roumeliotis

Carwiz

Βόμβα-Λάρι για 72-93 και... παράνοια (video)

casino loutrakiou
redwell

Μπήκε δυναμικά στο ματς με την Αρμάνι ο Θρύλος και έκανε και το φινάλε που αρμόζει σε μια μοναδική παράσταση μέσα στο "σπίτι" των Ιταλών, με τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη να είναι... in the zone που λέμε και να "στάζει" το 5ο του τρίποντο για να γράψει το τελικό 72-93.

Δείτε από κάμερα σχεδόν μέσα από το παρκέ την τρίποντη-βόμβα του διεθνή γκαρντ με την οποία μπήκε ο επίλογος στο δράμα της ομάδας του Μιλάνου απέναντι στον "υπερηχητικό" Ολυμπιακό και κυρίως, ακούστε τις κραυγές των φίλων των Πειραιωτών και το τί ακολούθησε από τους συμπαίκτες του "Λάρι".

Απολαύστε το βίντεο...

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

12 σχόλια

  • gp77
    gp77 Κυριακή, 28 Νοεμβρίου 2021 13:41 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο Λαρετζακης είναι ο τέλειος 4ο-5ος γκαρντ. Να έρχεται δηλαδή πίσω από τους 'βασικους' να σου βαλει ένα δύο σουτ και βγάλει και μερικές άμυνες. Σε ορισμένα παιχνίδια όπως αυτό μπορεί να γίνει και πρωταγωνιστης. Κατά βάση όμως ο ρόλος που του ταιριάζει νομίζω είναι αυτός που προανέφερα. Μετά το πρώτο μισό της περυσινης χρονιάς έχει καθιερωθεί πλέον στο ροτεισον της ομάδας.
    Δεν χρειάζεται όλοι οι παίχτες να γίνονται πρωταγωνιστές και να παίζουν σαράντα λεπτά. Ορισμένα αποδίδουν καλύτερα σε πιο 'δευτερευοντες' ρόλους. Και ο Λαρετζακης είναι ένας τέτοιος.
    Όπως και ο Ζαν Σαρλ φέτος νομίζω έχει βρει καλύτερα τον ρόλο του σε σχέση με πέρυσι για αυτό είναι και πιο αποδοτικός. Όταν μπει και ο Εισι θα δούμε αν θα επηρεαστεί η απόδοση του.

  • RedV
    RedV Κυριακή, 28 Νοεμβρίου 2021 13:03 Σύνδεσμος σχολίου

    Είναι γεγονός ότι ο Λαρεντζακης έχει βελτιωθει απιστευτα από πέρσι που πρωτοήρθε στην ομάδα. Όπως γεγονός είναι και ότι έπρεπε να περάσει ένας χρόνος για να αρχίσει να τον εμπιστεύεται ο Μπαρτζωκας. Κάποιοι ξέχασαν ότι πέρσι φωνάζαμε για τον παραγκωνισμο του προκειμένου να παίζει ο πολύ λίγος Τζενκινς που ήταν επιλογή Μπαρτζωκα. Ξεχνάνε επίσης μερικοί ότι στις αρχές τις περσινής σεζόν ο Μπαρτζωκας δεν τον πίστευε και ήθελε Μητρου-Λονγκ στην θέση του. Αν ο Λαρεντζακης βρίσκεται σήμερα στην ομαδα είναι επειδή ο Μητρου-Λονγκ δεν ήρθε ποτέ.
    Το έχω ξαναπεί, αν πέφτει κράξιμο στον Μπαρτζωκα δεν είναι μόνο για την ήττα από τον βαζελο αλλά για την συνολική παρουσία του στην ομάδα η οποία μέχρι στιγμής έχει αρνητικό πρόσημο. Στο τέλος που θα κάνουμε ταμείο τα ξαναλέμε...

  • Red-for-ever
    Red-for-ever Σάββατο, 27 Νοεμβρίου 2021 23:33 Σύνδεσμος σχολίου

    Λάθη πάντα γίνονται & θα γίνονται ( παίζει και ο αντίπαλος ).
    Το θέμα είναι να υπάρχει ΦΙΛΟΤΙΜΟ να προσπαθείς περισσότερο & να γίνεσαι καλύτερος.
    Η ομάδα μας.... έβγαλε αντίδραση ... έπαιξε ...μπασκεταρα με την Αρμάνι που μας έκανε ....περήφανους . Ειναι σε καλό δρόμο.
    Για να δούμε....... τη συνέχεια...

  • Αντωνης
    Αντωνης Σάββατο, 27 Νοεμβρίου 2021 23:14 Σύνδεσμος σχολίου

    Ηταν πολύ εύστοχο το σχόλιο του αγγλοφωνου σπικερ στο Euroleagu.tv:
    Μετά από ένα μεγάλο τρίποντο, ο Γιαννούλης ξεκινάει να πανηγυρίζει αλληλεπιδρώντας με τον πάγκο και ξεχνάει τον παίκτη του που πάει να βγει στον αιφνιδιασμό.
    "Schoolboy reaction"

  • Νικη
    Νικη Σάββατο, 27 Νοεμβρίου 2021 21:49 Σύνδεσμος σχολίου

    Συμπαθώ τρελά Λαρεντζάκη..καλά για μπαρτζώκα εννοείται

  • Γιώργος- Σίφνος
    Γιώργος- Σίφνος Σάββατο, 27 Νοεμβρίου 2021 20:42 Σύνδεσμος σχολίου

    Το τυπάκι έχει ψυχή! Θα τον έπαιρνε μόνος του τον παο. Παίζει συνέχεια με το ένστικτο και είναι στο φουλ ιδιαίτερα όταν παίζει με τον κόσμο στο ΣΕΦ.

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Σάββατο, 27 Νοεμβρίου 2021 20:41 Σύνδεσμος σχολίου

    Ρε συ arrow, αναστησαμε τους πεθαμένους, περιμέναμε 3 χρόνια το "μέχρι τέλους" και θες να το ξεπεράσουμε σε 1 μέρα;

    Θα έχουμε πολλούς αγώνες ακόμη, απλά να μην αποκτήσουν κάνα κόμπλεξ με τον βαζελο ανησυχούμε.

    Αν πάρουμε το πρωτάθλημα το Μάιο όλα θα είναι καλά, καμία ήττα το Νοέμβρη δεν είναι καταδικαστική.

  • Red7Arrow
    Red7Arrow Σάββατο, 27 Νοεμβρίου 2021 20:02 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο άλλος ακόμα ψάχνει λίγους για να κράξει Μπαρτζωκα...ρε τελικά υπάρχουν χειρότερα προβλήματα από τον covid!!! Κάψιμο εγκεφάλου!
    Το ότι ο Λαρετζακης έχει ανέβει και βελτιωθεί σε όλους τους τομείς, δεν μπορεί δηλ να οφείλεται στο προπονητή, στη και στη δουλειά που κάνει? Η αν πχ δεν τον γούσταρε τον παίχτη γιατί τον κρατάει κ τον χρησιμοποιεί. Ξεκολλάτε λίγο με την ήττα από το Βαζελο. Απλά ξεκολλάτε! Έχετε καταντήσει γελοίοι κάποιοι.....ειδικα όταν ψάχνετε να βρείτε το παραμικρό για να μας πείτε ότι έφταιγε ο Μπαρτζωκας. ΝΑΙ ΈΦΤΑΙΓΕ ΤΟ ΕΊΠΑΜΕ ΔΕΝ ΑΛΛΆΖΕΙ ΑΥΤΌ. Όπως δεν αλλάζει θέλετε δεν θέλετε, σας αρέσει η όχι, ΠΩΣ ΧΆΡΗ ΣΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΉ ΜΑΣ ΈΧΟΥΜΕ ΠΆΡΕΙ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΝΙΚΕΣ ΦΕΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΏΠΗ.

  • Master
    Master Σάββατο, 27 Νοεμβρίου 2021 18:04 Σύνδεσμος σχολίου

    Λαρεντζακης Γιαννουλης.Δεν ειναι ο Στεφ Καρι.Ειναι ο Γιαν Λαρι!

  • al-7
    al-7 Σάββατο, 27 Νοεμβρίου 2021 17:41 Σύνδεσμος σχολίου

    'Ενα ακόμη λαμπρό παράδειγμα ότι ο Μπαρτζώκας έχασε μόνος του το ντέρμπι.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Δύο Combo και Σεντ-Ζιλουάζ με 1.65

Το κουπόνι της Πέμπτης (25/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Μάντσεστερ Σίτι δοκιμάζεται στην έδρα της Μπράιτον. Στην ολλανδική Eredivisie...

Read more

Με 1.75 στο ντέρμπι κορυφής και Μπριζ

Το κουπόνι της Τετάρτης (24/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι κορυφής. Στη ρεβάνς...

Read more

Με 2.27 της Ρόμα, Over και Λιντς

Το κουπόνι της Δευτέρας (22/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie Α Ιταλίας διεξάγεται το ντέρμπι Μίλαν-Ίντερ, ενώ η Ρόμα υποδέχεται τη Μπολόνια. Στην...

Read more
Διαβάστε επίσης

Προσκύνησε... η Μπάρτσα 75-77 ο Θρύλος

Συγκλονιστικός Θρύλος... ισοπέδωσε τη Μπαρτσελόνα μέσα στο "σπίτι" της με...

«Καθαρή η μαγνητική του Πετρούσεφ»

Ο Φιλίπ Πετρούσεφ αποχώρησε τραυματίας από το ματς του Ολυμπιακού...

Οδυνηρή... ισοπαλία 1-1 με τον Άρη

Δεν τα κατάφερε ο Ολυμπιακός στο "Κλεάνθης Βικελίδης" και έμεινε...