δεν έχει αποφασίσει ακόμα να προχωρήσει στην αντικατάσταση του Mister Zero όπως ήταν ο Χασάν Μάρτιν στη Βιτόρια κόντρα και στη Μπασκόνια, με αποτέλεσμα να τραβάει συνεχώς... κουπί ο ένας και μοναδικός κανονικός και αποδοτικός σέντερ του ρόστερ, Μουσταφά Φαλ.

Τι έκανε ο Χασάν Μάρτιν κόντρα στη Μπασκόνια; Όπως λέει η "καρτέλα" του απλά έπαιξε 9 λεπτά για να πάρει ανάσες ο Γάλλος "κύκλωπας" στον οποίο πρέπει να ανάψουμε ένα... κεράκι για να βγάλει αλώβητος τη σεζόν.

Ο Χασάν Μάρτιν λοιπόν σε 9 λεπτά στο παρκέ είχε 0 πόντους (0/1δ.), 0 επιθετικά ριμπάουντ, 0 ασίστ, 0 τάπες, 0 κλεψίματα, 1 αμυντικό ριμπάουντ και 0 στο σύστημα αξιολόγησης, πακέτο όλα αυτά με ανύπαρκτες άμυνες και θολούρα στην επίθεση. Κοινώς; Σε ένα ακόμα ματς ήταν ωσεί παρών.

Το πόσο μεγάλη τρύπα είναι οι σέντερ που ουσιαστικά δεν έχει ο Θρύλος πίσω από τον Φαλ, φαίνεται και από τους αριθμούς. Με το Γάλλο στο παρκέ για 27' κόντρα στη Μπασκόνια ο Θρύλος ήταν στους +22 πόντους και εν τη απουσία του για 13' στο -12.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

36 σχόλια

  • Χρήστος 14
    Χρήστος 14 Κυριακή, 06 Φεβρουαρίου 2022 20:01 Σύνδεσμος σχολίου

    Αυτοί που νιώθουν λίγο παραπάνω,από τον Σεπτέμβριο φωνάζουμε ότι έχοντας ίσως την πιο soft frontline της Ευρωλίγκας με κακούς εώς ανύπαρκτους Σαρλς,Χασάν κ Έισι κ τον Πριντεζη σχεδόν παλαίμαχο,είναι αυτονόητο πως θα το πληρώσεις σε βάθος χρόνου.Η εξαιρετική σεζόν των Φαλ κ Σάσα κρύβει το πρόβλημα κάτω από το χαλί αλλά με ημίμετρα δεν κέρδισε κανείς.Η ομάδα είναι φέτος πολύ καλή αλλά θα ήθελε έναν σουτέρ,ένα 2ο 4άρι κ ένα ισάξιο με τον Φαλ 5άρι για να μοιράζονται τον χρόνο.Το γιατί μένουμε άπραγοι,ενώ όλες οι ομάδες βλέπουν τις αδυναμίες τους κ προσπαθούν να ενισχυθούν,ιδίως τώρα που μπαίνουμε.στην τελική ευθεία και ενώ υις τρύπες αυτές τις βλέπουν ακόμη και τυφλοί,είναι άξιον απορίας. ..Δεν θέλω να διαβάζω αστειότητες περί μπάτζετ κ μη ύπαρξης λύσεων ..Πάικτες και οικονομικοί υπαρχουν δεκάδες που μπορούν να βοηθήσουν άμεσα ,παραπάνω σίγουρα από τους 3 σάπιους που έχω αναφέρει.Το μοναδικό ερώτημα είναι ΠΟΙΟΣ είναι αυτός που εμμονικά αρνείτε να αποδεχτεί την πραγματικότητα κ να κάνει αυτό που πρέπει..Μπαρτζώκα πρέπει να τον λένε κ

  • TED 7
    TED 7 Κυριακή, 06 Φεβρουαρίου 2022 14:51 Σύνδεσμος σχολίου

    RG αυτο με Ντορσι και Λο οντως δεν αποκλειεται να ειναι μπαρουφα, απλα δεν εχει υπαρξει ποτε διαψευση ή αντιλογος, οποτε εμεινε η ιστορια ως εχει. Απλα ηταν μια ταραγμενη περιοδος με μπολικο παρασκηνιο. Και τον Ντουντα σε δυσκολη θεση.

    ΜΑΝΟΣ
    Εχω δει σχεδον ολα τα ματς του Προμηθεα φετος και οντως βλεπουμε τον καλυτερο Αγραβανη. Το προβλημα του Δημητρη ειναι στο μυαλο του. Εαν βαλει το εγω του κατω απο την ομαδα και κοψει τη γκρινια ειναι ετοιμος να ερθει χθες, οχι αυριο. Και αν κοψει τα πολλα πολλα και παιξει απλο μπασκετ μ'αυτα τα 4-5 πραγματα που ξερει θα γινει βασικο γραναζι της μηχανης. Και μονο που μπορει ανετα να παιξει ξυλο με ολα τα 5αρια και τα ψηλα 4αρια της λιγκας φτανει και περισσευει. Αν ηταν στο χερι μου θα τον εφερνα αμεσα.

    Και κατι αλλο. Το RG εχει απολυτο δικιο, υπαρχουν παικτες παντου και με μικρα μπαι- αουτ ή και ελευθεροι. Πολυ καλυτεροι απο το χασαναρο. Το να γραψω 20-30 ονοματα που ακομα και τωρα μπορουν να ερθουν δεν εχει σημασια. Σημασια εχει να ξυπνησουν καποιοι αμεσα. Οσο για τον αλλον τον "δεν υπαρχουν ψηλοι" ο Χαμιλτον που δεν θα μας χαλουσε καθολου πριν λιγες εβδομαδες υπεγραψε στην Τουρκια σε μεσαια ομαδα. Προφανως γιατι δεν υπαρχει ζητηση. Γιατι αν "δεν υπηρχαν ψηλοι" θα γινοταν αναρπαστος. Οι λογοι που δεν υπαρχει ζητηση μπορει να ειναι και αγωνιστικοι, αλλα κυριως οικονομικοι. Οποτε το "δεν βρισκουν ψηλους οι ομαδες" παει ακλαυτο. Βρισκουν. Αλλα δεν πληρωνουν. Και καλα κανουν απο μια μερια, απο την αλλη ομως εμεις ειμαστε αλλη περιπτωση. Δεν ψαχνουμε για μπαλωμα. Δεν θα επιστρεψει ο x Μιλουτινωφ σε εναν δυο μηνες, οποτε τι να τον κανω αυτον που πηρα, εχει διαφορα.

  • Κόρινθος - Red or Dead
    Κόρινθος - Red or Dead Κυριακή, 06 Φεβρουαρίου 2022 13:22 Σύνδεσμος σχολίου

    ΗΜΑΡΤΟΝ... ΕΛΕΟΣ... Αγγελόπουλοι.
    ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ... ΛΙΓΟ... Δε ζητάμε πολλά.

    ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ απ' τον ΘΕΟ να μην ενισχύσετε με ΜΙΑ ΕΣΤΩ ΚΙΝΗΣΗ, όλη αυτήν την ΩΡΑΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ.

    Είμαστε η μοναδική ομάδα παγκοσμίως, που ΠΑΙΖΟΥΜΕ με ΕΝΑ ΤΡΙΑΡΙ και ΕΝΑΝ ΣΕΝΤΕΡ....

  • geodiv
    geodiv Κυριακή, 06 Φεβρουαρίου 2022 12:17 Σύνδεσμος σχολίου

    Κε Παπαχρήστου, δυο ερωτήσεις. Ο Μπαρτζώκας τι λέει για το θέμα; Δεν έχει μιλήσει καθόλου στους συνεργάτες του ή στους Αγγελόπουλους; Έχει εκφραστεί τελοσπάντων; Και, με αφορμή σχόλιο άλλου σύγγαυρου, υπάρχει περίπτωση να γίνει κάτι με τα τελευταία κοψίματα του NBA;

    REDGOAL: Δεν λέει κάτι φίλε. Τουλάχιστον δεν μας εχει μεταφερθεί κάτι. Για τα κοψίματα, ναι ειναι πιθανό

  • ΜΑΝΟΣ
    ΜΑΝΟΣ Κυριακή, 06 Φεβρουαρίου 2022 11:26 Σύνδεσμος σχολίου

    Λοιπόν,είχα κολλήσει με το πρότζεκτ Κάρτερ και έφυγε για ζενιτ ,καθόλου τυχαίο.Ο μόνος που μπορεί να σταθεί και να αγωνιστεί από Ελλάδα είναι ο Αγραβανης ,κάνει εκπληκτική χρόνια!Ο Γιώργης σταματάει!Με Μπαρτζωκα δν ξέρω αν έχει θέμα, αλλά χωρίς δόση καφενείακης συζήτησης ο αγραβανης θα ήταν καλύτερο μπαλαντέρ από το ζαν Σαρλ!Οι λόγοι είναι ότι θέλει να αποδείξει, έχει τρελάθει για να γυρίσει στην ευρωλιγκα και θα το κάνει!μπορεί και με μακαμπι αν δεν το πάρουμε!Αλλά παιδιά το πρότζεκτ Κάρτερ θα το βρούμε μπροστά μας ,παρατηρήστε πως κοιτάει και πως σέβεται το Λόιντ!Θα φτάσει ψηλά

  • Greg07
    Greg07 Κυριακή, 06 Φεβρουαρίου 2022 10:54 Σύνδεσμος σχολίου

    Αντί για λαγό έβγαλε αρκούδα , έτσι είναι παιδιά το γνωρίζουμε όλοι και το βλέπουμε όλοι , όμως άλλο τα καφενείακα σχόλια που γίνονται εδώ και άλλο τι πρέπει να γράψουν τα παιδιά του ρεδ γκολ , καταλαβαίνω ότι όταν δεν έχεις στοιχεία δεν μπορείς να πεις πράγματα από την Κούτρα σου , αλλά εγώ θα το κάνω γιατί ευτυχώς δεν έχω τον δύσκολο ρόλο του δημοσιογράφου (εννοείτε ότι δεν είναι καμμία μπηχτη για το εξαιρετικό έργο των δημοσιογράφων εδώ μέσα που τα παιδιά ότι γνωρίζουν μας το λένε) πιστεύω το εξής πράγμα , ότι ούτε τα λεφτά είναι το πρόβλημα,αλλά ούτε και ο Μπαρτζώκας ότι ξαφνικά δεν μπορεί να ξεχωρίσει ποιος παίζει και ποιος όχι , απλά τα μανατζερικα κόλπα είναι πολλά , γνωρίζουμε ότι έχουμε εξαιρετικές σχέσεις με το γραφείο του ραζνατοβιτς , εκεί που ανήκει ο Μπαρτζώκας ο Σλούκας και ο Χασάν Μάρτιν , δεν μπορείς λοιπόν να αφήσεις ξεκρεμαστό τον πελάτη του , ολόκληρη Εφές και φέτος πάει να χάσει τα αυγά και τα πασχαλια, γιατί ο πετρουσεφ πετάει χαρταετό και παίζει ο γέρο νταστον με τα λευκά μούσια και τα λευκά μαλλιά και μιλάμε για μπάτζετ όχι αστεία , αυτό φυσικά είναι μια απλή προσωπική μου άποψη, θα ήθελα την απάντηση των δημοσιογράφων αν δεν σας φέρνω σε δυσκολη θέση ,ρεδ γκολ ευχαριστώ!!!!!

    REDGOAL: Από αυτούς που ανέφερες, μόνο ο Χασάν Μάρτιν είναι του Μίσκο πάντως...

  • Βολεψάκιας Οπαδός
    Βολεψάκιας Οπαδός Κυριακή, 06 Φεβρουαρίου 2022 10:50 Σύνδεσμος σχολίου

    ...θέλουμε και άλλα κεφάλια στο πιάτο
    ΔΕΝ ΧΟΡΤΑΙΝΟΥΜΕ την ανθρωποφαγία...

  • Bill
    Bill Κυριακή, 06 Φεβρουαρίου 2022 10:25 Σύνδεσμος σχολίου

    θα συμφωνήσω με τον Κώστα.
    από το πληκτρολόγιο είναι εύκολο να βγάζεις συμπεράσματα μια χαρά είναι το παλικάρι έχει τα σκαμπανεβάσματα του είναι φυσιολογικό όπως και ο Λιβιο για τα λεφτά που παίρνουν είναι πολύ καλοί
    εάν θελουμε καλύτερους παίχτες να γεμίζει το στάδιο σε κάθε παιχνίδι και ελληνικό πρωτάθλημα και euro league
    οι πρόεδροι είναι σοβαροί και οι σοβαροί επιχειρηματίες
    δεν βάζουν λεφτά με το τσουβάλι εάν δεν έχουν έσοδα και αν μη τι άλλο βγαίνουν τα έξοδα
    μια χαρά είναι η ομάδα μια ήττα παραπάνω από ΤΣΣΚΑ τι άλλο θέλετε δηλ;
    αυτή η μεγαλομανία μας έχει φάει πάντα
    εμένα μου αρέσει που παίζει ωραίο μπάσκετ θεωρώ ότι θα ρολάρει όσο περνάει ο καιρός και θα πάει καλά
    Το πάει καλά δεν σημαίνει Ευρωλίγκα
    Δεν παίζουμε μόνοι μας
    Γιατί σας χαλάει να πάει F4 και ας μην το πάρει ….

  • Nickman7
    Nickman7 Κυριακή, 06 Φεβρουαρίου 2022 08:28 Σύνδεσμος σχολίου

    Redgoal εσύ ξέρεις αυτή τη στιγμή κάποιον που να μπορεί να σταθεί στο επίπεδο Ευρωλίγκας να μην θέλει χρόνο προσαρμογής και να είναι εφικτό να τον πάρει τώρα ο Ολυμπιακός ???

    REDGOAL: Δηλαδή ολόκληρος πλανήτης και δεν υπάρχει παίκτης καλύτερος του Χασάν Μάρτιν που να μπορεί να έρθει τώρα; Φίλε και στο Eurocup να πας θα βρεις. Σχεδόν όλοι οι παίκτες βάζουν όρους για να μην υπάρχει buy-out ή να είναι τύπου 100.000 δολάρια και μετά το μισό της σεζόν 50.000 δολάρια για να μπορούν να φύγουν αν έχουν πρόταση από ομάδα της Euroleague. Υπάρχουν δεκάδες παίκτες εκεί έξω...

  • Ανεστης
    Ανεστης Κυριακή, 06 Φεβρουαρίου 2022 01:43 Σύνδεσμος σχολίου

    Ρεντ εχεις γραψει πανω απο 20 αρθρα για μαρτιν (δεν εχεις αδικο ειναι φετος ανυπαρχτος) αλλα νομιζω οτι δεν εχει νοημα γιατι ειναι σχεδον δεδομενο οτι δεν θα γινει αλλαγη ψηλου.Ο λογος ειναι ενας.Οχι δεν ειναι οικονομικο το προβλημα,ουτε ο μπαρτζωκας ειναι κολλημενος μαζι του(το δειχνει η μικρη συμμ.).Ο λογος ειναι οτι στα μεσα της σεζον δεν μπορεις να βρεις αξιολογο ψηλο(εδω ειναι δυσκολο να βρεις το καλοκαιρι).Πορτοφολια μεγαλυτερα δεν μπορουν να βρουν,η τσσκα εχασε το βασικο ψηλο και πηρε τον φαριντ (φαντασμα του εαυτου του)απο το πρωτ.του πουερτο ρικο,η αρμανι παιζει με μοναδικο πενταρι τον 36χρ χαινς και δεν βρισκει να αντικαταστησει το παρταλι πλεον(ταρζεφσκι),η φενερ εχασε τον βεσελι και πηρε τον φλοιντ που δεν επσιζε ουτε στον προτελ. της ευρωλιγκας.Δεν υπαρχουν ψηλοι.Ο μοναδικος αξιολογος σεντερ που συζητησε ο ολυμπιακος ηταν ο μπλακ,αλλα δεν ηθελε να γυρισει ευρωπη(νομιζω το εχεις αναφερει και εσυ).Η περπτωση λεσορ δεν αξιζε προσοχης.Μιλαμε για τον ανθρωπο που για 50χιλ προτιμησε της μαλαγα του τσαμ.λιγκ αντι του ολυμπιακου της ευρωλιγκας(πρωτη σεζον μπλατ),αμεσως μετα την καλη ρουκι του σεζον στον ερυθρο.Ειναι τρελοκομειο με χαμηλο ταβανι πλεον,διπλα στον μετρ του να βγαζει παιχτες τρινκερι δεν ακουμπησε,ο σφαιρο τον κρατησε μονο 1 μηνα ενω ειχε οψιον μεχρι τελος της σεζον(τον πηρε με μικρο συμβολαιο), η μονακο που ενω περσι ηταν απο τους καλυτ παιχτες της (Eurocup) με το που μπηκε ευρωλιγκα πηρε 2 αλλους σεντερ προφανως γιατι ειναι αλλο το επιπεδο.Για την παρτιζαν του Eurocup ειναι καλος(γιατι πολλοι θα μου πειτε οτι κανει του ομπραν. και δε κανει σε εμας),παω στοιχημα ομως οτι αν η παρτιζαν παιζει του χρονου ευρωλιγκα ο λεσορ δεν θα ειναι στο ροστερ της.Βεβαια και ο φετινος μαρτιν ειναι επιπεδου Eurocup ,αλλα φανταζομαι οτι ολοι μας θελουμε παιχτη επιπεδου ευρωλιγκας πραγμα που οπως φαινεται απλα δεν υπαρχει στην αγορα.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μπασκετικό... ρεσιτάλ 92-58 τη Μπάρτσα

Παραδίδοντας... μαθήματα μπάσκετ στη Μπαρτσελόνα, ο Θρύλος αυτή τη φορά...

Έπος... Θρύλου στην Αγγλία 2-4 τη Βίλα

Ένας... ονειρικός Ολυμπιακός ισοπέδωσε την Άστον Βίλα στο Μπέρμιγχαμ στον...

Επίσημη παραδοχή Euroleague για αδικία σε ΟΣΦΠ

Παραδοχή λάθους για τη φάση με την επαναφορά του Τόμας...