roumeliotis

Carwiz

«Ξεχωριστό ματς με ΠΑΟ και θέλουμε νίκη»

casino loutrakiou
redwell

Την άνετη και επιβλητική νίκη επί της Βιλερμπάν αλλά και το ντέρμπι που ακολουθεί με τον ΠΑΟ στο ΟΑΚΑ, σχολίασε στη NOVA ο Σάσα Βεζένκοφ ο οποίος έκανε μια ακόμα ματσάρα με τη φανέλα των Πειραιωτών και σε επίθεση και σε άμυνα: 

«Έχουμε 12-13 παίκτες που θέλουν να παίζουνε σε κάθε ματς, ο κάθε παίκτης θέλει να παίζει και για αυτό βγάζουμε τόση ένταση. Ο καθένας προσπαθεί να παίξει στο 100% αυτό που μπορεί.

Είναι θέμα διάθεσης, θέμα θέλησης και όλοι ξέρουνε τι πρέπει να κάνουνε. Όταν παίζεις και στην έδρα σου και ξέρεις ότι έχεις κάνει το οκτώ στα οκτώ, θέλεις να κάνεις το εννιά στα εννιά και μετά το 10 στα 10, είναι μία πρόκληση. 

Κάναμε μια καλή εβδομάδα και πρέπει να συνεχίσουμε γιατί έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι την επόμενη αγωνιστική», είπε αρχικά και συνέχισε λέγοντας για το κλάσικο με τον Παναθηναϊκό: 

«Θα προσπαθήσουμε να μην επηρεάσει το ματς που παίξαμε μαζί τους για την Α1, αυτό που ακολουθεί. Όλοι ξέρουμε πώς κύλησε το πρώτο παιχνίδι, δεν ήταν το αποτέλεσμα που θέλαμε.

Ο Παναθηναϊκός παίζει πολύ καλά στο ΟΑΚΑ το έχει δείξει αυτή τη σεζόν ξέρουμε τι θα αντιμετωπίσουμε πρέπει να είμαστε πνευματικά και σωματικά έτοιμοι. Είναι ένα ξεχωριστό παιχνίδι για τον κόσμο, για εσάς, για όλους είναι ένα παιχνίδι που θέλουμε τη νίκη».

Για το αν ο Ολυμπιακός σκέφτεται το πλασάρισμα στο τέλος της βαθμολογίας και το πλεονέκτημα έδρας: «Δεν το σκεφτόμαστε. Είναι πολύ νωρίς ακόμη, αν σε πάρει η κάτω βόλτα είναι δύσκολο να ανακάμψεις.

Είναι κοντά όλοι, όλοι θέλουν να μπούνε στην οκτάδα υπάρχουνε πολύ καλές ομάδες, υπάρχουν ομάδες που δεν τις περίμενες τόσο ψηλά.

Έρχονται και ομάδες από κάτω, είναι δύσκολα φέτος, πρέπει να βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι. Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι και να συνεχίσουμε να χτίζουμε αυτό το σερί που έχουμε τώρα».

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

4 σχόλια

  • geodiv
    geodiv Σάββατο, 18 Δεκεμβρίου 2021 22:14 Σύνδεσμος σχολίου

    Κε Δραγανογλου, αλλη μεταγραφη θα κανουμε; Για τον Εισι γραψατε, ως σαιτ, οτι οταν ειναι ετοιμος θα βοηθησει. Μονο που δεν το βλεπουμε μεχρι τωρα. Πιστευεις σε καποια στιγμη θα τα καταφερει; Συγνωμη που ρωταω, αλλα η ομαδα φετος μας κανει ξανα να ονειρευομαστε...

    REDGOAL: Φίλε ενάμιση χρόνο είχε να παίξει. Λες να περιμένανε να έρθει και σε 20 μέρες να καταπίνει αστραπές; Εδώ με κανονική προετοιμασία το καλοκαίρι και για να πάρουν μπρος οι παίκτες θέλουν ένα δίμηνο-τρίμηνο. Ξέρανε ότι δεν θα βοηθούσε άμεσα αλλά τον πιστεύουν. Τουλάχιστον αυτό προκύπτει από το ρεπορτάζ. Όσο για άλλη προσθήκη, εφόσον ο Μάρτιν αρχίζει να αποδίδει, δεν το βλέπουμε

  • ΓΙΩΡΓΟΣ
    ΓΙΩΡΓΟΣ Σάββατο, 18 Δεκεμβρίου 2021 16:14 Σύνδεσμος σχολίου

    Έ ας μη δουλευόμαστε και μεταξύ μας; Πριν μερικές μέρες παίξαμε μαζί τους με άλλες επί τέλους συνθήκες και χάσαμε απλά και εύκολα μέσα στο ΣΕΦ και μιλάμε για Ο.Α.Κ.Α, όταν ανοίξαμε πάλι τα στόματα για εξοχικά και άλλα!!!! Ήταν η απόλυτη ευκαιρία για μεγάλη νίκη και χάσαμε με κάτω τα χέρια!!!! Μιλήστε λοιπόν για Ευρωλίγκα που πάμε εντυπωσιακά και αφήστε τις υποσχέσεις, αφού δεν έχετε καταλάβει -ούτε δυστυχώς οι παλιοί- πόσο σημασία έχει να τους κερδίζεις!!!!

  • Karababoglou
    Karababoglou Σάββατο, 18 Δεκεμβρίου 2021 16:01 Σύνδεσμος σχολίου

    Παιχνιδια με αντιπαλους τυπου Bayern ή Vilerban κτλ καποτε ο Ολυμπιακος τα καθαριζε πριν καν ξεκινησουν...τωρα ειναι ντερμπυ μεχρι η ομαδα να αποδειξει το αντιθετο (αυτο ισχυει μονο για φετος).
    Η ομαδα κ κατ επεκταση το ελληνικο μπασκετ εχει κανει αλματα προς τα πισω....
    Φετος η προκριση στην 8αδα θα θεωρηθει αθλος (κ θα ειναι)...για f4 ουτε λογος...αυτα γραφονται για λαικη καταναλωση κ για να πουλησουν καποιοι φυλλαδες ή να παρουν τα κλικς (εξαιρεση αποτελουν τα παιδια του RG)....
    Υ.Γ
    Η 2η ευκαιρια να σκοτωσει τον πεθαμενο ειναι τωρα για τον coach B....αν κ τωρα δεν....τοτε ποτε....

  • Κωστας
    Κωστας Σάββατο, 18 Δεκεμβρίου 2021 14:19 Σύνδεσμος σχολίου

    Μη πάτε πάλι φοβισμένοι και σας ξευτιλισουν οι ΠΑΤΟΙ της Ευρώπης !!!!!

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more

Γκολ σε Ιταλία-Αγγλία και Μπάρτσα στο 2…

Το κουπόνι της Δευτέρας (29/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Τζένοα υποδέχεται την Κάλιαρι. Στην ισπανική LaLiga, η Μπαρτσελόνα φιλοξενεί...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μπασκετικό... ρεσιτάλ 92-58 τη Μπάρτσα

Παραδίδοντας... μαθήματα μπάσκετ στη Μπαρτσελόνα, ο Θρύλος αυτή τη φορά...

Έπος... Θρύλου στην Αγγλία 2-4 τη Βίλα

Ένας... ονειρικός Ολυμπιακός ισοπέδωσε την Άστον Βίλα στο Μπέρμιγχαμ στον...

Επίσημη παραδοχή Euroleague για αδικία σε ΟΣΦΠ

Παραδοχή λάθους για τη φάση με την επαναφορά του Τόμας...